Dodaj do ulubionych

Testosteron

11.01.25, 09:47
Pan w necie powiedział że testosteron obniża kurkuma , sobie lniane i zielona herbata. Akurat je biorę jako dodatki. Przy czym siemię lniane jest jedyną żywnością po której zauważyłem bezpośrednie pozytywne skutki . Sprawdziłem w necie , informacje są dokładnie w każdą stronę. Osobiście jeśli coś ma mnie chronić przed choroba i łysieniem, a tym co ludzie oczekują po testosteronie wybieram to pierwsze, głosując dwoma rękami .

A co do testosteronu. nie sądzę by jakiekolwiek zioła mogły dać poZytywne efekty w tym względzie zauważalne. Z tego co zauważyłem na sobie jest to hormon zależny od sytuacji życiowej organizmu . Miałem zmiany z nim utożsamiane i oczekiwane zawsze pod wpływem określonych działań i sytuacji. Społeczeństwo w tym względzie może mężczyzn doskonale zniszczyć, zioła w tym mają promile znaczenia
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Testosteron 11.01.25, 10:16
      Farmacja wbiła ludziom do głowy że stan hormonów jest choroba i trzeba coś łykać żeby leczyć . Chyba podstawowe informacje z biologii powinny wskazywać że organizm ma mechanizmy regulacyjne. Ze względu na co ma być regulacja jak nie zmiany otoczenia? Tryb życia decyduje o naszym samopoczuciu . A w przypadku testosteronu dodalbym że nie koniecznie to co utożsamia się że zwierzęcym aspektem duszy ludzkiej tylko odpowiednie moralne działania.
      • dotera Re: Testosteron 11.01.25, 10:33
        Organizm działa w swoim interesie zawsze najlepiej jak może. Zauważyłem to nawet w sytuacjach przy truciu się niezdrowym trybem że ma swoją logikę działania wyprzedzającą przyszłe potencjalne działania. Jeśli jego stan jest niesatysfakcjonujący nie leczyć go trzeba tylko swoje działanie zmienić. Te akurat może być przeciwko interesom organizmu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka