Dodaj do ulubionych

Marianne Bernard

16.12.17, 09:31
Twierdzi, ze Polanski powiedzial prasie ze zatrudnil detektywa zeby ja przyciskal.

Nigdzie nie moge znalesc zrodla, wszystkie strony powoluja sie na wypowiedz Marianne.

Dotad wierzylylbym ofierze, i chcialbym dalej wierzyc. Ale nie rozumiem czemu sie uruchomila teraz, przy politycznej akcji rozwalania Hollywood. Okazji wczesniej miala mnostwo. Samantha grilluje Polanskiego non stop.

Obserwuj wątek
    • 136ty Re: Marianne Bernard 16.12.17, 09:36
      Jest strona. Imetpolanski.com

Laskawcy chca zeby ofiary pisaly do nich. Co za dobre dusze. I co opieke prawna dadza? Ewidentnie to jest akcja polityczna.

Nie twierdze ze on tego nie zrobil. Nie wiem. Ale akcja jest polityczna akcja amerykanskiej prawicy. Jak policja ma byc zaangazowana w kwestie juz dawno przedawnione? Tylko politycy musieli przycisnac.
      • 136ty Re: Marianne Bernard 16.12.17, 10:01
        Z drugiej strony Marianne moze byc brakujacym ogniwem ucieczki. Z powodu tylko Samanthy nie oplacalo mu sie ucieckac. Ale jesli czul ze moze byc lancuszek ofiar? To mogl byc powod.
    • 136ty Re: Marianne Bernard 16.12.17, 10:20
      Nie, zle zrozumialem. Jej chodzi o prawnika prawdopodobnie.

W sumie ciekawe co ma prawnik do roboty. Polanski w Usa jest nikim. Kazdy mu tam moze napluc jak chce.
    • 136ty Re: Marianne Bernard 16.12.17, 10:43
      Aczkolwiek Mariane atakuje tez swoja matke. Co ja uautentycznia. Romek mi wyglada z twarzy na socjopate nieco. Jego filmy tez swiadcza przeciwko niemu. Sam przyznawal sie do relacji z nieletnimi.
    • wqrwiony Re: Marianne Bernard 10.01.18, 22:28
      Romek chciał uprzedzić Luisa Malle'a w nakręceniu kostiumowego filmu o enklawach burdelowatej obyczajowosci purytańskiej Ameryki i w tym celu przeprowadził osobiście casting ale zawistni ludzie nie docenili tego oddania sztuce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka