yoginka2 08.11.07, 16:12 Pani Marleno, czy orientuje sie Pani jak mozna uzyskac dostep do biblioteki Akaszy ? Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urmila Re: biblioteka Akaszy 08.11.07, 16:44 Myślę, że można tam się dostać tylko za pomocą medytacji.Nie wiem, czy każdy ma tam dostęp i czy wszystko można przeczytać. Chyba trzeba być na jakimś poziomie rozwoju duchowego i posiadać zdolność wizualizacji oraz jasnowidzenia. Kroniki Akaszy to wszystko co zostało zapisane w przeszłości, teraźniejszości i przyszłości. Warto kupić książkę Rudolfa Steinera "Kroniki Akaszy", w których zawarł historię ludzkości. Przypomniało mi się, że niedawno czytałam o medytacji, która może być pomocna w dostępie do Biblioteki.Została zamieszczona miesięczniku "Wróżka",trzeba poprosić o pomoc Anioła Eteru, który zabierze w świat subtelny, eteryczny. Oto ona : Oddychaj głęboko. Twoje płuca wypełniają się powietrzem jak balon helem. Stajesz się lekki, coraz lżejszy. Powoli wzbijasz się do nieba. Towarzyszy Ci Anioł Eteru. Trzyma Cię za ręce. Wokół Ciebie wirują barwne, świetliste drobinki. To informacje, których poszukujesz. Przestrzeń wypełnia opalizujące pastelowe światło miłości. Przed Tobą olbrzymia, połyskliwa budowla z marmuru. To Biblioteka Kroniki Akaszy. Tu możesz dowiedzieć się wszystkiego o teraźniejszości, przeszłości i przyszłości w dziejach Wszechświata. Na poziomie eterycznym czas bowiem nie istnieje, zdarzenia zachodzą równocześnie. Kronika Akaszy zawiera odpowiedzi na każde pytanie. Wejdź do budynku. Na nieskończonych szeregach półek zobaczysz zwoje i księgi. Za nimi labirynt korytarzy prowadzących do kolejnych pomieszczeń. Wędruj spokojnie i ufnie. Twój wzrok z pewnością wypatrzy księgę, w której znajdują się potrzebne Ci informacje. Otwórz ją i przeczytaj lub obejrzyj rozwiązanie Twojego problemu. Kiedy będziesz gotów, wróć wraz z Aniołem przez barwne opary Eteru i warstwę chmur na Ziemię, do swojego ziemskiego ciała. Pamiętaj jednak, że zawsze możesz powrócić do Eteru po dalszą wiedzę. Podziękuj Aniołowi za przebytą wspólnie drogę. Trzeba spróbować :) Poproszę o napisanie przeżyć, ja tez postaram się to zrobić.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoginka2 Re: biblioteka Akaszy 08.11.07, 19:20 Dziekuje bardzo za podanie medytacji. Na pewno sprobuje i opisze przezycia. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś