janek-serce 17.09.11, 17:04 nie pale. zapomnialem co to fajki. raz tylko pare miesiecy temu chcialem przez minute. bardzo leciutko. wizerunkowo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek-serce Re: 8 miesiecy 17.09.11, 17:06 jest to ewidentny sukces energetyzowania sie. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: 8 miesiecy 17.09.11, 17:59 silna wola, by odstawić. albo, by się energetyzować i uwierzyć w energetyzowania skutki nadobne. tylko trudno uwierzyć w silną wolę, co nie ? Odpowiedz Link
janek-serce Re: 8 miesiecy 17.09.11, 18:05 ja nie rzucilem bo uwierzylem, tylko przestalo mi sie chciec palic. wczesniej zdychalem bez fajkow po probach rzucenia. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: 8 miesiecy 17.09.11, 18:12 no ale nie jest tak, że im dłużej się nie pali, tym mniej się chce sztachnąć ? z jedzeniem mięsa tak miałam. najpierw były pokusy. teraz już zbyt mocno ze zwłokami, zabijaniem zwierząt się kojarzy, by ulec zapachowi. Odpowiedz Link
janek-serce Re: 8 miesiecy 17.09.11, 18:20 nie koniecznie. teraz w zasadzie odrazu zapomnialem o fajkach. kiedys natomiast bywalo tak ze glod pojawial sie po dluzszym czasie Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: 8 miesiecy 24.09.11, 12:15 po długim niepaleniu papieroch jak narkotyk. raz się sztachniesz i całe niepalenie na nic. od nowa trzeba rzucać. Odpowiedz Link