suchar1000 23.09.10, 08:54 bambo_murzyn napisał: > Suchy, stęskniłem się za Tobą. Pewnie już masz siwy łeb Bambo! :)) Stęskniłem się za Tobą:))) Gdzieś Ty był? Opowiadaj mój partnerze;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Cześć Bambo, brachu:) 23.09.10, 11:43 partnerze? nie pomyliło ci się coś? Odpowiedz Link
bambo_murzyn Re: Cześć Bambo, brachu:) 23.09.10, 12:34 Ty mnie, Suchy, nie kuś! Jestem porzuconym żonkisiem, więc każdą propozycję, zawoalowaną czy nie, rozważam na poważnie. Odpowiedz Link
dolor Re: Cześć Bambo, brachu:) 23.09.10, 12:54 Więc jednak ten sam Bambo, jak żywy. Jesteś chyba ostatnią osobą, której powrotu bym się spodziewał. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Cześć Bambo, brachu:) 23.09.10, 14:11 ja też, i muszę nawet powiedzieć że nieufna byłam, ale podał szczegóły o jaskini więc to chyba ten sam? Odpowiedz Link
dolor Re: Cześć Bambo, brachu:) 23.09.10, 14:41 Działa jak oryginał, więc pewnie nim jest. Cholera, jak zaczynałem pisać, to chyba głównie przez Niego i Euforyka ugrzązłem w forumowym nałogu. Jeszcze tylko Sneepera brak. Nie wiedziałem, że z tymi jaskiniami to taki sprytny test był. Chociaż jakby kto chciał sklonować, to akurat jaskinie bardzo zapadały w pamięć. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Cześć Bambo, brachu:) 23.09.10, 15:14 ja zdecydowanie przez Euforyka i jego post o depresyjnych kocykach:) oraz przez Towarzystwo Opuszczonych przez Morfeusza. Odpowiedz Link
lucyna_n link wspominkowy 23.09.10, 15:15 forum.gazeta.pl/forum/w,99,12220590,,Puk_puk_jest_tu_kto_.html?s=0 Odpowiedz Link
lucyna_n Re: link wspominkowy 23.09.10, 15:22 znalazłam też fajny post Suchego forum.gazeta.pl/forum/w,99,22620137,22662669,Re_Czkawka.html Odpowiedz Link
dolor Re: link wspominkowy 23.09.10, 17:03 Fiu fiu, to z czasów, kiedy nawet marzyć jeszcze nie mogłem o komputerze. Dlaczego mi się te fiu fy, ohy i oje tak zaczęły czepiać początków postów? Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Cześć Bambo, brachu:) 23.09.10, 14:10 tak tylko organizacyjnie dodam że na tym forum nawet jakbyż o to żebrał nie ma wycinania postów, nawet jakby adminka czołgała się u stóp Olgi, nie ma, więc wiesz, żebyś się z czymś nie wyrwał, bo to otwarte forum jest. Odpowiedz Link
bambo_murzyn Re: Cześć Bambo, brachu:) 23.09.10, 15:00 Być może nie ma tu cenzury, ale czy kurwami rzucać można? To jedyny aspekt wolności, na którymi mi w życiu zależy Odpowiedz Link
bambo_murzyn Re: Cześć Bambo, brachu:) 23.09.10, 15:06 można. Jeszcze raz witam wszystkich, których z imienia w poście powitalnym nie wymieniłem. Pytanie do zorientowanych - pod jakimi nickami ukrywają się sneeper i euforyk? Co z anatemką? Z lubą? Dolor - cieszę się, że żyjesz i że nadal trwasz w swoim zaściankowym oświeceniu. Dodałbym tu jakiś emotikon, ale mi np. emotikony uwłaczają, a ponieważ czuję pewne duchowe pokrewieństwo, mimo przytłaczających różnic itd. Kolejna próba: chuj, pizda, zajebany, dupa, kutas Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: Cześć Bambo, brachu:) 23.09.10, 15:09 dupa i kutas to nie sa przeklenstwa Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Cześć Bambo, brachu:) 23.09.10, 15:10 Sneeper zniknął niestety na dobre po akcji pacyfikacyjnej na Depresji. Ufo czasem wpada ale nik jest z reguły nowy więc trzeba się domyślać. Luba nie wiem czy pisze, z pewnością nie jako Luba, Anatemka bywa gościnnie Odpowiedz Link
bambo_murzyn Re: Cześć Bambo, brachu:) 23.09.10, 15:30 Ufo? Chodzi o euforyka? Zastanawiam się, jakie trzeba mieć zaburzenia - przy założeniu, że wszyscy tu jesteśmy zaburzeni - żeby się tak bawić w przebieranki. Jakie filmy trzeba było oglądać w dzieciństwie - zapewne coś z maską w tytule. Mnie taki transwestytyzm jakoś nie pociąga. Choć jak kiedyś chodziłem w damskich rajstopach, czułem rodzaj perwersyjnej (czy rzeczywiście?) przyjemności. Ale niewielkiej. (A na rajtki męskie spodnie, oczywiście!) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Cześć Bambo, brachu:) 23.09.10, 15:31 ale że co że Ufo się przebierał? nie kapuję? Odpowiedz Link
dolor Re: Cześć Bambo, brachu 23.09.10, 15:23 Cholera, bardzo mi się nie podoba, że Cię życie skopało, ale naprawdę się cieszę, że Cię czytam. A za Twe wyrazy radości z mojego trwania w zaściankowym oświeceniu pousuwam wszystkie emotikony na znak, że rżę w ekran. Wszystkie przekleństwa tu przechodzą, nawet dzień dobry. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Cześć Bambo, brachu 23.09.10, 15:25 weź się w garść nie panikuj myśl rozsądnie pomyśl zanim zrobisz co masz zrobić jutro zrób dziś zmień lekarza idź się leczyć Odpowiedz Link
bitters Re: Cześć Bambo, brachu 23.09.10, 15:27 mamo. niczym marnotrawny może jakiegoś upierdliwego forumowicza upieczemy na fiestę? Odpowiedz Link
bitters Re: Cześć Bambo, brachu 23.09.10, 15:39 nie. pieczeni jednak nie trzeba i tak wkrótce utopicie się w słodycznym syropie ależ ci depresyjni to uczuciowy naród. Odpowiedz Link
suchar1000 Re: Cześć Bambo, brachu 23.09.10, 16:07 lucyna_n napisała: > znalazłam też fajny post Suchego > > rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,99,22620137,22662669,Re_Czkawka.html Bawimy się w ubeków?:) Poza tym to mój wątek a zaraz przyleciałaś i nasmrodziłaś:) Dodam, że napisałem specjalnie tamten post, na złość wam. Lusiu nie bądź kablem i donosicielem;) Bambo jest bardzo fajną osobą i strasznie miło go wspominam:) Pamiętam jak wygłupialiśmy się, że jesteśmy w związku hehe. Odpowiedz Link
suchar1000 Re: Cześć Bambo, brachu 23.09.10, 16:09 To taki mój forumowy Zoltanek w wersji weselszej:) Kurczę dawno nie było Cię tu... Zawsze Cię wspominałem, nawet niedawno ostatni raz Odpowiedz Link
dolor Re: Cześć Bambo, brachu 23.09.10, 16:18 Hm, jakby jeszcze jabłko było, ale to chyba najtłustsze się marnotrawnemu zarzynało. Odpowiedz Link
suchar1000 Re: Cześć Bambo, brachu 23.09.10, 16:24 bitters napisała: > o boże. chyba pora wyłączyć komputer Bambo, Bambo wrócił:) Jej jak się cieszę:) Kurczę, ten sentyment:) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Cześć Bambo, brachu 23.09.10, 20:26 znalazlam go szukając postu o kocyku, a że ostatnio coś tam mi wciskaleś kity że ci rodzina recepty sporadycznie wypisywała no to ci wkleiłam, ku pamięci. Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: Cześć Bambo, brachu 23.09.10, 19:51 bitters napisała: > może jakiegoś upierdliwego forumowicza upieczemy na fiestę? bardzo chetnie.jak w greenewayu. Odpowiedz Link