lucyna_n 21.09.08, 01:20 czy ty masz jakąś fobię przed lekarzami? to znaczy każdy chyba ma do tego awersję oprócz hipochondryków, ale ty naprawdę strasznie jesteś podminowana tematem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
60_secund dowcip dla A 21.09.08, 14:14 wychodzi ginekolog na ulicę i mówi nareszcie twarze Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: aurelia 21.09.08, 16:57 najbardziej to chyba boje sie histeryków i hipochondryków lekarzy też no i mam obsesję na punkcie wolności i sprawiedliwości Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: aurelia 21.09.08, 16:58 a poza tym to ja się dziwie, że wielu ludzi tak potulnie przyjmuje najróżniejsze coraz to nowsze formy przymusu to chyba z wami jest coś nie tak tęskni się za prl-em, co? Odpowiedz Link
hiperrealizm Re: aurelia 21.09.08, 17:02 aurelia_aurita napisała: > a poza tym to ja się dziwie, że wielu ludzi tak potulnie przyjmuje > najróżniejsze coraz to nowsze formy przymusu > to chyba z wami jest coś nie tak > tęskni się za prl-em, co? ==================================== to jest zwykły konformizm. Tak łatwiej żyć Odpowiedz Link
loserka Re: aurelia 21.09.08, 17:17 To wszystko to pomylenie pojęć. Za PRLu to ja sobie mogłam rozbić namiot gdzie mi się uwidziało, wypić piwo na ławce nad rzeką i nikt sie nie czepiał. teraz nie do pomyslenia. Odpowiedz Link