marouder.eu 09.05.09, 22:09 Nie wiem, co Cie dopadlo; nastroj, czy sila wyzsza w postaci jakiegos nieprzyjemnego zdarzenia...odezwij sie prosze:/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nienill kochaja sie, a wcale sie nie znaja 09.05.09, 22:14 a moze wlasnie dlatego jest to mozliwe? marouder.eu napisał: > Nie wiem, co Cie dopadlo; nastroj, czy sila wyzsza w postaci jakiegos > nieprzyjemnego zdarzenia...odezwij sie prosze:/ ile razy juz to trabiono, ze w weekend ta pani jest forumowo nieczynna? Odpowiedz Link
marouder.eu Och Nienill, od sie.. 09.05.09, 23:35 ..sama wiesz, co potrafi sie przydazyc, a bywasz tak uszczypliwa.. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Och Nienill, od sie.. 09.05.09, 23:53 Nieprawdaz, ze prawie wszystko, bo inaczej scigalby nas fatalizm pokrewny marksiszmowi.. a prawdopodobienstwa kazdej z mozliwosci nie jestesmy w stanie policzyc badz przyblizyc poza dostepnymi nam badz wyobrazonymi wielkosciami statystycznymi, ktore nie odnosza sie do rzeczywistosci (bo jej nie liczylismy statystycznie od momento zero, o ile taki sie byl w ogole kiedys wydarzy) a do naszej swiadomosci zjawisk i rzadacych nimi praw? Pani chodzi o literowkie, prawdaz? nienill napisała: > co potrafi sie przydazyc? Odpowiedz Link
nienill Re: Och Nienill, od sie.. 10.05.09, 11:29 > Pani chodzi o literowkie, prawdaz? nie-prawdaz tylko przepisalam bezmyslnie Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Och Nienill, od sie.. 10.05.09, 22:31 Przepraszam, zrobiłam zamieszanie a to był tylko taki ciężki wieczór, no bo mój stary znów staruje... Już nie mogę, chyba ucieknę jak najdalej, do Argentyny może? Odpowiedz Link