lucyna_n Re: puk puk 24.06.09, 10:52 a kidyś był taki kultowy wątek na FD superancki był, potem był ciąg dalszy na Duplikacie, pamiętam że w godzinach nocnych przeczytalam coś o lądowaniu na antarktydzie i Abdonie w roli niedźwiedzia polarnego:) i myślałam że naprawdę mi odbiło. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: podnosze 25.06.09, 03:30 oczywiście, że są ludzie na pustyni. ktoś musi nie spać, by spać mógł ktoś. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: podnosze 25.06.09, 03:37 jakie słodkie były dwie noce ostatnie. a dziś znów. sieknie mnie pewno w godzinach porannych, ale, jeśli się zaśnie, nie wstanie się na terapię. szansa na pójście jest wtedy, gdy się w ogóle nie pójdzie spać. a gdy się nie pójdzie w ogóle, to będzie klęskowato z nastrojem. i taka to smętna historia. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: podnosze 25.06.09, 04:25 a kociczka moja. utulona, zaopatrunkowana /bo z ranami/ - spi sobie mile i już. i jeszcze jeden żołnierz śpi mile ze służby pogranicznej, bo się nie wykradam bez paszportu. oraz policja tuż obok w komisariacie, bo nie wpadam tam z nożem przystawiając go do gardła recepcjonistki. oraz w ministerstwie obrony ochrona się ma nieźle, gdyż nie dzwonię, że bomba podłożona. no i jeszcze w sklepie 24/h, bo nie idę po mleko, wódę czy faje. a jak z Tobą ? Odpowiedz Link
surikotka Re: podnosze 25.06.09, 04:32 mialam zamiar przynajmniej wschod slonca zobaczyc ale nie wszylo Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: podnosze 25.06.09, 04:48 a co się stało ze słońcem, że nie wzeszło było ? poszło spać ? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: podnosze 25.06.09, 05:05 o Jezu, jak ja mam tego dość - czemu nie mogło być tak, jak ostatnie dwa dni - nie wiem tego. brak snu generuje lęki - albo, co najmniej je zwielokrotnia - się znów boję. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: podnosze 25.06.09, 04:58 chyba faktycznie - chodzi o nagminny niedobór snu. dwa dni było ok., bo się wyspało po raz pierwszy od dawna. a dziś - szajs - tak okropny, że się płakac chce - tysiąc przyłożeń do poduszki i tysiąc wyłączeń i włączeń komputera, bo nie dało rady nijak. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: podnosze 25.06.09, 06:08 no i świeci słońce. a telewizorze film się zaczyna. "Płytki grób" to z Evanem McGregorem. wszystko to jakiś obłęd jest. Odpowiedz Link