czarek_w43 02.09.08, 12:26 Mam problem. Na policzku zrobiło mi sie jakieś zgrubienie, po przetarciu spirytusem zaczęło sie złuszczać, ale dalej jest twarde. Co z tym robić ??? Zapisałem sie do dermatologa .... na listopad! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianna.71 Re: zmiany na twarzy 15.09.08, 13:39 Spróbuj przecierać spirytusem np salicylowym i na zmianę nawilżac jakims kremem. Może trzeba zmienic kosmetyki np. gel do golenia czy plyn po goleniu? Odpowiedz Link
czarek_w43 Re: zmiany na twarzy 24.11.08, 10:48 Własnie wróciłem od dermatologa. Właściwie to z niczym, ponieważ te zmiany na twarzy już mi znikneły i nie miałem co pokazać lekarzowi. Może faktycznie winne były kosmetyki, bo od czasu ich zmiany, zaczęło mi sie poprawiać i z czasem to zgrubienie całkiem zeszło. Dzięki za poradę! Odpowiedz Link
aa0wariatka Re: zmiany na twarzy 16.01.09, 18:22 to może wrócić i wtedy pomoże Ci maść dardia. kupisz w aptece i pozbędziesz się problemu. ja tak miałam. takie zgrubienie może pojawić się w każdym miejscu na ciele. Odpowiedz Link