Dodaj do ulubionych

Front jogiczny

08.07.26, 11:00
ostatnio przetkałem energię dalej. madrość cwiczeń jogicznych zadziwiła mnie po raz kolejny. organizm się chyba przestawia bo zaczał w nowy sposob reagować.

Mam marny talent do dyscypliny wiekszy do bycia devotee.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Front jogiczny 08.07.26, 11:06
      Joga jest jedna rzecza do ktorej mam predyspozyje , to co oni mowia jes dla mnie zywym doswiadczeniem, tylko z dyscypliną kłopoty.
      • dotera Re: Front jogiczny 08.07.26, 11:11
        Tak samo jak możńa spać w ogniu nie zdając sobie sprawy z niebezpieczeństwa , tak samo odwrotnie można spać wiedząc ze szczeście jest na wyciągnięcie ręki. Tylko trzeba regularnej dyscypliny , to jest blisko niż cokolwiek jest bliżej.
    • dotera Re: Front jogiczny 08.07.26, 20:33
      Kiedys jak pusciły pewne blokady, wszystko się wywróciło w moim zrozumieniu swiata .

Teraz coś chyba nadchodzi podobnego na troche wyzszym poziomie. Juz bliżej duchowości.
      • dotera Re: Front jogiczny 09.07.26, 17:05
        To cały czas trwa. Jak domino.
        • dotera Re: Front jogiczny 10.07.26, 00:45
          Odblokowałem istotne ogniwo. jak teraz się za to nie wezme pełną parą jestem idiotą
    • dotera Re: Front jogiczny 10.07.26, 12:55
      CIało jest całością i blokady w jednej części ciała blokują o wiele większe cześci cała na drugim końcu
    • dotera Re: Front jogiczny 10.07.26, 18:17
      Gdy mam zmiany w ciele karma przyśpiesza.

Teraz mam naprawdę wyraźne. Aż sam jestem ciekaw co sie stanie. Pół roku temu było ostro.
      • dotera Re: Front jogiczny 12.07.26, 01:55
        Postepy są cały czas. przekroczyłem . raptem kilka rzeczy stało się łatwe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka