Dodaj do ulubionych

tekst Jacyny-Witt o Krzystku

15.10.09, 21:33
www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=6&bpm=21&blog=338&lg=1
Czy pan Krzystek próbuje zas zahipnotyzować uprawiając hipokryzję?

"Niedawno podczas uroczystości stałam sobie z boku i rozmawiałam ze
znajomym. Gdy odeszłam, pan prezydent Piotr Krzystek powiedział do
tego znajomego: „Nie stawaj tak blisko Wittowej, bo jej głupota na
ciebie przechodzi…”."

Obserwuj wątek
    • tateti Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku 15.10.09, 21:34
      Miało być: Czy pan Krzystek próbuje nas zahipnotyzować uprawiając
      hipokryzję?
      • marie-100 Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku 15.10.09, 21:43
        Dzięki za info. Szukałam w Internecie, czy prezydent Krzystek
        wydusił z siebie słowo "przepraszam" wobec prof. Lubińskiej.
        Niestety, nie...
        Niestety, to mnie też nie dziwi, że ...
        • piotrus1 Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku 15.10.09, 22:51
          hehehehehe

trafny tekst

MY MOŻEMY wy nie ;)
          • Gość: stokrotka Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.chello.pl 27.10.09, 08:25
            tekst jest tak napisany że wyjawia o co chodzi
        • Gość: dziurawadroga Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.chello.pl 23.10.09, 15:18
          a póżniej 50 koła do zapłaty
    • Gość: wiesiek Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.146.201.178.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.10.09, 22:52
      no i wyszła cała prawda o Krzystku!
    • andreas.007 Miszcz cienkiej riposty 15.10.09, 22:58
      „Nie stawaj tak blisko Wittowej,
      bo jej głupota na ciebie przechodzi…”.

Tak pan prezydent miasta Piotr K. popisał sie to mówiac
      głupotą najwyzszego lotu - no bez watpliwosci pan Piotr K.
      moze byc ogłoszony MISZCZEM CIENKIEJ RIPOSTY!
      • Gość: Andrzej Re: Miszcz cienkiej riposty IP: *.chello.pl 26.10.09, 16:36
        a jaka powinna być ostrzejsza
      • Gość: rh1n1 Re: Miszcz cienkiej riposty IP: *.xdsl.centertel.pl 27.10.09, 09:29
        miszczu nie tak
    • Gość: samuel „Nie stawaj tak blisko Wittowej, bo jej głupota na IP: *.kimsufi.com 15.10.09, 23:29
      > ciebie przechodzi…”."

Panie Krzystek! Czy jest to prawda że tak powiedziałeś? Miej cywilną odwagę, tę
      której brak zarzucasz ludziom którzy krytykują ciebie! Powiedz że Jacyna kłamie
      lub powiedz że jednak mówi prawdę w tej kwestii!
      Jeśli to kłamstwo to pozwij Jacynę o zniesławienie. Jeśli prawda, to przeczytaj
      sobie kodeks Boziewicza i zobacz co zrobiłby w takim przypadku człowiek
      honoru
      .
      • Gość: niestawaj Re: „Nie stawaj tak blisko Wittowej, bo jej IP: *.chello.pl 25.10.09, 18:36
        powiedział?
    • sebastian_stoewer Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku 15.10.09, 23:31

Niestety takie teksty świadczą tak samo o autorce :)

Jeżeli nie ma nam innych rzeczy do przekazania, to niech zostanie tam gdzie jest :)
      • Gość: wiesiek Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.146.201.178.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.10.09, 23:38
        znaczy się gdzie i kto ma zostać i z jakiego POwodu?
        • sebastian_stoewer Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku 15.10.09, 23:43

Wiesiek!

moja wypowiedź chyba nie była, aż tak zawikłana :)
          • Gość: wiesiek Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.146.201.178.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.10.09, 23:46
            może i nie była zawikłana ale była bez sensu.Bo wpis jest o Krzystku
            i co do tego ma Jacyna-Witt?
            • sebastian_stoewer Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku 15.10.09, 23:51

:))) niezłe ...

Twój komentarz ...pozostawiam Tobie i innym pod rozwagę :) / szczególnie przed
              zbliżającymi się wyborami/

• Gość: wiesiek Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.146.204.195.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.10.09, 00:00
                no to szczególnie przez zbliżającymi się wyborami mam wrażenie że
                pan prezydent idzie za daleko a Jacyna-Witt ma ten komfort że do
                ścigania Krzystka może używać bloga a nie prokuratora :/
                • sebastian_stoewer Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku 16.10.09, 00:10

> no to szczególnie przez zbliżającymi się wyborami mam wrażenie że
                  > pan prezydent idzie za daleko a Jacyna-Witt ma ten komfort że do
                  > ścigania Krzystka może używać bloga a nie prokuratora :/
                  -----------------------------

Dlatego napisałem, że lepiej zostać w tym swoim ciepłym zaciszu :)
                  Tym bardziej, że pewnie sam Pan Joachim będzie się starał / o ile nie ucieknie/
                  biec w tej sztafecie...

A obecną władzę można chyba inaczej punktować niż przekazywać takie wiadomości
                  "pudelkowe"...
                  • Gość: ściema Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 11:19
                    Na szczęście są politycy którzy nie dają się sterroryzować
                    Krzystkowi i PO więc w domowym zaciszu zostań ty, a Jacyna-Witt
                    niech walczy o Szczecin
          • Gość: stokrotka Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.chello.pl 28.10.09, 13:25
            i co powinna zrobic
      • marie-100 Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku 16.10.09, 09:35
        Autorka pisze o kulturze osobistej i politycznej prezydenta
        Szczecina w kontekście Jego walki z chamstwem.
        • Gość: dobermanka Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.chello.pl 25.10.09, 11:25
          przyzwoita władzia?
    • Gość: p-p Krzywemu puszczają nerwy... IP: 188.33.128.* 16.10.09, 09:45
      uważajcie na niego tam w UM bo jeszcze gotów jak Michael Douglas
      w "Upadku" rozprawić się ze wszystkimi na swojej drodze!!!

Piotrku nie idź tą drogą!!!
      i220.photobucket.com/albums/dd320/crod100b/falling_downposter.jpg
    • Gość: ściema Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 11:21
      Hipokryzja jest wręcz paraliżująca w naszym mieście,wczoraj w radiu
      w komentarzu dziennikarz użalał się nad chamstwem w internecie a
      priv komentarze tych samych dziennikarzy o osobach publicznych są
      bliskie rynsztoka
    • Gość: wyborca-IPpodagaze Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 11:29
      Retorycznie pytam, czy to ten sam człowiek, który podał internautów do
      prokuratora?
    • Gość: port macierzysty to samobójstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 12:00
      jest z głupoty, ale lepsze to niż siedzieć za czyjąś!
      Bardzo się uśmieje, jak ten dołek pochłonie autora. W końcu każde
      emocje i dwuznaczne słowa mają swoje jednoznaczne źródło.
      • Gość: port macierzysty może lepiej brzmi - ten samobój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.09, 12:03
        .. tak bardziej na czasie i piłkarsko brzmi, gdzie grano białą piłką
        na białym śniegu.
      • anamar nie wiadomo 16.10.09, 12:04
        to jak to jest z tą głupotą:przechodzi,czy nie?
        • prawdziwy-partyzant Re: nie wiadomo 16.10.09, 12:07
          anamar napisała:

> to jak to jest z tą głupotą:przechodzi,czy nie?

czytając od lat twoje wpisy na forum jestem przekonany, że nie.

pozdrawiam
        • Gość: wiesiek Re: nie wiadomo IP: *.146.73.51.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.10.09, 17:14
          Znaczy się głuPOta przeszła z ciebie na Piotra K. czy z Piotra K. na
          ciebie?
    • Gość: ZED :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 20:00

jak widze wpisy jej fanow to mam wrazenie, ze czeste czytanie jej bloga
      ma podobny efekt do stawania obok.
      • albert_c Przepraszam 16.10.09, 20:08
        pania radna - jakies lat temu kilka moze i z 6 spieralem sie z nia tu na forum o
        Krzystka - ona twierdzila ze to nieudacznik ja stanalem po stronie Krzytska
        piszac ze mam o nim dobra opinie - i tak trwal nasz spor.

Czas pokazal ze wtedy to Jacyna Witt miala racje.
        • zgr-edo Re: Przepraszam 16.10.09, 20:32
          każdy się może pomylić, wydawał się cacy
          • Gość: kiełbaska Re: Przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 23:18
            Kiedy? I chyba tylko chwilowym obserwatorom?

A swoją drogą głupota jest głupsza od mądrości.
            • Gość: kiełabsak Re: Przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 23:20
              Ostatnio widzę coraz lepszą pracę okulistów. Ludzi oświeca ich
              błądzenie i zaczynają widzieć prawdę. Mieć nadzieje, że tak się
              utrzyma!
      • Gość: natropie Re: :) IP: *.chello.pl 16.10.09, 22:37
        sowa na tropie
    • Gość: byłosiesmiac Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.chello.pl 23.10.09, 15:42
      ale dlaczego on tak o niej powiedział
      • tateti Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku 23.10.09, 17:38
        Bo się jej boi i ma straszne kompleksy więc próbuje wszystkich wkoło
        ustawiać.
        • Gość: ZED nie tylko on IP: *.mysmart.ie 24.10.09, 01:36
          ja tez sie jej boje jak i wielu mieszkancow szczecina. najbardziej sie
          boje, ze tak jak za czasow jurczyka zostanie wybrana glosami naiwnych
          na prezydenta miasta i pograzy szczecin w swoim gadulstwie i
          wskazywaniu winnych, nie w konkretnych sukcesach.
          • tateti Re: nie tylko on 24.10.09, 08:39
            Na razie żule spod budki z piwem czyli szczecińscy lyberałowie
            najpierw wybrali Jurczyka a potem jego zastępcę Krzystka. Czyli wash
            and go - mamy 2 w 1 .Teraz może PO wystawi Masojć czyli zastępcę
            zastępcy Jurczyka i będziemy mieli wash and gogo
          • Gość: :) Re: ostatnie POdrygi IP: *.hsd1.tn.comcast.net 24.10.09, 08:54
            Gość portalu: ZED napisał(a):

> ja tez sie jej boje jak i wielu mieszkancow szczecina.

To już wasz koniec w tym mieście. Przyzwyczajaj się ZEDziu do takiej oto formułki:

Pani Prezydent Miasta Szczecina Małgorzata Jacyna-Witt

przyzwyczajaj się

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • Gość: grania Re: ostatnie POdrygi IP: *.chello.pl 24.10.09, 11:13
              dygi dygi podrygi ostrygi
            • Gość: ZED nie stawac za blisko IP: 62.221.5.* 24.10.09, 11:15
              chyba raczej Pani Prezydent Miasta Szczecina Twoje Okna Małgorzata Jacyna-Witt?

poza szczekaniem trzeba miec jeszcze jakies umiejetnosci by startowac na
              prezydenta.
              • Gość: ? Re:Przykład Netykiety w stylu ZEDa IP: *.chello.pl 24.10.09, 11:32

> chyba raczej Pani Prezydent Miasta Szczecina Twoje Okna Małgorzata Jacyna-Witt?
                >
                > poza szczekaniem trzeba miec jeszcze jakies umiejetnosci by startowac na
                > prezydenta.

To jest przykład tej twojej kultury w Internecie o którą tak walczy tfuj idol?
                Ciekawe czy by mnie pozwał gdybym napisał że on ujada i kąsa swoich krytykantów?
                Ale nie napiszę, bo pewnie by pozwał.
                • Gość: ZED Re:Przykład Netykiety IP: *.ipspace.xilinx.com 24.10.09, 11:51
                  twoja idolka pierwsza wystepowala z pozwami wobec ludzi na forum.

wielokrotnie mowilem, ze jacyna prowokuje konflikty, robi szum wokol kazdej
                  afery i stosuje lepperowskie metody autopromocji. czy to odbiega od szczekania?
                  moja opinia na jej temat jest powszechnie znana, podobnie jak to, ze to moja
                  opinia.

nie mam do niej szacunku bo na niego nie zasluguje. nie bede udawal, ze mam
                  jesli nie mam.

ktore zasady netykiety naruszam twoim zdaniem:
                  pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta ?
                  • Gość: . Re:Przykład Netykiety IP: *.chello.pl 24.10.09, 12:15

> twoja idolka pierwsza wystepowala z pozwami wobec ludzi na forum.

po pierwsze - Jacyna nie jest moją idolką, ale przynajmniej ma mój szacunek
                    pozywała za konkretne pomówienie
                    - zona_pijaka oskarżył ją o to że wzięla konkretną łapówkę, nie mając żadnych dowodów, poza tym prokuratura nie poprowadziła sprawy, w odróznieniu od sprawy czułego na krytykę naszego miłościwie prezydentującego nam wrażliwca

> nie mam do niej szacunku bo na niego nie zasluguje. nie bede udawal, ze mam
                    > jesli nie mam.

po drugie - Krzystek nie jest moim idolem, i dla niego nie mam szacunku, bo facet pokazuje że nie ma honoru (osławiona sprawa mieszkania i sposób w jaki próbował z niej wybrnąć) oraz 0 umiejętności w administrowaniu miastem (sfiecin 2050), no i teraz te pozwy za krytykę...

> ktore zasady netykiety naruszam twoim zdaniem:
                    > pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta ?

po trzecie - poza szczekaniem trzeba miec jeszcze jakies umiejetnosci by startowac na
                    prezydenta.
                    , może to i nie jest łamanie netykiety, ale obrażanie na pewno
                    • Gość: ZED Re:Przykład Netykiety IP: *.ipspace.xilinx.com 24.10.09, 12:31
                      a widzisz, a dla mnie swoja dzialalnoscia na szacunek nie zasluzyla a
                      konfliktowy i populistyczny sposob prowadzenia debaty i prowokowania konfliktow
                      na blogu, publicznie i na forum uwazam za szczekanie.

umiejetnosci do rzadzenia nie widze wcale. widze duze zagrozenie dla miasta.

ciekawe moze opowiesz mi wiecej o tej jej lapowce?
                      • Gość: . Re:Przykład Netykiety IP: *.chello.pl 24.10.09, 12:42

> ciekawe moze opowiesz mi wiecej o tej jej lapowce?

rzekomej łaopówce
                        , bo to co pisał zona_pijaka trudno uznać za coś innego niż
                        pomówienie
                        • Gość: ZED Re:Przykład Netykiety IP: *.ipspace.xilinx.com 24.10.09, 15:14
                          moze warto to sprawdzic. jesli gosce nie chce pomoc prokuratura to niech pojdzie
                          do CBA by oni zbadali czy brala lapowki. przeciez pomoga, po partyjnej
                          znajomosci. :)
                          • Gość: buhehehehe Re:Przykład Netykiety IP: *.MIT.EDU 24.10.09, 15:59

> moze warto to sprawdzic. jesli gosce nie chce pomoc prokuratura to niech pojdzi
                            > e
                            > do CBA by oni zbadali czy brala lapowki. przeciez pomoga, po partyjnej
                            > znajomosci. :)

Zapytaj sie swojego kumpla narko-radnego Luczaka, on juz raz zbieral kwity na Jacyne
                            :)))))))))))))))))))))
                            • Gość: ZED Re:Przykład Netykiety IP: *.ipspace.xilinx.com 24.10.09, 17:43
                              wole zapytac CBA, w koncu po to ich stworzyliscie, niech zapracuja na swoje
                              pensje. :)

ciekawe czy jacynka polecialaby na agenta tomka. :)
                  • Gość: as Przeczytaj tekst jacyny o placu orła białego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.09, 12:16
                    nigdzie nie jątrzy tylko zachęca do roboty.Moze jak zmieni sie władza to ten
                    plac odzyska należytą rangę.PO miało szanse i nie wykorzystało i utrzymało tam
                    parking ale są w tym miescie ludzie którzy inaczej to widzą i mają
                    koncepcje.Trzeba tylko zmienić władzę
                    • Gość: ZED heh IP: *.ipspace.xilinx.com 24.10.09, 12:27
                      ja czytalem ten tekst i wielokrotnie pisalem dlaczego to pomysl irracjonalny.

korzystanie z naiwnych pomyslow to nie jest "szansa".

a zacheca niby przez wywolywanie konfliktow oraz czepianie sie wszystkiego?
                      najgorsza mozliwa metoda zarzadzania. chcialbys miec takiego szefa? myslisz, ze
                      szczecin potrzebuje kogos kto tak "zacheca" do pracy?

oczywiscie, ze "sa w tym miescie ludzie ktorzy to inaczej widza". ci ludzie
                      wybrali jurczyka bo tez inaczej widzieli. no i zobaczyli.
                      • Gość: . Re: heh IP: *.chello.pl 24.10.09, 12:31

> ja czytalem ten tekst i wielokrotnie pisalem dlaczego to pomysl irracjonalny.

Podaj racjonalność projektu "flating garden 2050" :))))))
                        • Gość: ZED Re: heh IP: *.ipspace.xilinx.com 24.10.09, 15:16
                          FG2050 nie doda nic do racjonalnosci malo racjonalnych pomyslow jacyny i
                          zmienianie tematu do niczego nie doprowadzi.
    • Gość: zahipnotyzowana Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.chello.pl 26.10.09, 11:35
      w tekście jest o hipnozie?
      • Gość: Andrzej Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.chello.pl 26.10.09, 18:37
        on ją też zahipnotyzował
      • Gość: zahipnotyzowana Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.chello.pl 28.10.09, 21:16
        na amen
    • Gość: franek Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.xdsl.centertel.pl 26.10.09, 18:56
      nic odkrywczego, zawsze było wiadomo, że to zarażliwe
    • Gość: stokrotka Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.chello.pl 26.10.09, 22:10
      niedawno stałąm na uroczystości obok...on powiedział...to skandal jest
      jak bonie dydy
    • Gość: internauta Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.chello.pl 27.10.09, 17:56
      jeżeli spojrzeć na tekst w oderwaniu od animozji względem autorki to
      jest to w 80procentach trafny komentarz
    • Gość: Jurek Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.chello.pl 28.10.09, 10:57
      Czyli jak jest tekst to będzie i proces, który pomoże wypromować
      ofiarę?
      • Gość: wizyr Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 10:58
        Przecież jest proces w którym Krzystk próbuje robić z siebie ofiarę
        • Gość: Jurek ofiarą będzie małgorzata Jacyna-witt IP: *.chello.pl 28.10.09, 11:04
          Ofiarą skarżącego jest Małgorzata Jacyna-Witt, pozywajacy-skarżący
          uzyska odwrotny efekt od zamierzonego, jak się dziś strony nie dogadają
          to jutro ma ruszyć proces, ofiara ma argumenty bo nazwała go tak jak
          nazwała w kontekście mieszkania o którym wie już cała Polska i sąd
          nakazał jego zwrot!
          • Gość: Jurek Re: ofiarą będzie małgorzata Jacyna-witt IP: *.chello.pl 28.10.09, 11:05
            zauważ, że nawet ci co jej nie lubią mówią, że z tym mieszkaniem to tak
            wygląda jak ona mówi
            • Gość: wizyr Re: ofiarą będzie małgorzata Jacyna-witt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 11:13
              Jak ją skaże sąd to będzie męczennicą za prawdę a Krzystek będzie
              katem.A co najlepsze to ona miałą rację
              • Gość: Jurek Re: ofiarą będzie małgorzata Jacyna-witt IP: *.chello.pl 28.10.09, 11:18
                dokładnie o to się rozchodzi, jej opłaca się kara na garba i
                nagłośnienie sprawy w kampanii i odgrzewanie afery mieszkaniowej,
                ludzie wiedzą jak było i co myśleć o tej sprawie, on powinien unikać
                wracania do tematu mieszkania, z internautami też zaczęło się od
                mieszkania i to będzie drugi gwożdzik do politycznej trumny?
                • Gość: rozsądny Re: ofiarą będzie małgorzata Jacyna-witt IP: 62.69.217.* 28.10.09, 11:25
                  on powinien unikać
                  > wracania do tematu mieszkania, z internautami też zaczęło się od
                  > mieszkania i to będzie drugi gwożdzik do politycznej trumny?

oby tak się stało, ale sprawidliwość nie rychliwa
    • Gość: jajajakberyty za miesiąc rusza proces karny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 28.10.09, 15:30
      ona i on bez ugody, proces karny ruszy za miesiąc, ona proponowała mu
      chyba w ramach ugody ciasteczka, on chyba usłyszał wczoraj,że złapali
      ciasteczkowego potwora i nie wszedł w to, żarty żartami ale to
      prawdziwe jaja są jak berety
    • Gość: Jurek Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.chello.pl 28.10.09, 23:01
      on chyba nie rozumie wyroku sądu że ma oddać mieszkanie nielegalnie
      nabyte
    • Gość: Jurek Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.chello.pl 29.10.09, 09:33
      warto by było dojść jak to było z tym staniem z boku i mówieniem tego i
      owego
    • Gość: kwiatpaproci Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.chello.pl 29.10.09, 13:10
      właśnie chyba o to głównie chodzi o hipokryzje i zakłamanie?
      • Gość: erm Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: 193.29.255.* 29.10.09, 13:23
        Niedawno podczas uroczystości stałam sobie z boku i rozmawiałam ze
        znajomym. Gdy odeszłam, pan prezydent Piotr Krzystek powiedział do
        tego znajomego: „Nie stawaj tak blisko Wittowej, bo jej głupota na
        ciebie przechodzi…”.

Czy witowa śmierdzi ?

• Gość: mizun Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.09, 13:56
          Najlepszymi perfumami :))))
    • Gość: Jurek Re: tekst Jacyny o narkomanach? IP: *.chello.pl 29.10.09, 17:53
      niech się cieszą, że ich nie opisała
    • Gość: kasia Re: tekst Jacyny-Witt o Krzystku IP: *.chello.pl 15.11.09, 07:53
      hipnoza to to nie jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka