ambrois 20.03.05, 16:05 Witam, czy ktoś mi powie jaka jest najlepsza szkoła językowa nauki języka włoskiego (taki odpowiednik Alliance Francaise ) w Polsce? Jestem tutaj pierwszy raz i nie wiem czy taki wątek juz był. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
golden24 Re: WŁOSKI 14.06.05, 12:46 Instytut Kultury Włoskiej w Warszawie i Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mail.mail Re: WŁOSKI 27.06.05, 18:34 No cóż, skoro masz wysokie wymagania, to tylko Academia de la Lengua. nie można wybrac lepiej. Za rozsądną cenę masz rewelacyjny program nauczania, zajęcia dodatkowe (np. kulinarne)i co najwazniejsze naprawdę nuczą cię języka. Wiem bo sam uczęszczam. Nie wybrał bym innej, bo albo kiepskie, albo jeżeli już dobre, to strasznie drogie. Pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
salata123 Re: WŁOSKI 13.07.05, 14:04 A kto Cie uczy w Academii? Bo wiem,z enp. z hiszpanskim jest tam roznie, zalezy na jakiego lektora sie trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: WŁOSKI 13.07.05, 16:07 A na ile jezykow jeszcze tam uczeszczasz oprocz angielskiego i wloskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś