Dodaj do ulubionych

Świat daje odpowiedzi

24.09.24, 17:40
Pomyślałem że z jednym rejonem ciała będzie mi ciężko coś zrobić w kontekście jogi. Jest tak marnie że nawet kiedyś lekarz oglądający rentgen przez dziesięć minut się tam wpatrywał choć nie o to miejsce chodziło na zdjęciu. Czuje też że im bardziej reszta ciała się poprawiła tym bardziej czuje słabość tego rejonu.

Przypadkiem zacząłem wchodzić w pewien temat i YouTube mi wyświetlił film z tego problemu. Ale nie zgłębiałem tematu. Lecz później miałem zdarzenie życiowe i zachowałem się jak na tym filmiku w dość niezręczny dla mnie sposób i zastosowałem rozwiązanie. Pomyślałem wtedy jak bardzo nieświadomy jestem swoich zachowań i jak świadomość pomaga a nawet podsuwa rozwiązania za wczasu
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Świat daje odpowiedzi 24.09.24, 17:58
      Psychoanaliza wymyśliła bzdurna podświadomość żeby ludzie gonili swój ogon , którego nie mają a nie zajmowali się zwykłym brakiem świadomości w swoim życiu, której mają nadmiar
    • dotera Re: Świat daje odpowiedzi 24.09.24, 18:02
      Smutna lekcja tego roku było to także że świat zawsze daje za w czasu podpowiedzi na nadchodzące problemy. Tylko nie zwraca się na nie uwagi, a trzeba zgłębiac temat i wprost odnosić do swojego życia tubi teraz
      • dotera Re: Świat daje odpowiedzi 24.09.24, 18:06
        Zawsze też należy się kierować intuicja a nie "racjonalnym " common sensem. Wszystko co uchodzi za racjonalne między ludźmi zmienia się jak pogoda.intuicja daje odpowiedzi tu i teraz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka