07.12.23, 20:06
To postępująca psychoza z każdej strony. Mam wrażenie że już może być tylko gorzej. Świat w 21 wieku zmierza w kierunku pozbywania się nadziei. Kwestia wojny na wschodzie wciągnęła mnie w to . Kiedyś się interesowałem, później latami przestałem wyłączony całkowicie i znów zacząłem od wojny tym razem bardziej od strony międzynarodowej . Przy tym jeszcze może zostanę , ale krajowej już nie dam rady patrzeć. Polscy politycy to już tylko pionki.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Polityka 07.12.23, 20:10
      W zasadzie dopiero jak zacząłem patrzeć na zagranicę zacząłem cokolwiek rozumieć. W kraju to tylko pozbywanie się ciągle złudzeń popadając w kolejne. Dziś jest tylko polityka światowa i pustoszne przez nią życie zwykłych dobrych ludzi
      • dotera Re: Polityka 07.12.23, 20:39
        Do Majdanu żyłem w całkowitej iluzji gdzie żyje i co jest rozgrywane . Później stopniowo wszystko okazywało się całkowicie przeciwne niż się wydawało gdy kawałek po kawaleczku kropki się łączyły
    • dotera Re: Polityka 09.12.23, 08:26
      Polityka przestała mnie interesować subiektywnie, ale trochę zaczęła obiektywnie poznawczo o co w tym chodzi. Ogólnie mi się bardziej poznawcze nastawienie właczyło. Szkoda że tak późno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka