kosmiczny1 19.11.05, 19:36 Zapraszam, bo ja nie mam żadnych planów, a samemu markotnie sączyć piwsko :) Piotrek 28l. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polla4 Re: oj bo cię ugryzę boleśnie w warę! ;) 24.11.05, 11:00 to potem ja Ciebie ugryzę! Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 możesz mnie gryźć, ja lubię 30.11.05, 14:55 ...tylko nie tam ;))) Pozdro. P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: możesz mnie gryźć, ja lubię 30.11.05, 15:00 polla4 też lubi gryzionko. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 ej, czemu mi odpisujesz teraz moja milusińska 01.12.05, 16:45 skoro na początku do mnie "wara" nawijasz, hę?? konsekwencji młoda! ;) P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: ej, czemu mi odpisujesz teraz moja milusińska 01.12.05, 23:32 "wara" to nie miało być złośliwe, ja tak nie mówię do ludzi. Zastanów sie dlaczego i zobacz na temat swojego postu a wywnioskujesz (ot, taka zabawa słowem) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 teraz łapię :))) 03.12.05, 17:48 i zwracam honor moja mięciutka wareczko ;))))) A dziś też się nudzę wieczorem... ;)) P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: teraz łapię :))) 03.12.05, 18:01 no do Wwy to jakoś mi nie po drodze niestety, a mięciutka faktycznie jestem tu i ówdzie Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 cmokam Twoje miękkości :***) 03.12.05, 19:29 A do Wawki wpadnij, usmażę rano naleśniki, zanim otworzysz zaspane, zdziwnione, dziecięce oczęta cieplutka ;)) Więc..? :)) Pozdro! P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: cmokam Twoje miękkości :***) 03.12.05, 20:04 mniam, uwielbiam naleśniki! - może kiedyś wpadnę, kto wie, kto wie...? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 to wolisz na słodko, czy słono??? 03.12.05, 20:12 nutella plus wysokosłodzony truskawkowy, czy szynka/salama plus ciągnący serek plus dobre słowo?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: to wolisz na słodko, czy słono??? 03.12.05, 20:43 mniamniamuśnie to brzmi...wybrałabym oba warianty + dobre słowo Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 to się polecam, jakby co :)) 03.12.05, 20:51 Masażyk tez polecam ;)) P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: to się polecam, jakby co :)) 03.12.05, 20:56 jejku, to też potrafisz? - basta, bo jeszcze wsiądę w pociąg i przyjadę Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 czekam... :))) 03.12.05, 21:00 umiem jeszcze parę fajnych rzeczy, tak zwanyy masaż wewnętrzny hahaha ;))))) Mogę też opowiadać bajki, albo mruczeć do ucha jakbys nie mogła zasnąć. Mogę też grzać brzuchem twoją zimną pupcię, jakbyś wracała zmarznięta z dworu ;)) To jak?? ;)) P. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 Polcia, to jak, decyzja zapadła?? :))) 04.12.05, 16:28 Już wyprasowałem prześcieradło i ten, kupiłem Ci ptasie mleczko, bo wiem, że lubisz ciamkać w łóżeczku ;))) Przyjedź... :D dla Ciebie. Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Polcia, to jak, decyzja zapadła?? :))) 04.12.05, 17:33 nie dość, że potrafi robić masaż, naleśniczki usmaży, to jeszcze wie, że lubię ptasie mleczko! skąd sie tacy faceci biorą? kusisz niemiłosiernie... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_te_do Re: Polcia, to jak, decyzja zapadła?? :))) 04.12.05, 18:23 A to musi byc jakaś kobieta,bo ja piję przed kompem i szukam kogos kto by sie ze mną napił i przy okazji skonfigurował mi pare rzeczy w kompie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_te_do Re: Polcia, to jak, decyzja zapadła?? :))) 04.12.05, 18:37 no widzę ,że brak odpowiedzi ,Polla co Cię tak zdziwiło(ew.ja czegoś nie rozumiem ale 6 piw swoje robi) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_te_do Re: Polcia, to jak, decyzja zapadła?? :))) 04.12.05, 18:54 tzn. chodzi mi o to czy chcesz się napic w kobiecym towarzystwie czy wogle.Bo czytaąc swoj poprzedni post pomyślałem ,że trochę dziwnie to zabrzmiało(nie czytałem waszych wcześniejszych postów) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Polcia, to jak, decyzja zapadła?? :))) 04.12.05, 19:00 Piotrka juz wywiało z netu, podejrzewam. Trzymajcie się, pa Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 jeszcze wrócę... :)) 04.12.05, 19:52 Bo teraz znów mi BUW zamykają. Pozdrowionka dla Polkowskiej ;)) :* gdzie lubisz. P. ps: @ mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 elo w poniedziałek :))) 05.12.05, 08:19 BUW to Biblioteka UW :) Idę siorbnąć zieloną z jaśminem, bo jakiś wymiety jestem, zieeeew. Cmox w ucho dla Ciebie słodziaku :*) P. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 aniołku gdzie jesteś?? 05.12.05, 10:12 Tęsknię :))) Przyjedziesz do mnie??? Będzie fajnie, misiuniu... Coś mnie wzięło na przytulanie i masowanie ciepłych wypukłości ;))))) Coxxxxam Cię pod pępuszkiem :******* Gorący i czuły P. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: aniołku gdzie jesteś?? 05.12.05, 13:43 jestem jestem słodziutko czyta się Ci9ebie! A w tej Wwie to co będziemy robić??? Odpowiedz Link Zgłoś
sasrikal Re: Kto się ma nudzić w Wawie dzisiaj? Może na br 03.12.05, 20:05 :D ojej Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 gdzie mi uciekłeś, hmm? 05.12.05, 15:37 no, bo tak w sumie to dawno nie widziałam stolicy i ten, mam duże zniżki na pkp, więc trzymam Cię za słowo z tymi nalesnikami...sprawa jest otwarta i do dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: gdzie mi uciekłeś, hmm? 05.12.05, 15:40 wywiało go na amen, cóż...ja też chyba znikam ale wrócę Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 Zieeeew... :)) 06.12.05, 10:01 Czy ktoś mnie wołał :))) Oj widzę, że tęsknisz okropecznie ;)) Znów się leczę herbatka z jaśminem, napiszę więcej jak mgły opadną ;)) Buziol, zieeew :*)) P. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 Polka teraz Ty mi zwiałaś :))) 07.12.05, 08:12 Poleczko zmartwiłem się, że nie mam znaku życia od Ciebie, ja tu czekam, usycham, żarełko gotuję, chatkę wylizuję, na siłkę chodzę ;))) a wszystko bo czekam na Twój przyjazd sierściuchu :))) Tęsknię, hehe... ;)) Wróóóć, jooo.. :)) Twój 4ever P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 co ziewusie wstrętny 07.12.05, 11:43 ja dopiero co wstałam ,bo całą noc=ke ryłam na koło Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: co ziewusie wstrętny 07.12.05, 11:44 ide zrobić poranna toaletę ale wróce niebawem Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: co ziewusie wstrętny 07.12.05, 13:18 tęsknilam i płakałam...skarbie mój Ty Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 A z czego to koło?? 07.12.05, 13:48 Ja już na szczęście mam to za sobą :))) To miło, że tęskniłaś :)) Papa. P. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 O matko, prawniczka!! :)) 07.12.05, 15:05 Niedospałaś chyba, bo maleńko piszesz. P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 hello Kosmuś!!! 07.12.05, 17:14 tu akurat masz racje-jestem dzis bardzo nie w formie i w ogóle brak weny etc. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 Mars napada :) 08.12.05, 11:26 Cześć mały zajączku :)) A jaki dziś masz humorek??? Ja znów testuję herbatki, porównuję w "czasie rzeczywistym" ;))) najlepszą zieloną, jaką mam i białą, też niewąską: >400zł/kg :))) O dziwo napar białej jest bardziej zielony, a zielonej taki bardziej matowy, w słomkę jakąś, może tatarak ;))) Dzióbku przyjedź... bądż moim stałocieplnym i mięciutkim prezentem mikołajowym :)) Buziaxxx! P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 kosmek, a co Ty na to: 09.12.05, 02:43 to kiedy i gdzie???, żartowałam hehe jest póżno i głupie myśli zaczynam roić, więc spadam do swojej samotni, jutro spotkanie w realu z Kalinką, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 a dobra jest ta biała??? - 09.12.05, 02:53 chyba mi się sniłeś, to znaczy nie jestem pewna tak do końca ale było coś na temat. rozumiesz mnie w ogóle, spadam tym razem naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 Dzióbku, wyspałaś się już?? 09.12.05, 07:34 Co to za mary w nocy miałaś, czy to był koszmar jakiś?? Ze mna w roli głównej to chyba nie ;))) Biała nie za dobra, a może ona biała tylko z nazwy bo to jest "white monkey" hmm... Muszę jeszcze z innych źródeł potestować. A teraz właśnie siorbię czerwoną, może mo oczęta otworzy, bo dziś o włos i bym szpetnie zaspał do pracki. To mieszkasz w samotni?? Przyjedź do mojej, będziemy mieć samotnię 2-osobową :))) Na razie tyle, pozdrawiam. P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 do browanx 10.12.05, 08:50 mówisz: mdłości, jak Ci pomóc biedaku, hmm, hmm? - herbatka z imbirem będzie wybawieniem, uwierz, próbowałam, polecam mocno! - jak mi przykro, i to przeze mnie, Kosmek, mam poczucie winy!(płak, płak)ojeju Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 uciekam z Wawki do Radomia zaraz 10.12.05, 09:58 a Ty mnie tu z nikim nie zdradzaj :))) buziaki :*** P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: uciekam z Wawki do Radomia zaraz 10.12.05, 10:58 ja juz tęsknię, poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: uciekam z Wawki do Radomia zaraz 10.12.05, 11:01 a może Wrocław...? - pozytywne klimaty, ludziie życzliwi, dobre perspektywy w związku z pracą Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 Elo, jednak dotarłem tylko do Grójca :)) 11.12.05, 19:53 Hmmm, Wrocek powiadasz... :))) Naprawdę tęskniłaś słoneczko?? ;))) To masz u mnie dodatkową porcję naleśniorów, żebyś mi nie zmarniała przez zimę ;))) Buziaxxx w pępuszek (wyjmij biżuterię! ;***)) P. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 sprawdzam na bieżąco, a tu cisza.... 12.12.05, 15:59 Zajączku wróć do swojego potworka :)) :*) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 cześć słońce, pewnie śpisz...a znasz to? 13.12.05, 01:48 Fantastycznie elokwentni/ Płodzimy złote mysli/ Przesadnie dowcipni/ Na granicy śmiesznosci/ Z łatwoscią znajdujemy /Szlacheckie korzenie/ Nawet jeśli błękitu /We krwi jedna kropla/ Toaleta jest miejscem/ Do którego nie chadzamy /Nie zdarza nam się jadać/ Więc nie wydalamy/ Jedyni na ziemi/ Gazów nie puszczamy/ Nie mamy problemów/ Z przemianą materii/ Zawiść jest nam obca/ My z sercem na talerzu/ W drodze do kościoła/ Garbusowi grosz rzucamy/ Kochamy wszystkie dzieci/ Wszystkie dzieci nasze/ Płaczemy nad losem/ Źle traktowanych zwierząt/ Początek miłości/ To czas udawania/ Że wszystko co ludzkie/ Jest nam obce. Fajne, co? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 Mmm... to chyba jakaś starsza Nosowska :) 13.12.05, 08:04 Bo takie szczecińskie, zakręcone klimaty zapodawała. A wiesz jakie sobie wczoraj śliczne ala yuppie 3 koszule kupiłem?! :))) Wyglądam całuśnie, pewnie rzuci się dziś na mnie kilka najładniejszych dziewczyn na ulicy :))) Buźka z jęzorkiem dla Pollki :***)) P. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 Re: cześć słońce, pewnie śpisz...a znasz to? 13.12.05, 08:06 Dziecko, a co Ty o drugiej w nocy robisz przed kompem?? Na mnie tak czekałaś serduszko??? ;)) Ale wiesz, łapki na kołderkę! ;)))) Buzi! :* Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 trafiony, to własnie moja Kasia kochana!!! 13.12.05, 09:16 Nie do wiary, słuchasz Heya??? Ale jaja, ja nie mogę!!! Wczoraj przeleciałam płytke z woodstocku i kolejny raz jestem na tak. czy na Ciebie? żartujesz sobie chyba, to u mnie całkiem normalna pora spania. pa Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: trafiony, to własnie moja Kasia kochana!!! 13.12.05, 11:08 no i nie "dziecko", bo tego nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Piotruś, jeszcze to wyszperałam, znasz melomanie? 13.12.05, 21:32 "Ja czekam czwarty dzień, patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie, czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że gdy odjeżdżam, umieram dziewięć razy Umieram patrząc w okno na korytarzu..." ps. i co, rzucały się??? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 Ej, za łatwe ;) 14.12.05, 07:41 Hej, ja za stary ziom jestem, żeby nie znać takiej klasyki ;)) A znasz to? (łatwe): Tylko Ciebie mogę kochać tak Tak do końca, jak kocha się tylko raz, Tylko Tobie, tylko Tobie dam Skrzydła wiatru i wszystko to co mam... Czemu nie dziecko?? :) Papa. P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Ej, za łatwe ;) 14.12.05, 08:22 no to musiałeś sam to wymyślić, bo nie ruszam z miejsca... ale czy się rzucały???? no powiedzzzzz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 hmm... nie rzucały się :/ 14.12.05, 11:07 A to, tego samego bandu, znasz? "kiedy pytasz mnie gdzie gdzieś daleko stąd kiedy pytasz mnie jak nie wiem sam ale chciałbym uciec stąd gdzieś gdzie obudzisz się obok mnie" Lizu... ;*))) P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 a juz bałam sie, ze któraś mi Cię porwie 14.12.05, 17:44 no dobra, będe zgadywać: Pudelsi? nie? a na jaką literkę zaczyna sie nazwa zespołu i jaki to gatunek muzyki? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 Re: dzięki, mistrzu! 15.12.05, 08:25 Elo. Dziś też mam tę hiperkoszulę w niebieściuteńkie pasu (ale nie pasiak ;)) z takimi cieńkomi czerwonymi nitkami :)) Wyglądam jak Steven z Dynastii, chociaż on był kochającym inaczej ;)) Na razie tyle, bo weszła moja przełożona :// P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 cześć smutasku 15.12.05, 10:20 kobieca intuicja mówi mi że coś masz dziś nosek na kwintę...? rozchmurz pysia, please!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla Ciebie śle piękny wirtulany usmiech od ucha do ucha, żałuj że teraz go nie widzisz :o):o):o):o):o:o):o) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 Re: cześć smutasku 15.12.05, 13:38 Cześć. Dziś nie jest najgorzej, jakoś ciągnę :)) Ale nei za bardzo mam napęd na cokolwiek kosmatego ;))) Może przez to Rafaello ;)) Pozdrowionka z pluszczastej Wawki. P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: cześć smutasku 15.12.05, 14:08 to trzymaj się cieplutko i na razie pa Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 nie opuszczaj mnie (jeszcze ;)) 16.12.05, 15:24 Halo Pollka, coś taka małomówna?? Kardiolog powiedział, że jeszcze pożyję. Pozdrawiam. P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 no cześc Piotruś, mój potworku 17.12.05, 09:44 będzeiz zył? ale sie cieszę jak nie wiem co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Święta idą, sprzątaj chałupkę i nie opychaj sie rafaello, zostaw dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: no cześc Piotruś, mój potworku 17.12.05, 12:24 a Rysia Riedla kumasz? Odkryłam Go w zeszłym roku, na mieście mówią, że za duzo ćpał, ale muza jest niezła... Słucham sobie "Wiktorii", polecam Ci, tak na rozkołysanie Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 co Kosmek, dziś Ty jesteś milczący 17.12.05, 17:32 "Jestem sobie prawdą Fałszem i zagadką też Jestem sobie ojcem Sobie matką, sobie bratem Szatanem jestem złym Aniołem z aureolą Wrogiem i kochankiem Aktorem z ulubioną rolą Dopełnieniem świata Oceanem, pustą szklanką Jestem i wyrokiem Nawet sędzią, nawet katem Nawet katem jestem ja Jestem, jestem wszystkim Nawet Bogiem Tylko sobą być" podoba mi się ten kawałek... Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: co Kosmek, dziś Ty jesteś milczący 17.12.05, 17:40 tylko sobą byc nie mogę..." Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: co Kosmek, dziś Ty jesteś milczący 17.12.05, 17:43 ps. bo wyraza wszystko o nas - ludziach dobra, już spadam, nie ma mnie, żegnam pana Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: no cześc Piotruś, mój potworku 17.12.05, 19:26 polla4 napisała: > a Rysia Riedla kumasz? Odkryłam Go w zeszłym roku, na mieście mówią, że za duzo > ćpał, Oj, dziecinko... Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 Re: no cześc Piotruś, mój potworku 19.12.05, 07:46 Cześć pączusiu :)) Ja weekend?? Ja zaliczyłem tak: piatek - browarzenie po nocy z ziomalką jedną (ale Poleńko to "nic poważnego" :))), sobota - obalanie win czerwonych mięszanych i pizzy domowej na jednym spędzie domówkowym, niedziela - byczyzna do popołudnia, czyli lans na chacie :) potem koncert Take 6 w kość. Św. Anny. Ogólnie weekend skonsumowany treściwie :)) Mogłoby być trochę więcej seksu, ale seks nie zając... :))) Poleńko już całą chatkę wysprzątałem, jeszcze gdzieś schowałem przede mną ostatnią kulkę rafaello (dostaniesz na śniadanie) więc czekam pod choinką :))) Przybywaj aniołku :))) :***) P. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 A Rysia kojarzę, ale nie słucham raczej 19.12.05, 07:48 Jakoś zaciaga tak rzewnie, za bardzo trochę jak dla mnie ;))) Z dwojga złego wolę Kata ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 a dziekuję, dobrze! 19.12.05, 21:31 zrobiłam sobie ekscytującą ucztę muzyczną, teraz dla odmiany The Chieftains-czyli cos irlandzkiego, uwielbiam takie klimaciki...Zabiłam tez dużo pająków w ramach szeroko pojętych porządków przedswiątecznych, ogólnie mozna siadać do stołu. Kim jesteś chłoppcze, skąd przybywasz, co myślisz i czujesz...??????????? Szczęścia i powodzenia, szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 a za te pająki to masz krechę 20.12.05, 08:24 Jestem z Twoich snów i niech tak pozostanie ;))) Nei zabijaj, znasz to...? Przynajmniej trzeba się starać, a nie od razu z kapciem. Co czuję...? Może odrazę do zabitych i zywych pajaków ;)) Poza tym czuję głód ciała i smutek duszy hehe.. Pozdrawiam, chcesz to rzuć mnie teraz, póki jest 2005. P. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 mmm sorka :))) 20.12.05, 08:56 Nie obrażaj mi się tylko :))) A dziuba masz fotę???? Klopsiku?? :))) Bo ja tam jakąś mam ;) Masz dziiba, grrr :**))) Dziś chyba nie jestem za milusińki ;) Papa. P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 spoko, rozumiem 20.12.05, 11:51 czyli pozostaje mi śnić, hmm; nie wiem... jestem w sumie człowiekiem czynu...ale łatwo nie rezygnuję ps. coś sie tam znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 Elo, jak tam Wrocek?? :)) 21.12.05, 07:52 Siemencja. Nie usychasz jeszcze z tęsknoty za mizianiem i masowaniem??? :) A ja dziś idę chyba na pysznego grzańca, takiego tylko raz w życiu piłem, właśnie wybiorę się na drugiego :) Trzeba łapać te świąteczne, piernikowe klimaty póki stary rok; potem juz tak nie smakują, zreszta potem to już widać wiosnę :)) Polka buziolku, nie jesteś za wylewna ostatnio dla mnie. Paulineczko złota, już nie chcesz naleśniorków??? Buźka w pośladek ;***))) P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 A Wrocek fajniejszy niż Warszawka, hehe! 21.12.05, 13:57 No właśnie, chyba zaraz rzucę sie na jakiegoś męskiego samca, gdyż to ponad moje siły (wybaczysz zdradę? - alle to będzie tylko zdrada fizyczna, nie psychiczna, skarbie...); Hmm, naleśniki sobie sama zrobiłam, mówili że dobre. Bez Nutelli, bo z Nutellą to Ty mi zrobisz, ale też niezłe. A dzisiaj zaliczyłam sobie "Plan lotu" z Jodie Foster, genialny dreszczowiec, polecam. 3ma w napięciu i aż poobbgryzałam moje piękne długie paznokcie niemalże do krwi. Teraz są krótkie, niestety. No i widzę, ze masz dobry humorek, cieszę się, pa Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 Re: A Wrocek fajniejszy niż Warszawka, hehe! 22.12.05, 09:22 Grr... Pola, to będzie zdrada niewybaczalna. Jak się chcesz rzucić na jakieś chętne ciepłe mięsko to rzuciłabyę się na mnie :))) Polka, miałaś mi fotę wysłać sierściuchu!!! Bo będziemy jechali bez nutelli!! ;)))) Słodziaku nie rzucaj się jeszcze na nikogo, albo rzuć się, tylko już potem nie pisz do mnie :))) Ja się staram dochowywać postów. Pozdrowionka, głask po zmierzwionej główce (do kotłowania na kołderce ;))) Pollki. P. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 Re: A Wrocek fajniejszy niż Warszawka, hehe! 22.12.05, 09:24 Łapek nie obgryzaj gładkich, dbaj o łapki, no i o usta... :)))))))))) Wiesz, rozumiesz :) Cmoxxx i gryzienie małżowiny :**) :) P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Kosmek, cierpliwości, please... 23.12.05, 01:13 za karę nic dziś nie napiszę bllleeee.................................................................. ......................................................................... ........................................................................ ............................................................................ Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 za co ta kara dla mnie??? 23.12.05, 09:07 Przecie ja grzeczny byłem. Pozdrowionka. P. Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 cześć Piotruś, będę miła 23.12.05, 15:30 Oki, dochowam wierność, znaczy postaram się hehe. U mnie już karpik zabity (a u Ciebie?), walka była zacięta, ale sie poddał. Robię włąśnie rybkę po grecku, może kiedyś spróbujesz...??? A tak w ogóle to miłego świętowania itd. ps. ciekawa jestem czy kosmiczny lubi dziewczęta z długimi kudłami...? pozdr. pa Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: cześć Piotruś, będę miła 25.12.05, 17:24 wysmarowałam dwa pikne mejliki i mam nadzieję, ze doszły :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 :))))) 02.01.06, 12:26 Jestem, czekam, chociam przejedzony po Świetach. Buźka wierna ;****)))) Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: :)))))))))))witam noworocznie 03.01.06, 12:40 na przejedzenie herbatki polecam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: :)))))))))))witam noworocznie 06.01.06, 20:18 Piotrek to naprawdę fajny facet :))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: :)))))))))))witam noworocznie 10.09.06, 14:29 Cmokasy dla P. Zaglądasz tu czasami?:) Odpowiedz Link Zgłoś