meonline 09.05.09, 01:04 kijowo wstyd mi się przyznać do samotności, ze ją dzisiaj czuję zajebiście mocno to coś złego bardzo,przyznanie się do tego? czy wstyd,ze w ogóle się takie cos czuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meonline Re: ch jak . . . . . . . 09.05.09, 01:11 to jest banalne, a banalne jest złe,nudne Odpowiedz Link
meonline Re: ch jak . . . . . . . 09.05.09, 01:12 bleble kurde niech mnie ktos stad zabierze Odpowiedz Link
meonline Re: ch jak . . . . . . . 09.05.09, 01:14 z tego pokoju, z przed tego kompa netnetnet do potęgi entej <rzyg> Odpowiedz Link
meonline Re: ch jak . . . . . . . 09.05.09, 01:19 i ten pierdolony wieczny niepokój,zawsze i wszędzie czesc, jestem meonline chujowy nick wymyslilam nienawidze banalu, ktorym jestem zbanujcie mnie bo spac mi sie nie chce i stowrze tu dzisiaj chyba pamietnik z tysiaca i jednej nocy Odpowiedz Link
meonline Re: ch jak . . . . . . . 09.05.09, 01:28 mialam kilku przyjaciol,ktorzy myslalam,ze sa przyjaciolmi,ale albo ja cos zrobilam,ze juz nie sa,albo oni cos zrobili,zawiedli mnie i sa ale juz nie ze mna, a ja zawsze do przyjazni na smierc i zycie przywiazywalam cholernie duza wage,ale za duzo kazan mi robili nic nie rozumieli i nie ma ich i nie bedzie i nie wiem czy to zle czy dobrze Odpowiedz Link
martyna2525 Re: ch jak . . . . . . . 09.05.09, 10:38 nie wiem, czy przyjażń na śmierć i życie istnieje? przyjaciele to też ludzie - nie zapominaj. Tez tak jak Ty mają złe i dobre dni, też wypowiadaja słowa, które bolą - nawet bardzo, czasem robią głupie rzeczy bo w tym momencie wydaje sie im że tak trzeba- ale z biegem czasu inaczej wyglada. nie pal mostów i nie pal przyjażńi, pozostaw czas, może uda sie uratować to co wczoraj było nie do uratowania. A jak wróci bardziej bedziecie dbac o to bo stanie sie " cenniejsze" . Najłatwiej powiedzieć " żegnaj" , trudniej " przebacz". Dla ciebie www.youtube.com/watch?v=Sa9MpgqgCAA mnie kiedys pomogło. Odpowiedz Link
dolor Re: ch jak . . . . . . . 09.05.09, 10:42 Jaki śliczny samotny wątek. Aż żal kalać wpisami. Ale poradnictwo to podstawa forum, a większość rad sprowadza się do: zrób to, czego nie możesz zrobić, a będziesz tym, kim nie możesz być. Pozostawiam w surowej formie. Odpowiedz Link
u.nick Re: ch jak . . . . . . . 09.05.09, 11:22 >zrób to, czego nie możesz zrobić, a > będziesz tym, kim nie możesz być. mogłabym pożyczyć sobie do sygnaturki? żeby fałszywego nie popełniać ładnie proszę :) Odpowiedz Link
meonline Re: ch jak . . . . . . .kontynuacja 09.05.09, 23:48 poczucie dyskomfortu w kontaktach z ludzmi tworzy sie samo, czy sam sobie czlowiek tworzy, mam na mysli kontakty z ludzmi,ktorzy rozumieja o co chodzi na przyklad na takim forum jak to,a dyskomfort wynika ze strachu,ze sie dostanie po dupie wsrod podobnych do siebie,co moze swiadczyc o tym,ze gleboko siedzi zakopany strach,ze sie jest calkiem samym i sie udaje,ze to ok,ale potrzeby sa inne. jak zmienic swoje potrzeby, nie podoba mi sie to,ze wylazi ze mnie samotnosc, jakos mi to wczesniej przeszkadzalo,wiec co sie stalo cholera Odpowiedz Link
meonline Re: ch jak . . . . . . .kontynuacja 09.05.09, 23:51 meonline napisała: > > > poczucie dyskomfortu w kontaktach z ludzmi tworzy sie samo, czy sam sobie > czlowiek tworzy poprawka samo sie tworzy w sensie,ze nie ma sie na to wplywu, czy czlowiek swiadomie biorac pod uwage jego schizy,lęki, ale majacy jednak wplyw,jesli ma swiadomosc,ze ma schizy [ sorry ale licze na to, ze zrozumiecie to zagmatwanie ]moze sie na wejsciu zrobic jezem zkolcami na wierzchu Odpowiedz Link
meonline Re: ch jak . . . . . . .kontynuacja 09.05.09, 23:52 meonline napisała: > meonline napisała: > > > > > > > poczucie dyskomfortu w kontaktach z ludzmi tworzy sie samo, czy sam sobie > > czlowiek tworzy > poprawka > > samo sie tworzy w sensie,ze nie ma sie na to wplywu, czy czlowiek swiadomie > biorac pod uwage jego schizy,lęki, ale majacy jednak wplyw,jesli ma > swiadomosc,ze ma schizy [ sorry ale licze na to, ze zrozumiecie to zagmatwanie > ]moze sie na wejsciu zrobic jezem zkolcami na wierzchu > > kurwa, a niby gdzie jez ma kolce jak nie na wierzchu chyba mi dzisiaj siadl umysl Odpowiedz Link
dolor Re: ch jak . . . . . . .kontynuacja 11.05.09, 13:13 >poczucie dyskomfortu w kontaktach z ludzmi tworzy sie samo, czy sam >sobie czlowiek tworzy (...)samo sie tworzy w sensie,ze nie ma sie >na to wplywu Chyba większość rzeczy się sama (bez udziału świadomości) tworzy, a czy da się świadomie wyprostować, pewnie różnie bywa, ale zwykle warto próbować. (to było z cyklu: jak banalną odpowiedzią poprawić sobie nastrój). > kurwa, a niby gdzie jez ma kolce jak nie na wierzchu > chyba mi dzisiaj siadl umysl E tam, ma też kilka innych cech, więc podkreślenie może być. Odpowiedz Link