sylwiag801 05.08.07, 12:52 zakonczyl sie moj 12 letni zwiazek, odwolany slup, wypowiedzenie z pracy, czy czeka mnie jeszcze cos dobrego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelisme Re: co dalej 09.08.07, 16:40 Witam Cię, tak- każdy ma w swej kolekcji przeróżne doświadczenia a jednak warto czekać na te lepsze, milsze.. Można życiu pomóc... Oczyszczać intencje, pisać afirmacje... dużo narzędzi do poprawy jakości życia;) najlepsze to zrozumienie, wybaczenie i akceptacja;) Odpowiedz Link Zgłoś
arletta_mercedes_arkin Re: co dalej 05.09.07, 17:02 Proszę o kontakt lub pozostawienie wiadomości na gg 649808. Postaram się Pani pomóc. Arletta Mercedes Arkin Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1505 Re: do Arletty 05.09.07, 19:14 Arletto, czy można się z Tobą skontaktować w inny sposób niż gg? Odpowiedz Link Zgłoś
arletta_mercedes_arkin Re: do sloneczko1505 06.09.07, 09:43 Oczywiście, są różne formy kontaktu. Pierwszy kontakt ze mną zazwyczaj ma miejsce za pomocą internetu, dlatego tutaj podałam numer gg. Jeśli jesteś zainteresowana innym kontaktem, możesz pozostawić swój numer telefonu i godzinę w której prosisz o telefon, w wiadomości do mnie, oto adres: arletta.mercedes@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_bzdeta_wons Re: co dalej 05.09.07, 23:57 odwołany słup? przywołaj go więc jak Ci go tak brak Odpowiedz Link Zgłoś