tycjan5 11.02.04, 16:17 z dnia 11.02.04 www.szczecin.pl/aktualne/komunikaty/2004/0211_3.htm Pozdo Tycjan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peter.ka Re: Oświadczenie Prezydenta Miasta Mariana Jurcz 11.02.04, 16:23 On na prawde wierzy w to, co mu p. Domagala (pewnie) napisala??? jeeezu - odwolajmy go jak najpredzej - malpa z brzytwa stracila kontakt z rzeczywistoscia.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana operacja? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 16:28 innymi słowy ryj trzeba mu od koryta odzielić siłą.sam nie odpusci... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Oświadczenie Prezydenta Miasta Mariana Jurcz 11.02.04, 16:26 jakiz on sprytny, ten nasz maryjan. jak "pieknie" wkomponowal w to wszystko autorytet papieza (takie niby nie, a jadnak porownanie), jak sprytnie wkomponowal w to "afere mostowa" - atakujac pomyslodawcow refrendum (PO). a snieznej gorce bedzie 5 tys nowych miejsc pracy (a obiecal przeciez "tylko" 3,5 w kampani wyborczej). no to ja widze ze zaczyna sie ostra walka polityczna. a bedzie jeszcze ciekawiej, mocodawcy jurczyka teraz krocej spia, a dni maja dluzsze. forumowicze cytat do Nas: "Jestem ostatnio obiektem niewybrednych ataków i napaści ze strony tych sił, które doprowadziły Polskę do takiego stanu, jak widzimy." JESTESMY SILA!:) i zobaczcie - wyjrzyjcie za okno - jurczyk zwala wine na NAS! pozdrawiam, albert_c Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Re: Oświadczenie Prezydenta Miasta Mariana Jurcz 11.02.04, 16:33 Że przytocze i skomentuję: ....Od 30 lat przywykłem do tego i nie zamierzam polemizować z tymi, których jedyną bronią są zniewagi, bowiem nie mam czasu, chce pracować dla dobra ogółu mieszkańców Szczecina, a nie dla krzykliwej garstki....." Fakt, przez 30 lat mógł sie wyrobic odruch Pawłowa, ale że ni ema to racji bytu obecnie, tego juz nie raczy zauwazyć. ......Żyjemy w kraju, gdzie nawet Ojciec Święty jest znieważany, ale jestem przekonany, że mieszkańcy Szczecina rozumieją o co tu chodzi i komu przeszkadzam.... Po co mieszac Papieża, spytacie? Bo to bardzo sprytne z jego strony. Porównanie do Papieża jest zawsze na czasie i ruszy sumienia niektórych, wszak to autorytet. Dopóki będę na stanowisku Prezydenta Miasta Szczecina będę robił wszystko, aby zapobiec aferom, takim jak np. "afera mostowa" w Warszawie i innym nadużyciom, a zwłaszcza prywacie. Też sprytne posunięcie, daje do myslenia niektórym :) To wszystko, co mam do przekazania opinii publicznej w odpowiedzi na kampanię oszczerstw pod moim adresem w niektórych mediach. Szkoda, że to wszystko, bo poza kilkoma demagogicznymi wstawkami niczego to nie wniosło. Momentami sprytne to pismo, ale i tak xle przygotowane, mógłby bardziej sie do tego przyłozyć i wpłynac emocjonalnie na niektórych, ale cóż, chyba szybko ktos to musiał przygotować i puścić w eter. Tycjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olej Re: Oświadczenie Prezydenta Miasta Mariana Jurcz IP: *.teleton.pl 11.02.04, 16:45 Przeczytałem z uwagą kolejne "dementi" prezydenta. Spostrzegam tu spryt wyniesiony ze starej komunistycznej szkoły retoryki. Granie na emocjach, tanie chwyty. Kto mu to pisał? Po raz kolejny reakcja Jurczyka jest emocjonalna. Uwiera go ta sytuacja, oj uwiera. On już wie. Odejdzie. Jest za słaby. Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Re: Oświadczenie Prezydenta Miasta Mariana Jurcz 11.02.04, 16:51 > > Po raz kolejny reakcja Jurczyka jest emocjonalna. Uwiera go ta sytuacja, oj > uwiera. On już wie. Odejdzie. Jest za słaby. taaaaa, tez to czuję. Jest słaby i może tym razem się uda. Tanie chwyty, granie na emocjach, przywoływanie autorytetów, wyliczanie osiągnieć, obrona i bojaźń, tyle wyczytałem w tekstu odezwy. Tycjan Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Domagala vs. Pulawska 1:0 11.02.04, 16:47 Pulawska do listow otwartych Mariana Jurczyka potrafila wstawiac cytaty z Marshalla MacLuhana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afilipinka Re: Oświadczenie Prezydenta Miasta Mariana Jurcz IP: 213.155.167.* 11.02.04, 19:48 Podbijam watek Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Oświadczenie Prezydenta Miasta Mariana Jurcz 11.02.04, 19:54 mały ,karykaturalny i operetkowy człowiek !. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Oświadczenie Prezydenta Miasta Mariana Jurcz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 09:45 >>ale jestem przekonany, że mieszkańcy Szczecina rozumieją o co tu chodzi i komu przeszkadzam.... Też mam nadzieję, WIELKĄ nadzieję. >>"Jestem ostatnio obiektem niewybrednych ataków i napaści ze strony tych sił, które doprowadziły Polskę do takiego stanu, jak widzimy." Czyżbyśmy byli Grupą Trzymającą Władzę??? I ja o tym nic nie wiem??? ;-))) Wychodzi na to, że samodzielnie nie myślę, daję sobą kierować i oślepłam, bo nie widzę jak miasto pięknie się rozwija. Matrix????!!! O, kurka !!!! Odpowiedz Link Zgłoś