Dodaj do ulubionych

Kto się ma nudzić w Wawie dzisiaj? Może na bro?

19.11.05, 19:36
Zapraszam, bo ja nie mam żadnych planów, a samemu markotnie sączyć piwsko :)
Piotrek 28l.
Obserwuj wątek
    • polla4 Re: Kto się ma nudzić w Wawie dzisiaj? Może na br 20.11.05, 23:26
      wara
      • kosmiczny1 gdzie ta twoja wara? 23.11.05, 13:41
        • polla4 Re: gdzie ta twoja wara? 23.11.05, 16:32
          innymi bajkami chodzi
          • kosmiczny1 oj bo cię ugryzę boleśnie w warę! ;) 24.11.05, 08:16
            • polla4 Re: oj bo cię ugryzę boleśnie w warę! ;) 24.11.05, 11:00
              to potem ja Ciebie ugryzę!
              • kosmiczny1 możesz mnie gryźć, ja lubię 30.11.05, 14:55
                ...tylko nie tam ;))) Pozdro. P.
                • polla4 Re: możesz mnie gryźć, ja lubię 30.11.05, 15:00
                  polla4 też lubi gryzionko. pozdr.
                  • kosmiczny1 ej, czemu mi odpisujesz teraz moja milusińska 01.12.05, 16:45
                    skoro na początku do mnie "wara" nawijasz, hę?? konsekwencji młoda! ;)
                    P.
                    • polla4 Re: ej, czemu mi odpisujesz teraz moja milusińska 01.12.05, 23:32
                      "wara" to nie miało być złośliwe, ja tak nie mówię do ludzi. Zastanów sie
                      dlaczego i zobacz na temat swojego postu a wywnioskujesz (ot, taka zabawa słowem)
                      • kosmiczny1 teraz łapię :))) 03.12.05, 17:48
                        i zwracam honor moja mięciutka wareczko ;))))) A dziś też się nudzę
                        wieczorem... ;)) P.
                        • polla4 Re: teraz łapię :))) 03.12.05, 18:01
                          no do Wwy to jakoś mi nie po drodze niestety, a mięciutka faktycznie jestem tu i
                          ówdzie
                          • kosmiczny1 cmokam Twoje miękkości :***) 03.12.05, 19:29
                            A do Wawki wpadnij, usmażę rano naleśniki, zanim otworzysz zaspane, zdziwnione,
                            dziecięce oczęta cieplutka ;)) Więc..? :)) Pozdro! P.
                            • polla4 Re: cmokam Twoje miękkości :***) 03.12.05, 20:04
                              mniam, uwielbiam naleśniki! - może kiedyś wpadnę, kto wie, kto wie...?
                              • kosmiczny1 to wolisz na słodko, czy słono??? 03.12.05, 20:12
                                nutella plus wysokosłodzony truskawkowy, czy szynka/salama plus ciągnący serek
                                plus dobre słowo?? ;))
                                • polla4 Re: to wolisz na słodko, czy słono??? 03.12.05, 20:43
                                  mniamniamuśnie to brzmi...wybrałabym oba warianty + dobre słowo
                                  • kosmiczny1 to się polecam, jakby co :)) 03.12.05, 20:51
                                    Masażyk tez polecam ;)) P.
                                    • polla4 Re: to się polecam, jakby co :)) 03.12.05, 20:56
                                      jejku, to też potrafisz? - basta, bo jeszcze wsiądę w pociąg i przyjadę
                                      • kosmiczny1 czekam... :))) 03.12.05, 21:00
                                        umiem jeszcze parę fajnych rzeczy, tak zwanyy masaż wewnętrzny hahaha ;)))))
                                        Mogę też opowiadać bajki, albo mruczeć do ucha jakbys nie mogła zasnąć. Mogę
                                        też grzać brzuchem twoją zimną pupcię, jakbyś wracała zmarznięta z dworu ;)) To
                                        jak?? ;)) P.
                                        • kosmiczny1 a teraz muiszę uciekać, bo do 21 :// papa! 03.12.05, 21:01
                                          • polla4 Re: a teraz muiszę uciekać, bo do 21 :// papa! 03.12.05, 21:03
                                            pa
                                          • polla4 Re: a teraz muiszę uciekać, bo do 21 :// papa! 03.12.05, 21:05
                                            kusiciel!
                                            • kosmiczny1 Polcia, to jak, decyzja zapadła?? :))) 04.12.05, 16:28
                                              Już wyprasowałem prześcieradło i ten, kupiłem Ci ptasie mleczko, bo wiem, że
                                              lubisz ciamkać w łóżeczku ;))) Przyjedź...
                                              :D dla Ciebie. Piotrek
                                              • polla4 Re: Polcia, to jak, decyzja zapadła?? :))) 04.12.05, 17:33
                                                nie dość, że potrafi robić masaż, naleśniczki usmaży, to jeszcze wie, że lubię
                                                ptasie mleczko! skąd sie tacy faceci biorą? kusisz niemiłosiernie...
                                                • ma_te_do Re: Polcia, to jak, decyzja zapadła?? :))) 04.12.05, 18:23
                                                  A to musi byc jakaś kobieta,bo ja piję przed kompem i szukam kogos kto by sie
                                                  ze mną napił i przy okazji skonfigurował mi pare rzeczy w kompie
                                                  • polla4 Re: Polcia, to jak, decyzja zapadła?? :))) 04.12.05, 18:29
                                                    ???
                                                  • ma_te_do Re: Polcia, to jak, decyzja zapadła?? :))) 04.12.05, 18:37
                                                    no widzę ,że brak odpowiedzi ,Polla co Cię tak zdziwiło(ew.ja czegoś nie
                                                    rozumiem ale 6 piw swoje robi)
                                                  • ma_te_do Re: Polcia, to jak, decyzja zapadła?? :))) 04.12.05, 18:54
                                                    tzn. chodzi mi o to czy chcesz się napic w kobiecym towarzystwie czy wogle.Bo
                                                    czytaąc swoj poprzedni post pomyślałem ,że trochę dziwnie to zabrzmiało(nie
                                                    czytałem waszych wcześniejszych postów)
                                                  • polla4 Re: Polcia, to jak, decyzja zapadła?? :))) 04.12.05, 19:00
                                                    Piotrka juz wywiało z netu, podejrzewam. Trzymajcie się, pa
                                                  • kosmiczny1 jeszcze wrócę... :)) 04.12.05, 19:52
                                                    Bo teraz znów mi BUW zamykają. Pozdrowionka dla Polkowskiej ;)) :* gdzie
                                                    lubisz. P.
                                                    ps: @ mam ;)
                                                  • polla4 mam pytanie: co to jet BUW? 04.12.05, 20:48
                                                    :o)
                                                  • kosmiczny1 elo w poniedziałek :))) 05.12.05, 08:19
                                                    BUW to Biblioteka UW :) Idę siorbnąć zieloną z jaśminem, bo jakiś wymiety
                                                    jestem, zieeeew. Cmox w ucho dla Ciebie słodziaku :*) P.
                                                  • kosmiczny1 aniołku gdzie jesteś?? 05.12.05, 10:12
                                                    Tęsknię :))) Przyjedziesz do mnie??? Będzie fajnie, misiuniu... Coś mnie wzięło
                                                    na przytulanie i masowanie ciepłych wypukłości ;))))) Coxxxxam Cię pod
                                                    pępuszkiem :******* Gorący i czuły P. :))
                                                  • polla4 Re: aniołku gdzie jesteś?? 05.12.05, 13:43
                                                    jestem jestem
                                                    słodziutko czyta się Ci9ebie!
                                                    A w tej Wwie to co będziemy robić???
    • sasrikal Re: Kto się ma nudzić w Wawie dzisiaj? Może na br 03.12.05, 20:05
      :D ojej
      • polla4 gdzie mi uciekłeś, hmm? 05.12.05, 15:37
        no, bo tak w sumie to dawno nie widziałam stolicy i ten, mam duże zniżki na pkp,
        więc trzymam Cię za słowo z tymi nalesnikami...sprawa jest otwarta i do dyskusji
        • polla4 Re: gdzie mi uciekłeś, hmm? 05.12.05, 15:40
          wywiało go na amen, cóż...ja też chyba znikam ale wrócę
          • polla4 Piotrusiu gdzie jesteś? 05.12.05, 20:21
            ...
            • polla4 Kosmek, zaspałeś dziś czy jak??? 06.12.05, 08:39
              :(
              • kosmiczny1 Zieeeew... :)) 06.12.05, 10:01
                Czy ktoś mnie wołał :))) Oj widzę, że tęsknisz okropecznie ;)) Znów się leczę
                herbatka z jaśminem, napiszę więcej jak mgły opadną ;)) Buziol, zieeew :*)) P.
              • kosmiczny1 Polka teraz Ty mi zwiałaś :))) 07.12.05, 08:12
                Poleczko zmartwiłem się, że nie mam znaku życia od Ciebie, ja tu czekam,
                usycham, żarełko gotuję, chatkę wylizuję, na siłkę chodzę ;))) a wszystko bo
                czekam na Twój przyjazd sierściuchu :))) Tęsknię, hehe... ;)) Wróóóć,
                jooo.. :)) Twój 4ever P.
              • kosmiczny1 Pola pobudka!!!! 07.12.05, 11:10
                Kakao stygnie :)) ...i ja ;) P.
                • polla4 co ziewusie wstrętny 07.12.05, 11:43
                  ja dopiero co wstałam ,bo całą noc=ke ryłam na koło
                  • polla4 Re: co ziewusie wstrętny 07.12.05, 11:44
                    ide zrobić poranna toaletę ale wróce niebawem
                    • polla4 Re: co ziewusie wstrętny 07.12.05, 13:18
                      tęsknilam i płakałam...skarbie mój Ty
                  • kosmiczny1 A z czego to koło?? 07.12.05, 13:48
                    Ja już na szczęście mam to za sobą :))) To miło, że tęskniłaś :)) Papa. P.
                    • polla4 Re: A z czego to koło?? 07.12.05, 14:24
                      z wykroczeń
                      • kosmiczny1 O matko, prawniczka!! :)) 07.12.05, 15:05
                        Niedospałaś chyba, bo maleńko piszesz. P.
                        • polla4 hello Kosmuś!!! 07.12.05, 17:14
                          tu akurat masz racje-jestem dzis bardzo nie w formie i w ogóle brak weny etc.
                          • polla4 Re: hello Kosmuś!!! 07.12.05, 17:17
                            ps. nie zapomniałam...
                            • kosmiczny1 Mars napada :) 08.12.05, 11:26
                              Cześć mały zajączku :)) A jaki dziś masz humorek??? Ja znów testuję herbatki,
                              porównuję w "czasie rzeczywistym" ;))) najlepszą zieloną, jaką mam i białą, też
                              niewąską: >400zł/kg :))) O dziwo napar białej jest bardziej zielony, a zielonej
                              taki bardziej matowy, w słomkę jakąś, może tatarak ;))) Dzióbku przyjedź...
                              bądż moim stałocieplnym i mięciutkim prezentem mikołajowym :)) Buziaxxx! P.
                              • polla4 kosmek, a co Ty na to: 09.12.05, 02:43
                                to kiedy i gdzie???, żartowałam hehe jest póżno i głupie myśli zaczynam roić,
                                więc spadam do swojej samotni, jutro spotkanie w realu z Kalinką, pa.
                                • polla4 a dobra jest ta biała??? - 09.12.05, 02:53
                                  chyba mi się sniłeś, to znaczy nie jestem pewna tak do końca ale było coś na
                                  temat. rozumiesz mnie w ogóle, spadam tym razem naprawdę
                                  • kosmiczny1 Dzióbku, wyspałaś się już?? 09.12.05, 07:34
                                    Co to za mary w nocy miałaś, czy to był koszmar jakiś?? Ze mna w roli głównej
                                    to chyba nie ;))) Biała nie za dobra, a może ona biała tylko z nazwy bo to
                                    jest "white monkey" hmm... Muszę jeszcze z innych źródeł potestować. A teraz
                                    właśnie siorbię czerwoną, może mo oczęta otworzy, bo dziś o włos i bym szpetnie
                                    zaspał do pracki. To mieszkasz w samotni?? Przyjedź do mojej, będziemy mieć
                                    samotnię 2-osobową :))) Na razie tyle, pozdrawiam. P.
    • browanx Aż mnie już mdli:))))) /bt 09.12.05, 16:58
      .
      • polla4 do browanx 10.12.05, 08:50
        mówisz: mdłości, jak Ci pomóc biedaku, hmm, hmm? - herbatka z imbirem będzie
        wybawieniem, uwierz, próbowałam, polecam mocno! - jak mi przykro, i to przeze
        mnie, Kosmek, mam poczucie winy!(płak, płak)ojeju
        • kosmiczny1 uciekam z Wawki do Radomia zaraz 10.12.05, 09:58
          a Ty mnie tu z nikim nie zdradzaj :))) buziaki :*** P.
          • polla4 Re: uciekam z Wawki do Radomia zaraz 10.12.05, 10:58
            ja juz tęsknię, poważnie
            • polla4 Re: uciekam z Wawki do Radomia zaraz 10.12.05, 11:01
              a może Wrocław...? - pozytywne klimaty, ludziie życzliwi, dobre perspektywy w
              związku z pracą
              • kosmiczny1 Elo, jednak dotarłem tylko do Grójca :)) 11.12.05, 19:53
                Hmmm, Wrocek powiadasz... :))) Naprawdę tęskniłaś słoneczko?? ;))) To masz u
                mnie dodatkową porcję naleśniorów, żebyś mi nie zmarniała przez zimę ;)))
                Buziaxxx w pępuszek (wyjmij biżuterię! ;***)) P.
              • kosmiczny1 sprawdzam na bieżąco, a tu cisza.... 12.12.05, 15:59
                Zajączku wróć do swojego potworka :)) :*)
                • polla4 cześć słońce, pewnie śpisz...a znasz to? 13.12.05, 01:48
                  Fantastycznie elokwentni/ Płodzimy złote mysli/ Przesadnie dowcipni/ Na granicy
                  śmiesznosci/ Z łatwoscią znajdujemy /Szlacheckie korzenie/ Nawet jeśli błękitu
                  /We krwi jedna kropla/ Toaleta jest miejscem/ Do którego nie chadzamy /Nie
                  zdarza nam się jadać/ Więc nie wydalamy/ Jedyni na ziemi/ Gazów nie puszczamy/
                  Nie mamy problemów/ Z przemianą materii/ Zawiść jest nam obca/ My z sercem na
                  talerzu/ W drodze do kościoła/ Garbusowi grosz rzucamy/ Kochamy wszystkie
                  dzieci/ Wszystkie dzieci nasze/ Płaczemy nad losem/ Źle traktowanych zwierząt/
                  Początek miłości/ To czas udawania/ Że wszystko co ludzkie/ Jest nam obce.

Fajne, co? pozdr.
                  • kosmiczny1 Mmm... to chyba jakaś starsza Nosowska :) 13.12.05, 08:04
                    Bo takie szczecińskie, zakręcone klimaty zapodawała. A wiesz jakie sobie
                    wczoraj śliczne ala yuppie 3 koszule kupiłem?! :))) Wyglądam całuśnie, pewnie
                    rzuci się dziś na mnie kilka najładniejszych dziewczyn na ulicy :))) Buźka z
                    jęzorkiem dla Pollki :***)) P.
                  • kosmiczny1 Re: cześć słońce, pewnie śpisz...a znasz to? 13.12.05, 08:06
                    Dziecko, a co Ty o drugiej w nocy robisz przed kompem?? Na mnie tak czekałaś
                    serduszko??? ;)) Ale wiesz, łapki na kołderkę! ;)))) Buzi! :*
                    • polla4 trafiony, to własnie moja Kasia kochana!!! 13.12.05, 09:16
                      Nie do wiary, słuchasz Heya??? Ale jaja, ja nie mogę!!! Wczoraj przeleciałam
                      płytke z woodstocku i kolejny raz jestem na tak.

czy na Ciebie? żartujesz sobie chyba, to u mnie całkiem normalna pora spania. pa
                      • polla4 Re: trafiony, to własnie moja Kasia kochana!!! 13.12.05, 11:08
                        no i nie "dziecko", bo tego nie lubię
                        • polla4 piotr 13.12.05, 21:25
                        • polla4 Piotruś, jeszcze to wyszperałam, znasz melomanie? 13.12.05, 21:32
                          "Ja czekam czwarty dzień, patrzę na drzwi
                          Czy przyjdzie ktoś od Ciebie, czy przyjdziesz Ty
                          Czy wiesz, że gdy odjeżdżam, umieram dziewięć razy
                          Umieram patrząc w okno na korytarzu..."

ps. i co, rzucały się???

• kosmiczny1 Ej, za łatwe ;) 14.12.05, 07:41
                            Hej, ja za stary ziom jestem, żeby nie znać takiej klasyki ;)) A znasz to?
                            (łatwe):
                            Tylko Ciebie mogę kochać tak
                            Tak do końca, jak kocha się tylko raz,
                            Tylko Tobie, tylko Tobie dam
                            Skrzydła wiatru i wszystko to co mam...

Czemu nie dziecko?? :) Papa. P.
                            • polla4 Re: Ej, za łatwe ;) 14.12.05, 08:22
                              no to musiałeś sam to wymyślić, bo nie ruszam z miejsca...
                              ale czy się rzucały???? no powiedzzzzz!!!!!
                              • kosmiczny1 hmm... nie rzucały się :/ 14.12.05, 11:07
                                A to, tego samego bandu, znasz?
                                "kiedy pytasz mnie gdzie
                                gdzieś daleko stąd
                                kiedy pytasz mnie jak
                                nie wiem sam
                                ale chciałbym uciec stąd gdzieś
                                gdzie obudzisz się obok mnie"

Lizu... ;*))) P.
                                • polla4 a juz bałam sie, ze któraś mi Cię porwie 14.12.05, 17:44
                                  no dobra, będe zgadywać: Pudelsi? nie? a na jaką literkę zaczyna sie nazwa
                                  zespołu i jaki to gatunek muzyki?
                                  • browanx Re: a juz bałam sie, ze któraś mi Cię porwie 15.12.05, 00:03
                                    ZIYO :)
                                    • polla4 dzięki, mistrzu! 15.12.05, 00:36
                                      już nie muszę zgadywać, ale fajnie!
                                      • kosmiczny1 Re: dzięki, mistrzu! 15.12.05, 08:25
                                        Elo. Dziś też mam tę hiperkoszulę w niebieściuteńkie pasu (ale nie pasiak ;)) z
                                        takimi cieńkomi czerwonymi nitkami :)) Wyglądam jak Steven z Dynastii, chociaż
                                        on był kochającym inaczej ;)) Na razie tyle, bo weszła moja przełożona :// P.
                                        • polla4 cześć smutasku 15.12.05, 10:20
                                          kobieca intuicja mówi mi że coś masz dziś nosek na kwintę...?
                                          rozchmurz pysia, please!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla Ciebie śle piękny wirtulany usmiech
                                          od ucha do ucha, żałuj że teraz go nie widzisz
                                          :o):o):o):o):o:o):o)
                                          • kosmiczny1 Re: cześć smutasku 15.12.05, 13:38
                                            Cześć. Dziś nie jest najgorzej, jakoś ciągnę :)) Ale nei za bardzo mam napęd na
                                            cokolwiek kosmatego ;))) Może przez to Rafaello ;)) Pozdrowionka z pluszczastej
                                            Wawki. P.
                                            • polla4 Re: cześć smutasku 15.12.05, 14:08
                                              to trzymaj się cieplutko i na razie pa
                                              • kosmiczny1 nie opuszczaj mnie (jeszcze ;)) 16.12.05, 15:24
                                                Halo Pollka, coś taka małomówna?? Kardiolog powiedział, że jeszcze pożyję.
                                                Pozdrawiam. P.
                                                • polla4 no cześc Piotruś, mój potworku 17.12.05, 09:44
                                                  będzeiz zył? ale sie cieszę jak nie wiem co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  Święta idą, sprzątaj chałupkę i nie opychaj sie rafaello, zostaw dla mnie
                                                  • polla4 Re: no cześc Piotruś, mój potworku 17.12.05, 12:24
                                                    a Rysia Riedla kumasz? Odkryłam Go w zeszłym roku, na mieście mówią, że za duzo
                                                    ćpał, ale muza jest niezła...
                                                    Słucham sobie "Wiktorii", polecam Ci, tak na rozkołysanie
                                                  • polla4 co Kosmek, dziś Ty jesteś milczący 17.12.05, 17:32
                                                    "Jestem sobie prawdą
                                                    Fałszem i zagadką też
                                                    Jestem sobie ojcem
                                                    Sobie matką, sobie bratem
                                                    Szatanem jestem złym
                                                    Aniołem z aureolą
                                                    Wrogiem i kochankiem
                                                    Aktorem z ulubioną rolą
                                                    Dopełnieniem świata
                                                    Oceanem, pustą szklanką
                                                    Jestem i wyrokiem
                                                    Nawet sędzią, nawet katem
                                                    Nawet katem jestem ja
                                                    Jestem, jestem wszystkim
                                                    Nawet Bogiem
                                                    Tylko sobą być"

podoba mi się ten kawałek...

• polla4 Re: co Kosmek, dziś Ty jesteś milczący 17.12.05, 17:40
                                                    tylko sobą byc nie mogę..."
                                                  • polla4 Re: co Kosmek, dziś Ty jesteś milczący 17.12.05, 17:43
                                                    ps. bo wyraza wszystko o nas - ludziach
                                                    dobra, już spadam, nie ma mnie, żegnam pana
                                                  • kosmiczny1 Polka nie znikaj mi :))) 19.12.05, 15:06
                                                    still waiting 4U :)))
                                                  • browanx Re: no cześc Piotruś, mój potworku 17.12.05, 19:26
                                                    polla4 napisała:

> a Rysia Riedla kumasz? Odkryłam Go w zeszłym roku, na mieście mówią, że za duzo
                                                    > ćpał,

Oj, dziecinko...
                                                  • polla4 do browanx 17.12.05, 19:53
                                                    taaak?
                                                  • kosmiczny1 Re: no cześc Piotruś, mój potworku 19.12.05, 07:46
                                                    Cześć pączusiu :)) Ja weekend?? Ja zaliczyłem tak: piatek - browarzenie po nocy
                                                    z ziomalką jedną (ale Poleńko to "nic poważnego" :))), sobota - obalanie win
                                                    czerwonych mięszanych i pizzy domowej na jednym spędzie domówkowym, niedziela -
                                                    byczyzna do popołudnia, czyli lans na chacie :) potem koncert Take 6 w kość.
                                                    Św. Anny. Ogólnie weekend skonsumowany treściwie :)) Mogłoby być trochę więcej
                                                    seksu, ale seks nie zając... :))) Poleńko już całą chatkę wysprzątałem, jeszcze
                                                    gdzieś schowałem przede mną ostatnią kulkę rafaello (dostaniesz na śniadanie)
                                                    więc czekam pod choinką :))) Przybywaj aniołku :))) :***) P.
                                                  • kosmiczny1 A Rysia kojarzę, ale nie słucham raczej 19.12.05, 07:48
                                                    Jakoś zaciaga tak rzewnie, za bardzo trochę jak dla mnie ;))) Z dwojga złego
                                                    wolę Kata ;)))
                                                  • polla4 a dziekuję, dobrze! 19.12.05, 21:31
                                                    zrobiłam sobie ekscytującą ucztę muzyczną, teraz dla odmiany The
                                                    Chieftains-czyli cos irlandzkiego, uwielbiam takie klimaciki...Zabiłam tez dużo
                                                    pająków w ramach szeroko pojętych porządków przedswiątecznych, ogólnie mozna
                                                    siadać do stołu.
                                                    Kim jesteś chłoppcze, skąd przybywasz, co myślisz i czujesz...???????????
                                                    Szczęścia i powodzenia, szczerze
                                                  • kosmiczny1 a za te pająki to masz krechę 20.12.05, 08:24
                                                    Jestem z Twoich snów i niech tak pozostanie ;))) Nei zabijaj, znasz to...?
                                                    Przynajmniej trzeba się starać, a nie od razu z kapciem.
                                                    Co czuję...? Może odrazę do zabitych i zywych pajaków ;)) Poza tym czuję głód
                                                    ciała i smutek duszy hehe.. Pozdrawiam, chcesz to rzuć mnie teraz, póki jest
                                                    2005. P.
                                                  • kosmiczny1 mmm sorka :))) 20.12.05, 08:56
                                                    Nie obrażaj mi się tylko :))) A dziuba masz fotę???? Klopsiku?? :))) Bo ja tam
                                                    jakąś mam ;) Masz dziiba, grrr :**))) Dziś chyba nie jestem za milusińki ;)
                                                    Papa. P.
                                                  • polla4 spoko, rozumiem 20.12.05, 11:51
                                                    czyli pozostaje mi śnić, hmm; nie wiem... jestem w sumie człowiekiem czynu...ale
                                                    łatwo nie rezygnuję
                                                    ps. coś sie tam znajdzie

• polla4 Re: spoko, rozumiem 20.12.05, 12:01
                                                    i zdaje się że czuję to samo
                                                  • kosmiczny1 Elo, jak tam Wrocek?? :)) 21.12.05, 07:52
                                                    Siemencja. Nie usychasz jeszcze z tęsknoty za mizianiem i masowaniem??? :) A ja
                                                    dziś idę chyba na pysznego grzańca, takiego tylko raz w życiu piłem, właśnie
                                                    wybiorę się na drugiego :) Trzeba łapać te świąteczne, piernikowe klimaty póki
                                                    stary rok; potem juz tak nie smakują, zreszta potem to już widać wiosnę :))
                                                    Polka buziolku, nie jesteś za wylewna ostatnio dla mnie. Paulineczko złota, już
                                                    nie chcesz naleśniorków??? Buźka w pośladek ;***))) P.
                                                  • polla4 A Wrocek fajniejszy niż Warszawka, hehe! 21.12.05, 13:57
                                                    No właśnie, chyba zaraz rzucę sie na jakiegoś męskiego samca, gdyż to ponad moje
                                                    siły (wybaczysz zdradę? - alle to będzie tylko zdrada fizyczna, nie psychiczna,
                                                    skarbie...);
                                                    Hmm, naleśniki sobie sama zrobiłam, mówili że dobre. Bez Nutelli, bo z Nutellą
                                                    to Ty mi zrobisz, ale też niezłe. A dzisiaj zaliczyłam sobie "Plan lotu" z Jodie
                                                    Foster, genialny dreszczowiec, polecam. 3ma w napięciu i aż poobbgryzałam moje
                                                    piękne długie paznokcie niemalże do krwi. Teraz są krótkie, niestety.
                                                    No i widzę, ze masz dobry humorek, cieszę się, pa
                                                  • kosmiczny1 Re: A Wrocek fajniejszy niż Warszawka, hehe! 22.12.05, 09:22
                                                    Grr... Pola, to będzie zdrada niewybaczalna. Jak się chcesz rzucić na jakieś
                                                    chętne ciepłe mięsko to rzuciłabyę się na mnie :))) Polka, miałaś mi fotę
                                                    wysłać sierściuchu!!! Bo będziemy jechali bez nutelli!! ;)))) Słodziaku nie
                                                    rzucaj się jeszcze na nikogo, albo rzuć się, tylko już potem nie pisz do
                                                    mnie :))) Ja się staram dochowywać postów. Pozdrowionka, głask po zmierzwionej
                                                    główce (do kotłowania na kołderce ;))) Pollki. P.
                                                  • kosmiczny1 Re: A Wrocek fajniejszy niż Warszawka, hehe! 22.12.05, 09:24
                                                    Łapek nie obgryzaj gładkich, dbaj o łapki, no i o usta... :)))))))))) Wiesz,
                                                    rozumiesz :) Cmoxxx i gryzienie małżowiny :**) :) P.
                                                  • polla4 Kosmek, cierpliwości, please... 23.12.05, 01:13
                                                    za karę nic dziś nie napiszę
                                                    bllleeee..................................................................
                                                    .........................................................................
                                                    ........................................................................
                                                    ............................................................................

• kosmiczny1 za co ta kara dla mnie??? 23.12.05, 09:07
                                                    Przecie ja grzeczny byłem. Pozdrowionka. P.
                                                  • polla4 cześć Piotruś, będę miła 23.12.05, 15:30
                                                    Oki, dochowam wierność, znaczy postaram się hehe.
                                                    U mnie już karpik zabity (a u Ciebie?), walka była zacięta, ale sie poddał.
                                                    Robię włąśnie rybkę po grecku, może kiedyś spróbujesz...??? A tak w ogóle to
                                                    miłego świętowania itd.

ps. ciekawa jestem czy kosmiczny lubi dziewczęta z długimi kudłami...? pozdr. pa
                                                  • polla4 Re: cześć Piotruś, będę miła 25.12.05, 17:24
                                                    wysmarowałam dwa pikne mejliki i mam nadzieję, ze doszły :)
                                                  • kosmiczny1 :))))) 02.01.06, 12:26
                                                    Jestem, czekam, chociam przejedzony po Świetach. Buźka wierna ;****)))) Piotrek
                                                  • menk.a Re: :)))))))))))witam noworocznie 03.01.06, 12:40
                                                    na przejedzenie herbatki polecam;))
                                                  • polla4 Re: :)))))))))))witam noworocznie 06.01.06, 20:18
                                                    Piotrek to naprawdę fajny facet :))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
                                                  • polla4 Re: :)))))))))))witam noworocznie 10.09.06, 14:29
                                                    Cmokasy dla P. Zaglądasz tu czasami?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka