Dodaj do ulubionych

Spadki Biedry

07.05.26, 12:54
next.gazeta.pl/next/7,151003,32774778,biedronka-podala-dane-finansowe-zysk-w-dol-intensywna-konkurencja.html#s=BoxPWD
Może wystarczy przestać robić non stop wały na czym się da. NIe wiem czemy w Lidlu wszystko działa bardzo dobrze, a w Biedrze zawsze są problemy przekręty. W lidlu widzę w kolejce piec osob i spokojnie staję w kolejce która szybko przejdzie. W Biedrze widzę dwie i już wiem ze problemów przy kasie będzie dwadzieścia.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Spadki Biedry 07.05.26, 12:56
      Biedra jest przykladem tego ze konkurencja nie działa. Oni trwają tylko dlatego bo pozajmowali najlepsze miejscowki .
      • dotera Re: Spadki Biedry 07.05.26, 13:01
        Nakladają im systematycznie kary za oszustwa cenowe tylko za rzadko. Powinno być co tydzień az ich wywalą z rynku . Tydzien w tydzien kontrole az wylecą w podskokach
        • dotera Re: Spadki Biedry 07.05.26, 13:28
          Tydzien temu kupiłem to samo i dostałem rabat na kilka złotych. Przy jednym produkcie. o hoho . Gwiazdka. Wczoraj dałem kupon i i było drożej jak bez rabatu.
          • dotera Re: Spadki Biedry 07.05.26, 13:36
            Przy czym zawsze sprawdzam cenę na liczniku a tego dnia nie sprawdziłem bo specjalnie nalepili olbrzymią kartkę z starą ceną więc myslalem ze nie trzeba. Nalepieli starą , gdy zmienili na nową.
            • dotera Re: Spadki Biedry 07.05.26, 13:40
              A już odkryłem ze licznik na sali to nie kasa. Tez ceny bywają rozne i to o 100 procent. Bez żadnych wyjaśnień jaka jest cena właściwa jaka promocyjna , bez drobnych druczków. Jedna cena a na kasie rozna.
              • dotera Re: Spadki Biedry 07.05.26, 13:46
                Jeśli cena jest prawdziwa stała to jest psychologicznie wzlędna do pewnego momentu gdy nie jest zaporowa. Po co kłamać? Tak tylko wkurzacie klientów. Non stop są tam przekręty.
                • dotera Re: Spadki Biedry 07.05.26, 13:55
                  Tym bardziej ze tylko po ten produkt tam idę i cena i tak jest bardzo atrakcyjna. O wiele tańsza niż kiedyś w innych sklepach. ALe sam fakt robienia przekrętów musi podkurzyć klienta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka