Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc

11.02.11, 10:09
Witam! do tej pory nie za bardzo wierzyłam w magię,uroki itp.Ale teraz szukam już wszędzie.Otóż będąc w ciąży w 5 miesiącu byłam chrzestną córeczki mojej siostry.Dopiero po fakcie dowiedziałam się ze jest jakiś przesąd związany z tym że chrzestna nie moze być w ciąży.Ale nie brałam tego na serio zreszto i tak już było po wszystkim.4 miesiace temu urodziła córeczkę.Mała ciągle choruje,jeździmy z nią po różnych specjalistach i każdy mówi co innego.Daje wielkie listy leków ,które jedne drugie wykluczaję i które wogóle nie działają.Ostatnio lekarze mówię że już nie wiedzą co jej jest.Niedawno przeglądając internet szukając kolejnego specjalisty otorzyłam stronę, na której były przesądy i przypomniał mi się ten o ciąży.Nie wiem ile jest w tym prawdy ale zrobie już wszystko by tylko moje dziecko nie cierpiało.Ale sie rozpisałam.Czy wiecie moze co zrobić by "odkręcić" ten przesąd?
Obserwuj wątek
    • dziewczyna.briana Re: prośba o pomoc 11.02.11, 22:38
      Kiedy dowiedzialas sie o tym przesadzie? W czasie ciazy czy juz po urodzeniu dziecka?
      • ulamisiula Re: prośba o pomoc 13.02.11, 21:47
        Jeszcze będąc w ciąży ale już po uroczystości.
        • dziewczyna.briana Re: prośba o pomoc 16.02.11, 20:44
          Czy ktoras z chorob wystepuje na/w glowce, prawym biodrze lub jamie brzusznej dziecka w okolicy sledziony?
          • ulamisiula Re: prośba o pomoc 16.02.11, 23:42
            Robiliśmy badania i niby jest wszystko ok.Rtg klatki piersiowej,usg jamy brzusznej ogólne badania...Córeczka już od dawna pije mleko zastępcze dla alergików Mała jest ciągle niespokojna i płacze więc myślę że to może być brzuszek.
            • mamamamadwa Re: prośba o pomoc 04.03.11, 20:56
              polecam panią Marię Bogacką, jeżdżę do niej z własnym dzieckiem. www.mariabogacka.pl
    • mmm2613 Re: prośba o pomoc 18.06.11, 19:50
      Wykąp dziecko i siebie w czarcim zebrze /ziele ostrożenia/. Na pewno pomorze.
    • d.m.a.1965 Re: prośba o pomoc 20.06.11, 08:34
      Nie wierzysz w magię a wierzysz w magiczną moc lekarzy?Na kolki są herbatki z kpru włoskiego, znane od wieków a chemię zostaw do testowania na świnkach morskich ( szkoda ich też trochę ale..ktoś musi :)).
    • euzebiabio Re: prośba o pomoc 01.05.14, 15:45
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka