Dodaj do ulubionych

Zła jestem

27.10.12, 13:14
Nie rozumiem czemu na Szczurze zrobiło się jak na Schizie: jeden nick zdominował i zagarnął terytorium, pisze osiem wątków, które nie zachęcają do rozmowy, co widać na obrazku. Do tego stopnia, że reszta towarzystwa sobie poszła.
Może jest ważny powód takiej sytuacji. Ale jaki, jaki?

Jeśli mój domysł jest słuszny, ze to ktoś tak chory, że musi – to może weźmie pod uwagę, że nawet chory powinien kontrolować swoje akcje.

I dlatego jestem zła.
Obserwuj wątek
    • plumpo Re: Zła jestem 27.10.12, 13:41
      Sama jesteś chorą wariatką. Nie wchodź na forum, żeby wyzywać od chorych psychicznie. Rozumiem, że mam nie pisać bo ci się coś nie podoba? Masz problem wybitny z granicami swojej wątłej jaźni. Na twoim forum nie piszę.
      • mart-tram Re: Zła jestem 27.10.12, 13:51
        A czy Ty się leczysz?
        Agresja jest zbędna. Krytyka czasem się przydaje. Trochę dystansu. Wygląda na to, że się nie leczysz.
        Fakty są jakie są. Piszesz bo musisz. Ale inni też żyją.
        • plumpo Re: Zła jestem 27.10.12, 13:57
          A ty się leczysz? Bo sprawiasz wrażenie trochę ogorzałej od gorzały. A ty niby na grafomanię nie cierpisz? Po co niby piszesz? Bo świat zbawiasz?
    • plumpo Re: Zła jestem 27.10.12, 13:45
      Zdominował, zagarnął, nie zachęcił. To trzeba mieć agresję zaborczą, żeby wleźść na puste forum i jedynemu piszącemu skąpić.
    • plumpo Re: Zła jestem 27.10.12, 14:28
      Jestem właśnie w trakcie terapii IHW (Individual Forum Writing), mającej na celu zmienić szlaki neuroprzekaźnikowe w moim mózgu, w celu wyeliminowania tendencji symbiotycznych mojego charakteru.
    • best_hat_trick Re: Zła jestem 27.10.12, 19:11
      Tutaj jak na schzie ? Przeciez atakowany przez Ciebie tu autor pisze ciekawe, inteligentne posty. To nie wulgarne bagno schizy. Niewidoma jestes ?
      • best_hat_trick Re: Zła jestem 27.10.12, 19:54
        Śmieszny taki zarzut, że ktoś w ogóle pisze. To wolnościowe forum prywatne, a nie schiza redakcyjna, gdzie faktycznie ktoś powinien pilnować, żeby było to forum tematyczne, a nie miejsce do snucia teorii spiskowych i chwalenia się ile kto wypił.
        • mart-tram Re: Zła jestem 27.10.12, 20:38
          Dobra, dobra. Wymiękam. Piszcie co chcecie i w dowolnych ilościach. Powodzenia. Nie będę już zapaskudzać tego forum, gdzie kwitnie wolność słowa pod nieobecność właścicieli.
          Żegnam
          • czubata Re: Zła jestem 27.10.12, 20:55
            Już ty się tak nie żegnaj ;)
            • mart-tram Re: Zła jestem 27.10.12, 21:12
              Przecież nie z Tobą :-)

I dodatkowe:
              :-)
          • plumpo Re: Zła jestem 27.10.12, 21:57
            Warczy pod nieobecność właścicieli, żeby jabłek z sadu nie wyżarli. Poruszające. A teraz trochę faktów. Jest to forum, którego właściciele masowo się pozbywają. Bo tu straszą duchy w pustym forumie. To forum jest passe, nie wypada tu bywać. Ale ogólnie jak zrobić mu reklamę, że te gówniane forum jest bardzo atrakcyjne, tylko ktoś je przywłaszczył to od razu się pojawiają nowi ludzie jak best_hat_trick i mądre rzeczy piszą. Bo, żeby coś sprzedać trzeba mówić jakie to atrakcyjne i nie dla każdego.
            • nihilyst Re: Zła jestem 27.10.12, 22:19
              kiepsko to ostatnio wygląda
              jakiś rok z okładem kiepsko
              albo cztery. licho wie
              • plumpo Re: Zła jestem 27.10.12, 22:30
                dyskretny urok kiepskości polega na tym, że wyglądać może nawet i cztery lata.
                • nihilyst Re: Zła jestem 27.10.12, 22:57
                  z trudem wklepuję, że z trudem
                  urok doskonale dyskretny - nie ma go wcale
                  • plumpo Re: Zła jestem 28.10.12, 00:09
                    ....ostatkiem sił....z poczucia obowiązku
                    • nihilyst Re: Zła jestem 28.10.12, 18:21
                      ostatkiem sił, z niewyspania
                      i nie będę panu dłużej rujnować samopoczucia: jednoosobowe forum jest super
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka