Dodaj do ulubionych

Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szczy...

IP: 213.155.167.* 11.02.04, 07:16
dobrze ,że forma dziewczyn rośnie - bardzo dobrze -szkoda tylko,że
poziom "pasztecika" pozostaje ciągle na tym samym poziomie. Mogą sie
bulwersować i nie zgadzać niektórzy z moją opinią ale większość tych
dziewczyn jest przerażliwie szpetna i to aż dziw,że np skiatkarki piasta są
całkeim całkiem a żeby popatrzeć na ładne szczypiornistki to trzeba oglądać
drużyny przyjezdna :P
Obserwuj wątek
    • Gość: marcus Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 11.02.04, 07:34
      co Wy z tymi jakimiś pasztecikami co? to już sie staje nudne. Owszem dziewczyny
      z Łącznościowca nie są ładne ale widziałem gorsze więc może nie tragizujmy i
      nie zgodze sie że jestesmy na ostatnim miejscu jesli chodzi o poziom urody a
      już najważniejsze ,że nie jesteśmy na ostatnim miejscu w tabeli więcej wiary i
      mniej dołowania pozdrowionka falks
    • Gość: czytelnik Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: *.inet.pl 11.02.04, 08:15
      NUDNE I TO BARDZOOO!!!!
    • cerera Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc 11.02.04, 08:26
      Gość portalu: benedykcik napisał(a):

ale większość tych
      > dziewczyn jest przerażliwie szpetna i to aż dziw,że np skiatkarki piasta są
      > całkeim całkiem

Widocznie trener Łącznościowca jeszcze nie wpadł na pomysł, żeby przy
      kompletowaniu drużyny brać pod uwagę kryterium urody. Na szczęście.
      Skup się na sporcie - one mają grać, a nie robić wrażenie na panach :-)
      • Gość: arecki Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 11.02.04, 08:34
        a ja zapytam tak - po co one mają być dla ciebie benedykcik ładne co? No
        wiemy,że nie są urodziwe ale gdyby były - to co? zarywałbyś do nich?
        podszedłbyś do nich po meczu i zamiast po autograf poprosiłbyś o buziaka? :)
        hhehe no chyba że taki z ciebie casanova ale chciałbym to zobaczyć
        • Gość: steven Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 11.02.04, 09:56
          a ja to bym sie na którąś ze szczypiornistek łącznościowca połasił a jak nie
          całkiem an trzeżwo to na pewno na niewielkiej fazie
          • cerera Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc 11.02.04, 11:43
            Gość portalu: steven napisał(a):

> a ja to bym sie na którąś ze szczypiornistek łącznościowca połasił a jak nie
            > całkiem an trzeżwo to na pewno na niewielkiej fazie

Pytanie, czy któraś z dziewcząt połasiła by się na Ciebie?
        • Gość: magie Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 23:58
          ojjjjjj lista jest coraz dłuższa!!!! dawno mnie nie było, ale widzę że nikomu
          sie nie nudziło..hmmm widzę też że temat się nie zakończył ;-( a szkoda!!!
        • Gość: magie Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 13:04
          uuffffff.... dawno mnie nie było... ale widzę że temat ten sam;-)
          pozdrowionka dla all !!! :p
        • magie4 Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc 14.02.04, 13:44
          witam:p
    • Gość: paul Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 11.02.04, 09:35
      kiedyś znałem jedną ładną dziewczyne z łącznościowca ale już od dawna tam nie
      gra może dlatego nie chodze na mecze bo z przykrością musze stwierdzić ,że
      teraz to tam seryjnei grają pasztuny z wyglądu - bez urazy
      • cerera Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc 11.02.04, 09:45
        Gość portalu: paul napisał(a):

> może dlatego nie chodze na mecze bo z przykrością musze stwierdzić ,że
        > teraz to tam seryjnei grają pasztuny z wyglądu - bez urazy

No to rasowy z Ciebie kibic :-)
        Powinieneś zacząć kibicować na wybiegach dla modelek
      • Gość: arecki Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 11.02.04, 09:49
        wiecie jak sie spojrze na poprzednie artykuły o Łącznościowcu z przeszłości to
        tam praktycznie nie ma komentarzy a jak już są to bardzo nieliczne a teraz np
        jak poprzednio wpisuje sie około 50 ludzi to chyba dobrze wróży bo niezależnie
        od tematu rozmowy pokazujemy ,że wiele osób tu zagląda i sie tym wszystkim
        wokół nas interesuje - hmm bardzo pocieszające :) oby tak dalej
        • Gość: czytelnik Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: *.inet.pl 11.02.04, 09:59
          szkoda tylko, że większość osób się rozwodzi nad urodą naszych piłkarek, a nie
          nad ich grą... a tak na marginesie, to jest sport i piłka ręczna, a nie wybory
          MISS! to dla tych, którzy tego nie zauważyli do tej pory...
          • Gość: radzio Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 11.02.04, 10:05
            zgadzam sie z opinią czytelnika - trzeba być zadowolonym -jak nie urody to z
            wyników a te są nienaganne w odróżneiniu od poprzednich lat.To zasługa zaufania
            klubu do pana Grzegorza. Az strach pomyśleć co by sie stało gdyby zespół
            prowadził taki dyktator jak Dobrzeniecki - stary zbuk i konfident. Gościniako
            stay tuned pozdrowionka dla Ciebie i anty pozdrowionka dla "dobrego"
            • Gość: bulbazi999 Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 11.02.04, 10:10
              dajcie spokój o dobrzenieckim on sam w wywiadzie powiedział ,że jest "trudny" i
              że wiele osób tak uważa - i to prawda tylko,że większość osób używa innego
              słowa zamiast "trudny" pojawia sie poyebany :P hehe przecież ten gościu to
              zmora i hegemon a czy zbuk? cóż tego nie wiem
            • Gość: atb Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 11.02.04, 10:12
              nie przesadzajcie z tym wyglądem moze kalwasinska jest brzydka? no reszta
              naprawde niezaciekawa ale czy ta jest brzydka? no? no? wiec co piskacie
              • ja_aska Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc 11.02.04, 11:39
                Ruszcie tyłki i zacznijcie chodzić na mecze a nie prowadzicie jakieś głupie
                dywagacje na tematy urody. Poza tym dziewczyny po wyjściu z meczu czy treningu
                wyglądaja zupełnie inaczej - nie są spięte, zmęczone i byle jak uczesane.
                Chciałabym zobaczyć waszą "niewątpliwą" urodę znawców!
          • Gość: mariusz Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 11.02.04, 13:57
            dziewczyny z łącznościowca są brzydkie jak noc a czy przed czy po meczu bez
            różnicy -musze podzielić opinie ,że są brzydkie
    • Gość: nicki Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: *.gryfnet.szczecin.pl 11.02.04, 12:20
      ludzie dajcie juz spokoj z tymi pasztetami.jak ma wygladac zawodniczka,ktora
      przez 60 min ugania sie za pilka???jest spocona i naprawde wypruta o to po
      to,by zadowolic m.in. WAS-KIBICOW!!!z calej tej absurdalnej sytuacji cieszy
      fakt,ze sie nami interesujecie,za co serdeczne dzieki.pozdrawiam
    • Gość: okulista Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.04, 12:47
      Benedykcik,Marcus ,czytelnik przyjdżcie do mnie po okulary, to sa jedne z
      najładniejszych zawodniczek piłki ręcznej w Polsce,, jak nie wierzycie
      zobaczcie je po odpoczynku po meczu, i w wolnych chwilach,pasztuny to sa Goście
      z Was.Przyjdzcie na mecze i popatrzcie na resztę zespołow.Dobrze ,że coś się
      ruszyło "opinie' i kibice na trybunach, oby tak dalej,pozdrawiam dziewczyny
      Łącznościowca OKULISTA
    • Gość: Julka Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.04, 12:55
      Laski, jak laski
      Fakt, że kiedyś byly ładniejsze - wyjechały lub już nie grają
      Ale Gościński to jest facet Uuuuuu miodzio !!! Szkoda tylko ze mu sie wloski
      przerzedzają
      Dziewczyny, jakie on ma oczy.........
      A wracając do dziewczyn to te jedrne tyleczki zrekompensują ladną buzie
      Benedykcik nie zapomniałbyś nocy ze szczypiornistką
      pozdrawiam wszystkich kibiców, niezależnie po co przychodza na Twardowskiego
      • Gość: benedykcik Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 11.02.04, 15:14
        no jasne weż mi dalej zamylaj - ale już sam fakt że starasz sie
        pokazać urode przynajmniej ciała szczypiornistek a nie urode
        ogólnego wyglądu świadczy że ty też zdajesz sobie sprawe że
        twarze szczypiornistek łącznościowca przypominają kalafiory
        hehe. No ale masz racje dupcia to musowo mają umięśnione shake
        that body shake that body zawsze można nałożyć takiej
        szczypiotrnistce na głowe torbe papierową i wtedy wyciągnąć z
        rozporka swojego "rumcajsa" :) to seriówa niezapomniana noc
        • cerera TO CHYBA NOWE WCIELENIE WITOSA :((( 11.02.04, 15:16
          Przynajmniej poziom ten sam :(
    • Gość: :-) Re: okulista IP: *.gryfnet.szczecin.pl 11.02.04, 13:53
      kurde,okulista wreszczcie napisal ktos cos madrego.przeciez jest tam KILKA
      naprawde ladnych dziewczyn
    • Gość: benedykcik Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 11.02.04, 14:49
      zróbmy prawdziwy test: weżmy wybierzmy losowo kilka dziewczyn
      które spędzają całe godziny na czacie i zaprośmy je na
      twardowskiego w szeregu. Obok ustawmy kilka piłkarek
      łącznościowca i porównajmy - oto wyniki testu - z jednej strony
      i z drugiej strony mamy same pasztety - nie widze żadnej różnicy
      a skoro nie widać różnicy to po co przepłacać ????? hehe
      • cerera Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc 11.02.04, 15:06
        A skąd wiesz jak wyglądają dziewczyny z forum?
        Czy obrażanie innych, bezpodstawne dodam, jest jakimś sposobem na zaistnienie,
        czy też leczysz własne kompleksy?
    • Gość: roman Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 11.02.04, 15:06
      nie no ten gość benedykcik jest wypasiony no jego teksty
      rozpierdzielają na atomy -no ja też delikatnie mówiąc nie jestem
      pod wrażeniem urody zawodniczek łącznościowca bo chyba trudno
      być ale wypowiedzialiśmy sie ci co miali na ten temat do
      powiedzenia i starczy - po co to wszystko dalej poddjudzasz
      benedykt co? już i tak zdaje sie kilka osób zdołowałeś i nawet
      nie oderwałeś za to specjalnie jobów bo nikt cie nie pojechał
      tylko niektórzy wyrazili odmienne zdanie a wiesz dlaczego? Bo
      większość tutaj prezentuje sobą naprawde wysoki poziom kultury.
      No może dziewczyny łączności są brzydkie ale chyba nie
      ukamieniujesz ich za to co? bez picu niedługo zaczną tu krążyć
      kazwały typu " szły sobie drogą trzy dziewczyny ,dwie były ładne
      a jedna z Łącznościowca" nie tędy droga
    • Gość: magie Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 16:04
      ja uważam że w łacznosciowcu
      ładną figurę ma Sylwia Piontke..(świetne nogi)
      Olena Naumienko -> tylko ładne nogi...
      Kamilka Całużyńska -> ładna twarz
      nawet Sołomija Szywierska-> ładne brwi..i nienajgorszy uśmiech!!
      Także inne zawodniczki mają zalety, tylko trzeba umieć je dostrzec!!
      P.S.-> nie chce mówić źle o Dagmarze Zaniewskiej ale jak już ktoś wczesniej
      wspomniał " biega jak klacz,koń "
      pozdrawiam wszystkich kibiców łącznosciowca i życzę naszym kochanym dziewczynom
      wygranych meczów...no i nastepnych punktów!!!;-) papatki
      • Gość: henry Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 11.02.04, 17:38
        a ja zgadzam sie z powszechną opinią że jednak nasze zawodniki wyglądają
        koszmarnie
    • Gość: blue Koniec IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 11.02.04, 17:56
      Niedobrze mi sie robi jak poraz kolejny mam czytac epitety jakimi niektorzy
      okreslaja dziewczyny z Łącznościowca. To jest drużyna piłki ręcznej, która
      wychodzi na boisko, przez 60 minut zapieprza tak ze wiekszosc z was juz po 15
      minutach mialaby dosyć,to sa szczypiornistki a nie modelki!! Nie kibicuje sie
      druzynie dlatego ze zawodniczki sa ladne zgrabne i nie wiem jakie jeszcze. To
      jest piłka reczna a nie zapasy w kisielu! A cholernie przykro czytać takie
      rzeczy szczegolnie kibicom ktorzy sa w jakis sposob zwiazani z ta druzyna.
      Niektorzy z nas kibicow znaja te dziewczyny osobiście mamy wspolnych znajomych.
      Te dziewczyny zupelnie inaczej wygladaja kiedy wychodza na mecz a zupelnie
      inaczej kiedy spotyka sie je na codzien... Zacznijcie wreszcie wymiane opinii
      na temat przyszłości Łącznosciowca, możliwości ewentualnego poszerzenia składu
      o nowe zawodniczki, jak rozwinie się walka o utrzymanie w ekstraklasie,
      wreszcie na temat samej gry i formy zawodniczek. Czy np. Naumienko gdy skonczy
      sie jej kontrakt to zdecyduje sie zostac czy moze skorzysta z ewentualnej
      oferty od innej druzyny, tak samo Saloma? Zostanie czy bedzie chciala odejsc?
      Ktore z zawodniczek wogole otrzymaja takie propozycje itp. Chyba wlasnie po to
      glownie jest to forum zeby mozna bylo wymienic sie uwagami na temat pilki
      recznej i Łącznosciowca a nie urody badz tez jego braku szczypiornistek.
    • Gość: MAGIE ŁĄCZNOSCIOWIEC-mistrzynie!! bravo dziewczynki!!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 20:13
      CORAZ LEPIEJ WAM IDZIE !!! TRZYMAJCIE SIĘ!!
    • Gość: JA Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 212.14.54.* 12.02.04, 00:18
      A ja jestem ciekaw, czy niektóre cwane gaduly z tego forum mialyby odwage
      przyjsc na mecz dziewczyn i powiedziec to samo co tu wypisuja prosto w oczy
      chlopakom niektorych zawodniczek??? Jestem bardzo ciekaw... Znam zawodniczki
      Lacznosciowca i facetow niektorych z nich i mysle ze to nie oni by sie zbierali
      z podlogi tylko niektorzy z was. Pozdrawiam prawdziwych sympatykow pilki
      recznej, a nie tych co sie za nich uwazaja, a wypisuja tu bzdury o wygladzie
      zamiast komentarzy zwiazanych z klubem i jego sytuacja.
      • Gość: okulista Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.04, 08:41
        cieszę się że, od mojego tekstu dołaczyli prawdziwi kibice
        Łacznosciowca,taki "benedyktk" nie jest wart nawet słowa komentarza i paru
        innych,dziewczyny i sympatycy ,sympatyczki,wierzmy że dziewczyny pokażą jeszcze
        nie raz Lwi Pazurek i bedzie lepiej i lepiej.Może to Forum spowoduje że i z
        kibicami coś się ruszy,początek już jest, jest grupa Fanów, może bedzie 6taka
        atmosfera jak w Piotrkowie,Jeleniej Górze,prawdziwi sympatycy Piłki Ręcznej
        POMÓŻMy !!!!!!!!!!!!!
        • ja_aska Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc 12.02.04, 08:46
          Benedykcik (czy jak mu tam) ma poziom intelektualny równy jego ... kapucynkowi
          (czy jak mu tam).
          • Gość: benedykcik Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 12.02.04, 08:50
            ja_Aśka o ja weż sobie przeliterkuj jeszcze swojego nicka pare razy - poziom
            intelektualny mam z pewnością nei gorszy niż twój a ty po prostu nie możesz
            znieść myśli że część osób ma odmienne zdanie od ciebie żenada
      • Gość: benedykcik Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 12.02.04, 08:45
        wiesz - to zależy - ja naprzykład nie widze sensu żeby do kogoś podchodzić i
        mówić jej że jest pasztetem ale gdyby nawet przy takiej jednej czy kilku
        szczypiornistkach zapytał ktoś co sądze o ich urodzie a raczej jej braku to
        powiedziałbym prawda - to co naprawde uważam a jeśli chodzi o ich facetów to
        istotnie - im też mógłbym coś powiedzieć " współczuje" ... albo "moje
        kondolencje - właśnie coś umarło - twój dobry gust" a na temat tego kto by sie
        zbierał z podłogi to możemy podyskutować zresztą jeśli jest naprawde tak jak
        piszesz ,że część z nich ma chłopaków a wszyscy wiemy że z wyglądu to straszne
        pasztety to chyba potwierdza sie jedna zabawna opinia jaką tu słyszałem "jest
        deficyt na dziewczyny i teraz chłopaki zmuszeni są kierować sie regułą NIE
        PATRZ NA TWARZ PATRZ W CO PCHASZ" - zresztą jedna osoba na tym forum zresztą
        sugerowała że ubytki w urodzie może zrewanżować niezapomniana noc ze
        szczypiornistką.Pytanie tylko -jakim bezguściem trzeba być żeby zechcieć coś
        takiego dotknąć?
        • cerera Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc 12.02.04, 09:06

> jakim bezguściem trzeba być żeby zechcieć coś
          > takiego dotknąć?

Ktoś, kto tak krytykuje innych i to w sposób tak niewyszukany i wulgarny, musi
          być strasznie pewny siebie i nie mieć sobie nic do zarzucenia. Musisz więc być,
          benedykciku, ideałem urody. Ale jeśli jest tak, jak przypuszczam i jesteś
          baaardzo przeciętnym chłopaczkiem, o baaaardzo małym rozumku, to nie powinieneś
          się w ogóle udzielać w takich kwestiach.
          • Gość: benedykcik Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 12.02.04, 09:15
            może to ty nie powinnaś sie udzielać cerera - nie uważam sie za kogoś
            wyjątkowego ale na bank nie jestem "poniżej przeciętności" a mam prawo sie
            wypowiadać w jakich tylko kwestiach chcę - nie zagłuszysz mojego zdania tym że
            nie podziewalsz moich poglądów i bronisz urody (raczej anty urody) zawodniczek
            łącznościowca niczym błony dziewiczej a mały rozumek to masz ty
            • cerera Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc 12.02.04, 09:28

> nie uważam sie za kogoś
              > wyjątkowego ale na bank nie jestem "poniżej przeciętności"
              W takim razie gratuluję. Szczerze. Niestety urody się nie wybiera. Nie każdy ma
              takiego farta jak Ty, żeby urodzić się pięknym i do tego mądrym. Szkoda, że
              wsród tylu zalet brakuje Ci jednej: KLASY. Bo mężczyzna z klasą nigdy by tak
              wulgarnie się o innych (może nawet szczególnie o kobietach) nie wyrażał.

> bronisz urody (raczej anty urody) zawodniczek
              > łącznościowca niczym błony dziewiczej
              Ciekawe porównanie :)
              Nie bronię niczyjej urody, tylko mierzi mnie chamstwo.
    • Gość: znawca Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 12.02.04, 09:19
      Ja pierdyka ale tutaj jest zrycie.Nie macie lepszych tematów od kłócenia sie na
      temat wyglądu sportowców? i czemu uczepiliście sie tylko tych szczypiornistek z
      Łącznościowca? już prędzej bym widział możliwości do nabijania sie z niektórych
      zawodników pogoni a jak chcecie zobaczyć prawdziwe pasztety to se przyjdzcie na
      mecz którejkolwiek z drużyn piłki nożnej damskiej .Tam są dopiero miss polonia
      hłehłe
    • Gość: milena Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 12.02.04, 09:32
      jakim prawem krytykujecie wygląd piłkarek nożnych co? Akurat ja kiedyś otarłam
      sie o Rome i mam tam nawet wiele koleżanek które naprawde są ładne a brzydkie
      jak noc to są te wasze piłkarki ręczne żegnam więcej na to głupie forum nie
      zajrze
    • Gość: pavel Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 12.02.04, 09:38
      milena nie oburzaj sie tak - tutaj nie jest tak zawsze. Po prostu jakiś mądry
      zaczął jeden temat i inni zamiast to zignorować to tylko podburzają dyskusje.
      Ja sie wolałem nie wypowiadać bo jeszcze nadepne komuś na odcisk - jeśli mam
      być szczery z innymi i własnym sumieniem to ja też nie dostrzegam pozytywnych
      walorów w wyglądzie szczypiornistek ale też nie jestem jakimś ideałem żebym
      miał kogoś krytykowac jak niektórzy tutaj a poza tym nie przesadzajćie z jedna
      może nawet dwie są przynajmniej nie najgorsze
    • Gość: piotr Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 12.02.04, 09:43
      co tam uroda ważne ,że fajnie dzieweczki grają a jakieś skończone prukwy nie są
      nie przesadzajcie jeszcze sie za nimi próchno z dupy nie sypie :) pozdrowionka
      • ja_aska kapucynku 12.02.04, 09:49
        Prawde mówiąc troszkę się brzydzę literować twego nicka. Poziom istotnie na
        równi z holenderską depresją. Mam dosyć, papapapapapapa
    • Gość: ania Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 12.02.04, 09:53
      jak tak dalej pójdzie to może zmienią regulamin piłki ręcznej i już niedługo
      będą przyznawane punkty w spotkaniach pierwszoligowych za wygląd. Bedzie sie
      zaczynał przykładowo taki mecz Łącznościowca z Bystrzycą i na chwile przed
      pierwszym gwizdkiem na tablicy wyników zamiast 0:0 będzie 0:1 dla przyjezdnych.
      Kiedy oburzone piłkarki zaczną sie dopytywać o przyczynę takiego stanu rzeczy a
      sędzie odpowie ,że to punkty karne tzw handicap za twarz a Naumienko powie ,że
      wcale nieprawda bo nie są brzydkie to jeszcze za oszustwa boiskowe zostanie
      wydalona na ławke kar tak? ludzie do czego zmierzamy?
    • Gość: german Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 12.02.04, 10:00
      hehe dobre to co napisałaś ania - masz poczucie humoru - szkoda tylko że
      niektórzy chyba chcieliby naprawde takich sytuacji na boisku może wtedy mniej
      by im sie nudziło i mniej garowało
      • Gość: magie Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 12:54
        wiecie co.... może zakonczmy już spory na temat urody czy jak tam ktoś woli
        anty urody! to są zawodniczki a nie modelki..aż strach pomyśleć że któraś z
        zawodniczek łacznosciowca moze tu zajżeć..;-( mogłaby się zaałamać..a moze
        nawet w jakąś depresje wpaść , potem jakby wychodziła na parkiet skupiałaby się
        tylko na swoim wyglądzie a nie na grze!! Chyba nie chcecie oglądać meczy
        panienek łącznościwca, które są delikatne, umalowane, zjarane po
        solarium...uuuu to by były dopiero "pasztety" Wierze ze są jeszcze kibice
        którzy przychodzą na mecze żeby kibicować dziewczynom w grze i dopingować je !!!
        a wycwaniaki którzy chcecie zburzyć spokój i świetną reputację dziewczyn z
        łącznosciowca najlepiej nie wychodźcie z domu ..tylko siedźcie przed wielkim
        lusterkiem może zmarszczki was dopadną..hehheheheh pozdrawiam papatki!!
        • Gość: arecki Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 12.02.04, 13:31
          magie to zobacz sobie poprzedni artykuł i ich komentarze - o ile to prawda tzn
          o ile dziewczyny które sie tak pod koniec wpisywały to rzeczywiście piłkarki
          Łącznościowca to dla twojej świadomości one już widziały te opinie i nawet
          jedna powiedziała ,że jest pasztetem zbiera na operacje i wogóle dziękuję nam
          za wsparcie - druga też sie zdołowała a chyba nei chodzi nam o to by zaczęły
          przez nasze wypowiedzi grać gorzej nie? nawet jeśli nie są za ciekawe z wyglądu
          to kogo to obchodzi? mnie na pewno niezbyt bo są troche starsze i i tak bym do
          żadnej nie uderzał :) hehe pozdrowionka all
        • Gość: arecki Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 12.02.04, 13:31
          magie to zobacz sobie poprzedni artykuł i ich komentarze - o ile to prawda tzn
          o ile dziewczyny które sie tak pod koniec wpisywały to rzeczywiście piłkarki
          Łącznościowca to dla twojej świadomości one już widziały te opinie i nawet
          jedna powiedziała ,że jest pasztetem zbiera na operacje i wogóle dziękuję nam
          za wsparcie - druga też sie zdołowała a chyba nie chodzi nam o to by zaczęły
          przez nasze wypowiedzi grać gorzej nie? nawet jeśli nie są za ciekawe z wyglądu
          to kogo to obchodzi? mnie na pewno niezbyt bo są troche starsze i i tak bym do
          żadnej nie uderzał :) hehe pozdrowionka all
    • Gość: nicki Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: *.gryfnet.szczecin.pl 12.02.04, 15:24
      jestem jedna z zawodniczek i nie mam zamiaru sie zalamywac tymi opniami,bo
      wiele z nich jest PRZESADZONYCH.mam tylko jedna prosbe,jesli nawet KOMUS sie
      nie podobamy,to prosze nie obrazajcie nas,bo z pewnoscia na to nie
      zaslugujemy.DZIEKUJE rowniez tym,ktorzy staneli w naszej obronie i zacznijcie
      wreszcie pisac o bardziej sportowych aspektach naszego zespolu.POZDRAWIAM WAS
      WSZYSTKICH
    • ja_aska Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc 12.02.04, 15:26
      Niki olej!
      Kolejnych wygranych życzę:-)
      • Gość: info ..a w środę na wyjeździe Łącznościowiec -Bystrzyca IP: 194.146.200.* 12.02.04, 19:36
        w najbliższą sobotę odbędą się 2 mecze 2 ligii o 14:00 panowie z Łącznościowca,
        a o 16:00 dziewczyny. Obie drużyny będą podejmować zespoły przyjezdne z
        Dzierżoniowa. Wszystkich sympatyków piłki ręcznej serdecznie zapraszam :)
        • Gość: mon co do artykułu.... IP: 194.146.200.* 12.02.04, 23:05
          przed naszymi Dziewczynami zostały jeszcze 3 mecze w rundzie zasadniczej-
          trzymam kciuki i wierze w Was Dziewczyny, że uda się urwać jakieś punkty!!
          Uwierzcie w to i Wy, że można i pokażcie wszystkim na co Was stać!!
          Pozdrowionka all
          • Gość: benedykcik Re: co do artykułu.... IP: 213.155.167.* 13.02.04, 09:00
            ja też wierze ,że dziewczyny coś pokażą ... grą oczywiście GRĄ bo na wygląd nie
            ma co liczyć ale oczywiście trzymam kciuki (za pozytywne wyniki i przerzedzenie
            składu w przyszłości kiedy ładniejsze dziewczyny nabiorą umiejętności)
            • Gość: m Re: co do artykułu.... IP: *.szczecin.mm.pl 13.02.04, 17:33
              Benedykcik jestes grubej masci kozak. ale tak sie Tobie tylko wydaje. jestes po
              prostu zwyklym zakompleksionym chamem. co Ty wiesz wogole o recznej. nie
              przezylbys 10 minut meczu'
    • Gość: arecki do Mon IP: 213.155.167.* 13.02.04, 09:22
      Ej no Mon na poprzednim forum odpisałem Ci posta . Nie odpowiesz mi? ? :) hehe
      jak możesz
      • Gość: mon do arecki IP: *.espol.com.pl 13.02.04, 11:50
        przecież odpisałam na gg- nie doszło? więc to mój nr gg 2829397 i czekam na
        wiadomość :)
    • Gość: jones Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 13.02.04, 16:46
      a ja myśle,że wszyscy macie racje - część ma prawo uważać ,że dziewczyny są
      brzydkie a część ,że takie sobie i nic nikomu do tego. Jakbyście chciali
      wiedzieć to o gustach sie nie dyskutuje
      • Gość: Goralka Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: *.devs.futuro.pl 13.02.04, 18:57
        Benedykcik ma zryta psyche tak jak dycha:)!!Nie zna sie na rzeczy!!!Jesli
        chcesz wypinduje sie specjalnie dla ciebie i ciekawe czy powiesz ze jestem
        brzydka!!!Przyjdz jutro na mecz 2 ligi i sie ukaz nieczysty potworze!!!Ja cie
        ocenie cioto!!!!
        • Gość: kalina Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: *.devs.futuro.pl 13.02.04, 19:02
          ja widzialam benedykcika ma odstajace uszy morde jak nietoperz.W groncie zeczy
          przypomina mopeta!!!!!!!!jak by przyszedl to byscie nie mialay kibicow!!!lepiej
          go nie zapraszaj!!!
          • Gość: pola Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: *.devs.futuro.pl 13.02.04, 19:05
            Moze podyskutujemy o urodzie pilkarzy recznych?śtare knury!!
          • Gość: pasztet Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: *.devs.futuro.pl 13.02.04, 19:12
            AHA BENEDYKCIK!!TEKST Z PORZEDNIEJ SADY O TYM ZE MASZ MORDE JAK TRAMWAJ
            TRZDZWIOWY TO JEST O TOBIE!!!!!
            • Gość: benedykcik Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 13.02.04, 20:06
              powiedz mi ty jedna z pasztetów czy mocno ubijałaś cappucino jak tamto pisałaś?
              podnieciłaś sie? już minął zły humorek nie? szkoda że wprawiłem cie wtedy w zły
              humorek a co do tamtego twojego tekstu że zbierasz na operacje plastyczną to
              chętnie wspomoge - podaj konto fundacji i nie musisz mi dziękować za wsparcie
              do sportowej postawy nie musze mieć zastrzeżeń ale ta twarz - z tym sie już nci
              nei da zrobic pasztecki ryju
          • Gość: benedykcik Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 13.02.04, 19:57
            widziałaś mnie kalina? tak ? naprawde ? nie kitujesz? chyab raczej kłamiesz bo
            ja nie umawiam sie z osobami z czata - aż takim pasztetem jak ty nie jestem pa
        • Gość: benedykcik Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: 213.155.167.* 13.02.04, 19:54
          to musisz sie wypindować stara ruro żeby jako tako wyglądać? nie dziękuję na
          mecze drugiej ligi nie chce przychodzić bo jeśli już nasze pierwszoligowe
          szczypiornistki prezentują tak zryte bużki to co będzie na drugiej lidze? hehe
        • Gość: Dycha Re: Rozmowa z Grzegorzem Gościńskim, trenerem szc IP: *.espol.com.pl 13.02.04, 20:22
          ejjjjj Goralka!!! bo sie wyda.... :) gorąco pozdrawiam
          p.s.ja już nic na to nie poradze-tak już ze mną jest... :P ale bez przesady-nie
          porównuj mnie do benedykcika
      • wiitos benedykcik;nie uroda jest wazna ale wnetrze!frajer 13.02.04, 21:41
        Co to wogole za bzdury,co za roznica czy brzydkie sa czy ladne!!Wiem jednak
        dlaczego tak sie dzieje ze wszyscy rozwodza sie tylko nad uroda zawodniczek-
        slabo graja i to jest fakt:Ale zsstanawiac sie czy jedna ma za przeproszeniem
        grubszy tylek od drugiej to jakas zenada!!Zaloze sie benedykcik ze jestes
        jednym z tych frajerow co tylko potrafia gadac i pornole ogladaja bo masz
        spaczone pojecie o kobiecej urodzie.Pozdrawiam wszystkie Panie z
        Lacznosciowca.Wittos:)Zegnam
        • Gość: benedykcik Re: IP: 213.155.167.* 13.02.04, 22:05
          wiitos - frajer to cie robił gównojadzie jak podrośniesz karzełku to pogadamy i
          wiesz - zarzucasz mi,że oglaam pornole? ale to ty walisz fruche - zresztą sam
          przyznałeś poprzednio że niejakiej paulince miałeś zaszczyt klepać dupe która
          jak to określiłeś kretynie miała kształt brzoskwinki - zboczuchu i erciolu a do
          gry przypieprzyc sie nie można ale nei bede kłamał ,że wyglad jest cacy jak nei
          jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka