Dodaj do ulubionych

Grubaski na rurce

20.08.17, 14:53
Sporo ich chwycilo za rurke.

Wystepuja w mam talent na swiecie...tylko nie pokazuja nic wiecej co szczupla osoba zrobi szybko.

Ok. Jest zabawa i zaprzeczenie stereotypu ze grubaska na rurce nie da rady...rzecz tylko w tym ze niespecjalnie daje rade.

Dlaczego grubaska ma dostac oklaski i podziw za podstawowe sprawki bo lubi zrec, podczas gdy chuda musi trzymac diete i duzo cwiczyc?
Obserwuj wątek
    • 136ty Re: Grubaski na rurce 20.08.17, 14:58
      Jestem przeciwko fat shaming, ale przegiecie narcystyczne grubasek z fat aceptance w druga strone jakos mnie nie przekonuje. Czerpanie korzysci z wlasnej grubosci.
      • 136ty Re: Grubaski na rurce 20.08.17, 15:10
        Wezmy wersje meska. Tu jest dobra satyra.

m.youtube.com/watch?v=ycs0UwGcY4M

Kobiety chca akceptacji maksymalnej, podczas gdy faceci w tym samym punkcie beda zalosni.
    • 136ty Re: Grubaski na rurce 20.08.17, 15:19
      Otylosc jest problemem wiekszym niz tylko nadmiar wagi. Wynika z traum zyciowych czesto. I nie powinno sie takich osob gnebic.

Ale nie jest kalectwem. Ktos cie ma podziwiac za to ze pomimo wagi utrzymalas sie na kijku. Jest inaczej. Prrzez nadwage nie zrobilas progresu.

Tak jak jestem przeciwko zawstydzaniu tak samo jestem przeciwko uwodzeniu ktore jest klamstwem.

W zyciu tez trzeba godzic sie z przegrana. Zycie jest rywalizacja. Podtrzymywanie w zludzeniu ze wszyscy wygraja jest oszukiwaniem slabych. Nie. Wygraja silni.

A mozesz sie wzmocnic tylko jak uznasz ze musisz przezwyciezyc slabosc.

Tak, podstawowa godnosc i szacunek dla wszystkich. Nie, dla nagradzania wszystkiego.
      • 136ty Re: Grubaski na rurce 20.08.17, 15:27
        Nasza kultura zas ma problem z szanowaniem godnosci kazdego czlowieka, za to nie ma problemu z uwodzeniem. Tak sie produkuje narcyzm. Zas danie podstawowego szacunku i przestanie oklamywania jest wyjsciem z narcyzmu. Ludzie nie potrzebuja od innych ludzi nic oprocz szacunku zeby wyjsc z gowna. Nie potrzebuja ich pieniedzy, podziwu, tylko braku obrazania i szacunku.
    • 136ty Re: Grubaski na rurce 20.08.17, 15:35
      Ale ja odnosze ze niektore kobiety chyba lubia byc traktowane jak niepelnosprawne cuda swiata.

U mezczyzn jest odwrotnie. Jesli nie bedziesz pelnosprawny nie bedziesz nawet mezczyzna.
      • 136ty Re: Grubaski na rurce 20.08.17, 15:44
        Tak wiec juror mogl powiedziec do grubaski

Ladnie, ale zbyt statycznie. Inne zawodniczki mialy bardziej dynamiczne i skomplikowane uklady.

Ale ja jestem przeciez gruba?

No i co z tego, nie zwracam uwagi na kilogramy tylko na przedstawienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka