Dodaj do ulubionych

"Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ?

18.03.10, 19:33
Rajcy mają w dniu 22.marca podjąc ostateczną decyzję o"z w r o c i e"
Szpitala Miejskiego niemieckiemu zakonowi Boromeuszek.
Tymczasem,okazuje się,że:
1.Prawo do żądania zwrotu terenów i obiektów -PRZEDAWNIŁO SIĘ w 1994r.!!!!

2.Boromeuszki we Wrocławiu przejęły szpital im.Rydygiera zobowiązując sie do załozenia w nim szkoły medycznej i szpitala ginekologiczno-połozniczego.Przez 10 lat nie zrobiły nic.

A z jakich funduszy chcą finansować swoją działalność?
Okazuje się że z: NFZ,PFRON.Ministerstwa zdrowia.Ninisterstwa Kultury... i z Unii Europejskiej/tej opluwanej przez kosciół/.

3.Zakon nie jest zarejestrowany w Szczecinie,czyją zatem własnością będzie Szpital Miejski w Szczecinie?
Będzie to PRYWATNA własność prezeski kongregacji boromeuszek.
Gdzie ona jest? Bóg jeden wie...Jest "gdzieś" w jednym z klasztorów bormeuszek ...W ŚWIECIE....

Kto zatem jest partnerem Rajców szczecińskich w negocjacjach?
Bi-skub szczeciński,który przekaze Szpital siostruniom -opiekunkom SSmannów i innych faszystów w Szczecinie czasu II Wojny Światowej...
Mniemam,zę do 30 000 więżniów gnijacych w barakach przy fabryce syntetycznej benzyny w Policach-NIE MIAŁY CZASU ZAGLĄDAĆ !!!

RAJCY,ODDAJCIE SZPITAL -PRACOWNIKOM SZCZECIŃSKICH SZPITALI !
Wszak zabiegali o to ...
---------------------------------
Opracowałem m.in. na podst."Panoramy 7"i danych z internetu.

Obserwuj wątek
    • Gość: ZED Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? IP: *.ipspace.xilinx.com 18.03.10, 20:57
      1. skad masz info na temat finansowania przez min. kultury i min.
      zdrowia? ze min. zdrowia to jest oczywiste bo to finansowanie przez
      nfz i pfron i nie ma w tym nic zupelnie dziwnego. za co mialby sie
      szpital utrzymac?
      dodatkowo pominales fundusze koscielne.
      2. szpital nie bedzie wlasnoscia zakonu tylko naszych lokalnych wladz
      koscielnych. nie bedzie on przekazany bormeuszkom w posiadanie bo sa
      na niego nalozone zobowiazania prawne.
      3. zrodla podaj bo jak widze przekrecasz fakty.
      • Gość: Vlad.H. Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? IP: *.cable.quicknet.nl 18.03.10, 21:15
        zed - nie ma czegos takiego jak nasze lokalne wladze koscielne - lokalnie to mam
        niedoszlego zlodzieja i niemote udajacego glupka

dajac cos kosciolowi to tak jakbys dawal cos komus np innemu panstwu - np
        oddalbys obiekt wart 30 milionow za 20 tysiecy ambasadzie Rosji...
      • Gość: SromotnikBezwstydn Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? IP: *.static.espol.com.pl 18.03.10, 21:45
        ZED,jeśli uwazasz,że finansowanie boromeuszek przez nfz i pfron to normalne,to wtakim razie po diabła odbyła sie likwidacja Szpitala Miejskiego ?
        Miały być oszczędności!
        Zdziwiony,że z min.kultury i dziedzictwa narodowego będzie buliło na stare ,poniemieckie budy?
        Przecież to zabytki!
        FUNDUSZE KOŚCIELNE?!
        A gdzież są środki z "koscielnego funduszu rolnictwa"?
        A gdzie pieniądze z "funduszu stoczniowego"?
        A koscielną figę z wora dla faktora,to Ty ,ZED, widział ?
        "nasze" lokalne władze koscielne...
        "Nasze" tzn. CZYJE ?
        Ja widzę ,że nasze władze szczecińskie są własnością władz kościelnych!
        A władze kościelne są na jednym z & wzgórz Rzymu i władzę sprawuje tam Niemiec,ochotnik z Hitler Jugend !
        • Gość: ZED Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? IP: *.ipspace.xilinx.com 19.03.10, 00:44
          a ty wiesz chociaz na jakich zasadach dziala sluzba zdrowia i jej
          finansowanie? bo z tego co widze to nie za bardzo.

a jak sobie zrobisz kuku i trafisz do najblizszego szpitala to
          myslisz, ze to jest za darmo, czy, ze gdzies tam skads musza isc na
          to pieniadze?

szpital bormeuszek to bedzie zwykly prywatny szpital na kontrakcie
          nfz. roznica w tym, ze jak szpital sie nie wyrobi finansowo to ty nie
          musisz sie do niego dolozyc tylko bormeuszki.
          • jacek.zienkiewicz Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? 21.03.10, 01:50
            Gość portalu: ZED napisał(a):

> a ty wiesz chociaz na jakich zasadach dziala sluzba zdrowia i jej
            > finansowanie? bo z tego co widze to nie za bardzo.

A Ty masz wiesz? Bo chyba też nie za bardzo, albo udajesz że nie wiesz na
            potrzeby akurat tu i teraz.

> szpital bormeuszek to bedzie zwykly prywatny szpital na kontrakcie
            > nfz. roznica w tym, ze jak szpital sie nie wyrobi finansowo to ty nie
            > musisz sie do niego dolozyc tylko bormeuszki.

Jaki prywatny szpital dostał wielką nieruchomość w centrum za darmo (nie mówmy o
            tych 19000 zł bo to śmieszne) A miasto będzie się dokładać ostro do każdego
            miejsca w DPS co już jest określone w projekcie
            Pzdr
            JZ
      • Gość: e.beata Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? IP: *.chello.pl 18.03.10, 21:54
        nie nasze władze kościelne tylko WATYKAN. Inne państwo.
        • Gość: Srom.Bez. Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? IP: *.static.espol.com.pl 18.03.10, 22:36
          e.beato!
          Dokładnie tak jest!
        • Gość: . Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 23:06
          Jeśli rzeczywiście jesteś kobietą (wiesz jak jest na tym forum) to
          byłaś w ZMP czy jakąś naczelną w Ldze Kobiet?
        • beatrix13 Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? 18.03.10, 23:53
          Gość portalu: e.beata napisał(a):

> nie nasze władze kościelne tylko WATYKAN. Inne państwo.

........................
          paradoksalnie Watykan, który ukrywał zbrodniarzy hitlerowkich teraz
          dba o ciągłość majątków poniemieckich
          • Gość: anty-ZED-bredzik Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? IP: *.szczecin.mm.pl 19.03.10, 00:48
            Aleś Ty głupia farbowano blondyno na nepotycznym PO stołku! :-(
          • Gość: . Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 07:53
            Witaj moja Droga!
            A ty byłaś zadowolona z żyletek Rawa-Lux?
          • Gość: Szperacz Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? IP: *.static.espol.com.pl 21.03.10, 11:08
            Gość portalu: e.beata napisał(a):

> nie nasze władze kościelne tylko WATYKAN. Inne państwo.
            "paradoksalnie Watykan, który ukrywał zbrodniarzy hitlerowkich teraz
            dba o ciągłość majątków poniemieckich."

Watykański prezes-papa Ratzinger to w młodości fanatyczny wielbiciel Hitlera.
            Ochoczo wstąpił w szeregi Hitler Jugend a następnie do Wermahtu.
            Zatem nie dziwmy się,że tak dbaja jego owieczki i barany o mienie pohitlerowskie!
        • Gość: ZED Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? IP: *.ipspace.xilinx.com 19.03.10, 00:46
          no, a kto jest przedstawicielem watykanu na tym terenie i ma tu wladze
          w kosciele?
      • Gość: anty-ZED-bredzik Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? IP: *.szczecin.mm.pl 19.03.10, 00:32
        ZED, weź już tylko ludzi od psów wyzywaj, bo co się odezwiesz nt. ekonomii to robisz z siebie skończonego idiotę.
        • Gość: ZED Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? IP: *.ipspace.xilinx.com 19.03.10, 00:49
          jesli ja kiedykolwiek robie z siebie idiote to dlatego, ze chce poznac
          jak to jest byc toba. :)
          • zgr-edo ZED, jesteś głupszy od imadła, czy tylko udajesz ? 19.03.10, 07:34

- Jak kuria chce sobie prowadzić szpital, to niech go sobie wybuduje
            albo kupi. Poza tym , lokalni szamani, jak też boromeuszki, nie
            mają odpowiednich kwalifikacji , wykształcenia i doświadczenia w
            prowadzeniu takich placówek. Nie mają także zabezpieczenia
            finansowego. Kościół nie określił też dla ilu osób bedzie prowadził
            tą placówkę.
            Będzie sprawował opiekę dla kilku osób , a resztę lokali podnajmie
            podmiotom świeckim i będzie czerpał bajońskie zyski. W świetle prawa
            umowy dotrzyma i wszyscy bedą mogli im skoczyć. Bo pewnie żaDNYCH
            uwarunko0wań co do wykorzystania całego obiektu nie ma.
            Taki sam przekret kościół /boromeuszki/ zrobił ze szpitalem
            miejskim we Wrocławiu. Dlaczego tego nikt nie bierze pod uwagę i nie
            wyciaga wniosków ?

• Gość: ZED [...] IP: *.mysmart.ie 19.03.10, 09:23
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • Gość: anty-ZED-bredzik ZED, człowiek bez honoru... IP: *.szczecin.mm.pl 19.03.10, 17:12
                Niedawno ZED przepraszał za wyzywanie internautów od psów, choć wcześniej przez pół roku kłamał, że tego nie robił - no i co - zwieracze dupowłazowi puściły i znów obraża innych od psów.

Takie porówniania SS żydom fundowało i taki jest poziom merytoryczny ZEDa.
                • Gość: ZED Re: idz IP: *.ipspace.xilinx.com 21.03.10, 00:14
                  dla ciebie obrazanie mnie jest normalne, a gdy ja obrazam w rewanzu to
                  jest to skandal. jak ciebie nazwac jak nie glupcem? masz jakies inne
                  okreslenie?
                  • Gość: anty-ZED-bredzik ZED, człowiek bez honoru IP: *.szczecin.mm.pl 22.03.10, 00:29
                    Dla mnie ktoś, kto się nie uczy na błędach jest głupcem. Ty jesteś głupcem i chamem w dodatku, a Twój honor nic nie jest wart. Wyzywaj ludzi dalej od psów niewychowany gówniarzu.
                    • Gość: ZED [...] IP: *.mysmart.ie 22.03.10, 05:06
                • zoltalodzpodwodna Re: ZED, człowiek bez honoru... 03.04.10, 12:01
                  merytoryka Kurra
              • em-biz Re: prosta parowo- ZED, nie na moich wątkach ! 19.03.10, 19:10
                ZED, z Twego komentarza wnioskuję,że jesteś zaangażowanym katolikiem.
                Ja,watek ten zakładałem z myślą o ochronie mienia SPOŁECZNEGO przed bezmyślnym rozdawnictwem.

Starałem się pisać w miarę normalnym językiem,mimo ze wszystko we mnie gotuje się z bezsilnej wściekłosci.

Ty natomiast,broniąc Boromeuszek i koscielnych dążeń do bogacenia sie za wszelką cenę-zacząłes -komentując,używać parafialnego języka.

Obrażasz MOICH Gości !

Język ten słysze w tym arcykatolickim Kraju na kazdym kroku,w tramwajach,autobusach urzędach a nawet w TV.

Bardzo Cię proszę ZED ,zaniechaj komentowania parafiańskim slangiem na "moich" wątkach.
                Będe taką katolicką mowę zgłaszał do moderacji!
                • Gość: ZED nie miej do mnie pretensji IP: *.ipspace.xilinx.com 21.03.10, 00:18
                  twoi goscie obrazaja mnie, miej do nich pretensje.

co do wiary to nie, nie jestem, wrecz przeciwnie. nie jestem tez fanem
                  kosciola.

jesli szpital chcialby prowadzic prywatny inwestor na takich warunkach
                  bym go poparl duzo bardziej. ale prywatnego inwestora nie ma. prywatnym
                  inwestorem jest kosciol.

dla mnie wazniejszy jest dzialajacy sprawnie szpital i takie uslugi jakie
                  tam maja byc. ale taki szpital, ktory dlugami nie obciaza miasta. a w tym
                  modelu wlasnie to zyskujemy.

nie jestem za handlem budynkiem, jestem za przekazaniem go w zamian za
                  jasno okreslone uslugi prowadzone w miescie.
                  • jacek.zienkiewicz Re: nie miej do mnie pretensji 21.03.10, 02:11
                    Gość portalu: ZED napisał(a):

> jesli szpital chcialby prowadzic prywatny inwestor na takich warunkach
                    > bym go poparl duzo bardziej. ale prywatnego inwestora nie ma. prywatnym
                    > inwestorem jest kosciol.

Drogi ZED
                    Na takich warunkach ja i moi lekarscy partnerzy poprowadzimy tam szpital bardzo
                    chętnie. Już to deklarowałem panu prezydentowi. Co więcej zapłacimy miastu dwa
                    razy tyle co Kuria i uruchomimy DPS nie po 5 latach jak proponuje Kuria, a po
                    max 2 latach, a sam Szpital Rehabilitacyjny w ciągu max 3 lat. Co więcej
                    deklarujemy rozszerzenie jego działalności (Kuria deklaruje oddziały
                    rehabilitacji kardiologicznej, neurologicznej i narządów ruchu) o oddział
                    ortopedii (bardzo potrzebny mieszkańcom - kolejki do operacji są liczone w
                    latach) i ewentualnie onkologii ortopedycznej (jeśli takowy nie powstanie na
                    Unii Lubelskiej)
                    Poza tym przyjmujemy bez uwag wszelkie proponowane w tejże uchwale
                    zabezpieczenia miasta w przeciwieństwie do Kurii
                    To co teraz? Możemy liczyć na Twoje poparcie ?
                    Pzdr
                    JZ
                    • konspirant.0 Re: nie miej do mnie pretensji 21.03.10, 10:38
                      skoro są chętni, to ta darowizna dla kościoła, to jeden wielki przekręt
                    • zed.1 Re: nie miej do mnie pretensji 21.03.10, 20:18
                      oczywiscie, jak najbardziej.
                      zlozyliscie miastu oficjalna oferte? jesli tak to wypadaloby to
                      naglosnic.

i jeszcze pytanie czy macie zabezpieczone finansowanie?
                      • Gość: anty-ZED-bredzik Re: nie miej do mnie pretensji IP: *.szczecin.mm.pl 22.03.10, 00:27
                        Ciekawe, boromeuszki żadnej oferty nie złożyły, bo to radni z wywieszonym jęzorem pobiegli do Arcybiskupa po głosy na wyborach...
                        ... a tu, gdy już trwa burdel między Krzystkiem a Nitrasem ktoś ma składać ofertę miastu, które jest tak dupnie zarządzane, że najpierw rozpieprzyło szpital a teraz nagle ogłupia ludzi wmawiając, że potrzeba go w katolicki deseń na nowo otworzyć!
                        I jeszcze dać miastu gotowy szpital... żeby Krzystek już wyłącznie lanserką w cynkach mógł się zajmować.
                      • jacek.zienkiewicz Re: nie miej do mnie pretensji 22.03.10, 01:51
                        Złożyliśmy stosowne pismo po likwidacji szpitala i dostaliśmy odpowiedź że
                        miasto nie dysponuje odpowiednimi nieruchomościami (kopie mogę zamieścić)
                        A co do zabezpieczeń to oferujemy dokładnie takie samo jak Kuria tylko zapłacimy
                        na starcie 10 razy więcej
                        No i nasze źródła finansowania będą komercyjne a nie ze środków publicznych typu
                        środki od Marszałka czy z RPO
                        Pzdr
                        JZ
                        • Gość: ZED Re: nie miej do mnie pretensji IP: *.mysmart.ie 22.03.10, 05:01
                          nie wiem skad wyciagnales te srodku publiczne. kolejny raz ktos pisze
                          o czyms o czym nikt nie mowil.

dodatkowo jesli pozyskacie kapital komercyjnie to tez komercyjnie
                          bedziecie prowadzic dzialalnosc. natomiast kosciol wystepuje jako not
                          for profit wiec w tym tkwi przewaga tej oferty.

dodatkowo zapytanie o nieruchomosc nie jest raczej oferta.

to tylko kilka moich watpliwosci do tego co piszesz i jak miasto
                          powinno sie do tej kwestii stosunkowac.

chetnie zobaczylbym i zapytanie i odpowiedz.

pozdrawiam
                          ZED
              • zgr-edo ZED , krzyżacki kolaborancie 19.03.10, 20:18
                czym cię obraziłem, że mi ublizasz ? tylko spytałem czy jesteś
                głupszy od imadła, i sam wszystkim dałeś do zrozumienia ,że tak.
                Skoro masz dostęp do tej umowy , to wrzuć ją na forum to ją
                wspólnie przeanalizujemy .
                Gdzie ten zakon nabył doświadczeenia w prowadzeniu szpitala, skoro
                ten wyłudzony we Wrocławiu, sprzedali po kilku latach bez
                rozpoczęcia działalności ?
                Co ma Kuria wspólnego ze szpitalem, jak nazywają się prawnicy
                którzy sporządzili tą umowę ?
                Wszystkim przeciwnikom życzysz wylewu ?
                Dlaczego grozisz mi ,ze nie bedę miał innego wyboru leczenia,
                czyżby pan Krzystek całą służbę zdrowia chciał przekazać w łapy
                watykańczyków ?
                Pamiętaj sodomito, że miejsce leczenia, ludzie mogą sobie wybrać
                niezależnie od miejsca zamieszkania, nawet ci z Choszczna.
                Ps.
                zrobię ci niespodziankę za te obelgi.
                • Gość: ZED Re: ZED , krzyżacki kolaborancie IP: *.ipspace.xilinx.com 21.03.10, 00:20
                  nie bedziesz mial wyboru miejsca leczenia bo w szczecinie nie ma
                  takiego osrodka. wyladujesz w choszcznie bo tam jest najblizej, i to
                  jesli znajdzie sie wolne lozko.

nie zycze ci tego.
                  • Gość: anty-ZED-bredzik Re: ZED , krzyżacki kolaborancie IP: *.szczecin.mm.pl 22.03.10, 00:24
                    I trzeba za to taczką podziękować Nieudacznikowi, bo to on "restrukturyzował" szpitale w ten sposób, że gówno w centrum miasta zostało a w zawilgoconych barakach w Zdrojach zrobiono oddziały...
                    • Gość: ZED Re: ZED , krzyżacki kolaborancie IP: *.mysmart.ie 22.03.10, 04:47
                      i znowu bzdury piszesz bo raz, ze nie bylo w tym szpitalu takich uslug,
                      dwa, ze nie restrukturyzowal "szpitali" tylko "szpital". jeden.
              • Gość: e.beata Re: prosta parowo IP: *.chello.pl 21.03.10, 12:59
                "obrazasz mnie wiec dajesz mi tym samym wolna reke bym ja ciebie
                obrazal. piszesz pierdoly to bede cie traktowal jak psa i debila. "

No to zaiste i po katolicku i po ludzku ;-)
                Widzisz ZED chamem się nie bywa (co sobie przypisujesz) chamem się
                jest.
                • zed.1 Re: prosta parowo 21.03.10, 20:25
                  > No to zaiste i po katolicku i po ludzku ;-)

zgadnij gdzie zapisano zasade "oko za oko, zab za zab"?
                  • Gość: anty-ZED-bredzik Re: prosta parowo IP: *.szczecin.mm.pl 22.03.10, 00:25
                    Twoje braki w wykształceniu są przerażające ZED, jedyne co tłumaczy Twoją nagminną głupotę tu pokazywano, to fakt, że może jesteś gimnazjalistą... a szkoda, że ojciec dupy nie leje, to przynajmniej trochę chamstwa by z Ciebie wyplenił.
      • jacek.zienkiewicz Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? 21.03.10, 01:42
        ZED przestań kłamać i udawać takiego niezorientowanego (żeby nie napisać mniej
        dyplomatycznie)
        1.Źródła finansowania inwestycji podała sama kuria. Źródła te są bardzo mgliste
        i niekonkretne a sumy wzięte z sufitu ale instytucje podane przez Twojego
        przedmówcę są podane jako przyszli finansujący przez Kurię!!!
        2. Nie ma takiego podmiotu prawnego jak "lokalne władze kościelne".
        Właścicielem, jeśli ta chora, kryminogenna i skandaliczna uchwała przejdzie,
        będzie kościół katolicki - w domyśle Watykan, który zresztą zgodnie z
        oświadczeniem Kurii warunkuje wszelkie działania od przekazania własności.
        3. Źródła podałem powyżej - odsyłam ponadto do projektu uchwały i tzw. protokołu
        z rokowań
        Pzdr
        JZ
    • Gość: urzędas Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? IP: 62.69.221.* 19.03.10, 09:05
      wiadomo, kto rządzi w tym mieście
      • konspirant.0 Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? 19.03.10, 15:35
        mieszkańcy Szczecina pokazali,że na wszystko się godzą, czas wyjeżdżać
        • em-biz "Szczecińska Targowica" 22.m..Konspirancie ! 19.03.10, 19:32
          Nie wyjeżdżaj! Jesteś TUTAJ potrzebny!
          Przeczytaj swoje motto!:-)
    • tony1971 Miasto powinno ogłosić przetarg i... 19.03.10, 10:21
      ...sprzedać zbędną nieruchomość. Kasa miejska by zyskała:-)
      Oddanie za "bóg zapłać" jest zwykłą niegospodarnością...
      Mieliśmy już magazyniera, który chciał być prezesem banku, mamy pfafnika co z
      internautami wojuje, a za rogiem czai się blondynka rozdająca mieszkania
      studentom... Tak wybieraliśmy...
      Na jesieni ponownie możemy o tym zdecydować...
      • Gość: e.beata Re: Miasto powinno ogłosić przetarg i... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 14:55
        no i nagle wszyscy poza ścisłymi elektoratami partyjnymi się obudzą
        i zagłosują np. na zielonych? Pospolite ruszenie? Nie mam takiej
        wizji.
        • em-biz Re: Miasto powinno ogłosić przetarg i... 19.03.10, 19:27
          Sz. e.Beato,miasto powinno ogłosić przetarg,rodzi się jednak pytanie-dlaczego tego nie robi?
          Kto na tym zyskuje?
          Ciekawi mnie opinia prawników.
          Czy mozna oddać ot tak,ogromny majątek stanowiący własność społeczną...
          Gdzie i kto może zatrzymać taką darowiznę?
          Czy biskup i boromeuszki złożyły jakiś biznesplan?
          Piszesz,że przy najbliższych wyborach mamy kolejną szansę...
          Ja głosowałem na młodego,wykszałconego prezydenta.
          Zawiodłem się,nie przeskoczył poprzedników.
          • Gość: e.beata Re: Miasto powinno ogłosić przetarg i... IP: *.chello.pl 21.03.10, 13:03
            pzrecież każdy zdrowo myślący wie dlaczego nie ma przetargu, lub
            choćby konkursu. A co do prawników miejskich, ich opinia w ogóle
            mnie nie interesuje, bo wielokrotnie udowodnili, że są albo
            totalnymi nieukami albo działają na szkodę miasta.
      • em-biz Re: Miasto powinno ogłosić przetarg i... 19.03.10, 19:37

Sz.Tony,wybieram nie znając programów partii.Wybieramy naszych przedstawicieli z jakichś "bloków" które tworzą się na pięć minut przed wyborami.
        Liczymy,że będą uczciwi,lojalni wobec wyborców.
        Tymczasem my zostajemy z nadzieją ....na następne wybory.
        Oby lepsze w skutkach.
        Czego życzę Tobie i sobie!
    • Gość: zad [...] IP: *.chello.pl 19.03.10, 20:51
      • Gość: SromotnikBezwstydn Re: tylko debil z LSD może pisać o targowicy...zad IP: *.static.espol.com.pl 19.03.10, 22:18
        zadzie,a prócz zadu masz też głowę ?
    • Gość: SromotnikBezwstydn "Dziedziczki" szpitala we Wrocławiu.. IP: *.static.espol.com.pl 20.03.10, 12:44
      Oto skład narodowościowy boromeuszek zabiegających o szpitalny majątek we Wrocławiu:

:"..Lata 50. to czas ogromnych strat majątkowych Zgromadzenia, tylko w latach największego terroru (1954-56) zabrano 21 domów, wysiedlono do Domu Macierzystego w Trzebnicy 67 sióstr (traktując dom podobnie jak tworzone dla niektórych zgromadzeń domy zbiorcze). Na specyfikę sytuacji boromeuszek, którą już w tym tekście w sytuacji konwentu wrocławskiego wspomniałem, rzutował skład narodowościowy. Wśród 67 wysiedlonych w połowie lat 50. z różnych domów sióstr była jedna Polka i 12 Niemek, pozostałe siostry zaś były autochtonkami. Podobne proporcje widzimy u innych rdzennie śląskich zgromadzeń, które na tych ziemiach miały przeważającą rekrutację: śląskich sióstr Służebniczek Najświętszej Maryi Panny i sióstr Elżbietanek17 ."

Autochtonki tzn."wrocławianki"?
      • Gość: czytelnik Re: "Dziedziczki" szpitala -zamilkły.. IP: *.static.espol.com.pl 20.03.10, 12:59
        G.W. donosi o Szpitalu Miejskim w Szczecinie:
        "..Teraz boromeuszki z Trzebnicy nie chcą rozmawiać z mediami. Potwierdzają jedynie, że sprawa jest, i odsyłają do swego pełnomocnika, szczecińskiego prawnika ks. dr. Grzegorza Harasimiaka.

Ksiądz też potwierdza, ale jest na urlopie i do czasu jego zakończenia nie ma dostępu do dokumentów, więc nie chce się wypowiadać.

- Według naszej wiedzy sprawa roszczeń została już rozstrzygnięta przez komisję majątkową przy MSWiA - mówi Klek. - Postępowanie zostało umorzone w 1994 r. Zgodnie z Ustawą o stosunku Państwa do Kościoła Katolickiego od decyzji zespołu orzekającego nie przysługuje odwołanie Nie mamy informacji, by kongregacja ponownie zgłosiła do komisji majątkowej roszczenia w tej sprawie.

Biuro prasowe MSWiA obiecało przekazać informacje na ten temat w najbliższych dniach."

• Gość: też czytelnik Re: "Dziedziczki" szpitala -przerwa w Historii- IP: *.static.espol.com.pl 20.03.10, 13:03
          Dziwna przerwa w "harytatywnej" dziełalnosci "siostrzyczek" w szpitalu w Szczecinie:

"Szpital powstał w 1913 r. i do końca wojny należał do boromeuszek. Zakonnice opiekowały się niepełnosprawnymi, położnicami, prowadziły oddziały internistyczny i chirurgiczny. W 1945 r. placówkę przejęła kolej, a od niej - w 1999 r. - miasto.

Rok temu prezydent dogadał się z marszałkiem, by połączyć go z ZOZ-em Zdroje. Do końca lipca tego roku na prawobrzeże Szczecina wyprowadzone zostały oddziały. Gmach i teren zostały miejskie."
          "G.Wyborcza"

• Gość: anty-ZED-bredzik czy szpital miejski zlikwidowano czy połączono? IP: *.szczecin.mm.pl 20.03.10, 13:23
            To ja już nie rozumiem - organy PO kłamały ostatnio w mediach, że szpital miejski nie został zlikwidowany a połączony ze Zdrojami. Jeśli jednak teraz budynek jest do przekazania, to znaczy, że faktycznie zlikwidowano ten oddziała a tylko kłamano w mediach.
    • adams96 Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ?RE:Moze 20.03.10, 13:03
      mieszkancy Szczecina czekaja ze ta kiepska wladza PO przekaze
      szpital siostrom zakonnym i na starosc beda mieli profesjonalna
      opieke.Jakis glupek wiejski napisal w tym watku ze beda leczyc
      SSmanow.Jednak komus zalezy na tym zeby w tym szpitalu uruchomic
      Agencje Towarzyska lub nowy supermarket.Dla tego Pana(ni) interes
      mieszkancow naszego miasta nie istnieje.Moze zniszczymy ten obiekt
      jak byly Bar Ekstra na ulicy Niepodleglosci lub Dom Kultury KORAB
      stoczni.Sadze ze nie zastraszycie Radnych ktorych wybralismy nie w
      interesie AFERZYSTW z PO.
      • Gość: czytelnik Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ?RE:Moz IP: *.static.espol.com.pl 20.03.10, 13:10
        Adams,oddaj Bar Extra /pokomunistyczny/ boromeuszkom a szpital zostaw dla mieszkańców.
        Szpital wart jest ponad 70 mln zł a słudzy watykańskiego papsa chcą dać 2o tys.!Czyli tyle co za używany samochód!!!
        Jesli chodzi o władców miejskich,to niestety,ostatnim za którego miasto kwitło był Prez.STOPYRA z czasów PRL !!!
        • Gość: Zdziwiny Re"Szczecińska Targowica"..Staniało?Okłamują nas.. IP: *.static.espol.com.pl 20.03.10, 13:24

"Rok temu prezydent dogadał się z marszałkiem, by połączyć go z ZOZ-em Zdroje. Do końca lipca tego roku na prawobrzeże Szczecina wyprowadzone zostały oddziały. Gmach i teren zostały miejskie. Władze Szczecina zapowiadały, że chcą jak najszybciej zorganizować przetarg i sprzedać je. Gdy dwa lata temu radni przesądzali o losie szpitala, miasto szacowało, że zabytkowy budynek z parkiem i przyległa działka (w sumie 2,5 ha) warte są kilkadziesiąt milionów złotych."

Dlaczego "kilkadziesiąt milionów" zamieniło się w 20 tysięcy zł.?

Dlaczego zamiast "zorganizować przetarg" -odadają rajcy i prezydent -owe 2,5 ha z zabudową-BEZ PRZETARGU ???

Co na taką "transakcję" MARSZAŁEK województwa? Nie czuje się OKŁAMANY ?
          • dekatolizator_przestrzeni_publ Re: Re"Szczecińska Targowica"..Staniało?Okłamują 20.03.10, 15:31
            Gość portalu: Zdziwiny napisał(a):
            Dlaczego "kilkadziesiąt milionów" zamieniło się w 20 tysięcy zł.?
            '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
            Bo tak wyglada akumulacja kapitalu po katolicku.
            • Gość: em-biz Re: Re"Szczecińska Targowica"..Staniało?Okłamują IP: *.static.espol.com.pl 22.03.10, 18:35
              dekatolizator_przestrzeni_publ napisała:

> Gość portalu: Zdziwiny napisał(a):
              > Dlaczego "kilkadziesiąt milionów" zamieniło się w 20 tysięcy zł.?
              > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
              > Bo tak wyglada akumulacja kapitalu po katolicku.
              Gdy Wokulski kupił kamienicę od ojaca swej ukochanej-przepłacając,Żyd faktor powiedział mu:
              :Panie Wokulski,ja myślałem ,że Pan robi dobry interes.A Pan zrobił DZIWNY INTERES ...
      • Gość: Vlad.H. nie rozumiem na jakiej podstawie formulujesz takie IP: *.cable.quicknet.nl 20.03.10, 15:30
        tezy:

"mieszkancy Szczecina czekaja ze ta kiepska wladza PO przekaze
        szpital siostrom zakonnym i na starosc beda mieli profesjonalna
        opieke."

Podaj wyniki badan albo jeszcze lepiej wyniki przeprowadzonego referendum w
        ktorym mieszkancy Szczecina opowiedzieli sie za przekazaniem majatku tak
        znacznej wartosci. (dobrze ze chociaz nie mijasz sie z prawda piszac przekazanie
        a nie sprzedaz)
        Drugie, prosze o przykladu kilku podobnych placowek przekazanych na podobnych
        zasadach Boromeuszkom w ktorych prowadza one obiecana dzialanosc w tej skali i
        wartosci o ktorej mowimy tu oraz przede wszystkim ze ta dzialalnosc jest
        PROFESJONALNA - sygnaly ktore docieraja do opini publicznej wskazuja ze
        Boromeuszki sa absolutnie dalekie od profesjonalizmu - to garsc przypadkowych
        osob, bez przygotowania a takze bez potrzeby pomagania ludziom ktorzy tej pomocy
        potrzebuja.

No ale chetnie zmienie zdanie - prosze tylko o konkretne przyklady.
        • Gość: SromotnikBezwstydn Adams " na jakiej podstawie formulujesz .." IP: *.static.espol.com.pl 20.03.10, 22:25
          Vlad,od tych "adamsów"nie otrzymamy odpowiedzi ani logicznej wykładni ich żądań ani podstaw ich opinii.
          Po prostu,to co ma otrzymać watykański krk musi być mu dane-za "bóg zapłać"!
          • Gość: Vlad.H. Re: Adams " na jakiej podstawie formulujesz .." IP: *.cable.quicknet.nl 20.03.10, 23:43
            mnie srtednio obchodzi kto bedzie tym sie ajmowal - chce po prostu by to bylo
            ucziciwe a ludzie mogli liczyc na profesjonalna opiekie a nie bicie po glowie
            czy twarzy bo sie zesrali i nie poczekali na kaczke...

Poza tym te kilkadziesiat miejsc przy ilosci potrzebnych nie wyglada imponujaca
            zwlaszcza za taka kase... ale lepsze to niz nic - na razie martwi mnie ze to
            wszystko jest po porstu jawnym przekretem a opieka to pretekst by uwiarygodnic
            szwindel w oczach opini publicznej - im wiecej wiadomo o calej sprawie tym
            jasniejsze jest ze krzystek albo splaca zobowiazania ktore zaciagnal prawie 4
            lata temu albo wlasnie zaciaga i w ten sposob oplaca przychylnosc... tyle ze
            zapomina ze Szczecin to jedno z tzw czerwonych miast i tu kosciol nie ma az
            takiego posluchu...

Niepokoi mnie zawlaszczanie dobr publicznych przez kosciol - kosciol zgnily,
            amoralny, rozpustny i odwrocony do czlowieka tylem bo modlitwa wazniejsza...
            • Gość: . Re: Adams " na jakiej podstawie formulujesz .." IP: *.chello.pl 21.03.10, 00:15
              Poza tym te kilkadziesiat miejsc przy ilosci potrzebnych nie
              wyglada imponujaca
              > zwlaszcza za taka kase... ale lepsze to niz nic -

Tyle że dopiero za SIEDEM lat...

> Niepokoi mnie zawlaszczanie dobr publicznych przez kosciol -
              kosciol zgnily,
              > amoralny, rozpustny i odwrocony do czlowieka tylem bo modlitwa
              wazniejsza...

"Ślimak, który kwiaty ślini,
              Tak ich nie brzydzi, jako ta zuchwała
              Fałszywa, dawna po cezarach wdowa,
              Kościół, — bez ducha bożego i słowa"
              (Juliusz Słowacki)
              • Gość: Szperacz Re: Adams " na jakiej podstawie formulujesz .." IP: *.static.espol.com.pl 21.03.10, 11:04
                Ta "fałszywa,dawna po cezarach wdowa-kościół" MUSI zapłacić ogromne odszkodowania spedałowanym dzieciom USA,Irlandii a tu już następni w kolejce ustawiają się:Holandia,Niemcy,Szwajcaria... A są jeszcze dzieci Eskimosów z Kanady i Grenlandii gwałcone przez "misjonarzy"-jezuitów....
                Każdy zawłaszczony majątek w dowolnym kraju podreperuje "kasę" biblijnej Wielkiej Nierządnicy Pijanej Krwią Sprawiedliwych!
                • Gość: Vlad.H. Re: Adams " na jakiej podstawie formulujesz .." IP: *.cable.quicknet.nl 21.03.10, 12:14
                  ciekawe za ile lat u nas w koncu faceci w czarnych sukienkach zaplaca za
                  molestowanie - bo nie mam watpliwosci ze do niego dochodzi...
              • Gość: Vlad.H. Re: Adams " na jakiej podstawie formulujesz .." IP: *.cable.quicknet.nl 21.03.10, 12:13
                > Tyle że dopiero za SIEDEM lat...

o ile do tego dojdzie - mnie sie widzi ze znow bedzie jakis kryzys i inwestycja
                padnie, no moze bedzie jakis oddzialik z kilkoma miejscami
                • beatrix13 Re: Adams " na jakiej podstawie formulujesz .." 21.03.10, 21:28
                  Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):

> > Tyle że dopiero za SIEDEM lat... o ile do tego dojdzie - mnie
                  sie widzi ze znow bedzie jakis kryzys i inwestycja
                  padnie, no moze bedzie jakis oddzialik z kilkoma miejscami

................
                  dla kleru i ich rodzin
                  • Gość: Vlad.H. Re: Adams " na jakiej podstawie formulujesz .." IP: *.cable.quicknet.nl 21.03.10, 23:55
                    ...czyzbys sugerowala ze prezydent juz planuje jak sie tu pozbyc ojca i matki?
                    Eeee, tu jednak bede juz bardziej optymistycznie nastawiony - moze jednak on i
                    idiota selektywny ale serce chyba ma dobre dla rodziny i nie umiesci rodzicow w
                    zakladzie opieki...
      • beatrix13 którzy mieszkańcy kłamczuchu? 21.03.10, 20:28
        adams96 napisał:

> mieszkancy Szczecina czekaja ze ta kiepska wladza PO przekaze
        > szpital siostrom zakonnym i na starosc beda mieli profesjonalna
        > opieke
        • zgr-edo Re: którzy mieszkańcy kłamczuchu ? 21.03.10, 20:49
          ci w sukienkach i ich rodziny , to przecież proste jak drut. Zrobią
          schronisko dla zboków w sutannach z całego świata.
          www.faktyimity.pl/News/ObjectId/2522/Default.aspx
          • Gość: dziki Re: którzy mieszkańcy kłamczuchu ? IP: *.chello.pl 21.03.10, 20:52
            To dla ciebie zgredo, naszczekałeś się tutaj i co ?
            www.radio.szczecin.pl/index.php
            • zgr-edo Re: którzy mieszkańcy kłamczuchu ? 21.03.10, 21:35
              radni mają obowiązek sprawdzenia wiarygodności zapewnień czarnych
              darmozjadów, inaczej dobierze im się do dupy Prokuratura.
              - Jak Boromeuszki zagospodarowały wyłudzony szpital we Wrocławiu
              - sprawdzenie wiarygodności majątkowej biednej Kurii i boromeuszek ,
              które nie mają na samochód do przewozu niepełnosprawnych.
          • Gość: dziki Re: którzy mieszkańcy kłamczuchu ? IP: *.chello.pl 21.03.10, 20:56
            Ty zgredo jestes guru , czy jego uczeń
            www.rp.pl/artykul/450025_Wlosi_garna_sie_do_sekt.html
            • zgr-edo Re: którzy mieszkańcy kłamczuchu ? 21.03.10, 21:17
              tak kończą kmioty z wypranymi mózgami przez katolackich szamanów.
              Zresztą, pewnie to oni zakładają te sekty , aby na boku dorobić i
              poświntuszyć nie narażając autorytetu KK.
            • Gość: Vlad.H. Re: którzy mieszkańcy kłamczuchu ? IP: *.cable.quicknet.nl 21.03.10, 23:57
              wiesz ze kosciol RK wg wlasnych kryteriow oceny jest sekta a np Swiadkowie
              Jehowy nie sa.... smutne to wszystko...
    • Gość: em-biz Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? IP: *.static.espol.com.pl 21.03.10, 22:36
      Drodzy Goście "mego" wątku!
      Nie spodziewałe się tak licznych odwiedzin.
      Natomiast wiele dowiedzieliśmy się.
      Np. cenna informacja dra Zienkiewicza o inicjatywie i OFERCIE szczecińskich lekarzy!
      Dlaczego sprawy nie nagłasniają wolne(?) media?
      Czyżby bały się ekskomuniki?
      Dowiedzieliśmy się,że prezydent Krzystek nie chce usiąść do stołu celem renegocjacji darowizny dla biskupa.
      Dowiedzielismy się,że biskup "nic nie wie" o swojej nowej propozycji.
      Wreszcie wiemy ,że SLD -jako jedyny -ma głos odmienny od reszty członków rady i żąda referendum.
      Zastanawiam się,dlaczego referendum a nie ogłoszenie przetargu?
      Ot,to tyle na dobranoc...
      Jutro będzie sądny dzień...
      • jacek.zienkiewicz Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? 22.03.10, 02:00
        Szanowny Autorze wątku
        Muszę sprostować iż nie jestem lekarzem tylko ekonomistą z wykształcenia a jako
        zawód wykonywany powinienem wpisać przedsiębiorca.
        Natomiast inicjatywa o której pisałem nie jest moim pomysłem (nie znam się na
        medycynie tylko na ekonomii) stąd jako moi potencjalni partnerzy i wspólnicy to
        lekarze wysokiej klasy jak najbardziej zorientowani w potrzebach medycznych i
        znający się na medycynie :)
        Za to jestem od wielu lat (prawie od początku istnienia) członkiem Platformy
        Obywatelskiej RP i tym bardziej jestem oburzony takim projektem darowania
        przedmiotowej nieruchomości (jak zresztą większość członków PO w Szczecinie - w
        tej sprawie występuje w szczecińskim PO dawno nie spotykana prawie jednomyślność)
        Pzdr
        JZ
        • Gość: ? Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? IP: 62.69.221.* 22.03.10, 09:29
          decyzja już zapadła, radni PO na usługach KK ?
        • Gość: em-biz Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? IP: *.static.espol.com.pl 22.03.10, 18:40
          Sz,Panie J.Z.!
          Dziękuję za wyjaśnienia.
          Mam nadzieję,że skonsolidowany Klub PO doprowadzi do przetargu,konkursu czy chociażby licytacji Szpitala.
          Myśle,że nie dopuścicie do oddania tago majątku za cenę przechodzonego Fiata 125....
          • konspirant.0 Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? 22.03.10, 19:41
            Gość portalu: em-biz napisał(a):

> Sz,Panie J.Z.!
            > Dziękuję za wyjaśnienia.
            > Mam nadzieję,że skonsolidowany Klub PO doprowadzi do przetargu,konkursu czy c
            > hociażby licytacji Szpitala.
            > Myśle,że nie dopuścicie do oddania tago majątku za cenę przechodzonego Fiata 12
            > 5....

szczecińskim PO rządzi biskup
            • jacek.zienkiewicz Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? 26.03.10, 01:06
              konspirant.0 napisał:

> szczecińskim PO rządzi biskup

Nieprawda
              Biskup rządzi tylko prezydentem i zarządem miasta
              Pan Prezydent na pewnym spotkaniu powiedział że wiara mu nakazuje oddanie za
              friko tego terenu kościołowi
              A my normalni platformersi gryziemy palce ze złości i wyrywamy sobie włosy z
              rozpaczy
              PZdr
              JZ
          • jacek.zienkiewicz Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ? 26.03.10, 01:01
            Gość portalu: em-biz napisał(a):

> Mam nadzieję,że skonsolidowany Klub PO doprowadzi do przetargu,konkursu czy c
            > hociażby licytacji Szpitala.
            > Myśle,że nie dopuścicie do oddania tago majątku za cenę przechodzonego Fiata 12
            > 5....

Mam nadzieję że wojewoda z własnej inicjatywy lub na nasz wniosek uzna uchwałę
            za niezgodna z prawem (merytorycznych zarzutów do tej uchwały nazbierać można
            mnóstwo - podstawowy to niegospodarność i brak zabezpieczenia interesów miasta)
            Jak nie to może trzeba będzie składać zawiadomienie do prokuratury z wnioskiem
            zabezpieczającym w postaci wstrzymania decyzją sądu wykonalność tej chorej uchwały.
            I zaczą sprawę od nowa ale za to normalnie.
            Pzdr
            PS. Zaznaczam wyraźnie że ludzie w PO w zdecydowanej większości (circa 90 %) są
            wku.... na maxa i na Piotra Krzystka i na tych radnych którzy byli na tak.
        • beatrix13 dlaczego prezydent z PO występuje przeciw PO? 22.03.10, 20:58
          jacek.zienkiewicz napisał:

>Za to jestem od wielu lat (prawie od początku istnienia) członkiem
          Platformy Obywatelskiej RP i tym bardziej jestem oburzony takim
          projektem darowania przedmiotowej nieruchomości (jak zresztą
          większość członków PO w Szczecinie - w tej sprawie występuje w
          szczecińskim PO dawno nie spotykana prawie jednomyślność)

.................................

czy to nie jego celowa zagrywka?

> JZ
          >
          • Gość: ? Re: dlaczego prezydent z PO występuje przeciw PO? IP: 62.69.221.* 23.03.10, 08:48
            bo ma poparcie KK i PiS ?
            • beatrix13 Re: dlaczego prezydent z PO występuje przeciw PO? 23.03.10, 13:14
              i co teraz z PO wystąpi przed wyborami,a po do PiS wstąpi? 2 raz
              taki nr nie przejdzie
              • Gość: :) Re: dlaczego prezydent z PO występuje przeciw PO? IP: 62.69.221.* 23.03.10, 13:38
                wystartuje jako bepartyjny , popierany przez PiS i KK, czym zagra na
                nosie PO i Nitrasowi :)
                • beatrix13 Re: dlaczego prezydent z PO występuje przeciw PO? 23.03.10, 16:52
                  o Przenajświętsza panienko chroń nas, jak mawiał wojak Szwejk
                  • Gość: gostek Re: dlaczego prezydent z PO występuje przeciw PO? IP: 178.0.99.* 24.03.10, 09:22
                    On jest KURIEWNY ,więc i PO i przed będzie służył na kolanach wyłącznie
                    czarnokięznikom !
          • jacek.zienkiewicz Re: dlaczego prezydent z PO występuje przeciw PO? 26.03.10, 01:03
            beatrix13 napisała:

> czy to nie jego celowa zagrywka?

Bea
            Bardzo możliwe że tak nakierowana na rozbicie i osłabienie PO.
            Taki dziwny początek jego kampanii wyborczej
            Pzdr
            JZ
            • beatrix13 Re: dlaczego prezydent z PO występuje przeciw PO? 03.04.10, 21:49
              jacek.zienkiewicz napisał:
              > Bea
              > Bardzo możliwe że tak nakierowana na rozbicie i osłabienie PO.
              > Taki dziwny początek jego kampanii wyborczej
              > Pzdr
              > JZ
              ......................
              a oto Jacku ciąg dalszy kampanii:

forum.gazeta.pl/forum/w,70,109525138,109577469,swietny_plakat_wyborczy_.html?wv.x=2

pozdrawiam Cię serdecznie
    • Gość: em-biz Re: "Szczecińska Targowica" -Pozamiatane! IP: *.static.espol.com.pl 22.03.10, 18:49
      Imienne wyniki głosowania
      Autor: robert_jackson 22.03.10, 17:42

Za uchwałą o szpitalu:
      głosowało - 29
      za: - 19
      przeciw - 9
      wstrzymało się - 1

1. bazyli baran PO - wstrzymał się
      2. paweł bartnik PO - za
      3. stefania biernat PIS - za
      4. leszek duklanowski PIS - za
      5. robert dymkowski PO - przeciw
      6. władysław dzikowski PO - za
      7. marek goc PO - przeciw
      8. tomasz grodzki PO - za
      9 paweł gzyl PO - za
      10. tomasz hinc PIS - za
      11. paweł juras SLD - przeciw
      12. teresa kalina PO - za
      13. andrzej karut PIS - za
      14. piotr kęsik SLD - przeciw
      15. marzena kopacka PIS - za
      16. maciej kopeć PIS - za
      17. judyta lemm PO - przeciw
      18. jolanta balicka PO - przeciw
      19. katarzyna marlicz PO - za
      20. urszula pańka PO - przeciw
      21. arkadiusz pawlak PO - przeciw
      22. jan posłuszny PO - za
      23. adam rucińśki PIS - za
      24. jan stopyra NIEZRZESZONY - za
      25. artur szałabawka PIS - za
      26. jędrzej wijas SLD - przeciw
      27. jerzy serdyński PO - za
      28. jerzy sieńko PO -za
      29. witold dąbrowski PIS - za
      • Gość: SromotnikBezwstydn Re: "Szczecińska Targowica" -Pozamiatane! IP: 178.0.99.* 24.03.10, 10:00
        Wszyscy PiSdzielcy na kolanach =za haniebnym przekrętem, tylko SLD i sześciu
        POwiaków,na stojąco,z podniesionym czołem.
        No i rozdwojony Baran...
        Stopyra dał po raz kolejny dufy...
    • Gość: . No to jak nazwiesz szczecińską PO ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 10:02
      .
      • Gość: Cap kościelny Re: No to jak nazwiesz szczecińską PO ? IP: 178.0.98.* 24.03.10, 13:36
        PO co nam TO było....
    • adams96 Re: "Szczecińska Targowica" 22.marca b.r. ?RE:znow 03.04.10, 20:04
      znowu CI sami nadal przeszkadzaja wbrew intereswi mieszkancow
      Szczecina.Na Forum internetowym te same osoby z uporem maniakow
      przeszkadzaja bo maja w tym interes osobisty.Dobro wspolne
      mieszkancow Szczecina dla nich to puste slowo.
      • Gość: SromotnikBezwstydn adams -bredzisz jak kazdy parafianin ! IP: *.static.espol.com.pl 04.04.10, 13:05
        Jedz jaja na twardo,zagryzaj kiełbachą święcona i módl się do gipsowych "bogów" i " maryyjy zawsze dziewicy"!Szpital przefrymarczony,Krzyśstek wysciskany przez bi-skopa i pozostało Ci tylko klepanie "zdrowasiek"...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka