13.12.07, 18:17
droga urmilo mam do ciebie prośbe czy możesz napisać mi modlitwe do
anioła który pomaga w związkach mój związek ostatnio przechodzi mały
kryzys chyba te sądy nas tak od siebie oddaliły trzeba ustalić
ojcostwo i jeszcze rozwód mój w toku i jakoś nie umiemy się dogadać
może gdybym się dziś pomodliła do tego anioła to przyszedł by mi z
pomocą mam dziś urodziny to może mi pomoże proszę cię kochana
nappisz mi modlitwe do anioła który reperuje związki w kryzysach
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • urmila Re: do urmili 13.12.07, 23:03
      Zapal różowa świecę, możesz sobie włączyć jakąs cichą muzykę.
      To modlitwa do Archanioła Haniela.

Niech będzie uwielbiony Pan Zastępów, Bóg dobroci, miłości i piekna. niech będa
      błogosławione Chóry Księstw i wszystkie zastępy Aniołów stojące przed tronem
      Pana. Niech będzie pozdrowiony Archanioł Haniel, dawca miłości i piękna.
      Ja ............. wzywam Cię Archaniele Hanielu przez święte imię JAHWE, pomóż
      mi. Ty, który przekazujesz moje modlitwy do Niebios i przychodzisz mi z pomocą,
      zechciej przekazać wszystko, o co Ciebie w tej modlitwie poproszę do Pana Zastępów.
      O, bardzo święty Archaniele Hanielu, Ty, któremu Bóg zlecił kierowanie wszystkim
      co jest przyziemne w życiu człowieka, co piekne i co zwie się miłością, wzywam
      Cię poprzez świete Imię Alohai, Adonai, abyś swoim świętym mieczem odciął ode
      mnie wszystkie niepowodzenia, które do tej pory dręczyły moje życie. wyprowadź
      mnie z ciemnych zaułków, do których podążają moje mysli, a obdarz mnie
      najpiekniejszym światłem twojego blasku, jakim jest miłość. O święty Archaniele
      Hanielu, ja ............ wzywam Cię przywołaj do mnie mojego ............ połącz
      nas nierozerwalnym węzłem, którego nic nie będzie w stanie rozdzielić. Odpędź,
      utnij wszystko co staje między nami, oczyść nasze relacje by między nami
      zapanowała pokora i miłość.. Kocham i pragnę byśmy byli razem. Bo Ty jesteś ten,
      któremu ufam i pokładam w Tobie wszystkie moje nadzieje. Spraw, aby z naszych
      serc nieustannie wylewało sie uczucie słodkie jak miód i aby nigdy nie wkradło
      się żadne zło, które mogłoby zakłócic te radość, którą dla nas przygotowałeś.
      Święty archaniele Hanielu wylej na nas strumień miłości, którym sam Bóg zrasza
      wszystkie istoty do Niego należące. Daj nam nowe serca, aby były one gotowe na
      przyjęcie prawdziwej i szczerej miłości. Natchnij nas smakiem i zmysłem
      piekności. Daj nam nowe oczy, abyśmy dzięki Tobie mogli ujrzeć jak dobry jest
      Bóg. Niech będzie chwalony i błogosławiony Najwyższy Pan, Emmanuel, Adonai,
      Elohaj, dla piekna i miłości, które stworzył. Amen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka