aaagatkaaa 01.12.05, 22:51 Chciałam się tylko podzielić moim szczęściem, kocham mojego faceta, uwielbiam go, jest moją pierwszą i ostatnią miłością!! :))))))) Czy ktoś kogoś też kocha :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adelheid Re: Kocham go!!! 01.12.05, 23:08 ja tez mojego Kocham... i bardzo za nim tesknie. a On jest tak daleko daleko... i jeszcze dlugo bedzie... Ale Kocham Go najbrdziej na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatkaaa Re: Kocham go!!! 01.12.05, 23:13 Mój też jest daleko :(( ale już w poniedziałek go zobacze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rom123 Re: Kocham go!!! 01.12.05, 23:12 a ja tez kocham, tylko ze kobiete i do niedawna cudza.A teraz moja.Czy to zle? Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatkaaa Re: Kocham go!!! 01.12.05, 23:13 hmmm...w miłości nie ma nic złego, jeśli ona Cię kocha Odpowiedz Link Zgłoś
rom123 Re: Kocham go!!! 01.12.05, 23:32 kocha mnie na pewno, bo tyle dla mnie poswiecila, z tylu rzeczy zrezygnowala, ze nie moze i nie jest inaczej. Czekalem na nia wiele lat. Az sie doczekalem. Warto bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
beetaxa Re: Kocham go!!! 21.12.05, 11:50 na mnie też podobno ktoś czekał wiele lat i wiele lat mnie kochał... teraz ja tę miłość odwzajemniam, kocham do granic szaleństwa:) a jeszcze do niedawna myślałam że nie potrafię... bałam sie miłości, bo przecież "miłość to cicha zagłada jest słodka i gorzka zarazem , jak czekolada" Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: Kocham go!!! 01.12.05, 23:16 ech , właśnie zdałam sobie sprawę że szczęśliwa jestem z moim facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: eeee po prostu zakochani :-)))) 02.12.05, 10:08 Zakochany tez musi być realistą, chyba, że jest gó..arzem i życia nie zna Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi eeee widziałaś zakochanego realistę,jesli tak to 02.12.05, 10:14 pewnie juz w drugiej fazie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: eeee widziałaś zakochanego realistę,jesli tak 02.12.05, 10:16 Albo takiego z doswiadczeniem z poprzednich zwiazków. Można się zakochiwać wtedy z głową i wiedzieć, że wszystko w życiu jest możliwe nawet koniec największej miłości Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: eeee po prostu zakochani :-)))) 03.12.05, 15:02 Dlaczego zakochany musi być realistą? ;) Moja pierwsza miłość jest jak do tej pory ostatnią. Mam 26 lat. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Re: Kocham go!!! 01.12.05, 23:48 Ja mojego mężczyznę tez strasznie kocham i tęsknię już za nim, choć rano się widzieliśmy :) Niedługo nam mina dwa lata razem i ciagle jest jak na początku - chyba trafiłam na swoją drugą połówkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
aagusie_k Re: Kocham go!!! 01.12.05, 23:52 Ja tez kocham:-)juz od 4 lat i jestem baardzo szczesliwa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
qui_pro_quo Re: Kocham go!!! 02.12.05, 00:39 Ja już prawie zapomniałam ale znowu mi o sobie przypomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Z tą ostatnią to poczekaj jeszcze,jak minie 02.12.05, 09:44 stan zauroczenia:-)))) Im gorętszy tym szybciej wypali się. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Z tą ostatnią to poczekaj jeszcze,jak minie 03.12.05, 13:26 Każda miłość jest pierwsza.......... Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatkaaa Re: Kocham go!!! 02.12.05, 11:50 Ja to nie wiem czemu ludzie są tacy sceptyczni wobec miłości, ja jestem ze swoim facetem 2,5 roku, bardzo go kocham i wierze to, że nasza miłość się nie wypali. Co to za związek kiedy się myśli, ee to się kiedyś skończy, eee to nie ma sensu. Troche romantyzmu przyda wam się w tym realizmie Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Kocham go!!! 02.12.05, 12:30 To nie chodzi o zakładanie z góry, że się skończy, tylko o to żeby zdawać sobie sprawę, że różnie w życiu bywa. Takie podejście zresztą gwarantuje związkowi powodzenie, bo partnerzy wiedzą, że trzeba się starać a nie liczyć tylko na wiczną miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatkaaa Re: Kocham go!!! 02.12.05, 13:24 No to rozumie się samo przez się, że w związku trzeba się starać i że nie zawsze jest kolorowo. Ale ja jakoś nie mogę myśleć że różnie w życiu bywa i że jak będzie gorzej to się roztaniemy, bo ja i on nie dopuścimy do tego aby było baaardzo źle. POza tym za przykład mam moich rodziców którzy razem są 27 la i bardzo dużo w życiu przeszłi i zawsze byli razem. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.admin Re: Kocham go!!! 02.12.05, 12:31 Wiem, ze mnie kochasz, ale kotenku nie masz szans:) Odpowiedz Link Zgłoś
qui_pro_quo Re: Kocham go!!! 03.12.05, 07:04 Po pierwsze: to dobrze że jesteś zakochana. Bądź jak najdłużej. Po drugie: ten stan przyjemnego uniesienia kiedys minie, ale macie pełne szanse na miłość przez całe życie, a ta jest decyzją woli. Walczcie o swoją miłość. Może być trudno bo wielu będzie wam przeszkadzać. Będą wam wmawiać że to nie jest dżezi i w ogóle obciach być z jednym partnerem długo a tym bardziej przez całe życie. Będą was próbowali odbijać. Zwykła zawiść może przybrać różne formy, nawet religijne - będą wam udowadniać że jedno z was jest powołane do stanu duchownego, a nawet że miłość jest w ogóle niebezpieczna, podejrzana i z natury zła, a wszystko pod płaszczykiem pobozności takich osób, ktore wybrały a często z braku okazji były zmuszone do samotności i chcą pogrążyć w niej maksymalną liczbę ludzi, bo mają ciągle niezaspokojoną potrzebe afirmacji swojego samotnego życia. Miejcie to wszystko gdzieś, wiedzcie swoje, wtedy są pełne szanse że wasza miłość będzie tą jedyną i ostatnią. I oby tak się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Kocham go!!! 03.12.05, 15:32 Mas zrcaje:) Na przekór światu, ludizom kocha:))))))) Ja tez jstem zakochana w najspanialszym facecie pod słońcem:) Ze świecą takiego szuka wierny, oddany, dobry, kochający, opiekunczy, niezwykle mądry i inteligentny i pomysłowy, taki twórcy. Ma fajnepoczucie humoru, bystry! I znasie na kolorach:) Umie na włosach kobiety poznac,ze ma nie carne a z odcieniem fioletu czarne:) takiedrobnostki,a ujmuja:) Podbno co 7 to dalton a co 2 małobystry:):) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Kocham go!!! 03.12.05, 15:03 harley moj to jest to kocham go kocham go Odpowiedz Link Zgłoś
merediith Re: Kocham go!!! 03.12.05, 21:21 I ja też kocham!!!!!!!!!!!!!!!! I najwazniejsze,że rownie mocno jak sama kocham jestem kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!! Milość jest cudownym darem! Cudownie jest moc kochac!!!!...i wierzyć w milośc. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Kocham go!!! 10.12.05, 12:41 no to gratulacje (pogadamy za kilka lat ciekawe jaki bedzie tytuł postu ) Odpowiedz Link Zgłoś
takamala8 Re: Kocham go!!! 09.01.06, 20:19 Ja też kocham, ale on mnie nie kocha :-( Odpowiedz Link Zgłoś
serena71 Re: Kocham go!!! 09.01.06, 23:51 Ja też kochalam i byłam kochana,ale mój kochany umarł.Miłosc nie jest dana raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
awokado01 Re: Kocham go!!! 12.01.06, 16:02 a ja mojego tez kocham bardzo, bardzo mocno:) i tez jest moja pierwsza miloscia. a czy ostatnia to sie zoabczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
poisson Re: Kocham go!!! 13.01.06, 16:34 " i nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia czy ostatnia pierwszą" ks. Twardowski Odpowiedz Link Zgłoś
wertepy_i_trepy A ja kocham ja i ... 14.01.06, 20:00 ... chcialbym wysnic lub wywiedziec sie, co mam jej na walentynki kupic! Odpowiedz Link Zgłoś