Dodaj do ulubionych

Jenifer Lawrence.

04.12.17, 02:54

Chyba nie dolaczyla sie do atakow na Weinsteina. Choc bylo cos o tym ze jako nastolatka uslyszala od Holywood ze jest fuckable. Czy cos takiego.

Ona mnie ciekawi.

Nigdy w historii Holywood nie bylo tak promowanej laski. Pamietam jak teleexpress o niej napierdalal ze jest objawieniem. To byl jej debiut siedemnastolatki. Obejrzalem ten film. Przecietny to za duzo powiedziane .
Jest slaba aktorka. Taka nafochana kluseczka. Gdy probuje cos grac widac sztucznosc.

Mysle ze ona i ta narkomanka od disneya broniaca Weinsteim, tevto musialy pod nim dopiero lezec
Obserwuj wątek
    • 136ty Re: Jenifer Lawrence. 04.12.17, 03:03
      Dojrzała Roska jest rozczarowana i napedza sprawe. Mlodsze panie dziwnie milcza. Choc ona i ta z duzymi oczami Emma Stone chyba, mam po tej aferze poczucie ze one chyba najbardziej.

Weinstein cos powiedzial w radiu kiedys ze nie spi z aktorkami. Bo przeciez to biznes, liczy sie sprzedaz.

Ale dzis aktorzy sa tak beznadziejni ze kto mu uwierzy?

No teraz to juz wiemy ze trudno to zrobic.

Najbardziej mam poczucie ze amerykanski film sie wali przez aktorstwo. Kiedys ludzie jacys zywsi bardziej autentyczni bylim dzus kukly widze, ktore czasem sie wkurza. Zero jakis emocji, gry cialem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka