Dodaj do ulubionych

Kursy ESKK

14.09.05, 15:19
Proszę o wszelkie informacje na temat oferowanych prze firmę ESKK kursów od
ossób, które miały z tymi kursami do czynienia. Jestem zainteresowana
kupieniem u nich jednego z kursów komputerowych i szukam opinii na ich temat.
Z góry dziękuję za wszystkie wpisy.

Haja
Obserwuj wątek
    • ewamalecka Re: Kursy ESKK 14.09.05, 16:12
      Kilka lat temu skończyłam ang dla śr zaawansowanych w ESSK, wtedy jeszcze nie
      było komputerowych, przysyłają Ci kasety (multum) ale to w kursach
      komputerowych nie wchodzi w grę, i masę książek z cwiczeniami. Robisz je po
      kolei i wysyłasz (pewnie mailem) i oni Ci to sprawdzają. Muszę przyznac że by
      nauczyc sie języka samemu w domu trzeba dużo samozaparcia i dyscypliny, na
      początku był wielki zapał, wyznaczałam sobie konkretne godziny na naukę i
      robienie cwiczeń, a potem sobie odpuszczałam, bo wiadomo, jak sie nie musi... A
      potem nadrabiałam. Zawsze po wysłaniu dostałam z powrotem sprawdzone i ocenione
      cwiczenia, i robiłam nastepne, a ostatniej pracy nawet nie zdążyli mi sprawdzic
      a już przysłali certyfikat ukończenia kursu. prawdę mówiąc to była strata
      czasu, nie potrafiłam sie zmobilizowac do samodzielnej nauki, lepiej zapisac
      sie na kurs, wtedy chciał nie chciał musisz pójsc na lekcje.
      • ajah Re: Kursy ESKK 14.09.05, 16:31
        Dziękuję bardzo za te informacje. Zdaję sobie sprawę, że tego typu kursy
        wymagają samodyscypliny, muszę spróbować. Może nie będzie tak źle. Natomiast
        bardziej interesuje mnie, czy kursy przez nich oferowane są na dobrym poziomie
        i czy ta firma wywiązuje się ze zleceń. No i jak pobierają opłaty - przezd
        przysłaniem kolejnych lekcji, czy po; w ratach czy jednorazowo za cały kurs?
        Bardzo proszę o te informajce. Dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka