Dodaj do ulubionych

Azjatyckie oczy

11.11.17, 18:19
Obejrzalem filmik w ktorym wyjasniano czemu na calym swiecie sa azjatyckie oczy.

Pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to to ze tych oczu nie zauwazylem. Widze wyrazne oczy u wschodnich azjatow. Ale nie widze zeby podawani celebryci oprocz Bjork je mieli.

Drugie kwestia najazdow mongolow.

Czy sa na to jakies badania genetyczne? Bo ja bym chcial wiedziec czy Niemcy maja rosyjskie twarze. Nie maja. Bo gwalcone kobiety mialy aborcje. Skad przekonanie ze dzieci gwalconych kobiet przetrwaly? To nie bylo tak ze Mongolowie mieszkali na terenie Ukrainy. Tylko ze te tereny haracz placily mongolom.
Obserwuj wątek
    • 136ty Re: Azjatyckie oczy 11.11.17, 18:30
      Nie trzyma mi sie to kupy.

Sa rosjanie ktorzy maja cechy wschodnie. Dzieci takie pulchne buzie. Ale podejrzewam ze to efekt po prostu tego ze rosje zamieszkuja plemiona syberyjskie.

Natomiast w wschodniej Ukrainie jest mnostwo pieknych kobiet ktore nie sprawiaja wrazenia miec cos z azja. A tam wojny z turkami non stop. Wczesniej mongolowie

Dalej na poludnie byly slynne niegdys pieknosci z terenow rosji dziesiejszej przedkaukaskiej. Szukalem w necie jak wygladaly i nic tam z mongolii nie bylo.
      • 136ty Re: Azjatyckie oczy 11.11.17, 18:37
        Wiecej widac jasnych blondynek niz kogos przypominajacego azjate.czy recesywne geny wikingow przetrwaly na ukrainie silniej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka