kasienka-0 07.05.09, 10:50 Czy ktos zna rytual do aniola fortunaty proszac go o aby miec x pieniedzy lub,zeby zarabiac x miesiecznie?Jedna z wrozek w ezotv podawala ale niestety niezdazylam zapisac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xkiniax Re: prosze o rytual!!!!! 09.05.09, 23:29 proszę bardzo... RYTUAŁ DO ANIOŁA FORTUNATY Rytuał robimy przez 9 kolejnych dni począwszy od Nowiu księżyca, ale UWAGA!! Nie w czasie pustego biegu księżyca. W dniach rytuału możemy robić kilkakrotnie medytację do Anioła Bogactwa, by ugruntować wizualizację. Przygotowujemy 9 prostych świec w kolorze złotym lub pomarańczowym, ewentualnie w takim, z jakim kojarzy nam się bogactwo (np. czerwonym, zielonym) Grawerujemy na świecy: z jednej strony: swoje IMIĘ, NAZWISKO i DATĘ UR. z drugiej strony: INTENCJĘ - np. - Zarabiam x zł miesięcznie netto; - Mam nadmiar własnych pieniędzy i stać mnie na wszystko co chce; - Mam satysfakcjonującą i dobrze płatna prace; - Moja firma przynosi mi x dochodu miesięcznie itp. Smarujemy święcę oliwa lub innym tłuszczem, zapalamy ja mówiąc intencję i kończymy formułką: NIECH TAK SIE STANIE A WIEC TAK JEST. Prosimy ARCHANIOŁA MICHAŁA by odciął od naszego życia wszystkie blokujące myśli i obciążenia oraz cała negatywna karmę i dziękujemy Mu ze już to zrobił. Prosimy BOGA w Trzech Osobach o konkretna rzecz (nasza intencja) Wzywamy ANIOŁA FORTUNATĘ z prośbż by obsypał nas tym, o co prosimy, i wizualizujemy sobie jak stoi za nami a my mamy już to, o co prosiliśmy. Następnie ugruntowujemy te sytuacje wyobrażając sobie jak z naszych stóp wyrastają korzenie sięgające aż do jądra Ziemi Dziękujemy BOGU w Trzech Osobach Dziękujemy ANIOŁOWI FORTUNACIE I wypowiadamy formułkę - NIECH TO LUB COŚ LEPSZEGO STANIE SIE UDZIAŁEM MOIM I OSÓB Z TYM (ZE MNĄ) ZWIĄZANYCH Świeca ma się wypalić do końca, pozostałości chowamy do chusteczki i zakopujemy (albo każdego dnia osobno albo po 9-ym dniu razem) za: forumezo.pl/viewtopic.php?f=48&t=153 --- Synek ma juz... Odpowiedz Link Zgłoś
marzennadwa Re: prosze o rytual!!!!! 27.01.10, 17:32 .Na przypływ pieniędzy I Zapal zieloną świecę, wycisz się i przez chwilę wyobrażaj sobie jak pieniądze wypełniają twoje dłonie. Nalej do miseczki wody i włóż do niej cztery monety. Postaw w kącie finansów na cztery dni. Potem wyjmij pieniążki i wydaj je wszystkie tego samego dnia. Wodę wylej, wypowiadając słowa: KAŻDY WYDANY PIENIĄDZ WRACA DO MNIE ZWIELOKROTNIONY. Na przypływ pieniędzy II Zmieszaj łyżkę kawy z łyżka cukru i łyżką cynamonu. Wysyp na patelnię i podgrzej. Gdy zacznie się dymić okadzaj mieszkanie, chodząc wzdłuż ścian zgodnie z ruchem wskazówek zegara, zaczynając od drzwi wejściowych. Okadzając powtarzaj afirmacje: PIENIĄDZE PRZYCHODZĄ DO MNIE ŁATWO, SZYBKO I RADOŚNIE ZE WSZYSTKICH STRON DZIĘKUJĘ ZA POMYŚLNOŚĆ MATERIALNĄ I DOSTATEK, KTÓRE STALE MI TOWARZYSZĄ. JESTEM ZAMOŻNY I MAM PORTFEL ZAWSZE PEŁEN PIENIĘDZY. Odpowiedz Link Zgłoś