Dodaj do ulubionych

bardzo spodobala mi sie ekipa z forum moderacja

04.09.08, 00:06
jak juz bede forumerem z tradycjami i wszystko napisze, tez sobie usiade na
laweczece i bede rozmawial o rzeczach waznych, a mlodzi niech sobie klikaja na
tematycznych. zreszta chyba juz trzeba isc na laweczke, snajper zawiaduje na
ten forum stara ekipe, zmienia sie target, chca przygotowac forum Depresja dla
mlodych EMO.
Obserwuj wątek
    • laurpi Re: bardzo spodobala mi sie ekipa z forum moderac 05.09.08, 13:41
      EMO=Elewów Milicji Obywatelskiej?
    • of.woman.born Re: bardzo spodobala mi sie ekipa z forum moderac 05.09.08, 15:04
      helenka_z_doliny_troli napisał:

Człowiek przychodzi z dobrymi intencjami, chce okazać wsparcie a okazuje się, że
      jest bojówkarzem snajpera...ech. Masz mnie z głowy:-) Życzę zdrowia:-)
      • lucyna_n Re: bardzo spodobala mi sie ekipa z forum moderac 05.09.08, 15:11
        ską∂ taki wniosek???
        • of.woman.born Re: bardzo spodobala mi sie ekipa z forum moderac 05.09.08, 15:12
          lucyna_n napisała:

> ską∂ taki wniosek???

Uznajmy, że to taka moja paranoja:-) Nie wszyscy paranoicy siedzą na forach
          tematycznych:-)
          • dolor Re: bardzo spodobala mi sie ekipa z forum moderac 05.09.08, 15:17
            Większość siedzi na FoMie, nawet ja zacząłem mieć tam urojenia.
            • of.woman.born Re: bardzo spodobala mi sie ekipa z forum moderac 05.09.08, 15:30
              dolor napisał:

> Większość siedzi na FoMie, nawet ja zacząłem mieć tam urojenia.

Ja tam siedzialam tak długo, że dostałam od siwej dozywotniego bana i musialam
              zmienić nick.

Kiedyś wyglądałam tak:

ludzie.gazeta.pl/bio.mum/0,0.html
              a to moja ulubiona poetka ( z wizytówki)

www.americanpoems.com/poets/annesexton
              Siwa nie odblokuje mi konta, bo uznała, że jestem trollem, a trollom się nie
              należy druga szansa.

Mój obecny login to nawiązanie do poprzedniego i tytuł jedynego poradnika
              (chociaż cieżko go tak nazwać) jaki w życiu przeczytałam (nie licząc ciążowych)

czytelnia.onet.pl/0,163,0,1,nowosci.html

A lekarza wybieram pod kątem tego, czy próbuje truć czy po prostu przepisuje
              receptę. Ta pierwsza kategoria w ogóle mnie nie interesuje. Dlatego też nie
              interesują mnie fora o depresji. Tzn nie interesowały do tej pory, dopóki nie
              zaczęłam was czytać. Uwierzcie, na forach politycznych odsetek chorych ludzi
              jest dwukrotnie większy niż tutaj. Tam jest ciasno od różnych desperatów,
              furiatów, ludzi z różnymi fobiami społecznymi i innych psychopatów. Róznica
              polega na tym, że im się wydaje, ze są zdrowi:-)

No to się chyba przedstawiłam pokrótce co nie zmienia faktu, że strzelam focha i
              wracam pod kołdrę:-)
              • aurelia_aurita Re: bardzo spodobala mi sie ekipa z forum moderac 05.09.08, 17:47
                ooo jak fajnie - Ty też czytałaś queerpolitik.
                a brata anzelma pamiętasz? :)
                • of.woman.born Re: bardzo spodobala mi sie ekipa z forum moderac 05.09.08, 18:48
                  aurelia_aurita napisała:

> ooo jak fajnie - Ty też czytałaś queerpolitik.
                  > a brata anzelma pamiętasz? :)
                  >
                  Brat anzelm i navaira to jedna i ta sama osoba:-) Mój bardzo dobry kolega zresztą:-)

• aurelia_aurita Re: bardzo spodobala mi sie ekipa z forum moderac 05.09.08, 19:01
                    no i jeszcze obywatel IVRP :)
              • hiperrealizm a to ty :) 06.09.08, 15:06
                a ja kiedyś byłem abstrakt2003 i też mnie zabanowali.
                O tego czasu (rok z kawałkiem) jestem bezwzględny (nie przebieram w
                srodkach) dla wszystkiego co przypomina administrację.
            • dolor Who is Who 05.09.08, 15:39
              Tak na wszelki wypadek, w żadnym razie za nic Cię nie biorę ani nie atakuję, ale
              zaciekawiło mnie, o co może chodzić. i jaka to grupa jawnie popierająca
              snajpera, z którą masz niby powiązania? Kim jest Dana, wielbicielka snajpera?
              Wiesz, my tu trochę zagubieni, rzadko kto nos za FD wychylał, a teraz nas
              wyrzucono i w wielkim, forumowym świecie jestem lekko zagubiony.
              • of.woman.born Re: Who is Who 05.09.08, 15:44
                dolor napisał:

Ja już się przedstawiłam. Inni niech sami to zrobią jeśli mają na to ochotę.
                Powiem tylko, ze to jest taka siatka róznych powiązań, ze książkę można by o tym
                napisać:-) Punkt styczny jest na FoMie, ale i to nie do konca prawda:-) A Dana
                to świetna kobieta, chociaż często się z nią kłocę..bo ja się generalnie ze
                wszystkimi kłócę.. niestety:-)
                • dolor Re: Who is Who 05.09.08, 15:47
                  A nie, mam trochę pracy i post dokończyłem, zanim przeczytałem Twój poprzedni.
                  Dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka