Dodaj do ulubionych

Znowu kompromitacja prezydenta.....!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:44
Pan prezydent Aleksander Kwaśniewski chce ułaskawić pana Sobotkę ( 3,5 roku za aferę starachowicką ) i pana Ryszarda Kalisza ( obaj jak by innaczej z najbardziej ,, uczciwej polskiej lewicy" from PZPR a teraz SLD ) swego kumpla za obraze mieszkańca Białegostoku.Co o tym sądzicie uczestnicy forum.Czy wam rece nie opadają tak jak mi dla mnnie to jakać paranoja , komuna upadła 16 lat temu a tu takie numery nam wycina głowa państwa.Tojuż kolejna kompromitacja pana prezydenta po Charkowie,wykształceniu,ucieczki sprzed komisji czy załatwianiu dla Kielc województwa.Dobrze , że od 23 grudnia mamy super prezydenta Lecha Kaczyńskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: marian Re: Znowu kompromitacja prezydenta.....!!! IP: 82.139.35.* 30.11.05, 22:50
      Podzielałam. Dobrze że tylko do 23 grudnia będzie prezydentem
      • Gość: żenada Re: Znowu kompromitacja prezydenta.....!!! IP: *.udn.pl 30.11.05, 22:57
        Ciekawe czy naszego senatora ułaskawi tak jak to uczynił z jego synem, a może i
        drugim też.
      • Gość: jarek Re: Znowu kompromitacja prezydenta.....!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.05, 23:00
        szkoda mi was obu. w stosunku do prezydenta Kwaśniewskiego jesteście nikim a
        cała wasza satysfakcja ogranicza się do wypisania na niego - oczywiście
        anonimowo - epitetów lub słów przypominających epitety.Z takim samym skutkiem
        możecie sobie to wszystko wypisać na płocie. Kwaśniewski ani tego nie
        przeczyta, ani się o waszych sądach nie dowie. Szkoda waszego czasu.
    • Gość: rac Zero się pieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:08
      Popieram decyzję Prezydenta Kwaśniewskiego. W przypadku przestępców
      awansowanych przez nową koalicję wzystko jest cacy. Dorna już też przykablowali
      podobnie jak Sobotkę i co? Gdzie prokurator?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka