martoni83 Re: Udany urok miłosny 23.11.16, 13:17 Polecam serdecznie Panią Emilię. Kompletnie odmieniła moje życie!!! Zajmuje się zdejmowaniem uroków, oczyszczaniami i rytuałami wszelkiej maści. Pomogła mi stanąć na nogi. Regularnie korzystam z jej pomocy i nigdy mnie nie zawiodła. Jej e-mail to: wrozbyemiliiangel@gmail.com Skoro pomogła mi... to czemu nie miałaby pomóc i Tobie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Znowu reklama 23.11.16, 16:00 Pani Emilio - tak, wiemy, chcesz pomóc, ale sobie. Finansowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mama24nadobe Re: Udany urok miłosny 26.11.16, 04:56 Witam. Ja póki co nie będę wypowiadała się na temat efektów bo póki co czekam. Chciałam napisać tylko tyle, nie uważam aby zarówno wróżka farida bądź też gaap kadesz byli naciągaczami, dlaczego? Już tłumaczę. Znalazłam się w bardzo trudnej sytuacji zarówno finansowej jak i życiowej. Zostałam sama z dwumiesięcznym dzieckiem. Zostawił mnie chłopak po 2latach związku bez podania konkretnej przyczyny i dla naszego syna staram się by do nas wrócił. Zwykłe prośby i błagania nie pomogły, dlatego zdecydowałam się szukać pomocy urokach. Zarówno Farida jak i gaap kadesz ze względu na moją sytuację byli i są skłonni za wykonanie uroku zejść z ceny za co jestem im dozgonnie wdzięczna. Resztę opini pozostawiam wam. Powiedziałam jedynie o moim przypadku. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 26.11.16, 12:23 Działania wróżek nie mają wpływu na ludzi (poza zleceniodawcami i ich portfelami). Zatem to, że mniej wróżka zainkasuje, nie powoduje że wróżka przestaje być naciągaczką. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 10.12.16, 16:35 Nie zauważyłem, by ktoś przejął moje konto. Ponadto używam tu tylko jednego konta. Jeśli masz dowody, że kłamię, to je przedstaw. Jeśli nie masz, to uprzejmie wal się. Odpowiedz Link Zgłoś
lara9369 Re: Udany urok miłosny 11.12.16, 12:23 Do wszystkich mało pojętnych, próbujących zdobyć lub przywrócić utraconą miłość przy pomocy czarów i "uroków" Miłość nie jest czymś - danym raz i na zawsze. Miłość, trzeba - doceniać i pielęgnować. Natomiast, kiedy ktoś ową miłość - ze zacytuję tutaj kermith'a - "olewa ciepłym moczem" , myśli, że może - korzystać, a w zamian stosować obelgi i wyzwiska, niestety, może utracić ten dar raz i na zawsze. Gdyż nie ma NIC, absolutnie nic na tej Ziemi - co by było wieczne i dane raz i na zawsze. Wszystkie DARY - jednym z których jest właśnie MIŁOŚĆ - należy doceniać, odczuwać i okazywać wdzięczność za nie, nawet jeśli my sami nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć takim samym uczuciem/// Bo - Miłość jest darem. Dla niektórych - była darem . Odpowiedz Link Zgłoś
burrza Re: Udany urok miłosny 26.12.16, 15:55 Kim że jest ten filozof czy mędrzec którego wymieniasz. Mniemam że to twój duchowy guru? Odpowiedz Link Zgłoś
magda2424890 Re: Udany urok miłosny 03.03.17, 17:57 Moge podac namiary na priv, mój e-mail magda2424890@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
singit Re: Udany urok miłosny 30.12.16, 15:50 Jak można zdobyć kontakt do Pani Barbary? nie mogę sama znaleźć -- ekonomia studia Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
patrykslomiany Re: Udany urok miłosny 21.02.17, 00:23 Ja osobiście polegam wróżkę Emilię Angel. Pomogła mi odzyskać utraconą ukochaną. Traciłem już nadzieję, a Pani Emilia pomogła mi w niecały miesiąc! Zajmuje się rytuałami miłosnymi ale nie tylko! Jestem jej dozgonnie wdzięczny. Dla zainteresowanych: wrozbyemiliiangel@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 21.02.17, 20:14 Oj tak, ulga dla portfela będzie znacząca. Odpowiedz Link Zgłoś
adelciaaaa Re: Udany urok miłosny 14.01.22, 10:42 u pani emilii brak efektów jest nieskuteczna Odpowiedz Link Zgłoś
magda2424890 Re: Udany urok miłosny 03.03.17, 02:25 Ja nigdy nie wierzyłam w to ale bylam zdesperowana i poszlam do Cyganki, pierwszy raz skorzystalam z takich usług i pomogła mi. Jest dobra, nie reklamuje sie nigdzie w internecie na stronach itp Odpowiedz Link Zgłoś
magda2424890 Re: Udany urok miłosny 03.03.17, 02:28 Dla zainteresowanych: nazywa sie Alina Aanei, jej e-mail: aaa454431@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 03.03.17, 07:21 Właśnie powyżej mamy przykład na to, jak nie "reklamuje się nigdzie w internecie na stronach"... Odpowiedz Link Zgłoś
magda2424890 Re: Udany urok miłosny 03.03.17, 17:55 TUTAJ NA FORUM DUŻO OSÓB POLECA KOGOŚ I W WIĘKSZOŚCI POLECAJĄ TYCH DROGICH CO MAJĄ SWOJE STRONY INTERNETOWE. A ja polecam i bede polecać Cygankę która nie bierze tyle co ci wszyscy co mają strony internetowe. I jeśli ktoś zechce skontaktuje się ze mną i sprawdzi tą Cygankę czy jest dobra czy nie a ty wieśniaku sie nie odzywaj, widac ze cie laska rzucila hehe :PP Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 03.03.17, 18:46 Słabe. Marketing wymaga lepszych kwalifikacji (szczególnie gdy się sprzedaje taki szit). Odpowiedz Link Zgłoś
magda2424890 Re: Udany urok miłosny 04.03.17, 01:10 Zgadza sie tylko ze tobie jak widac marketing nie pomógl bo jak wytlumaczyc to ze buszujesz na forum o tematyce uroków milosnych ?? nie jesteś chłopem tylko zachowujesz sie jak baba. I nie dziwie sie ze cie laska rzuciła, miała racje. KOCHAJMY TYLKO PRAWDZIWYCH FACETÓW Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 04.03.17, 09:47 Po co tu piszę można łatwo zrozumieć, czytają to, co piszę. Jak się postarasz, to załapiesz. Jeśli jednak kumasz równie kiepsko, jak używasz erystyki, to nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
nick400 Re: Udany urok miłosny 06.03.17, 16:56 może ktoś robił u samosa? jakieś efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszsmolarek Re: Udany urok miłosny 28.03.17, 09:11 Sama polecam wróżkę Emilię Angel => wrozbyemiliiangel@gmail.com Wielokrotnie stawiała mi karty oraz pomogła rytuałem miłosnym dzięki któremu w końcu jestem szczęśliwa!!! Oferuje szeroki zakres działań - od spętania miłosnego, przez rytuały lustrzane po rytuały łączenia aury! Odpowiedz Link Zgłoś
frezjaa74 Re: Udany urok miłosny 16.06.17, 14:07 Szczerze polecam Panią Emilię Angel: wrozbyemiliiangel@gmail.com Pomogła zarówno w zakresie wróżb, jak i późniejszych rytuałów miłosnych. Nie wiem gdzie byłabym teraz gdyby nie jej pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
karolszrot Re: Udany urok miłosny 24.08.17, 08:40 W moim przypadku zbawieniem okazała się Pani Emilia Angel. To chyba najlepsza wróżka w polskiej sieci. Pisz do niej na: wrozbyemiliiangel@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 28.08.17, 23:39 Jak widać pani E. słabo sobie radzi finansowo, jeśli musi szukać kolejnych baranów do ostrzyżenia przy pomocy tak chamskiej autoreklamy. A może tylko jest pazerna? Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 29.08.17, 10:34 Czy z powodu nieaktywności mojego profilu stwierdzenie o strzyżeniu baranów przestaje być aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 29.08.17, 19:43 Nie piszę żadnych opinii, podaję tylko fakty. A one są bezlitosne: jest dokładnie zero wiarygodnych dowodów na to, że że dowolne czary/rytuały/paranormalne zdolności istnieją. Każda próba weryfikacji takich "umiejętności" skończyła się sromotną klęską. Tyle mówią fakty. A skoro tak, to mamy tutaj do czynienia ze strzyżeniem baranów przez cwaniaków, podobnie jak Ty mętnie coś plotących o "empirii". Poszukaj sobie uczciwego zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Udany urok miłosny 29.08.17, 21:54 Dokładnie - lepiej poszukaj se Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Udany urok miłosny 29.08.17, 21:56 To wyzej było oczywiście do kasia Odpowiedz Link Zgłoś
samsosa Re: Udany urok miłosny 30.08.17, 18:01 tylu się ogłasza, że trzeba trochę czasu poświęcić, aby trafić na kogoś sprawdzonego, dużo opinii jest też na tym forum Rytuał miłosny te same osoby co tutaj, ale fajnie uporządkowane Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 24.09.17, 22:45 Interes kuleje i trzeba wznowić kampanię promocyjną? Serdecznie życzę, by ten interes całkiem padł z pożytkiem dla wszystkich (także dla "wróżki" - weźmie się za uczciwsze zajęcie). Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Udany urok miłosny 27.06.19, 13:16 Hm. Jeżeli jesteś zainteresowany realną walką z tym spamem - odezwij się proszę na forum@agora.pl. Podszywanie się pod zadowolonych klientów i spamowanie swoimi stronami jest niezgodne z regulaminem, a na tym i wróżbiarskim forum występuje tego zdecydowanie więcej niż na innych forach. Widzę, że z tym walczysz. Możemy udostępnić narzędzia :) Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 27.06.19, 18:47 Oj, obawiam się, że rola cenzora nie bardzo do mnie pasuje, już lepszym dla mnie miejscem jest loża szyderców... W każdym razie dzięki za zaufanie, acz chyba na wyrost, zważywszy na fakt, że mam tu i ówdzie na forum bana (np. dział Religia), którego powodu nikt z obsługi nie potrafił mi wyjaśnić ani podać terminu wygaśnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Udany urok miłosny 28.06.19, 11:37 Żeby mieć "bana" na forum religia wystarczyło wpaść w krótką blokadę czasową w wyniku usunięcia kilku postów w krótkim czasie. Zdjęłam. Przemyśl propozycję, bo pomoc w tym forum by się bardzo przydała. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Udany urok miłosny 03.08.18, 22:56 Ja zrobiłam urok u Artura. Zobaczymy co z tego będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Udany urok miłosny 03.08.18, 23:51 Oj nie będzie, nie będzie kochany arturku nic z tego ponieważ ty nie masz żadnych mocy, tylko dużo piszesz. Przecież nie jesteś nawet tym droidem czy druidem tym z kamelotu. A wiadomo że tylko oni MIELI NIBY moc ale bez przesady oczywiście ta moc DZIAŁALA ponoć tylko parę godzin. Jak się w to wierzy oczywiście. A TO ŻE TY WIERZYSZ ŻE TWOJA MOC JEST NA CAŁE ŻYCIE, NO CÓŻ POMYLENCOW JEST NA TYM ŚWIECIE MULTUM. No ale oczywiście ci współczuję, może kiedys nadrobisz to co wyrzadziles komuś !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pracus1964 Re: Udany urok miłosny 04.08.18, 12:46 Och ten człowiek to też dużo ludkow oszwabil. Odpowiedz Link Zgłoś
mama24nadobe Re: Udany urok miłosny 04.08.18, 22:47 Ja kiedyś byłam też "strasznie zakochana" tak mi się wydawało. Szukałam pomocy u różnych ludzi byle by eks do mnie wrócił ze względu na dziecko i się nie udało. Mogę powiedzieć tylko tyle, że nie żałuję. Wyrządził wiele krzywdy zarówno mi i synkowi. A teraz? Teraz jestem szczęśliwą narzeczoną, poznałam wspaniałego faceta który kocha mnie i kocha mojego synka pomimo ze to nie jego dziecko i sam ma córkę. Czasami trzeba się zastanowić czy naprawdę warto walczyć o coś co moze nie miec najmniejszego sensu tylko może wyrządzić wiele złego, a może lepiej poczekać na tą wyjątkową osobe dla ktorej będziemy wszystkim? Pozdrawiam wszystkich ciepło i życzę wytrwałości i wiary oraz tej prawdziwej miłości ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Udany urok miłosny 12.08.18, 17:58 Napiszesz proszę na paulinab8@op.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Udany urok miłosny 13.08.18, 14:25 Witajcie wszyscy. Zamówiłam rytuał u Artura 2 tygodnie temu (magia krwi). Prowadzę bloga na ten temat, można mnie zweryfikować poprzez bezpośredni kontakt, bez ściemy: opiniaurokimilosne.blox.pl/html Mam już trochę dosyć braku kontaktu z osobami, którym rzekomo rytuał wyszedł, pewne fora są zamknięte i nie można się wypowiedzieć... Tam znajdziecie info z kim się kontaktowałam/ próbowałam kontaktować przez ostatnie 2 tygodnie. Poczekam na działanie uroku do końca mc-a. Jeśli coś się zmieni poinformuję o tym na blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 13.08.18, 14:55 Kolejna naiwna, wierząca w czary albo też sam "wróżek", robiący sobie osobiście klakę. Żałość... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Udany urok miłosny 13.08.18, 15:28 Drodzgi olku13. Tak, jak napisałam na blogu. Wszystko sprawdzam/sprawdziłam. Opisuję swoje spostrzeżenia. Właśnie po to, by ostrzec innych. Czy się uda czy też nie, wszystko opiszę. Proszę nie określać mnie "naiwną", ok? To moje pieniądze i mój czas. Zarabiam na tyle dużo, że chciałam to sprawdzić. Będzie to wiarygodne źródło dla poszukujących, takich jak ja. Można się ze mną bezpośrednio skontaktować - przez blog mailowo i przez Skype czy spotkać w Warszawie. Nie będę zupełnie anonimowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 13.08.18, 15:57 Oczywiście pieniądze i czas są Twoje. Naiwność też. Czary to taka sama kategoria, jak Wróżka Zębuszka oraz krasnoludki. Opisanie na blogu, że mleko skisło, bo skrzaty do niego nasikały są źródłem o dokładnie takiej samej wiarygodności, jak to Twoje ewentualne pisanie o czarach. Rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Udany urok miłosny 13.08.18, 16:38 Nie będę z Tobą dalej dyskutować bo drzemie w Twoich wpisach agresja:) Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 13.08.18, 16:46 Drzemiąca agresja... ciekawe... Bo kwestie merytoryczne w dyskusji są drugorzędne... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Udany urok miłosny 13.08.18, 16:48 Co w Twoich odpowiedziach do mnie jest merytorycznego? Ja widzę tylko wysmiewanie. Merytoryczny jest mój blog, w którym od dziś opisuję kontakt z "polecanymi" rytualistami. A Ty? Co chcesz wnieść do dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 13.08.18, 21:35 Z dyskusji wolałbym raczej coś wynieść, ale mniejsza o to. Merytorycznie (i prześmiewczo): jak można wierzyć w czary? Jedyne co możesz opisać, to wrażenia, odczucia itp. A jak stwierdzisz, że czary odnoszą skutek? Jak odróżnisz sugestie, przypadkowe zdarzenia od tego, co ma być efektem? Pytam bardzo merytorycznie. Bo co z tego, że ktoś jest miły, uprzemy i tak mile i uprzejmie sprzedaje Ci kit? A o to chodzi: co jest wart towar, którym handlują "wróżki"? Doskonale wiadomo, że nic nie jest wart. Czary nie istnieją. A może masz niepodważalne dowody, że jednak istnieją? Chętnie je poznam. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Udany urok miłosny 13.08.18, 21:48 No w końcu można normalnie wymienić parę zdań! Nie wiem, czy istnieje coś takiego jak "czary". Bardziej wierzę w przepływ energii (tu w stronę fizyki kwantowej) czy zjawiska nadprzyrodzone. Rytuał (Jeśli np. taki artur w ogóle to wykonał) to dla mnie nic innego jak wytwarzanie energii. Wysyłanie intencji w świat. Pytasz, jak odroznię czary od sugestii itp. - dla mnie to będzie odezwanie się byłego- było tyle syfiastych wiadomosci po rozstaniu między nami i 1.5 roku już nie mamy kontaktu to nie wierzę, że miałby "sam z siebie" się odezwać... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Udany urok miłosny 13.08.18, 21:52 I dodam tylko, że po tym jak 10 lat temu miałam kontakt z duchem i zjawiskami "Nie do wytłumaczenia" po czyjejś śmierci (Nie tylko ja byłam swiadkiem) raczej idę w stronę hipotez niż twardo stawianych tez. Świat jest na tyle nieodkryty, że nic mnie już nie zdziwi :) Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 13.08.18, 22:15 Czary, zjawiska nadprzyrodzone - zwał jak zwał. Z fizyką kwantową radzę ostrożnie, bo zaraz zrobi się bardzo śmiesznie. Podobnie jak z tą "energią", co ją czarodziej "wysyła", bo czymże niby to jest? Energia w sensie fizycznym jest dobrze zdefiniowanym pojęciem. A czym jest ta "wytwarzana" przez "cudotwórcę"? Potrafisz zdefiniować, czy tylko tak sobie paplać mądrze o "energii"? Zauważyłem, że zdumiewająco często wyznawcy czarów-marów używają pojęć z dziedziny fizyki, których zwykle ni w ząb nie rozumieją, za to jakże przekonująco dla reszty ignorantów to brzmi! Odezwanie się byłego po półtora roku to żaden dowód. Musiałabyś porównać dwie sytuacje: jedna po wykonaniu "rytuału", i druga w identycznych warunkach i czasie, w której czarów nie było. Tak, wiem, nie da się naraz tego wykonać i dlatego w takich razach stosuje się statystykę, ślepe (podwójnie) próby itp. metody. Zresztą wielokrotnie takie badania robiono - z zerowym efektem (na poziomie dopuszczalnego statystycznie błędu). Stąd właśnie wiadomo: czary, duchy, nadprzyrodzone zjawiska nie istnieją. Nikt nie potrafił dotychczas wykazać, że jest inaczej. A Ty potrafisz? Podaj, proszę, w jaki sposób. Nie wiem, co masz na myśli z tymi hipotezami i twardymi tezami. Mnie interesują fakty, dowody, zweryfikowane wyniki badań, a odczucia, przekonania i wiara zwykle nie mają z faktami nic wspólnego. Bo tylko prawda jest interesująca, a "prawdy objawione" są interesujące (niekiedy) tylko literacko. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Udany urok miłosny 13.08.18, 22:29 Myślę, że oboje jesteśmy za słabo by dyskutować o fizyce i to kwantowej. Raz zabrałam się na przeczytanie książki o tym i na tym kończy się wprawdzie nie moja wiedza, ale postrzeganie tej dziedziny. Napisałeś: "Stąd właśnie wiadomo: czary, duchy, nadprzyrodzone zjawiska nie istnieją". Masz na to dowody? 100% niepodważalną pewność? Istnieją - ja obecności ducha doświadczyłam bezpośrednio, więc wiem, że to się dzieje. A Ty? I trudno mi to "udowodnić", bo takie rzeczy nie dzieją się na zawołanie... Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 13.08.18, 22:48 W sprawie nieprzygotowania niech każdy mówi za siebie, dobrze? Co do dowodów: nie dowodzi się nieistnienia nieznanego zjawiska, to logiczna bzdura. Dowodzić można istnienia tegoż. Jeśli dowodów brak - przyjmuje się, że tego nie ma. Z kolei gdy chcesz się dalej bawić w ontologię, to wiedz, że jeśli zechcesz stanąć na pozycji solipsyzmu, to nawet nie mogę Ci udowodnić, że istnieję. Zatem nie da się nic powiedzieć o naturze rzeczywistości ze stuprocentową pewnością. Co więcej: zwykle nie ma takiej potrzeby. Do rozważań wystarczy, że przyjmie się pewne aksjomaty. Cała dostępna wiedza, stan techniki i technologii są najlepszym dowodem na to, że taka metoda działa (vide: komputer przed Twoim nosem). Zaś jeśli Ty coś twierdzisz n.t. duchów, to wiedz, że odczucia to o wiele za mało. Musisz się bardziej postarać, a jeśli nie chcesz lub nie potrafisz, to nie mów że wiesz, bo tylko wierzysz. To duża różnica. A teraz wróćmy do początku: czy mleko kiśnie, bo krasnoludki do niego sikają? Rozumiesz teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinefrozen Re: Udany urok miłosny 14.08.18, 08:15 Duch to nie były odczucia tylko DOŚWIADCZENIE. Podejrzewam, że nie ukończyłeś fizyki, więc trochę pokory z tym przygotowaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Re: Udany urok miłosny 14.08.18, 08:35 "DOŚWIADCZENIE" - a co takiego masz konkretnie na myśli? Coś więcej, niż odczucie, emocje, wrażenia? Pokorę zachowaj dla siebie, szczególnie tam, gdzie coś twierdzisz "bo tak i już". Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: Udany urok miłosny 07.04.19, 14:28 haha bo aretk tylko to potrafi- odpisywac z predkoscia swiatla na maile wyobrazasz sobie ze ktos ci robi ryta i nagle pika mu tel, ze przyszedl mail, zostawia rytual i pisze z ta osoba? wiadomo, ze jak ktos odpisuje w kilka minut to to wlasnie robi- siedzi na necie i odpisuje, a nie rytualy, tk wymagaja skupienia wyciszenia i rpacy z energia Odpowiedz Link Zgłoś
marta.198 Re: Udany urok miłosny 21.08.18, 14:06 Mi rytuał robiła pewna przemiła kobieta, udało się, mogę szczerze powiedzieć że ona uratowała mój związek i rodzinę a co najważniejsze zapłate przyjeła dopiero gdy zaczeły być widoczne efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
aarek Re: Udany urok miłosny 05.09.18, 22:27 marta.198 zostaw jakis namiar na siebie albo napisz mail a.kucharski85@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
sianiol Re: Udany urok miłosny 07.09.18, 03:56 Marta 198 proszę odezwij się do mnie sianiol@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: Udany urok miłosny 23.11.18, 19:58 @marta napisz i do mnie dontiwen.trajtufink@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna885 Re: Udany urok miłosny 13.03.19, 18:42 Parę lat temu na tym forum czytałam opinię o kimś z Holandii,lecz bez namiarow na tę osobę.Sama byłam w pracy tam i gdy mój związek był w rozsypce postanowiłam na własną rękę znaleźć tego rytualiste.Ktoś kto dał tą opinię wcześniej miał rację,facet jest niesamowity! Nie ogłasza się nigdzie,i jest skuteczny,zajmuje się tylko rytualami,urokami i klątwami,ja jestem zadowolona bo gdy miałam beznadziejny przypadek to po jego czarnym weselu jestem od dwóch lat w udanym związku i nie żałuję mimo iż inni piszą że to czarna magia,miłość jest tego warta.W razie ciężkich przypadków mogę podzielić się namiarem kaniakatarzyna885@gmail.com Pozdrawiam wszystkich nieszczęśliwie zakochanych. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotha11 Re: Udany urok miłosny 04.04.19, 16:36 Czy jakis kontakt do tej Pani Basi mge dostac? dorotha 11@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zaza912 Re: Udany urok miłosny 05.04.19, 18:49 Ta Basia to oszustwo. Poczytaj 1 stronę tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
slawekg2974 Re: Udany urok miłosny 08.04.19, 08:36 Witam może pani mi podać namiary na Barbarę Gruszczynska . Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler0 Re: Udany urok miłosny 08.04.19, 21:34 Nie ma takiej osoby to jest chłop co robi te brzydkie rzeczy w rzeźni. Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: Udany urok miłosny 08.04.19, 21:47 t ile on ma juz tych alterego? podobniez swego czasu isali, ze Anna Sz to artek, ktos na kafe pisal, ze kolezanka z banku wykminila, ze jej konto ejst na faceta, ale nie dostalam jeszcze od niej maila potwirdzajacego najlepiej takim dziadom przekazem pocztowym placic, wtedy wyjdzie czy sa prawdziwe dane no i spradzac nry kont czy sie gdzies nie powtarzaja Odpowiedz Link Zgłoś
rorowskaania Re: Udany urok miłosny 08.04.19, 23:18 Witam, pragnę wszystkich ostrzec przed oszustką która podaje dane Anna Szalkowska, jej strona internetowa to www.rytualy-milosne.pl Zapłaciłam tej kobiecie w zeszłym roku w październiku za rytuał miłosny. Rytuał rzekomo wykonała i kazała czekać na efekty. Kiedy efektów pod koniec grudnia nie było napisałam do niej i odpisała że wykona jakieś wzmocnienie. Oczywiście minął kolejny miesiąc i znów to samo nic a nic nie działało. Znów napisałam do niej. W odpowiedzi nie była miła, stwierdziła że absolutnie nic mi nie obiecywała i widocznie mój mężczyzna ma blokady i przez to rytuał nie działa. Kpina. Była opryskliwa i nie miła. Wpisałam na pewnym forum opinię i podałam swój adres email do kontaktu. Odezwały się do mnie 4 pani i dwóch panów które były potraktowane w identyczny sposób jak ja. Co ciekawe maile były kopiuj-wklej. Ona nam pisała identycznie to samo. Nikt z tych osób nie ma efektów a ona ostatecznie przestała im odpowiadać na maile. Ten wątek na tym forum po krótkim czasie został usunięty. Załozylismy inne i dokładnie ta sama sytuacja. Tutaj na gazecie identycznie. Jest o niej tutaj na forum otwarte przez nią forum gdzie ona sama pisze na swój temat komentarze, te niewygodne prawdziwe usuwa i blokuje taką osobę- ona załozyła tutaj wewnętrzne forum i może blokowac dane osoby by już o niej nic nie napisały. Szok!! Bardzo ostrzegam i nie wierzcie w te pozytywne komentarze bo pisze je ona sama. Odpowiedz Link Zgłoś
olek13 Szok? 08.04.19, 23:35 Co Cię szokuje? To, że cwaniara strzyże barany? Prawdziwie szokujące jest, że tyle baranów ustawia się w kolejce po "czary"! Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: Szok? 09.04.19, 17:16 haha olek juz mi wmawiaja na temacie spetanie rytual milosny, ze szalkowska to ja ;p mimo ze gdzies nizej pisze czy ktos sprawdzal czy to jej prawdziwe dane wysylajac hajs przekazem bankowym bo ktos podobno spr banku i konto jest na faceta i kraza ploty ze to artur ;p inteligencja niektorych mnie poraza dla mnie 99% zet o artek Odpowiedz Link Zgłoś