Dodaj do ulubionych

No i platformiany Fyftsek znowu dał dupy, buaha!!!

03.06.10, 14:18
www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100603/SZCZECIN/201918317

Córka koncernu Inter Ikea, firma Swede Center nie może rozpocząć
budowy w Szczecinie w okolicy Bramy Portowej, bo - jak
dowiedzieliśmy się - wojewódzki konserwator nie wydał do tej pory
zezwolenia na prace ziemne.
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm wiem!!!! IP: 188.33.156.* 03.06.10, 14:21
      To wina bobrów!!!!
      • Gość: Ktos Re: wiem!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.10, 14:27
        ZED: To prywatna inwestycja! Co ma krzystek do prywatnej
        inwestycji? krzystkowi nic do tego :DDD hahahhahahaha
        • Gość: Ktos Re: wiem!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.10, 14:30
          forum.gazeta.pl/forum/w,70,112351145,112351145,Ikea_wstrzymala_sie_przy_Bramie_Portowej.html

juz tutaj jest o tym dyskusja
        • Gość: . Re: wiem!!!! IP: *.chello.pl 03.06.10, 15:21
          Gość portalu: Ktos napisał(a):

> ZED: To prywatna inwestycja! Co ma krzystek do prywatnej
          > inwestycji? krzystkowi nic do tego :DDD hahahhahahaha

Ale z czego rżysz? Przecież to prawda. Krzystek nie ma tu nic do rzeczy, to
          prywatna sprawa inwwestora i załatwiania zezwoleń.
          Krzystek to nie mój idol ale obarczanie go o wszystko co złe to już szczyt
          kretynizmu albo spisienie kompletne, co na jedno wychodzi.
          • Gość: kiełbaska Re: wiem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 15:52
            Gość portalu: . napisał(a):

szczyt
            > kretynizmu albo spisienie kompletne, co na jedno wychodzi.

Kropka, czy ciebie pogięło (pytanie jak kropkę gnie), obarczaniem za
            wszystko kogoś poza sobą charakteryzuje się PO więc powinieneś
            powiedzieć: kretynizmu albo speowienie kompletne, co na jedno
            wychodzi.

A co do Kzystko, to fakt wina w tym jego podstawowa, bo jest. Ale
            warto pamiętąć, że taki kram ile mu nici staje.
          • Gość: ZED Re: wiem!!!! IP: *.chello.pl 03.06.10, 15:55
            Weźcie się do roboty, nieroby, bo tylko umiecie narzekać. Prezydent
            miasta nie jest od budowania domów, zapmiętajcie to sobie, śmiecie.
            Czy do waszych świńskich łbów nie dociera, że to jest własność
            prywatna, a więc właściciel może tam robić co zechce? Może wybudować
            tam port, zrobić plażę, albo niczego nie tknąć? To nie wasza sprawa,
            co ktoś robi na swojej prywatnej ziemi. I wara od Krzystka, bo to
            najlepszy prezydent Szczecina w XX wieku i w XXI.
            • Gość: kiełbaska Re: wiem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 15:59
              Zedziu odstaw już, odstaw, bo cię pan do budy przykręci.
            • Gość: ZED Re: wiem!!!! IP: *.ipspace.xilinx.com 03.06.10, 20:10
              im wiecej sie pode mnie podszywasz tchorzliwy patafianie tym bardziej pograzasz
              siebie i swoich kumpli frustratow.
            • Gość: czy-telniczka Re: wiem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 09:55
              Gość portalu: ZED napisał(a):

> Weźcie się do roboty, nieroby, bo tylko umiecie narzekać. Prezydent
              > miasta nie jest od budowania domów, zapmiętajcie to sobie, śmiecie.
              > że to jest własność prywatna, a więc właściciel może tam robić co zechce?
              ------
              "Nie chcę ale muszę" i chcę zapytać się o korzenie ZED-a? Z wypowiedzi wnioskuję
              że mentalnie to bliskie są spadkobiercom armii sąsiedzkiej :(
            • Gość: czy-telniczka Re: wiem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 14:16
              Gość portalu: ZED napisał(a):

> Może wybudować tam port, zrobić plażę, albo niczego nie tknąć?
              > To nie wasza sprawa, co ktoś robi na swojej prywatnej ziemi.
              > I wara od Krzystka, bo to najlepszy prezydent Szczecina w XX wieku i w XXI.
              ----
              "Zło bierze się z niezrozumienia dobra"

Polecam też taką lekturę - może pomoże uniknąć sporu w dalszej dyskusji?.

www.architektura.info/index.php/ustawa_o_planowaniu_i_zagospodarowaniu_przestrzennym/rozdzial_2_planowanie_przestrzenne_w_gminie
          • Gość: Ktos Re: wiem!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.10, 10:12
            > Ale z czego rżysz? Przecież to prawda. Krzystek nie ma tu nic do
            rzeczy, to
            > prywatna sprawa inwwestora i załatwiania zezwoleń.
            > Krzystek to nie mój idol ale obarczanie go o wszystko co złe to
            już szczyt
            > kretynizmu albo spisienie kompletne, co na jedno wychodzi.

Oczywiscie ze bezposredniego wplywu nie ma! Ale dopilnowanie tego by
            ta inwestycja doszła do skutku i nie straszył tam pusty plac
            ogrodzony blacha falista, zasrany ptasimi odchodami przez nastepne
            20 lat to juz jest jego problem, bo nie moze byc na to zgody by
            inwestor bawił sie z miastem w kotka i myszke do konca swiata.

Moze faktycznie to tylko fałszywy alarm, ale niestety w Szczecinie
            nigdy nic nie wiadomo. Te same pierdoły o braku dokumentów słyszałem
            kiedy działki należały do roiznera, a jak to sie skonczyło kazdy
            widzi do dzis.
      • Gość: . Re: wiem!!!! IP: *.chello.pl 03.06.10, 15:55
        Gość portalu: mmm napisał(a):

> To wina bobrów!!!!

Nie. To wina kogucików.
        • Gość: mmm te koguciki dawały miejsca pracy! IP: 109.243.43.* 03.06.10, 17:24
          tak cirka ok 20, aleja kwiatowa około 30 - ten peowiany ch...ek
          potrafi tylko likwidować a nic tworzyć. Słyszałem taką historię, że
          po tym jak do Szczecina zawitał Tieto, Fyftsek zadzwonił do ich main
          manago czy może podpiąć się pod ściągnięcie ich do Szczecina, main
          manago Tieto był zdziwiony bo nawet nie wiedział kim jest Fyftsek
          ale mu pozwolił, ludzki pan....
          • Gość: ZED Re: te koguciki dawały miejsca pracy! IP: *.ipspace.xilinx.com 03.06.10, 20:18
            ale lecisz z populizmem. zapisz sie do PiS. potrzebuja tam takich jak ty.
            • Gość: anty-ZED-bredzik Re: te koguciki dawały miejsca pracy! IP: *.szczecin.mm.pl 03.06.10, 21:22
              W obiecankach cacankach nikt Krzystka nie przebije. Idź ZED z nim płotu poszukać wokół Gontynki.
              • zed.1 Re: te koguciki dawały miejsca pracy! 03.06.10, 21:52
                ty masz jakies zboczenie z tym plotem. (albo po prostu jestes zwyklym glupkiem i
                jestes monotematyczny).
                • Gość: anty-ZED-bredzik Re: te koguciki dawały miejsca pracy! IP: *.szczecin.mm.pl 04.06.10, 15:26
                  Ty masz zboczenie z bezmyślnym włażeniem w dupę Szefunciowi.

Jak się czepiałem mieszkania, w którym na krzywy ryj mieszkał 9 lat, to Ci to nie pasował. Teraz czepiam się podpie...nego płotu oraz tego, że nie umiał przez 4 lata nawet zarysować swojej obietnicy wyborczej a wręcz stwarza swoją nieudolnością zagrożenie dla mieszkańców.
            • Gość: kiełbaska Re: te koguciki dawały miejsca pracy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 22:34
              Zedzik napisał:
              > ale lecisz z populizmem. zapisz sie do PiS. potrzebuja tam takich jak
              ty.

Ha, coś w tym jest. PO jest taką internacjonalną partią, taką
              interpoglądową, że niezaleznie w jakiej partii jesteś to i tak jesteś w PO.
    • Gość: ZED kilka powodow dlaczego jestes debilem IP: *.ipspace.xilinx.com 03.06.10, 20:15
      jestes imbecylem ohne_zucker, a oto najwazniejsze przyklady na poparcie tego:
      - smiejesz sie z problemow wlasnego miasta, widac walka polityczna jest dla
      ciebie wazniejsza niz Szczecin. jak typowa wsza jestes tu by robic szambo a nie
      z uwagi na miasto.

- nie rozumiesz slowa pisanego, gdyz wyraznie jest napisane wojewodzki
      konserwator
      , a ty piszesz, ze to wina prezydenta. naucz sie chlopku roznicy
      miedzy wladzami wojewodzkimi a miejskimi bo sie osmieszasz.

- w innym tekscie wyraznie inwestor mowi, ze to tylko przesuniecie proceduralne
      a nie wstrzymanie, a ty sie brandzlujesz juz z radosci, ze cos moglo sie w
      szczecinie nie powiesc.
      • Gość: anty-ZED-bredzik Re: kilka powodow dlaczego jestes debilem IP: *.szczecin.mm.pl 03.06.10, 21:15
        A wojewódzki konserwator ćwierćinteligencie podleg może innemu, niż z PO wojewodzie, co? A może w tym mieście, gdzie jest urząd wojewódzki jedna frakcja chłopców w krótkich spodenkach podsrywa drugą? Obie z PO?
        • zed.1 hehehe, kolejny 03.06.10, 21:37
          i co, wojewoda podlega prezydentowi? to chcesz nam powiedziec? bo samo to, ze
          wojewoda i prezydent jest z PO nie znaczy, ze urzedy i stanowiska dzialaja wg
          przyslug i kolezenstwa.

to, ze ja i kaczynski jestesmy z polski nie znaczy, ze kaczynski bedzie robil to
          co chcialbym by robil

ale dyskusja z toba nie ma sensu i tak. to tak jakby dyskutowac z wiadrem
          ziemniakow.
          • Gość: Frasui Re: hehehe, kolejny IP: *.xdsl.centertel.pl 03.06.10, 21:54
            ze
            wojewoda i prezydent jest z PO nie znaczy, ze urzedy i stanowiska dzialaja wg
            przyslug i kolezenstwa.

Czy ktoś oprócz tego Krzystkowego sługusa(który z pewnością wie że tak nie
            jest)jest w stanie w powyższe uwierzyć?
          • Gość: gumiś cała banda darmozjadów z PO IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.10, 23:26
            nie potrafią rządzić skutecznie
            • Gość: ZED a darmozjady z PiS? IP: *.mysmart.ie 04.06.10, 02:28
              a darmozjady z PiS potrafia rzadzic skutecznie? a gdzie sie nibt tego nauczyli.
              skoro dwa lata rzadow nad krajem nie pokazaly zadnej skutecznosci. a na rynku
              lokalnym to niby gdzie mieli sie nauczyc? na panstwowej posadce w totalizatorze?
              czy moze sprzedajac okna? to jest wyznacznik umiejetnosci skutecznego rzadzenia?
              moze jakiegos hydraulika wybierz na prezydenta.
              • Gość: IP to IP Re: a darmozjady z PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 07:05
                Na pierwszy rzut oka widać, że ta "szwedzka córka" po rozgrzeszenie nie
                poszła....
              • Gość: gumiś darmozjady z PO IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.10, 07:28
                na razie to twój prezio był zastępcą u magazyniera i nawet na to się
                nie nadawał.Ludzie któzy maja swoje firmy nadająsię do rządzenia
                Szczecinem wspaniale ale tam u was w PO takich nie ma bo wszyscy z
                państwowego koryta żyją.
                • Gość: ciemna blondynka Re: darmozjady z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 10:28
                  Jakoś jestem dziwnie spokojna o skuteczność i zaradność megakoncernu stworzonego
                  przez byłego sympatyka nazizmu i alkoholika. Nie takie rzeczy potrafili. Jeśli
                  tylko postanowili coś zbudować, z pewnością im się uda. Nawet gdyby mieli
                  sprasować do płaskich paczek wszystkich urzędników... Nie żal Wam klawiatury..?
                • Gość: ZED malo wiesz, a piszesz IP: *.ipspace.xilinx.com 04.06.10, 20:24
                  akurat w PO jest wiecej ludzi z doswiadczeniem w prywatnym biznesie niz
                  w PiS. sprawdz oswiadczenia majatkowe radnych pis. zobaczysz gdzie
                  pracuja.
              • Gość: szczecin Re: a darmozjady z PiS? IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 05.06.10, 11:26

więcej pokory.... i szacunku do nas, Szczecinian. Słowa które umieszczasz
                na forum odstraszają od PO i p. Krzystka. A to my za kilka miesięcy
                odbierzemy Wam włądze.

Szczecin
                • Gość: ZED Re: a darmozjady z PiS? IP: *.ipspace.xilinx.com 05.06.10, 23:16
                  ja nie jestem w PO a slowa jakie pisze to moje slowa. jak przerzucasz
                  wine za moje slowa na kogos innego to chyba nie moj problem? :)
                  • Gość: anty-ZED-bredzik Re: a darmozjady z PiS? IP: *.szczecin.mm.pl 06.06.10, 11:07
                    Na tym forum nie ma nikogo, kto byłby bardziej w PO, niż Ty i nikogo kto bardziej tej partii zaszkodził na tym forum niż Ty.

Ludzie nie trawią Twojej obłudy oraz przkręcania rzeczywistości.
          • Gość: anty-ZED-bredzik Re: hehehe, kolejny IP: *.szczecin.mm.pl 04.06.10, 15:27
            Zdaje się, że obaj podlegają tej samej komórce partyjnej, co? Nitras przecież pokazał, jak się wzywa na dywanik i ustawia... np. jak się organizuje konkursy na kuratorów, w których wygrywa jedynie słuszny kurator z rozdania partyjnego.
            • Gość: ZED Re: hehehe, kolejny IP: *.ipspace.xilinx.com 05.06.10, 00:02
              widze, ze strasznie lubisz sie kompromitowac swoja niewiedza. w
              konkursie na kuratora wygral jeden jedyny kandydat jaki stanal do
              konkursu. masz pretensje do goscia, ktory stanal czy do tych co nie
              staneli?
              • Gość: bezrobotny chcę posadę od PO IP: *.szczecin.mm.pl 05.06.10, 00:07
                Czy był konkurs na członków zarządu województwa, dyrektorów w Zamku, etc? Czy
                wystarczy tylko zapisac się do PO i wchodzi w d... Sławkowi, żeby brac kasę 5-10
                tys. miesięcznie? Chętnie się tego podejmę.. cwiczę zwieracze...
              • Gość: anty-ZED-bredzik Re: hehehe, kolejny IP: *.szczecin.mm.pl 05.06.10, 01:46
                Skoro tajemnicą poliszynela, ty mierny dupowłazie, było, że kuratorem ma zostać ten, kto ma zostać, to nikt nie wystartował.

W komunie też jedynie słuszny kandydat startował i wygrywał. PO powinno się schować ze wstydu, że nie unieważniło konkursu i pozwoliło taką szopkę przeprowadzić.

Ale przeciez dla Ciebie to normalne, że w blisko 400 000 mieście nikt nie chce konkurować o stanowisko z ustawionym gościem... ależ Ty masz nasrane partyjnie we łbie ZED!
                • Gość: bezrobotny Chcę POsady od PO IP: *.szczecin.mm.pl 05.06.10, 09:47
                  Zed. załatw mi posadę kuratora lub wicedyrektora w Zamku Książąt. Chcę, by żyło
                  mi się lepiej dla dobra swojego i PO! I bezrobocie spadnie.
                • Gość: ZED Re: hehehe, kolejny IP: *.ipspace.xilinx.com 05.06.10, 23:18
                  ta, dla ciebie zawsze za wszystkim jest spisek i sterowanie z gory.
                  lecz sie czlowieku.
                  • Gość: jaro Re: hehehe, kolejny IP: *.szczecin.mm.pl 05.06.10, 23:33
                    A Ty jaką masz posadę w PO zed?
                  • Gość: . Re: hehehe, kolejny IP: *.chello.pl 05.06.10, 23:40
                    Bo to jest cudowny przypadek, że na 11 kandydatów na dyrektora
                    placówki podległej miastu wygrywa akurat ten JEDYNY, który
                    jest "człowiekiem bez defektu" (tzn. że przypadkiem posiada
                    legitymację członkowską PO).
                    • Gość: bazyl Re: hehehe, kolejny IP: *.szczecin.mm.pl 06.06.10, 10:39
                      Ogrodnik miejski, dyrektor XIII Muz, dyrektor ZWiK, kurator, po. dyrektorów w
                      urzędzie marszałkowskim, SCR dziesiątki posad dla ludzi z PO i PSL...I to jest
                      ich wizja reform - zajac posady i brac kasę!
                      • konspirant.0 Re: hehehe, kolejny 06.06.10, 11:20
                        niech mi ktoś pokaże jednego dyrektora w tym mieście bez legitymacji PO
                        • Gość: pslowiec Re: hehehe, kolejny IP: *.szczecin.mm.pl 06.06.10, 11:25
                          masz jeszcze kilku z PSL; Kunc, Samołyk...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka