beszka82 Re: zwiazek karmiczny 13.12.06, 13:41 cos mi sie przypadkowo wcisnelo i wyslalo pusta wiad. ... mam pytanie czy ktos orientuje sie co to zwiazek karmiczny i czy zna kogos z 3miasta kto potrafi cos z tym zrobic?? bede wdzieczna za odpowiedz :) pozdrawiam Wszystkich serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
cov Re: zwiazek karmiczny 14.12.06, 02:46 Zwiazek karmiczny jest zwiazkiem partym na odpracowaniu pewnych relacji przeniesionych z poprzednich inkarnacji. Jako ze nic w naturze nie ginie, tak i tu musi byc rownwaga. Taki zwiazek zreguly tworza ludzie, ktorzy mieli wiele zlosci wobec siebie, badz jedno skrzywdzilo drugiego. Odpracowanie takiego zwiazku jest rozne, w zaleznosci od relacji karmicznych. Bardz czesto oczyszczenie karmy nastapi w chwili zerwania wiezow z druga osoba (wtedy zwiazek wyglada tak, ze sie ciagle osoby kloca a zerwac nie idzie, zawsze powroty). Co z tym zrobic? - Poszukac osoby ktora zrobi analize porownwcza zwiazku, i dodatkowo sprawdzi na jakim poziomie i co za karma jest miedzy wami. Okreslenie ile jej zostalo,i gdzie lezy przyczyna, pomoze lepiej zrozumiec przyczyny "niepowodzenia' zwiazkowego. Mi robila to pewna osoba na odleglosc ze zdjecia, duzo pomogla i teraz lepiej rozumiem i potrafie pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
beszka82 Re: zwiazek karmiczny 14.12.06, 12:27 a czy moglabym prosic namiary na te osobe?? bede bardzo wdzieczna..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wikingowicz Re: zwiazek karmiczny 30.12.06, 19:42 beszka82 napisała: > a czy moglabym prosic namiary na te osobe?? bede bardzo wdzieczna..pozdrawiam Witam właśnie tak się składa że usiuję zakończyć taki związek karmiczny i mam kogoś kto mi w tym pomaga. Jeżeli jesteś zainteresowany proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś