Dodaj do ulubionych

przepraszanie

21.04.15, 11:54
wydedukowałem dziś. na podstawie autopsji i innych źródeł.
ludzie lubią być przepraszani. sprawia im to przyjemność i podnosi poziom wartości.
najbardziej lubią być przepraszani gdy sami komuś dojebią
najwiekszy obowiązek przepraszania ciąży na tych, którym się najwięcyej dojebało, tzw wrogowie publiczni.
jesli wróg publiczny jest za mało wrogi należy w nim tę wrogość wyzwolić.
wyzwala się poprzez jebanie. sens jebania nie ma tu znaczenia bo w końcu znajdzie się pretekst który można podnieść do rangi zbrodni. dobrym narzedziem do odnajdywania pretekstów jest niejasność informacji oraz manipulacja.
jedyne do czego nie doszedłem to odp na pytanie : co konkretnie zaspokaja w człowieku akt przeprosin? jaki popęd jest za to odpowiedzialny.

Obserwuj wątek
    • arek_zwawy Re: przepraszanie 21.04.15, 14:32
      > wydedukowałem dziś. na podstawie autopsji i innych źródeł.
      > ludzie lubią być przepraszani. sprawia im to przyjemność i podnosi poziom warto
      > ści.

A ja wydedukowałem, że nie jesteś człowiekiem, skoro oni ludzie. Autopsja więc dotyczy sibei jako przymuszonego do przeproszenia.

> najbardziej lubią być przepraszani gdy sami komuś dojebią
      > najwiekszy obowiązek przepraszania ciąży na tych, którym się najwięcyej dojebał
      > o, tzw wrogowie publiczni.

Sądząc po ilośći naj mamy tu do czynienia ze sporym zaangażowanie emocjonalnym świadczyącym o braku granic co w połączeniu postrzegania siebie jako ofiary a innych jako agresora może być projekcją.

A zresztą jest to fałszywe. Jeśli przyjmie się przesłankę, że ludzie lubią maskować sowją agresję to raczej należy wydedukować, że lubią tą swoją agresję a nie maskowanie. A skoro tak to tak naprawdę nie chcą przeprosin bo neutralizuje to ich agresję.

> jedyne do czego nie doszedłem to odp na pytanie : co konkretnie zaspokaja w czł
      > owieku akt przeprosin? jaki popęd jest za to odpowiedzialny.

to chyba nie jest wyższa psychoanaliza....popęd do świętego spokoju i odzyskania respektu.
      • ragnarv Re: przepraszanie 21.04.15, 15:16
        arek_zwawy napisał:

>
        > A ja wydedukowałem, że nie jesteś człowiekiem,

to się chyba mija z regulaminem

>
        > Sądząc po ilośći naj mamy tu do czynienia ze sporym zaangażowanie emocjonalnym
        > świadczyącym o braku granic co w połączeniu postrzegania siebie jako ofiary a i
        > nnych jako agresora może być projekcją.

to też
        >
        należy wydedukować, że lubią tą swoją agresję

zgadzam się

A skoro tak to tak naprawdę nie chcą przeprosin bo neutralizuje t
        > o ich agresję.
        >
        > nie zgadzam się
        >

>
        > to chyba nie jest wyższa psychoanaliza....popęd do świętego spokoju i odzyskani
        > a respektu.

nie zgadzam się. taki np policjant ma respekt zapewniony z racji urzędu.
        • arek_zwawy Re: przepraszanie 21.04.15, 15:52
          Rangarv, czego szukasz na tym forum? miłości? nic cię z nim nie wiąże, mówiłeś, że stąd pójdziesz i dalej widzę tu twoje szlaczki. Wkurzyłeś już zdaje się nie tylko mnie i to niezależnie. Czyli p[o prostu tak polsku, po złości posiedzisz, bo okazało się, że nawet w pustym forum ktoś znalazł wartość. Wiem też, że mówiłeś co o nie pisaniu w moich postach i widzę w moich postach twoje wpisy. Regulamin jest dla gościa, ale gość tu już widzę piwnice stawia.

Z czym się zgadzasz, a z czym nie to ja wiem bo już czytałem w pierwszym poście.
          • ragnarv Re: przepraszanie 21.04.15, 16:06
            siedzę tu właśnie dlatego ze jest puste.
            lubię puste fora.
            w witkowskim się wpisałem bo mnie zaciekawiło. chyba nic tam złego nie napisałem
            ty tez się ochoczo wpisujesz w moje posty. po co? skoro tak cie wkurwiam.
            i czym teraz cie wkurwiłem?

• ragnarv Re: przepraszanie 21.04.15, 16:41
              i przestań mi wyjeźdzać przy każdym poście że mówiłem że się stąd zwijam, itd.
              nie mówiłem tak. jak sie będę chciał zwinąc to się zwinę i nie będę obwieszczał.
              nie obchodzi mnie czy jestem dla ciebie nieczłowiekiem, czy idiotą czy sikającym kotem.
              jestem wolny.
              nie życzę sobię więcej tego typu tekstów pod moim adresem oraz wskazywania mi palcem co mam robić, gdzie pisać a skąd spadać i gdzie.
              • arek_zwawy Re: przepraszanie 21.04.15, 17:17
                Jak ci obwieszczę to dostaniesz bana po prostu. A ty myślisz, że ty tu masz jakiś koncert życzeń? Co za komedianci tu przychodzą. Jak sobie nie życzysz to idź stąd. Kolejny, któremu się wydaje, że mu się wszystkie zachcianki należą, wpieprza się na forum. straszni teraz sa ci ludzie
              • olga_w_ogrodzie Re: przepraszanie 21.04.15, 17:48
                ragnarv napisał:

> nie życzę sobię więcej tego typu tekstów pod moim adresem oraz wskazywania mi p
                > alcem co mam robić, gdzie pisać a skąd spadać i gdzie.

a wiesz, czego ja sobie nie życzę?
                by oskarżać o podszywanie się kogoś, kto podszywek nie uznaje.
                i by oskarżał ktoś, komu podszywki, pod warunkiem, że dotyczą innych, pasują.
                idź na forum, gdzie każde chwyty dozwolone.
                tak - odwołaj, przeproś.
                umiesz?

po raz drugi powiem - pomyliłam się co do Ciebie, naraziłam na coś, co było niezmierną przykrością dla mnie, bo Cię broniłam.
                koniec pieśni.
                • ragnarv Re: przepraszanie 21.04.15, 18:44
                  a możecie mi napisać normalnie co wy do mnie macie?
                  bo wy macie a np diss.miss nie.

przepraszam olgę_w_ogrodzie że ją wziąłem za podszywkę nicku ragnerv, rangarw itd na forum depresja. dziwi mnie tylko że zależy jej na przeprosinach kogoś kogo uważa za kogoś "smętnie obrzydliwego", "żyjącego w bagnie", "kto ma stąd robić wypad" i "kogoś komu podszywki pasują"
                  • olga_w_ogrodzie Re: przepraszanie 27.04.15, 20:42
                    znowu wyłazi Twoja nieuczciwość.
                    ja Ci zalecałam robić stąd wypad?
                    tak czy nie?
                    etc. etc.
                    mam w nosie przepychanki, które mi szkodzą.
                    że lubisz towarzycho podszywających się - fakt.
                    już raz mówiłam - ktoś zakłada nick "olga_w_gnoju" a Ty idziesz na takie forum i się miziasz.
                    czyli lubisz takie towarzycho.
                    a potem tu przyłazisz i MNIE, Ciebie przed chamstwem podszywek broniącą oskarżasz, że ...się pod Ciebie podszyłam.
                    ktoś wyraźnie Cię opuścił: Bóg, Opatrzność, Twoje neuroprzekaźniki, zdolność obserwacji czy co tam innego.
                    już mnie nie obchodzi to.
                    lubiłam Cię, broniłam, pokazujesz chamską bezwzględność i niezdolność do oceny sytuacji, a ja nie mam już sił i chęci, by Cię chronić, bo zamierzam teraz chronić siebie i poważnie chorą osobę w realu - więc to oczywiste, że tracić zdrowia na dowodzenie Ci, że nie jestem wielbłądem, nie zamierzam.
                    nosek, buźka, czółko zdrówko - faktycznie - może wypad na forum głównego chama i niszczyciela ludzi w sieci? tam Ci pasuje - nawet, gdy za nic pluje na Ciebie totalny mitoman i psychopata.
                    • ragnarv Re: przepraszanie 28.04.15, 14:54
                      nie wiem kto, z kim, kiedy i po co. nie śledzę was po innych forach. innych nicków też nie śledzę.

takie dziwne zaangażowanie w to gdzie ktoś pisze, wysnuwanie teorii spiskowych nt. miziań z kimś itd. czy plucia na kogoś, mnie to przeraża nieco.

nie musisz nic udowadniać bo nigdy o to nie prosiłem.
                      poza tym mam już pewność że obustronnie adresat nie ten.

• ragnarv Re: przepraszanie 28.04.15, 19:46
                        dopisek bo o tym myślę:
                        nie zrozum, proszę tego jak przepychankę czy pojazd. nie chcę cię wkurzać ani się kłócić.
                        napisałem serio. bez podtekstów. po prostu tak jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka