zlotakwoka 14.11.15, 17:39 za chwilę wejdo i ubijo nas wszystkich ani chybi... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlotakwoka Re: Łobce nadchodzo 14.11.15, 17:49 Nie uprzedzajmy się, to tylko kilku islamczyków, większość jest dobra! Kilku, a jacy wydajni! Jak powiedział radykalny islamista do islamisty dobroduszka, który mówi, że nie w jego imieniu : "Nie mów mi kurwa nic o zabijaniu... bo coś o tym wiem... nie mów mi kurwa co jest dobre, a co złe... zostaw to... Sądowi Ostatecznemu... będę w piekle, co?... tu jest tak dużo lepiej? Ahmed... nigdy nikomu nie rób krzywdy... zostaw to mnie... Odpowiedz Link
zlotakwoka Re: Łobce nadchodzo 14.11.15, 17:59 metrocafe.pl/metrocafe/1,145523,19187340,muzulmanie-na-calym-swiecie-solidaryzuja-sie-z-paryzem-zdjecia.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_metro_cafe typowa przykrywka Najpierw jedna brygada islamistów idzie zabijać i szybko centrala wysyła drugich islamczyków : My dobrzy kochajcie nas my dobre islamczyki, religia pokoju. Później się ich wpuszcza dalej, oni zabijają i centrala znów wrzuca na ekran przykrywkę. Odpowiedz Link