Dodaj do ulubionych

GB English grupon

07.04.13, 13:54
Czy korzystał ktoś z oferty szkoły językowej GB English na grouponie? Warto zainwestować?
Obserwuj wątek
    • mir-ons Re: GB English grupon 20.08.13, 16:33
      Korzystałem z tego kursu i jestem bardzo zadowolony. Często zdarza mi się korzystać z Groupona, przeważnie wszystko jest ok, ale zdarzają się różne kwiatki. Na szczęście tutaj cały kurs przebiegł beż żadnych problemów. Jak dla mnie wielki plus.
      • imanolikamil Re: GB English grupon 26.08.13, 18:19
        Ja od tygodnia chodzę na kurs i narazie jestem mega zadowolony. Nie miałem żadnych problemów, żeby zapisać się na termin, który mnie interesował. Po pierwszych dwóch zajęciach jestem bardzo zadowolony.
        • imanolikamil Re: GB English grupon 10.09.13, 15:27
          Kurs ostatecznie ukończyłęm, jestem z niego bardzo zadowolony. Ceny na gruponie okazały się bardzo atrakcyjne. Opłacało się kupić ten kupon. Sama nauka przyjemna., lektorzy pozytywni którzy do każdego ucznia podchodzą indywidualnie. Polecam tą szkołę.
    • dobrysklep Re: GB English grupon 19.06.14, 00:49
      A ja nie polecam tej szkoły. To są oszuści, a te pozytywne opinie piszą właściciele szkoły.
      Kłamią i oszukują co do teminu rozpoczęcia nauki, a potem okazuje się że groupon przepadł bo nie zgłosiłam sie w terminie. Wypierają sie teraz, że nie było takiej rozmowy. Sprzedają duzo grouponów i potem szukają sposobu żeby stracił ważność. Na maile odpisują jak im pasuje, jak chciałam potwierdzenia terminu to przez tydzień mieli awarię komputerów
      Nagrywajcie ich, ja tego teraz żałuję. Uwierzyłam na słowo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka