mihal111 17.05.10, 22:18 Trochę szkoda mi Węglobudu, niestety następna polska marka nie przetrwała konkurencji zachodnich marketów. Niestety w Węglobudzie od lat były pustki i zarządzanie jak w starych spółdzielniach mieszkaniowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty-ZED-bredzik podrygi umarłego... IP: *.szczecin.mm.pl 18.05.10, 00:02 Ostatnie podrygi, to lata temu, gdy mieli promocyjne książeczki - odtąd równia pochyła... Odpowiedz Link Zgłoś
goldnet Armani i Joop zamiast wanien i tapet nieco później 18.05.10, 11:15 Dla snobów czyli też coś się znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar Extra Re: Armani i Joop zamiast wanien i tapet nieco pó IP: *.chello.pl 18.05.10, 15:02 Jak nie poruszam sie samochodem, to po duperelę akurat bardzo potrzebną za 2,50 będę musiał sie przebijać do castoramy, autobus co jeździ co pół godż wydam 4,50. Kiedys potrzebowałem głupiej listwy, to sobie spokojnie wróciłem z nią pod pacha do domu , a teraz co z castoramy mam brać złodziejska bagażówkę za listwę 5, czy 10 zł. Pół dnia zmarnowanego . Tak wykończyli małe sklepy tzw żelaźniaki ze śrubkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Armani i Joop zamiast wanien i tapet nieco pó IP: *.chello.pl 25.05.10, 07:23 to kup auto i problem rozwiazany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy-telniczka Re: Armani i Joop zamiast wanien i tapet nieco pó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 14:59 goldnet napisał: > Dla snobów czyli też coś się znajdzie dopiszę chyba dla snoba? - gdy autor też wejdzie do sklepu to będzie kto? Nie wszyscy są zwolennikami tylko masowych ubrań dla bycia wspólnotą - Chiny. Jakość wykonania/tkanin/stylu/trwałość - to jest też kryterium dla wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magic Re: Armani i Joop zamiast wanien i tapet nieco pó IP: *.centertel.pl 19.05.10, 11:52 Ten wielki outlet mial byc otwarty w marcu. Ostatnio jak dzwonilem do tego pana to powiedzial, ze otworza we wrzesniu. Nie chce mi sie w to wierzyc, wystarczy sprawdzic opinie jakie kraza w necie o tym panu lub udac sie do KRS-u i sprawdzic jego akta. Ale pozyjemy - zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczeciniak Re: Armani i Joop zamiast wanien i tapet nieco pó IP: *.centertel.pl 19.05.10, 12:10 Jak na razie slyszalem o outlecie na ul. Dabrowskiego 26 Dzialaja od miesiaca. Maja dobre ceny. Sprzedaja odziez sportowa, damska i dziecieca angielskich marek. Ich oferte mozna zobaczyc na stronie www.outlet-uk.com Odpowiedz Link Zgłoś
outlet-uk chyba nie powstanie wystarczy sprawdzic prezesa 24.05.10, 13:59 www.ecogroupusa.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: chyba nie powstanie wystarczy sprawdzic preze IP: 80.94.16.* 25.05.10, 06:15 Powstanie, czy nie powstanie - uprawiasz czarny PR na forum i zaśmiecasz je swoim spamem, reklamując paskudne i tandetne szmatki dla kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remik Re: chyba nie powstanie IP: *.chello.pl 14.10.10, 23:06 Pan outlet-uk się konkurencji przestraszył i próbuje d...ę człowiekowi obrabiać. Papier i internet wszystko przyjmie, na swoich stronach mozna wszelkie głupoty wypisywać. A ty, zamiast ludzi oczerniać to zajmij się swoim biznesem, bo jak widac Węglobud zamkniety a robota w srodku wrze aż miło - widac ze lokale w srodku powstają. Tak wiec raczej ten Outlet powstanie.....Boli, co ??? Odpowiedz Link Zgłoś