Dodaj do ulubionych

KUPIĘ SKLEP LUB LOKAL w CENTRUM

IP: *.pl / *.pl 02.03.04, 18:55
Kupię zdecydowanie sklep lub lokal na parterze od 40 do 150 m kw, może byc do
remontu.Wszelkie propozycje prosze na maila: a4@pf.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Poszukujący Re: KUPIĘ SKLEP LUB LOKAL w CENTRUM IP: *.pl / *.pl 02.03.04, 20:05
      Aha zapomniałem dodać, że oferuję atrakcyjną premię za pomoc w
      nieruchomości :) Pozdrowienia dla Forumowiczów.
      • Gość: joł Re: KUPIĘ SKLEP LUB LOKAL w CENTRUM IP: 82.145.90.* 02.03.04, 21:28
        Straszne masz tu tłumy. Więc się wpiszę ,żeby ten wątek jeszcze chwilę pobył na
        forum. Pozdrawiam
        • Gość: Poszukujący Re: KUPIĘ SKLEP LUB LOKAL w CENTRUM IP: *.pl / *.pl 03.03.04, 18:15
          Dzięki za przysługę i za podtrzymanie mojego wątku. Chyba szczecińscy handlowcy
          nieżle przędą skoro nikt sie nie pozbywa lokali.Tak czy inaczej podwyższam
          stawkę prowizji do 5 tyś zł ! - może być lokal niewykupiony, zadłużony , do
          remontu itp.
          • Gość: MICHAL CO TAM ZAMIEZASZ ROBIC? IP: *.proxy.mas.lu.se / *.skane.se 03.03.04, 22:53
            Dzisiaj wszystko plajtuje.
    • Gość: depresja Re: KUPIĘ SKLEP LUB LOKAL w CENTRUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 13:23
      a moze potrzebujesz dobrego handlowca,czlowieka do pracy
      na etat, chetnie skorzystam,kontakt
      depresja@op.pl
      • Gość: poszukujący Re: KUPIĘ SKLEP LUB LOKAL w CENTRUM - PROWIZJA! IP: *.pl / *.pl 05.03.04, 00:22
        niestety nie szukam pracowników - ale możesz sie zaangażować w poszukiwanie
        lokalu - mozesz również zarobić ...pozdrowienia
        • Gość: Poszukujący Re: KUPIĘ SKLEP LUB LOKAL w CENTRUM - PROWIZJA! IP: *.pl / *.pl 07.03.04, 08:07
          Podtrzymuję wątek:)
        • Gość: marknaw Re: KUPIĘ SKLEP LUB LOKAL w CENTRUM - PROWIZJA! IP: 217.153.136.* 07.03.04, 11:35
          mam fajny sklep do sprzedania 151m2 ok. 500 tys.do negocjacji
    • Gość: marknaw Re: KUPIĘ SKLEP LUB LOKAL w CENTRUM IP: 217.153.136.* 07.03.04, 11:42
      mam tez kilka mieszkań na parterach w centrum takze jeżeli jest Pan
      zainteresowany to kontakt podałem w mailu
      • Gość: Poszukujący Re: KUPIĘ SKLEP LUB LOKAL w CENTRUM IP: *.pl / *.pl 09.03.04, 10:21
        podtrzymuję wątek :)
        • Gość: Poszukujący Re: KUPIĘ SKLEP LUB LOKAL w CENTRUM IP: *.pl / *.pl 10.03.04, 18:32
          kurczę chce zostawić komuś w kieszeni pare set tysięcy złociszy i nie ma
          chętnych? Podbijam prowizję do 10 tyś zł.
          • Gość: Baron Re: KUPIĘ SKLEP LUB LOKAL w CENTRUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 20:28
            Mam do zaoferowania bardzo fajny lokal/gabinet na Placu Armii Krajowej 1.
            Trzeba tylko wysiedlić stamtąd jednego magazyniera ze stoczni i lokal jest Twój.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka