dotera 19.07.23, 09:09 Za który zapłaciłem. Nie igra sie ze znakami. Jesli masz ewidentne ze jest wyzsza sila. A gdy blad popelniasZ nawet cena paliwa jest 6.66 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: Popełniłem błąd 19.07.23, 09:35 Mysle duch wszechswiata wiedzial ze tak sie stanie. Dostalem synchronie jak w najlepszych synchronicznych latach. A ja jak dziecko" ok. Duch mnie prowadzi . Nie mam sie czego bac z taka pomoca". Owszem prowadzi. Prowadzi kretyna i zeby to zrozumial przez chaszcze. Odpowiedz Link
dotera Re: Popełniłem błąd 19.07.23, 15:12 Pare godzin wczesniej mialem mysl ze nie uciekne od karmy. W innej kwestii słabości charakteru. Przy okazji zdarzenia zapłacilem i za to. A było tak optymistycznie i musiałem strzelić samobója. Jak jest dobrze to znaczy ze musisz isc dalej z poprawa a nie odpuszczac bo dobrze Odpowiedz Link
dotera Re: Popełniłem błąd 20.07.23, 08:04 Jest to lekcja skruchy . Tego by zyc swiadomie i odpoczac od siebie na rzecz rzeczywistosci zewnetrznej. Jesli jest wyzsza sila to chodzic trzeba bardziej ostroznie po swiecie, a nie w zamknieciu kokonu swojego egocentryznu. Juz mialem analogiczna lekcje i jej nie odrobilem. Teraz byl akt drugi. Odpowiedz Link
dotera Re: Popełniłem błąd 20.07.23, 08:08 To jest to co w watku o depresji. Narcyzm boli. Odpoczecie od siebie na rzecz dostrzezenia wiecej niz czubek nosa wlasny pozwla rozwiazac ten bol. Odpowiedz Link
dotera Re: Popełniłem błąd 20.07.23, 08:47 Egocrntryzm ma dwa przeciwne bieguny. Jeden to ucieczka od rzeczywistosci, drugi to poczucie ze z przygniatajacym swiatem trzeba walczyc. Nawet jesli nie o to zeby jak w wielkosciowym narcyzmie udowodnic swoja wielkosc swiatu, to ogolnie z innymi o resztki godnosci. Na depresje takiego odejscia od swiata w fantazje wez sie w garsc nie pomoze. Bo zawsze bedzie sie kojarzyc z przegrana juz,walka. Wazniejsze jest gruntowanie. Down to earth. Masterowabie tego co mimo wszystko mozna. Droga łaski ktora godzi sie z ponizeniem, odrzuceniem. Ze wszystkim nie zaslaniajac tego soba. Odpowiedz Link
dotera Re: Popełniłem błąd 20.07.23, 08:49 Wybor jest taki czy chcesz realnego zycia czy udowodnienia swojej godnosci. Odpowiedz Link