Dodaj do ulubionych

Rytuały na prosperity, praca, pieniądze...itd.

12.11.07, 20:47
zanim napiszę pierwszy chciałabym abyście, szczególni ci, którzy nie maja z
tym doświadczenia przeczytali zasady robienia rytuałów. W sumie powinnam od
tego zacząć.
1. w miejscu przeprowadzenia powinien być spokój i cisza, bez telefonu, czyste
energetycznie.
2. Jeśli chcemy wykonać rytuał musimy byc zdecydowani i odpowiednio do tego
nastawieni.
3. Przed rytuałem trzeba wykonać kilka oddechów rozluźniających. najlepiej
zastosować tzw. oddychanie HA (Huna) czyli : 7x7 tzn. Wdech nosem (liczyc do
siedmiu), zatrzymać powietrze (liczysz do 7), wydech nosem (liczysz do 7),
zatrzymanie (liczysz do 7)i tak siedem razy. Energetyzujesz wtedy 7 głównych
czakr.
4. Trzeba byc cierpliwym, nie zawsze wszystko od razu pójdzie jak z płatka
5.W momencie formułowania prośby trzeba być konkretnym np. jeśli chcemy więcej
pieniędzy podajemy kwotę.
6. Podczas rytuału ważna jest wizualizacja - jesteś tym, kim myślisz. Zamykamy
oczy i widzimy oczyma wyobraźni to, czego pragniemy.
7. Gdy chcemy by nam cos przybyło robimy rytuał przy przybywającym Księżycu,
gdy chcemy pozbyć się czegoś, przy ubywającym.
8. Przed każdym rytuałem zabezpieczamy się, prosimy Anioły o pomoc i ochronę,
po rytuale za nią dziękujemy.
9. Przed przystąpieniem mozna także robic znak krzyża kabalistycznego czyli :
- Prawą ręką dotykamy czoła mówiąc ATEH
- teraz lea ręka dotykamy piersi mówiąc MALKUTH
- teraz prawe ramię i mówimy VE GEBURAH
- teraz lewe ramię i mówimy VE GEDULAH
- teraz skłądamy dłonie i mówimy LE OLAHIM, a potem AMEN
10. Świece do rytuałów powinny byc namaszczone olejkiem, najlepiej sandałowym,
ale niekoniecznie. Czyli bierzemy olejek, maczamy palce i od środka świecy w
górę namaszczamy trzy razy i od środka w dół tez 3 razy
11. Zawsze palimy nieparzysta liczbę świec, 4 świece służyły dla umarłych na
katafalku.
Obserwuj wątek
    • mama_krysia1 Re: Rytuały na prosperity, praca, pieniądze...itd 12.11.07, 21:46
      Bardzo się ciesze na te rytuały, może w końcu one mi pomogą.
      Pozdrawiam
      • urmila Re: Rytuały na prosperity, praca, pieniądze...itd 12.11.07, 22:31
        Pierwszy rytuał, bardzo prosty, tak na początek...
        Kupić obrazek Św. Kajetana i pęczek naci pietruszki (proszę się nie smiać :))
        W szklanke wlać wodę , włożyć nać i oprzeć obrazek. Codziennie zapalić przez
        chwilę niebieską świecę i zwizualizowac swoje potrzeby, poprosić o pomoc
        własnymi słowami. Gdy nać zwiędnie, wymienić na nową. Kajetan pomaga w sprawach
        materialnych i przyznam, ze nie sprowadzi deszczu pieniędzy, ale pomoże wyjśc z
        trudnych sytuacji...
        Niech nikt obcy czy z domowników tego nie dotyka, najlepiej postawić w ustronnym
        miejscu.
        • urmila Kufer obfitości... 12.11.07, 22:40
          Usiąść w ciszy i spokoju, w tle może płynąć jakaś miła muzyka..
          Zapalić białą świecę , wziąć kilka oddechów, zamknąć oczy.
          Poprosić Anioły o ochronę i prowadzenie.
          Znajdź się na wybranym przez siebie miejscu, łąka, ogród..itd.
          Wyobraź sobie, że zbliżasz się do zamku, wchodzisz do środka, tam stoi Twój
          Anioł Stróż i z uśmiechem pokazuje ci złoty stół, który stoi na środku komnaty
          czy też pokoju. Na środku stołu stoi złoty sejf. Anioł podaje ci złoty klucz, a
          ty otwierasz ten sejf i wyobrażasz sobie go bardzo szczegółowo, możesz zobaczyć
          jego kształt, albo to, ze jest oblepiony drogocennymi kamieniami. W środku jest
          stos banknotów. wyciągasz z niego tyle, ile jest Ci w danym momencie potrzeba.
          Teraz patrzysz na zawartośc sejfu i upajasz się wzrokiem oraz stanem posiadania.
          Czujesz się bezpiecznie, bo w każdej chwili możesz tam wrócić i sięgnąć po
          kolejne pieniądze. W myślach mówisz, że masz ich dużo, na wszystko Ci starcza i
          zawsze są przy Tobie kiedykolwiek ich potrzebujesz.
          Zamykasz sejf i wyobrażasz sobie, na co wydajesz banknoty. Zobacz dokładnie ten
          obraz. Klucz wkładasz do kieszeni i pamiętaj, że on zawsze tam będa, a ty możesz
          tam wracać w każdej chwili.
          dziękujesz swojemu Aniołowi, że Cie tu przyprowadził, odchodzisz, otwierasz oczy
          i dziękujesz...
          • urmila Czar 9 monet. 12.11.07, 23:10
            Dosyć długi rytuał, musi być powtórzony przez 9 kolejnych dni, ale działa.
            Szczególnie gdy potrzebujesz pracy i zdobywać pieniądze dzięki niej. Przyciąga
            pieniądze i nową pracę lub awans.
            Troche wymaga czasu , ale niewielkiego nakładu finansowego. Przeczytajcie
            rytuał, by odpowiednio się do niego przygotować. Ważne, by zrobić go w miejscu,
            gdzie nikt nie będzie zaglądał, a nie daj Boże dotykał. magia wymaga cierpliwości :)
            Przed rytuałem poprosic o pomoc i ochronę , oczywiście Anioły :)

1. Wziąć 9 jednakowych monet.
            2. Włożyć je do glinianego naczynia (może być doniczka), polać spirytusem i
            podpalić. Gdy zgaśnie ogień, a monety wystygną umyć je w zimnej wodzie.
            3. Kiedy wyschną przełożyć do małego czarnego woreczka. Można go uszyć samemu, z
            jakiejś czarnej tkaniny.Wsypac łyżke soli.
            4. Teraz kładziemy monety w woreczku na czysty stolik.
            5. Bierzemy żółtą świecę i stawiamy na stoliku.
            6. Wokół świecy robimy okrąg z 9 własnych zdjęć. Można je zrobić za parę złotych
            w tych urządzeniach, które robią szybkie zdjęcia.
            7. Poza okręgiem zapalamy jaśminowe lub sandałowe kadzidło.
            8. Wyciągamy z woreczka 1 monetę, okadzamy nad dymem kadzidła mówiąc :

Moce wszechświata, bądźcie mi przychylne (3 razy)

tak okadzoną monetę kładziemy na jedno ze zdjęć (kłaść zgodnie z ruchem
            wskazówek zegara). Zwizualizowac to, co pragniemy uzyskac po przeprowadzeniu
            tego rytuału. Po chwili, czy tez czasie, który uznacie za stosowny, zgasić
            świecę, a kadzidło niech się dopali do końca.
            Na drugi dzień znów zapalić świecę i nowe kadzidło, na kolejnym zdjęciu położyć
            kolejną monetę i wypowiedzieć słowo : ALPHIS ALPHAN (alfis, alfan)
            Znów wizualizacja , zgasic świecę, tak jak 1 dnia.
            trzeci dzień te same czynności, trzecia moneta i mówimy : MARDUK KAMULEF
            I znów te same czynności.
            Czwarty dzień, znów to samo ale mówimy : EA APSU
            Piąty dzień, znów te same czynności i mówimy : VEDO AJAX (ahaks)
            Szósty dzień tak jak poprzedni i mówimy : SITA TOTH
            Siódmy dzień wykonujemy to samo i mówimy : KOLQUIS SIFAE ( kolkis sifaj)
            ÓSmy dzień to samo i mówimy : ESA U TREA
            Dziewiąty dzień to samo i mówimy : DIAUS PITAR i tego dnia świeca i kadzidło
            dopala sie do końca. Popiół wyrzucic z aokno,a ogarek zawinąc i wrzucić do
            kosza. Monety wydać przy najbliższej okazji.
            Ważne, by w kolejnych dniach powtarzac to samo co w pierwszym, czyli tez
            wizualizując swoją potrzebę.
            Te zaklęcia moga wydawać sie obce, ale pochodzą z dobrego źródła. Nie są
            elementami czarnej, ale białej magii. Więc sa bezpieczne.
        • mama_krysia1 Re: Rytuały na prosperity, praca, pieniądze...itd 13.11.07, 00:02
          Dziękuje bardzo za te rytuały, najbardziej przemawiają do mnie te z Aniołami
          albo Świętymi. Ile dni mam trzymać ta natkę pietruszki w wodzie. Czy może być
          wydrukowane obrazek świętego Kajetana. Mieszkam w Niemczech i nie mam w pobliżu
          możliwości zakupu. A ponieważ bardzo mi na pracy zależy, nie tylko ze względów
          finansowych, ale poczucia własnej wartości, czego mi ostatnio bardzo brakuje
          (bezużyteczny stary darmozjad - tak ostatnio siebie w oczach rodziny widzę).
          Jeszcze raz serdecznie dziękuje.
          Pozdrawiam
          Krysia
          • urmila Re: Rytuały na prosperity, praca, pieniądze...itd 13.11.07, 00:23
            No nie podoba mi sie ten darmozjad :( Z tego co czuję, jesteś silną kobietką, a
            tylko życie trochę robi Ci na przekór... Podaj może swoją datę urodzenia, zerknę
            co tam w najbliższej przyszłości widac, o ile oczywiście zechcesz:) wejdź tez na
            medytacje anielskie i jest tam taka afirmacja "Panie Boże..." powtarzaj to tyle
            razy ile bedziesz mogla... Ma wielka moc i działa... :)
            • mama_krysia1 Re: Rytuały na prosperity, praca, pieniądze...itd 13.11.07, 09:24
              Dziękuje jeszcze raz serdecznie. Wczoraj już nie mogłam odpisać, wyleciałam z
              internetu, a dzisiaj dopiero po ponad godzinie udało mi się wejść. Masz racje,
              ze w gruncie jestem silna, ale ostatnio zaczęło mi tej siły brakować, tak bardzo
              wierzyłam, ze tym razem się uda. Była to praca tylko na 14 godzin w tygodniu,
              ale i to by mi jakoś wystarczyło i nareszcie znowu miedzy ludźmi. Wszystkie
              Twoje medytacje, modlitwy i rytuały sobie skopiowałam, żeby w razie potrzeby z
              nich korzystać. Czytam wszystkie tematy, które są tu poruszane. Jest to
              wspaniale forum. To bardzo mile z Twojej strony, ze chcesz zajrzeć do mojej
              przyszłości, urodziłam się 21.12.1953. Nie chciałabym nadużywać Twojej dobroci,
              powiedz, jak mogę się Ci odwdzięczyć.
              Pozdrawiam
              • urmila Re: Rytuały na prosperity, praca, pieniądze...itd 13.11.07, 15:05
                Tak sobie zerknęłam na najbliższe kilka miesięcy jeśli chodzi o Twoja pracę...
                widzę, że to co najgorsze juz za Tobą. Powoli zbliżasz się do chwili, gdy ja
                znajdziesz. Może jeszcze nie w tym roku. I wiesz co? odpuść sobie tzw.
                chciejstwo w tym roku. Oczywiście rozglądaj się i szukaj, ale nie bądź
                zdesperowana. Jak trochę puścisz, Wszechświat podaruje Ci to, czego pragniesz.
                Ja wiem, że bardzo tego pragniesz, ale jednocześnie Twój lęk o byt i to, że sama
                siebie obwiniasz za to, ze jesteś darmozjadem ( co nie jest prawdą) powoduje, że
                sama odrzucasz myślami to co ma się zdarzyć. Bo jednoczesnie chcesz,a z drugiej
                strony boisz się. Wyglada na to, ze początek nowego roku jest dla Ciebie
                pomyslny. powinnas znaleźć pracę. Kjednak jest tu wskazówka, ze powinnas szukac
                tam gdzie do tej pory nie chciałaś bądź wydawało Ci się to niemozliwe. Proś
                nadal Anioły o pomoc. W któryms momencie otrzymasz to, czego pragniesz. I
                jeszcze jedno. Nie wiem czemu, ale widze potrzebę zmiany wizerunku, może chodzi
                o twój wygląd, albo może o nastrój czy mimikę jaką masz w chwili spotkania z
                pracodawcą. Jest tu coś w rodzaju odczytywania Ciebie w inny sposob niż chcesz
                to przedstawić. więc pomyśl, jaki popełniasz błąd, mała naprawa i wiele ruszy do
                przodu :) Życze powodzenia :)_
                • mama_krysia1 Re: Rytuały na prosperity, praca, pieniądze...itd 13.11.07, 15:41
                  Bardzo Ci dziękuje. Pocieszyło mnie to bardzo, ze w następnym roku spełni się
                  moje marzenie. Już nie raz sobie powtarzałam, że skoro tej pracy nie dostałam,
                  to znaczy, że nie była mi pisana i że znajdę lepsza. Ale po ponad 2 latach,
                  coraz trudniej było z zachowaniem optymizmu. Naprawdę jestem Ci bardzo wdzięczna
                  i chciałabym to jakoś okazać. Czy umiesz może po niemiecku, bo mam bardzo dobre
                  i obszerne skrypty do wróżenia z kart Lenormand, a także z Kipper (ale nie tak
                  obszerne), chętnie bym Ci wysłała. Albo może coś innego, proszę napisz co
                  mogłabym dla Ciebie zrobić. Jeżeli chcesz to możesz napisać na mój adres:
                  mama_krysia@gmx.de
                  Pozwoliłam sobie przetłumaczyć na niemiecki rytuał miłosny i chce go mojej
                  internetowej znajomej wysłać. Mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko temu.
                  Wiem, ze gdyby umiała po polsku, to czytałaby chętnie te Forum, a nawet może
                  dzieliła się swoimi doświadczeniami.
                  Jeszcze raz serdecznie dziękuje i pozdrawiam
                  Krysia
                  • urmila Re: Rytuały na prosperity, praca, pieniądze...itd 13.11.07, 15:50
                    Nie ma za co i naparwdę nie ma potrzeby odwdzięczania sie :) Ja tez posługuje
                    się kartami Lenormand, więc już mam do nich materialy :) Ale przyznam, ze nie
                    wiem co to są,/jest Kipper :)
                    Co do rytualow dla kogos, oczywiscie, ze mozesz je przekazywac, jesli komus
                    pomogą tym więcej radosci dla mnie :)
                    • mama_krysia1 Re: Rytuały na prosperity, praca, pieniądze...itd 13.11.07, 16:02
                      Kipper są podobne do Kart Cygańskich. Jeżeli umiesz po niemiecku, to proszę
                      podaj swój Email albo adres, to Ci wyśle. Będziesz mogla sobie zobaczyć, czy to
                      Ci odpowiadają. A wymiana energii musi być, więc proszę napisz co mogę dla
                      Ciebie zrobić.
                      Pozdrawiam
                      Krysia
          • urmila Re: Rytuały na prosperity, praca, pieniądze...itd 13.11.07, 00:28
            Zapomniałam napisać o pietruszce:) Po prostu trzymaj cały czas.. To działa tak,
            że zawsze masz pieniądze, swoje oczywiście... Nigdy ich nie brakuje... Obrazek
            możesz wydrukować, ale podklej czymś twardszym... Pietruszkę potraktuj jak
            bukiecik kwiatów... trzeba zmieniać wodę i wymieniać na nowy... :)
        • koko1968 Re: Rytuały na prosperity, praca, pieniądze...itd 15.11.07, 10:17
          Chciałabym zapytać czy pęczek natki pietruszki można zastąpić natką
          pietruszki wyrastającą z korzenia np.w pięknej ceramicznej doniczce?
          • mama_krysia1 Re: Rytuały na prosperity, praca, pieniądze...itd 15.11.07, 10:56
            Myślę (ale nie wiem na pewno), ze w doniczce nie za bardzo, bo to nie jest
            bukietem. Jeżeli masz w doniczce, to możesz ścinać i zawsze będziesz miała
            świeży bukiet. Ale z doniczka to dobry pomysł, na zawsze świeży bukiet w domu.
            Pozdrawiam
            • urmila Re: Rytuały na prosperity, praca, pieniądze...itd 15.11.07, 13:05
              Prosze trzymac w wodzie :)A w doniczce mozna sobie chodowac i scinac:)
              • urmila Re: Rytuały na prosperity, praca, pieniądze...itd 15.11.07, 13:06
                Hodowac... sorki za błąd :)
                • re.ne Re:po rytuale, gdzie można... 18.11.07, 09:13
                  Mam pytanie gdzie po rytuale można zakopać pozostałości świecy.
                  Mieszkam w bloku na dworze mróz, może można do doniczki i posadzić kwiaty.
                  Prosze o dobrą rade.
                  Dziękuje
                  • angelbell Re:po rytuale, gdzie można... 18.11.07, 11:39
                    Albo wez skrzynke, posadz tam cos zielonego i postaw na klatce
                    schodowej jesli jest taka mozliwosc.Przez zime tam mozesz zakopywac
                    a wiosna wyniesc i pod jakims drzewem zakopac.Ja bym jednak
                    postarala sie i nawet w zamarznietej ziemi dziurke wydlubala bo w
                    zasadzie magia polsrodkow nie znosi, zawsze to moze jakosc rytualu
                    pogorszyc.Wyniesienie tego poza mieszkanie jednak nie jest
                    calkowitym usunieciem z domu (budynku)... .Ja mam taki maly
                    mloteczek murarski z ostrym zakonczeniem, jak trzeba w zamarznietej
                    ziemi dziurke wykopac to sie sprawdza :)
                  • urmila Re:po rytuale, gdzie można... 18.11.07, 20:56
                    Wszędzie, byle nie do doniczki:) Ogarki owinąc np. w chusteczke higieniczną i
                    zakopać w ziemi np. podczas spaceru w parku, niedaleko domu, gdzie mieszkasz...
                    • angelbell Re:po rytuale, gdzie można... 18.11.07, 21:34
                      I jeszcze mozna spojrzec gdzie przebiegaja pod ziemia rury
                      cieplownicze w okolicy bloku.Jesli to bedzie pod kawalkiem ziemi
                      wolnej od asfaltu i plytek chodnikowych, to ziemia nad nimi nie jest
                      zamarznieta, az tak dobrze to ich nie izoluja :D Kombinuj :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka