rrado 18.03.04, 13:14 ciekawy wywiad z pania Zyta w ostatnim TP. w wersji elekto jest tu: tygodnik.onet.pl/1547,1154683,dzial.html pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Gilowska?? To ja proszę o azyl na Kubie! IP: 212.14.0.* 18.03.04, 14:27 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: a co może leeper? 18.03.04, 14:40 gilowska albo taka kamela sowińska to kobitki które wreszcie zrobiłyby porządek gospodarczy w tym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana oczy...wiście! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 16:10 u leppera,ministrem finansów miała być,zdaje się,specjalistka od kurwików? Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Gilowska?? To ja proszę o azyl na Kubie! 18.03.04, 14:42 na kubie mozesz jechac juz teraz. spragniony zycia na kredyt, komunistycznego raju? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana xyz,nie ma sprawy! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 15:51 sądząc po twoich poglądach,fidel przygarnie cię bez problemu.czemu konkretnie gilowska ci się nie podoba?na mnie robi dobre wrażenie.jest fachowa,wie o czym mówi i umie to powiedieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: xyz,nie ma sprawy! IP: 212.14.0.* 23.03.04, 08:02 Nie wiem której Gilowskiej ty słuchasz, bo ta która pokazują w telewizji to demagog niegorszy od Leppera. Ona nie ma bladego pojęcia o ekonomii. A jaje jedyne poglądy gospodarcze, to 15 %owy podatek liniowy oraz SLD jest bee. Nie ma nic więcej do powiedzenia. Czysta negacja. A to i ja potrafię, a do rządu się nie pcham. Jak go wprowadzi, to Kuba w porównaniu z PO-lską będzie potęgą gospodarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Wywiad 18.03.04, 14:41 piotr33k2 napisał: > gilowska na premiera! no minimum min finansow. a chyba najlepiej zeby miala taka pozycje jak teraz hausner. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Wywiad 18.03.04, 14:48 to już obojetne bo gdyby była nawet premierem to wiedziałaby kogo zrobić ministrem finasów ,kogoś kto ma takie poglądy na finase i ekonomie jak ona sama. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wywiad 19.03.04, 01:07 Prof. Gilowska, niespodziewana "Wunderwaffe" PO. Olechowski na doslownie kilka godzin przed rejestracja listy PO do sejmu w 2001 r. w Lublinie wpisal ja na liste, bo pewien gentleman w ostatniej chwili sie z kandydowania rozmyslil. Wybor okazal sie strzalem w dziesiatke dla Platformy, a ja mam nadzieje graniczaca z pewnoscia, ze takze dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WzK Re: Wywiad IP: 82.139.15.* 19.03.04, 01:21 Miała iść z LPR, ale na kilka dni przed rejestracją Giertych ją "wyciął", a później ją wciągneli na listy P.O. I dlatego nas tak teraz nie lubi... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wywiad 19.03.04, 08:34 Tobie chyba na glowe padlo WzK. Gilowska byla wowczas czlonkiem UW, nie rob sobie jaj z siebie i swojej partii watpliwego autoramentu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Wywiad IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 09:39 prof.zyta gilowska nigdy nie miała nic wspólnego z lpr.jedyna partia,do której należała to uw.liga musi pozostać przy swoim"specu"od gospodarki,grabowskim (pamiętacie go jeszcze z czasów,gdy kandydował na prezydenta?).podobno osobnik ten,23 b.m.przyjeżdza do szczecina na cykl spotkań z miejscowym biznesem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WzK Re: Wywiad IP: 82.139.15.* 22.03.04, 20:13 He he - prawdziwie "święte" oburzenie. Poopowiadał bym wam więcej o tej Zycie... Ale po co, skoro: - i tak mi nie uwierzycie; - powiecie znów - że padło mi na głowe; - lub nawet jeszcze co gorszego. Więc już nic nie powiem o Zycie - nie jestem wszak masochistą, ani żadnym takim... Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Wywiad 19.03.04, 13:12 absztyfikant napisał: > Tobie chyba na glowe padlo WzK. Gilowska byla wowczas czlonkiem UW, nie rob > sobie jaj z siebie i swojej partii watpliwego autoramentu... niedlugo samoobrona powie ze zyta miala byc ich wiceprzewodniczaca. pozdrawiam rado > Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Wywiad 22.03.04, 21:58 uw. była kuznią madrych ludzi ,potwierdza to przypadek gilowskiej o której członkowstwie w uw. nic nie wiedziałem . Odpowiedz Link Zgłoś