lyche1 07.06.03, 07:32 Niedługo Noc Świętojańska. Nie pójdę co prawda szukać kwiatu paproci, ale chętnie zebrałabym parę "przesądów" z tą nocą związanych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Sobótka 07.06.03, 13:07 lyche1 napisała: > Niedługo Noc Świętojańska. Nie pójdę co prawda szukać kwiatu paproci, ale > chętnie zebrałabym parę "przesądów" z tą nocą związanych. A moze wybralybysmy sie na jakas impreze???? Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Mały sabacik ??? 07.06.03, 16:10 No to proponuj dzień ( nie wykręcaj się szkołą :) Ja się postaram o nocleg :)) Dziewczyny, która się jeszcze pisze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Mały sabacik ??? 07.06.03, 17:08 lyche1 napisała: > No to proponuj dzień ( nie wykręcaj się szkołą :) Ja się postaram o nocleg :)) No w noc Sobotki! > > Dziewczyny, która się jeszcze pisze ??? Jak jakis chlopak by chcial to tez nie wzgardzimy jego towarzystwem:) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Mały sabacik ??? 08.06.03, 23:05 Chciałaby dusza do raju ale jej grzechy nie daja. Dziecko chore, a nocne imprezy w ogóle odpadaja bo dziecka nie bardzo można zostawić komuś.. Ale bawcie się dobrze! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Mały sabacik ??? 09.06.03, 11:15 Ja prawdopodobnie będę w swoim rodzinnym mieście. Chyba, że macie ochotę przyjechać na kresy wschodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Mały sabacik ??? 11.06.03, 23:25 ashanti5 napisała: > Ja prawdopodobnie będę w swoim rodzinnym mieście. Chyba, że macie ochotę > przyjechać na kresy wschodnie? A jakias impreze ktos tam organizuje? I czy sobotka jest w sw. Jana czy w Wigilie sw. Jana? Bo 24 to poniedzialek. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Sobótka 10.06.03, 23:01 Chyba sie nie zalapie na sabacik. Wyjezdzam 20 czerwca. Na tydzien lub nawet dwa. Odpowiedz Link Zgłoś