Dodaj do ulubionych

zwiazek karmiczny

13.12.06, 13:40
Obserwuj wątek
    • beszka82 Re: zwiazek karmiczny 13.12.06, 13:41
      cos mi sie przypadkowo wcisnelo i wyslalo pusta wiad. ...
      mam pytanie czy ktos orientuje sie co to zwiazek karmiczny i czy zna kogos z
      3miasta kto potrafi cos z tym zrobic?? bede wdzieczna za odpowiedz :)
      pozdrawiam Wszystkich serdecznie
      • cov Re: zwiazek karmiczny 14.12.06, 02:46
        Zwiazek karmiczny jest zwiazkiem partym na odpracowaniu pewnych relacji
        przeniesionych z poprzednich inkarnacji. Jako ze nic w naturze nie ginie, tak i
        tu musi byc rownwaga.

Taki zwiazek zreguly tworza ludzie, ktorzy mieli wiele zlosci wobec siebie, badz
        jedno skrzywdzilo drugiego.

Odpracowanie takiego zwiazku jest rozne, w zaleznosci od relacji karmicznych.
        Bardz czesto oczyszczenie karmy nastapi w chwili zerwania wiezow z druga osoba
        (wtedy zwiazek wyglada tak, ze sie ciagle osoby kloca a zerwac nie idzie, zawsze
        powroty).

Co z tym zrobic?
        - Poszukac osoby ktora zrobi analize porownwcza zwiazku, i dodatkowo sprawdzi na
        jakim poziomie i co za karma jest miedzy wami. Okreslenie ile jej zostalo,i
        gdzie lezy przyczyna, pomoze lepiej zrozumiec przyczyny "niepowodzenia'
        zwiazkowego. Mi robila to pewna osoba na odleglosc ze zdjecia, duzo pomogla i
        teraz lepiej rozumiem i potrafie pracowac.
        • beszka82 Re: zwiazek karmiczny 14.12.06, 12:27
          a czy moglabym prosic namiary na te osobe?? bede bardzo wdzieczna..pozdrawiam
          • wikingowicz Re: zwiazek karmiczny 30.12.06, 19:42
            beszka82 napisała:

> a czy moglabym prosic namiary na te osobe?? bede bardzo wdzieczna..pozdrawiam
            Witam właśnie tak się składa że usiuję zakończyć taki związek karmiczny i mam
            kogoś kto mi w tym pomaga.
            Jeżeli jesteś zainteresowany proszę o kontakt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka