Dodaj do ulubionych

Joachim Brudziński chce być prezydentem

21.09.09, 10:00
Nie ma co, przekonujące argumenty. Obecny prezydent rozczarował, ale czy aż tak by nie mając innego wyboru głosować na pana Brudzińskiego? No nie wiem... Mam nadzieję, że pojawi się ciekawszy kandydat.
Obserwuj wątek
    • Gość: babjaga Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 10:03
      a chcieć to nie znaczy być - mam nadzieję
      • Gość: ZED oj, Goska :( IP: *.mysmart.ie 21.09.09, 15:04
        a juz bylas w ogrodku, juz witalas sie z gaska, juz mowilas na siebie
        pani prezydent, zapominajac, ze na wlasnym zapleczu inne wilki sa
        bardziej na to chetne. i teraz twoje nadzieje powoli sie rozwiewaja.

paradoksalnie moze to byc najlepsze co brudzinski zrobil dla szczecina
        :)
        • Gość: kiełbaska Re: oj, Goska :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 18:16
          Zedziu, do sam do siebie Panie prezydencie to mówi tylko Pana
          pryncypał i jego viceciotki.
          Ponoć jak rano wstają to w łazience kłaniają się swojemu wizerunkowi
          mówiąc mu dzień dobry.

Na temat prezydentury osób tu omawianych nie bę sie wypowiadał,
          jednak o brudziu powiem: daj na luz chłopie.
        • wicker_man.73 Ale o czym ty ZED piszesz? 21.09.09, 22:57
          Gość portalu: ZED napisał(a):

> a juz bylas w ogrodku, juz witalas sie z gaska, juz mowilas na siebie
          > pani prezydent, zapominajac, ze na wlasnym zapleczu inne wilki....

Chodzi o Tuska, który przegrał z Kaczyńskim prezydenturę? Może o "Premiera z Krakowa"? A może o amerkańskiej tarczy, albo innej "ekskluzywnej" pozycji?
          • Gość: ZED Re: Ale o czym ty ZED piszesz? IP: *.mysmart.ie 22.09.09, 01:54
            a tusk ma na imie goska? :)
    • andrzej.ablaze No nie, trzymajcie mnie mocno 21.09.09, 10:03
      bo zaraz padnę ze śmiechu, ha, ha, ha ale się uśmiałem :)
    • Gość: SPIDER Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem IP: *.chello.pl 21.09.09, 10:07
      WIELU JEST POLITYKÓW I DO TEGO NAPRAWDĘ ZE SZCZECINA A NIE " PRZYSZYWANYCH"
      GÓRALI ITP., DO TEGO NAPRAWDĘ PORAŻA MERYTORYKA TEJ ARGUMENTACJI ,KŁOPOT W
      SZCZECINIE ZAWSZE TEN SAM NIGDY NIE MA DOBREGO , PRZYGOTOWANEGO DO TEJ FUNKCJI
      KANDYDATA , ZAWSZE WYBÓR TZW. MNIEJSZEGO ZŁA , WILE OSÓB GŁOSUJE PRZECIW KOMUŚ A
      NIE ZA KIMŚ. ALE JAK DLA MNIE BRUDZIŃSKA NA PEWNO NIE BYŁBY MNIEJSZYM ZŁEM.
    • Gość: gość Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 10:07
      Nie wiem co gorsze - Kszystek po raz kolejny czy ten Jojo po raz pierwszy...
      ps. A to się Jacyna wqrwi :))))))))
      • Gość: wel Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 10:11
        Na litość boską!! tylko nie on.. ten.. to..
        • Gość: historia? Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 10:14
          LOMATKO tylko nie to, chcę bez strachu tramwajem miejskim czy innym
          pociągiem jeżdzić!
          Bezpiecznie bez okradania i pobić!
        • Gość: analityk odwracanie uwagi od Jacyny ! IP: 193.29.255.* 21.09.09, 10:19
          Nic innego jak próba odwracania uwagi mediów od Jacyny, a przecież i
          tak to ona będzie kandydatem pisiorów na prezydenta miasta.
    • Gość: mikesz no i bardzo dobrze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 10:13
      Nareszcie jest jasne że Brudzińsski będzie kandydatem PIS, Krzystek -
      PO, Arłukowicz - SLD a Jacyna-Witt będzie kandydatem szczecinian.
      Mogę zacząć obstawiać kto wygra :)))
      • Gość: gość Re: no i bardzo dobrze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 10:18
        Gość portalu: mikesz napisał(a):

> Nareszcie jest jasne że Brudzińsski będzie kandydatem PIS, Krzystek -
        > PO, Arłukowicz - SLD a Jacyna-Witt będzie kandydatem szczecinian.
        > Mogę zacząć obstawiać kto wygra :)))

W tym zestawie wygrywa krzywy stek - za nim są największe pieniądze na kampanię,
        najwięcej obietnic(dajcie mi skończyć co zacząłem!) no i kościółek z bratem i
        biskupem - a głosować będą cieciniaści, tak więc łykną to wszystko gładko.
        Tutaj jest potrzebny wstrząs i zupełnie nowy człowiek z zewnątrz.
        • Gość: as Odważny.Posprzątać to miasto po rządach PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 10:28
          bedzie to cięzka długa i mozolna praca.Brudzio zbyt wiele znaczy w
          PIsie by wracać do Szczecina.Na powrót to mogą sobie pozwolić
          posłowie PO gdyż są nic nieznaczącymi postaciami w PO .Są zwykłymi
          zołnierzami peowskimi bez prawa do własnego zdania i oddaleni od
          czolówki peowskiej na dalekie pozycje.
        • Gość: ZED Re: no i bardzo dobrze! IP: *.mysmart.ie 21.09.09, 15:07
          > Tutaj jest potrzebny wstrząs i zupełnie nowy człowiek z zewnątrz.

to byl zawsze glowny argument jurczykowcow. mam przypomniec efekty?:)
        • Gość: egon Re: no i bardzo dobrze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 16:20
          krzywy stek nie wygra bo mieszkańcy mają go już serdecznie dosyć tak
          jak mieli Jurczyka
      • Gość: kasiek Jacyna odchodzi z PiS! IP: *.chello.pl 21.09.09, 11:29
        Gość portalu: mikesz napisał(a):

> Nareszcie jest jasne że Brudzińsski będzie kandydatem PIS, Krzystek -
        > PO, Arłukowicz - SLD a Jacyna-Witt będzie kandydatem szczecinian.
        > Mogę zacząć obstawiać kto wygra :)))
        ...
        A co nowe stowarzyszenie powoła
        • Gość: mezzo a była w PIS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 13:58
          przecież ona do PIS nigdy nie należała i PIS tylko podczepił się pod
          nią.A Szczecinie PIS nie ma oprócz Jacyny-Witt a ona jest tak z PIS
          jak piwo bezalkoholowe ;)
          • Gość: ZED Re: a była w PIS? IP: *.mysmart.ie 21.09.09, 15:09
            nie pis podczepil sie pod nia a ona i jej miniklub pod pis. za to, ze
            sie sprzedali dostala stolek szefowej. oficjalnie nie byla w pis, ale
            udzial w wiecach, piesni chwalebne dla jarka na jej blogu, bratanie sie
            wszedzie z pis, chyba jasno mowi, ze jest jedna z nich. (lub byla).
            • Gość: egon Re: a była w PIS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 16:15
              z teg9o co wiem to Jacyna-Witt dostałą najwięcej głosów w wyborach
              więc kto się pod kogo podpiął?
              • Gość: ZED Re: a była w PIS? IP: *.mysmart.ie 21.09.09, 16:43
                zapominasz, ze jacyna byla pod lubinska, i to lubinska zostajac ministrem
                wprowadzila caly swoj ruch pod skrzydla pis. jacyna jest tylko malym lokalnym
                politykiem, takim kwiatkiem do korzucha, ktory mial dodac sil pis w regionie.
                • Gość: mikesz Re: a była w PIS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 19:16
                  jakoś tak mam nieodparte wrażenie że dopiero teraz miny wam zrzedły
                  jak się okazało że Jacyna-Witt będzie startowała jako kandydat
                  niezależny ze swojego komitetu wyborczego :).Już nie możecie
                  szczekać że jest z PIS bo nie jest i nie była.Okazuje się że jest
                  bardzie niezależna niż wszyscy co głoszą swoją niezależność jak
                  Arłukowicz który bez SLD nie wystartuje czy Krzystek który od razu
                  zapisał się do PO>
                  • Gość: ZED pisz rezygnacje IP: *.mysmart.ie 21.09.09, 20:06
                    spoko, ale najpierw musisz opuscic stanowisko szefowej swojego kolka
                    rozrabiakow w sejmiku.
                    i wtedy bedziesz po prostu radna bez duzego znaczenia, tak jak i luczak
                    :)
                    • tateti Re: pisz rezygnacje 21.09.09, 21:02
                      A tutaj się mylisz sławuś,to u was takie chamskie numery się sadzi.
                      Osr...ało cię ze strachu że Jacyna-Witt będzie kandydatem
                      niezależnym,bezpartyjnym ze swoim komitetem wyborczym? Nareszcie ma
                      satysfakcję że utarła wam nosa! :))))))))))))))))))))))
                      • Gość: ZED Re: pisz rezygnacje IP: *.mysmart.ie 22.09.09, 01:59
                        niezalezny to bedzie sochanski przy ktorym twoja gwiazdka zblednie.
                        dodatkowo wlasne psy z pis sie na ciebie rzuca juz za chwile wiec nawet
                        sztuczny smiech nie ukryje tego, ze tracisz na kazdym froncie.

dla dobra miasta sama powinnas sie wycofac z kandydowania. poza tym
                        czujesz juz, ze w polityce robi sie dla ciebie za ciasno. za duzo masz
                        wrogow, za malo przyjaciol.
                        • Gość: gość Re: pisz rezygnacje IP: *.chello.pl 22.09.09, 08:52
                          Przepraszam, a gwiazda Sochański już został prawomocnie uniewinniony
                          w sprawie "Bryzy" czy nadal jest oskarżonym wraz z całym swoim
                          zarządem? Jak tam ten proces, kiedyś relacjonowany w mediach? Teraz
                          cicho.
                      • Gość: start Re: pisz rezygnacje IP: *.chello.pl 26.12.09, 22:57
                        i kto wystartuje
    • Gość: Plazzek Coś tam gościu palnął przypadkiem IP: 212.221.52.* 21.09.09, 10:16
      a wy się zaraz podniecacie :)
    • paplikp Joachim Brudziński chce być prezydentem 21.09.09, 10:31
      Tu nie chodzi o krzystka czy brudzińskiego czy nawet o arłukowicza tu chodzi
      ogólnie o polityków. żeby być takim politykiem tak rozpoznawalnym trzeba
      przejsc kilka szczebli i zyskac troche doswiadczenia i tu pojawia sie problem
      ze ta selekcje wygrywaja nie wlasciwe osoby. Jako młoda osoba zostałem radnym
      gminnym 3 lata temu pełny nadzieji i zangazowania niestety moje nadzieje
      zderzyly sie z polityką tam trzeba naprawde miec niewyparzona gebe żeby cie
      usłyszano bo jak sie mówi spokojnie i merytorycznie to nikt cie nie slyszy i
      tu jest problem ze czlowiek ktory chce cos zrobic to jest bezsilny bo zawsze
      jest dla innych cos wazniejszego to ze trzeba kogos odwołac ze trzeba komus
      podwyzyc lub obnizyc pensje po prostu zajmowanie sie pie...mi prezydentem
      wójtem burmistrzem powinni byc gospodarze dobrzy gospodarze którzy nie bedą
      uwikłani w powiazania bo to zawsze przeszkadza ale w tym problem ze nikt bez
      powiazan nie zostanie wybrany na taka funkcje i tu sie koło zamyka i to jest
      smutne a gadanie ze ten taki a tamten jeszcze gorszy to nie rozwiazuje
      problemu powinny przed wyborami byc konkretne plany kandydata ale konkretne a
      nie obietnice i o wiele wiecej spotkan z ludnoscia tak jak jest w stanach ale
      u nas ludzie nie chca chodzic na takie spotkanie wiec niech sie pozniej
      wyzywaja nawzajem bo tylko to im zostaje
      • ja22ek Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem 21.09.09, 13:31
        I to jest najbardziej smutne bo prawdziwe.
    • wodni.k Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem 21.09.09, 10:40
      lemisiaque napisał:

> Mam nadzieję, że pojawi się ciekawszy kandydat.

No ładnie. Wygląda na leczenie dżumy cholerą.
      Jeżeli nie będzie wyboru wybieram Jurczyka.
      Po cichu mam jednak nadzieję, że Tałasiewicz wystartuje.
    • kvakva Joachim B. ze Świerklańca 21.09.09, 11:18
      Tekst o marzeniach Brudzińskiego zaczyna się od wyrazu "członek". Trudno nie
      przyznać racji.
      • Gość: andzia kapiszon Re: Joachim B. ze Świerklańca IP: *.static.espol.com.pl 21.09.09, 12:15
        przecież nie PENIS, bo byłoby to przecież wielce nieobyczajne ;)
    • Gość: za Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem IP: *.chello.pl 21.09.09, 13:05
      no tak! Brudziński prezio, Duklanowski - wiceprezio itd. czyli nieudaczniacy do
      koryt.
      • Gość: baba Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem IP: 194.88.225.* 21.09.09, 13:15
        A czemu nie masłowska na prezydenta, Jacyna Vice, a Lubińska do podawania
        papieru......
    • Gość: kin Zadzwoń do jego biura partyjnego IP: *.netia.pl 21.09.09, 13:17
      Już tam moherek cię ustawi do pionu. Ptrezesa nie ma, a jak chcesz
      coś to "świadectwo moralności" z IPN i dwóch wprowadzajacych. No jak
      tak będzie wyglądało jego "preziowanie" to ....;))))))
    • xes_szcz Joachim Brudziński chce być prezydentem 21.09.09, 13:54
      Polityków ze Szczecina z kilkunastoletnim stażem jest wielu. Jakie Pan Joachim
      zobowiązania podpisze? Co i w jakim terminie na piśmie, zadeklaruje się wykonać.
    • Gość: marcin cytaty Pana Joachima IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 14:12
      odsyłacz
    • teleecho wolę PiSa, Tusk mi zwisa 21.09.09, 14:51
      takie hasło pojawiło się na ulicach
      • Gość: ;) Re: wolę PiSa, Tusk mi zwisa IP: *.btsnet.pl 21.09.09, 19:56
        Takie też: Kto jest z PIS ten ma zwis!
    • piotr33k2 Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem 21.09.09, 15:08
      startowac wolno kazdemu nawet najwiekszemu "chamowi" , he he.
    • Gość: Jasiu Fasola Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem IP: *.uznam.net.pl 21.09.09, 15:58
      Jojo brudziński jest znany w Świnoujściu. To on pierwszy w PIS-uarze stworzył
      koalicję z SLD. W świnoujściu zbratał się z żmurasem i porzez łysolca którego
      posadził na stołku wojewody udzieł mu w zamian za konfitury wszechstronnej
      pomocy. Dzisiaj polityka joja jest już zakaceptowana przez kaczarów, bo mimo
      całej antykomunistycznej retoryki już się nie brzydzą mówić jednym głosem z
      komuchami. Jojo to wyjątkowa kanalia ale jestem pewien, że ludzie nie dadzą się
      tak ogłupić aby tą kreaturę wybrać na prezydenta!. Ja myślę, że on w następnych
      wyborach zginie nawet z parlamentu i nie będziemy musieli powstrzymywać torsji
      na wydok jego gęby w telewizorze!!
      • Gość: twarda wazelina Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem IP: 94.254.209.* 21.09.09, 20:21
        Pan Joachim ma dwie miny. Doprowadził do tego ,żeby z drugiego miejsca startował
        niejaki Lońka Komołowski , który ewidentnie osłabił listę PIS i spuścił na
        drzewo bardziej porządnych i zaangażowanych ludzi w partii i mieście, to się
        odbija czkawka do tej pory i Brudziński jest za to odpowiedzialny.
        Druga mina to ,że nie startował osobiście do UE. Miałby większe poparcie w
        regionie , chociażby w tym Świnoujściu, tym samym podciągnął by wynik PIsu.
        Miałoby to też pozytywne strony na wewnętrzna siłę w PISie. W końcu jakieś osoby
        zabrałby ze sobą i tu kogoś porządnego wsadziłby do biura.
        Kandydowanie na prezia , to osłabienie Jacyny , na którą się już wszyscy
        nastawili , mało jej tu kto podskoczy. W końcu też się wewnętrznie można
        dogadać , kto będzie na Vicków, bo ja jej na wiceprezydenta nie widzę.
    • Gość: Hm Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem IP: *.btsnet.pl 21.09.09, 19:53
      Oj tak może obecny rozczarował ale ten kndydat to załamka! Może
      niech najpierw powie co zrobił dla miasta? jakie inwestycje
      ściągnał? itp.itd. Po czynach go poznacie! A tu nie ma kogo!:(
    • Gość: pst Joachim Gensek Brudziński aka Bredziński vel Brudz IP: *.szczecin.vectranet.pl 21.09.09, 20:08
      Joachim Gensek Brudziński aka Bredziński vel Brudzio - wybitny PiS-owski informatyk (według nomenklatury wykształciuchów - "donosiciel"), znany w środowisku szczecińskim jakoCw...ek.

www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Joachim_Brudzi%C5%84ski
    • tateti no to sprawa prosta!!! 21.09.09, 21:04
      Jacyna-Witt będzie prezydentem Szczecina! Wszycy mają dość
      partyjniactwa więc nareszcie kandydat którego nawet taki gensek jak
      Brudziński nie mógł podporządkować! Macie porównanie do Arłukowicza,
      który bez partii nie istnieje - nie mówiąc o Krzystku :))))
      • samsabat Re: no to sprawa prosta!!! 22.09.09, 09:16
        Dziękuje postoje, nie lubie tej populistki , więcej krzyczy niż robi...
    • mdn Joachim Brudziński chce być prezydentem 21.09.09, 21:23
      to ja już wolę krzystka.
      • Gość: Czystek Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem IP: *.chello.pl 21.09.09, 23:28
        Uważam, że Brudziński jest dobrą perspektywą dla Szczecina.
        • Gość: ja też Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 23:34
          Też tak uważam. Stoimy na krawędzi przepaści,a jak przyjdzie
          Brudziński to zrobimy krok do przodu
        • beatrix13 Jajowy prezydentem? Życie przerosło kabaret 21.09.09, 23:35
          niech sobie jeszcze Kononowicza na vicka weźmie albo Jacynkę, na to
          samo wyjdzie
          • Gość: ja też Re: Jajowy prezydentem? Życie przerosło kabaret IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 23:38
            a może ciebie absztyfikant,ty masz intelekt i urodę Kononowicza to
            będziecie pasować do seibie
            • Gość: as GW dała tytuł a palanty się POdniecają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 08:03
              brudzia zapytano to odpowiedział, zresztą zgodnie z prawdą że miałby
              szanse i tylko tyle.Wypuscił balon próbny i się z was smieje jezeli
              to czyta.Tak czy siak Jacyna zostanie kandydatem na prezydenta
              PIsu.A brudzio dobrze sprawdza się tam gdzie jest.uDOWADNIACIE JAK
              MOZNA wami sterować. Dać tytuł zawierający nadinterpretację i macie
              pożywkę.
        • Gość: Kocur Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem IP: *.uznam.net.pl 13.10.09, 18:29
          Bardzo dobrą perspektywą- wreszcie w szczecińskich szkołach będzie
          obowiązywała "FALA " . Sukcesy , zaangażowanie i praktyczne
          doświadczenia zdobyte w Zasadniczej Szkole Rybołówstwa Morskiego w
          Świnoujściu są najlepszą gwarancją, że PORZĄDEK MUSI BYĆ !!!
    • bzykzby Prezydentem Szcz-na zostanie bezpartyjny. 22.09.09, 08:31
      żaden z wymienianych człekokształtnych po tym artykułem na pewno nie będzie
      prezydentem Szczecina . Prezydentem Szczecina zostanie osoba bezpartyjna
      .Mieszkańcy Szczecina mają w d..pie kandydata partyjnego.
      Jest wielu kandydatów ,którzy już pokazali się publicznie z bardzo pozytywnej
      strony . Podawanie teraz nazwisk ,to nie czas na tę chwilę .Ale zobaczycie
      wyborcy nie wybiorą partyjniaka ani z PIS-u, PO czy SLD. A Brudziński pastuch
      kaczora niech nie marzy o tym stanowisku.
      • zgr-edo obowiązki prezydenta zostaną przekazane arcybiskup 22.09.09, 09:42
        arcybiskupowi, oczywiście dożywotnio. Będą mu się kłaniać w pas
        wszystkie dupolizy z PO, PiS, SLD i PSL-u.
    • admkil Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem 27.12.09, 15:43
      On chyba żartował
    • Gość: waldek Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem IP: *.146.196.105.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.12.09, 16:24
      a niech se chce
    • Gość: bolo Re: Joachim Brudziński chce być prezydentem IP: *.chello.pl 27.12.09, 17:46
      nie będzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka