rozkoszny_bobasek 19.03.10, 21:32 Jakieś prozaiczne te zdjęcia. Brak mi tu polotu, wizji, młodości, siły... Np wizja Flying gardens 2050. To jest wizja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: Foto-konkurs "Życie codzienne Szczecina" rozs IP: *.mtnet.eu 19.03.10, 22:38 świetnie, że można dostrzegać w codzienności coś wartego uwiecznienia. a co do czepialstwa waćpana, to miało być życie codzienne naszego miasta (a ono jest prozaiczne), a nie kolejna utopijna monumentalna wizja. zresztą co do flying, to kilak zdjęć jest z góry xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: Foto-konkurs "Życie codzienne Szczecina" rozs IP: *.ipspace.xilinx.com 20.03.10, 00:19 tylko dwie kategorie byly? "natura" i "depresja"? Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Foto-konkurs "Życie codzienne Szczecina" rozs 20.03.10, 07:52 Gość portalu: ZED napisał(a): > tylko dwie kategorie byly? "natura" i "depresja"? ------------------------------ Czy ty zawsze musisz się afiszować w każdym wątku ZED? Przecież ty nie masz pojęcia o fotografii ZED! Zaczynasz mnie wqrwiać ZED. Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Foto-konkurs "Życie codzienne Szczecina" rozs IP: *.chello.pl 20.03.10, 09:13 sobiepan1 napisał: > Zaczynasz mnie wqrwiać ZED. dopiero teraz? :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew1000 Re: Foto-konkurs "Życie codzienne Szczecina" rozs 20.03.10, 09:28 ale cienizna... nieostre, źle wykadrowane, bez obróbki, wiele bez pomysłu najlepszy pomysł pożyczkobranie, ale wykonanie fatalne... ......................................... wycieraczki obiektowe wycieraczki i maty Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Foto-konkurs "Życie codzienne Szczecina" rozs 20.03.10, 16:05 zbigniew1000 napisał: > ale cienizna... > > nieostre, źle wykadrowane, bez obróbki, wiele bez pomysłu > > najlepszy pomysł pożyczkobranie, ale wykonanie fatalne... __________________________________________________________ Nie wiem czy zauważyłeś, że to tylko amatorskie fotografie. Nie można ich porównywać ze zdjęciami profesjonalnych fotografów, którzy mają przygotowanie zawodowe, sprzęt i oprogramowanie. Jeżeli jesteś tak wybitnym znawcą tematu, to pokaż swoje, porównamy. Ps. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Foto-konkurs "Życie codzienne Szczecina" rozs 20.03.10, 17:56 wybacz, ze urazilem cie tym, ze mam swoja opinie. na nastepny raz postaram sie nie miec wlasnego zdania i postaram sie tez przekazac innym by nie mieli zdania innego niz ty. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Foto-konkurs "Życie codzienne Szczecina" rozs 21.03.10, 15:22 Gość portalu: ZED napisał(a): > tylko dwie kategorie byly? "natura" i "depresja"? tylko jeden rodzaj komentarza? ostatnio słyszałem taki żart: w piekle są kotły w których gotują się narodowości. osobny dla Niemców, osobny dla Anglików, osobny dla Polaków itd... przy każdym stoi diabeł który dopycha ludzi żeby nie wypływali tylko przy Polskim niema nikogo ;) DLACZEGO bo Polacy sami za nogi ciągną się do dna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Foto-konkurs "Życie codzienne Szczecina" rozs IP: 213.155.191.* 20.03.10, 09:39 mnie jest brak srających właścicieli z pieskami... Odpowiedz Link Zgłoś
goldnet Foto-konkurs "Życie codzienne Szczecina" rozstr... 20.03.10, 10:30 Takie konkursy są właśnie najlepsze, dobrze że został zorganizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
faranet Foto-konkurs "Życie codzienne Szczecina" rozstr... 20.03.10, 14:36 A ja polecam stronkę mojego znajomego fotografa : www.niezwykly.szczecin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra35 Re: Foto-konkurs "Życie codzienne Szczecina" rozs 20.03.10, 22:23 a ja wrzuciłam sobie do ulubionych fotogalerię i sobie pooglądam - Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Foto-konkurs "Życie codzienne Szczecina" rozs 21.03.10, 14:03 faranet napisała: > A ja polecam stronkę mojego znajomego fotografa : www.niezwykly.szczecin.pl/ i ja ją podziwiam - specjalne pozdrowienia dla Radka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk "Życie codzienne Szczecina" IP: *.static.espol.com.pl 21.03.10, 13:08 Nie widziałem zdjęć. Ale mam propozycję tematu, który zwycięży: ulica w centrum lub ulica osiedlowa i kleksy po ukochanych pieskach głupich właścicieli. To jest temat odzwieciedlający "Życie codzienne Szczecina" Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: "Życie codzienne Szczecina" 21.03.10, 14:08 a tu jeszcze kilka niezłych galerii www.flickr.com/photos/28457508@N05/ nowajan.digart.pl/digarty/ pawelmikos.digart.pl/digarty/ każdy pokazuje szczecin inaczej ;) na własny sposób - szkoda że nasze ukochane miasto wcale nie bierze taki9ch miłośników pod uwagę ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś