ja29 27.08.21, 10:07 Czy wróżył ktoś u Kasi Kether? Sprawdza się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honabella Re: Kasia Kether 01.10.21, 19:02 Polecam Pani Kasia w zamian za jaja nad czczo, które jej dostarczyłam od mojego chłopaka postawiła mi karty. Odpowiedz Link Zgłoś
gadajacyszpak Re: Kasia Kether 01.10.21, 19:09 Czasami warto jest poświęcić swoje jajka. Odpowiedz Link Zgłoś
koliberpl Re: Kasia Kether 03.03.22, 15:36 Jakim cudem, przecież ona oferuje tylko usługi zdalne???? przez internet! Odpowiedz Link Zgłoś
koliberpl Re: Kasia Kether 03.03.22, 15:24 Moja przyjaciółka księgowa bardzo sobie chwali jej usługi. Ponoć teraz ma Salon wróżb w Częstochowie i wybieram się do niej. Tylko Jeszcze dla porównania szukam innych osób. słyszałam że Barbara Ciwińska ma dobrą sprawdzalność. Bo ponoć ta Kether jest dobra ale droga. :( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakether-golebiak Re: Kasia Kether 03.03.22, 16:04 Witam państwa. Jestem Kasia Kether - Gołębiak. Z przykrością zawiadamiam, że co najmniej 3 osoby podszywają się pode mnie i używają Nazwiska Kether psując mi renomę. I świadcząc usługi niewiadomego kalibru. Bardzo proszę zwracać uwagę na szczegóły ofert. Przyjmuję w salonie wróżb w Częstochowie i od wielu lat zdalnie przez internet. Nigdy nie wysyłam mejli ani wiadomości tekstowych. Rozmawiam z państwem na kamerach video lub głosowo. Bardzo proszę upewnić się, że ktoś kto podaje się za Kasia Kether Gołębiak ma rachunek bankowy na to samo nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
oskarowy12 Re: Kasia Kether 28.03.22, 13:47 Widziałam dziś jej ogłoszenia Facebooku znowu się reklamuje Odpowiedz Link Zgłoś
agathheaa1992 Re: Kasia Kether 28.03.22, 20:45 Jakiś czas temu wróżyłam u Pani Kasi kether.To był błąd, bo to mówiła to nic z tego nie wyszło. Zero konkretów, bzdury wyssane z palca, dlatego już u pani kasi kether nie sprawdzam. Ta kobieta nie umie raczej wróżyć. Znalazłam inną wróżkę gdzie chociaż połowa się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
jolantagutnidecka1 Re: Kasia Kether 21.04.22, 09:53 Sprawdza sie jak najbardziej caly czas korzystam I szczerze polecam. Pozatym naprawde pomaga nie tylko wróży . To fachowa pomoc praktycznie 24/7 Odpowiedz Link Zgłoś