Dodaj do ulubionych

Psycholog Szczecin

15.02.10, 06:54
Drodzy Szczecinianie,mozecie polecic mi dobrego specjaliste psychologa w Sz-nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Psycholog Szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 10.07.10, 21:49
      Witam, nie wiem czy to pytanie jest w dalszym ciągu aktualne,
      jednakże może moja odpowiedź pomoże. Ja chodziłam na terapię do pani
      Elizy Omelańczuk, serdecznie polecam.
    • moooonikaaa Re: Psycholog Szczecin 21.05.15, 01:40
      Ja niestety można powiedzieć "przerobiłam" większość psychologów ze szczecina, i prywatnie i na nfz. Nie jest łatwo znaleźć dobrego psychologa i można się zrazić jak trafisz na nieodpowiednia osobę. Pani Omelańczuk akurat mi nie podpasowała no i ma daleko gabinet (chyba w mierzynie?)Również nie polecam pani Stawarz która niestety pogłębiła jeszcze moją chorobe. Ja mogę polecić kilku specjalistów w szczecinie, którzy pomogli mi się pozbierać z fobii społecznej: dr Aleksandra Karmazyn, Jan Przemieniecki i ewentualnie jeszcze D. Denis ze Szczecina. Jak znajomi mają problemy rodzinne lub potrzebują pomocy specjalisty daje im kontakt do tych psychologów i zawsze sa zadowoleni.
      • skrzypeczki66 Re: Psycholog Szczecin 27.05.15, 20:23
        A ja spotkałem psychologa dla którego prowadzenie terapii jest powołaniem. Jest to pani Elżbieta Brodnicka. Pracuje ona w jednostce wojskowej w Szczecinie Podjuchach, gdzie pomogła wielu żołnierzom wyjść z zespołu stresu pourazowego tzw. PTSD, który nabyli w czasie misji wojskowych w Iraku i Afganistanie. Ponadto pani Elżbieta przyjmuje pacjentów w w stowarzyszeniu Stricte, które ma swoją siedzibę w samym centrum przy ulicy Dworcowej. Specjalizuje się w udzielaniu pomocy osobom w żałobie , prowadzi też terapie osób będących w różnych sytuacjach kryzysowych. W czasie zawodowych kontaktów, które z nią miałem ujęła mnie mnie swoim profesjonalizmem, wspaniałym sposobem komunikacji, zrozumieniem przedstawianych jej problemów, a przede wszystkim podejściem do pacjentów, których żadne problemy nie są dla niej błahe. Dzięki temu terapie przez nią prowadzone charakteryzują się dużą skutecznością. Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy psychologa gorąco polecam panią Brodnicką.
        • Gość: psychofizjolog Re: Psycholog Szczecin IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.15, 20:50
          Polecam pewne możliwości leczenia duszy zapadłości.

W co się bawić.

!. Kupić wódki i chlać
          2. Czytać romans i łkać
          3. Iść z wędką na ryby
          4. Lub z koszykiem na grzyby
          5. Siedzieć w kuchni i żreć
          6. Wykorzystać kontr płeć
          7. Polityczne snuć plany
          8. Zazdrościć zakochanym
          9.Powspominać dni siedem
          10. Zastosować ad jeden
          .

• Gość: Tarta72 Re: Psycholog Szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 08.09.15, 20:56
          To co napisały skrzypeczki66 to prawda, bo są ludzie, lekarze, psychologowie, którzy niosąc pomoc innym nie zawsze potrafią zdobyć sympatię swoich pacjentów, a do chwalebnych wyjątków, o których należy mówić jak najwięcej, należy przyjmująca w Stowarzyszeniu Stricte w Szczecinie psycholog p. Elżbieta Brodnicka. Doświadczeniem, wyczuciem sytuacji oraz empatią w czasie prowadzenia terapii przewyższa ona wszystkie znane mi osoby, w których zawód wpisane jest niesienie pomocy. Jej otwarty umysł na problemy naprawdę czyni cuda!!! Bardzo chciałbym podziękować p. Eli za jej cierpliwość, tolerowanie moich humorów, a przede wszystkim skuteczność i polecić ją wszystkim potrzebującym pomocy. Naprawdę warto pozbyć się wstydu i uwierzyć w moc psychologa, A SZCZEGÓLNIE TAKIEGO PSYCHOLOGA, żeby po zakończeniu terapii móc normalnie funkcjonować wśród ludzi. Naprawdę warto. Dziękuję p. Elu!
          • Gość: MARZENA44 Re: Psycholog Szczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.15, 11:46
            A ja polecam świetną psychoterapeutkę. niejednokrotnie przekonałam się, że psycholodzy pomagają na chwilę. Oczywiście w zależy z czym idziesz. Jeżeli jednak chcesz mieć długofalowe wsparcie które coś zmieni. to psychoterapeuta z którym musisz się widzieć raz w tygodniu lub dwa daje ci pewność, że ktoś jest i będzie Cię słuchał. kurczę dzięki niej do siebie doszłam po stracie dziecka.P. POLA SZARWIŁO POLECAM psychoterapeuci-szczecin.pl/
      • Gość: Kasia Re: Psycholog Szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 08.06.15, 14:09
        Witam czy Pani doktor Aleksandra Karmazyn przyjmuje na NFZ?
        • Gość: Kamila.nowik Re: Psycholog Szczecin IP: *.customers.ownit.se 11.11.15, 18:21
          Ja byłam na konsultacji u tej psycholog, ale prywatnie. Na nfz nie wiem czy prowadzi terapie. Najlepiej zadzwonić i dopytać. Napewno wiem że pracuje też w szpitalu ale to już z jakimiś poważniejszymi cięższymi przypadkami na oddziale. Prywatnie moge polecić bo wydaje sie ok i pomogła mi. Także spoko :)
      • uczciwosctopodstawa Re: Psycholog Szczecin 02.09.16, 12:46
        Denis nie jest psychologiem.
        • sylwus34 Re: Psycholog Szczecin 12.05.17, 18:32
          Chodzi o p. Dorotę Denis? Ale jest psychoterapeutą?
    • Gość: . Psycholog dla tych z tatuażami. Szybko!! IP: *.static.espol.com.pl 21.05.15, 09:49
      .
    • truth-is-out-there Re: Psycholog Szczecin 15.11.15, 13:38
      Mi życie odmieniła Pani Katarzyna Duda. Szczerze polecam, jest psychologiem i psychoterapeutą, nie tylko z doświadczeniem, ale przede wszystkim z ciekawością drugiego człowieka i zrozumieniem. Mega profesjonalizm a terapia to jedno z ważniejszych doświadczeń w moim życiu.
    • tokme44 Re: Psycholog Szczecin 05.01.16, 14:27
      medyczny-szczecin.pl/psycholog.html
    • 3matix Re: Psycholog Szczecin 17.01.16, 23:02
      Już pisałem wcześniej tu na forum - Polecam panią Agnieszkę Chojczak z Pramedu. Naprawdę miła pani, która podczas wizyty nie patrzy na zegarek. Słucha i doradza. Zawsze służy dobrą radą - byłem wykonać psychotesty a ona doradziła mi jeszcze jak radzić sobie ze stresem w pracy i jak rozmawiać z pracodawcą. Pani Agnieszka z tego co mi wiadomo przyjmuje tylko w przychodni Pramed ( pramed.pl )
    • Gość: happy Re: Psycholog Szczecin IP: *.dynamic.mm.pl 03.04.16, 17:02
      Polecam Pana Tytusa Kaletę, młody, inteligentny i ciągle się rozwija, pracuje na NFZ i prywattnie. Pomógł mi wyjść z depresji. Jest skuteczny, a to najważniejsze
    • Gość: Ryniek Re: Psycholog Szczecin IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.16, 13:07
      Byłem u tej Omelańczuk co tu niby piszą że dobra ale u mnie sie nie sprawdziła. Jakaś taka oderwana od rzeczywistości kobieta nie mogłem się z nią dogadać. Niestety w Szczecinie trudno o dobrego specjalistę, sam sie przekonałem jak szukałem z żoną psychologa który prowadzi terapię dla małżeństw. Przerobiliśmy kilku zanim trafiliśmy do normalnego fachowca który nam pomógł. Dla zainteresowanych mogę polecić dwie osoby: pani Aleksandra Karmazyn i pani Monika Kosińska. Dwie sensowne i konkretne.
    • relo.aded Re: Psycholog Szczecin 14.06.16, 10:06
      p. Katarzyna Duda - www.psychoterapeuci-szczecin.pl - polecam bardzo.
      • uczciwosctopodstawa Re: Psycholog Szczecin 02.09.16, 12:45
        Reklama Pani Dudy, która sama terapii nie skończyła, a powinna.
    • Gość: grazynam Re: Psycholog Szczecin IP: *.centertel.pl 15.06.16, 14:58
      Na pewno nie polecam Barbary Uhle szabalowskiej-godzina przytakiwania i patrzenie na zegarek. Zero profesjonalizmu. W sumie dopiero weszła na rynek wiec nie ma czego się spodziewać.
      • Gość: Joanna Re: Psycholog Szczecin IP: *.146.65.150.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.04.17, 15:45
        A jakieś argumenty? Chodzę do tej Pani od 4 miesięcy, a wcześniej zaliczyłam pojedyncze wizyty u dwóch innych Pan i zdecydowałam się na nią. Już po pierwszej wizycie czułam duże wsparcie i zrozumienie i nie widziałam żeby kiedykolwiek patrzyła na zegarek. Poleciła mi ja przyjaciółka i nie żałuję decyzji. Ja jestem zadowolona i z czystym sumieniem mogę polecić innym.
        • Gość: Bartek34 Re: Psycholog Szczecin IP: *.play-internet.pl 26.04.17, 16:30
          Taaaa... widać ze pani Uhle korzysta z forum :D dziękujemy za autoreklamę.
    • uczciwosctopodstawa Re: Psycholog Szczecin 02.09.16, 12:49
      DOBRY PSYCHOLOG TO TEN, KTÓRY STALE SIĘ KSZTAŁCI, SAM PRZESZEDŁ PSYCHOTERAPIĘ, JEST POD SUPERWIZJĄ. A ZATEM WARTO O TO ZAPYTAĆ. JEŚLI DODATKOWO MA DOKTORAT, ALBO HABILITACJĘ TO WIEMY, ŻE NIE STRONI OD KSIĄŻEK. DODATKOWO WARTO STWIERDZIĆ, ŻE PSYCHOTERAPEUTA NIE RÓWNA SIĘ PSYCHOLOGOWI.
    • basiunia212 Re: Psycholog Szczecin 10.12.16, 23:56
      W stargardzie psychoterapeuta tel. 606 799 973 Dyskrecja i neutralność zapewniona
    • Gość: marth Re: Psycholog Szczecin IP: *.play-internet.pl 09.07.17, 00:17
      dlaczego do psychologa? ja chodzę od roku na psychoterapię i to psychoterapeuta zalecił mi coaching. Byłam u trzech coachów i nie przekonali mnie. Znajoma zaciągnęłą mnie na warsztaty do Beaty Mąkolskiej trenerki ze Szczecina i jakoś to do mnie przemówiło. Po trzech spotkaniach indywidualnych dostałam takiego olśnienia i takiej energii, że wszystko stało się jasne! Przestałam robić z siebie ofiarę, przestałam myśleć jak ofiara, nie spodziewałam się prawdę mówiąc żadnych rewelacji, dlatego jestem zaskoczona jak taka praca z kimś kto w Ciebie wierzy działa.
    • Gość: Anna Re: Psycholog Szczecin IP: *.play-internet.pl 23.11.17, 23:23
      Zdecydowanie najbardziej polecam psycholog Elżbietę Brodnicką – obecnie przyjmuje w stowarzyszeniu „Stricte” w Szczecinie przy ul. Wojska Polskiego. Bardzo mi pomogła. Jest nie tylko profesjonalnym psychologiem ale również bardzo miłą i ciepłą osobą. Widać, że zawód psychologa jest dla niej pasją, cały czas poszerza swoją wiedzę, a do pacjenta podchodzi z dużym zaangażowaniem.
      Pani Elżbieta prowadzi również WARSZTATY RELAKSACYJNE – to chyba jedyne takie miejsce w Szczecinie, gdzie można nie tylko poczuć niepowtarzalny klimat zajęć (odbywają się w kameralnych grupach, w bardzo przytulnym pomieszczeniu, często z aromatycznymi olejkami i muzyką w tle) ale przede wszystkim nauczyć się różnego rodzaju technik relaksacyjnych, które następnie można stosować również samemu. Takie umiejętności przydadzą się każdemu, zarówno przy radzeniu sobie w bardziej stresujących sytuacjach dnia codziennego, jak i w celu odprężenia po całym tygodniu pracy J
    • anita.m32 Re: Psycholog Szczecin 06.03.18, 18:01
      Ja chodziłam do Edyty Kurowskiej i polecam z przekonaniem www.psycholog-kurowska.pl
    • Gość: moooonikaaa Re: Psycholog Szczecin IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.18, 21:42
      Mogę polecić dwie terapeutki; Kinga Romanowska i Aleksandra Karmazyn. Obydwie znane w środowisku jak i pacjentom, profesjonalne i wzbudziły moje zaufanie. Natomiast odradzam panią Chojczak z pramedu (wg mnie mało wiedzy, brak doświadczenia) oraz panią Dudę - pogorszyła mi mój stan swoją „terapią”. Uwazajcie na takich pseudopomagaczy.
    • Gość: Anna1970 Re: Psycholog Szczecin IP: *.porta.man.szczecin.pl 24.05.18, 10:15
      Wyszłam z kryzysu psychicznego (lekarz orzekł depresję ale nie tolerowalam dobrze leków) chodzac na psychoterapię do Dr Agaty Gizy-Zwierzchowskiej. Na poczatku było mi cięzko ale później stopniowo wychodziłam na prostą a nawet odkryłam dobre strony całej sytuacji.
      • Gość: Kamila Re: Psycholog Szczecin IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.18, 10:56
        Dobre strony depresji odkryłaś? Ciekawa ta terapia musiała być :) chyba powinna prowadzić do wyleczenia a nie polubienia depresji ;)
      • kazik45 Re: Psycholog Szczecin 13.11.18, 15:57
        ja z pomocy psychologów skorzystałam Olimedica Cetrum medyczne, maja nowa placowke, przyjmuja teraz w Kupcu na Krzywoustego. Przerobiłam juz troche psychologw w Szczecinie, ale dopiero tam dostalam pomoc taka, jaka oczekiwalam. Fajni, ciepli i znajacy sie na swojej pracy specjalisci. Polecam z calego serca
        • Gość: marlena76 Re: Psycholog Szczecin IP: 95.40.118.* 26.04.19, 22:00
          Polecam p. Monikę Glapiak. Jest profesjonalna, dyskretna, umie słuchać i nie ocenia. Trafiłam z probelami emocjonalnymi i bardzo mi pomogła. tel.661373640
          • Gość: Tomasz77 Re: Psycholog Szczecin IP: 95.40.118.* 26.04.19, 22:05
            Szczerze mogę polecić Marzenę Paluszkiewicz - 601953581, ma duże doswiadczenie, jest bardzo wnikliwa, profesjonalna, delikatna. bardzo mi pomogła, a byłem wcześniej u kilkiu innych psychoterapeutów
    • Gość: Monika Re: Psycholog Szczecin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.19, 20:29
      Nie wiem jaki jest twoj problem i czego oczekujesz, ale jeśli znudziłaś się grzebaniem w dzieciństwie, szukaniem winnych i chcesz w końcu odbić się od dna to ja polecam Anne Dobosz www.annadobosz.pl Ona skupia się na przyszłości i pozytywach, wzmocnieniu człowieka. W moim przypadku jakośc życia znaczenie się poprawiła i zrozumiałam, że przeszłość trzeba zostawić za sobą i skupić się na przyszłości. Ale tak jak napisałam na wstępie, nie wiem jakie są twoje problemy i oczekiwania. Na pewno warto spróbować podejścia pozytywnego.
    • kora1500 Re: Psycholog Szczecin 02.06.21, 16:39
      Tylko nie Dorota Denis , zero kwalifikacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka