jusmin 16.09.08, 08:13 W odpowiedzi na pytanie o Oxford Language Centre: bardzo polecam! Profesjonalna kadra- bardzo mili, ale też wymagający lektorzy, wysoki poziom nauczania i świetna atmosfera! Myślę, że warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacuch76 Re: Oxford Language Centre 18.09.08, 19:10 hej Jusmin, czy uczylas sie w oxford - center w bielsku0białej czy twoje doswiadczenia z ta szkola zwiazane sa z innym miastem? Odpowiedz Link Zgłoś
a.mazurek85 Re: Oxford Language Centre 20.09.08, 09:20 Zgadzam sie jak najbardziej.Pomocni i profesjonalni lektorzy. Heh ja nie jestem zbyt chetna donauki ale potrafili mnie przekonac i warto bylo!!! W tym roku pewnie tez bede kontynuowac:P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jacuch76 Re: Oxford Language Centre 20.09.08, 11:16 please; powiedzcie moi drodzy. mowicie o oxford w bielsku-bialej? Odpowiedz Link Zgłoś
asique1 Re: Oxford Language Centre (Wrocław) 15.05.09, 22:47 Hmmm, moje podejscie do tej szkoły też było pozytywne, niestety do czasu. Zajęcia z Karolem z Australii były super, ale z dnia na dzień zmieniono nam lektora, nie mówię, że nie był fajny, ale nikt nas nie uprzedził. A potem przeprowadziłam się do innego miasta i musiałam zrezygnować z kursu, niestety na zwrot pieniędzy za połowę kursu nie mogę liczyć, nie mogę się nawet doprosić zeby dyrektorka pokazala regulamin. Są mili póki wszystko jest ok, w razie komplikacji olewają klienta. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.barnaba Re: Oxford Language Centre 06.08.09, 17:47 polecam...zaangazowani i profesjonalni lektorzy,wysoki poziom i fajne osoby w grupach ogolne warto było uczeszczac Odpowiedz Link Zgłoś
kamil8036 Re: Oxford Language Centre 07.08.09, 14:12 - lektorzy super , miła atmosfera, poziom nauczania wysoki - pare razy zajecia sie opóżniły !!!!!wprawdzie nieduzo ale profesjonalisci nie powinni sobie na to pozwolic Odpowiedz Link Zgłoś