Dodaj do ulubionych

Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy

27.08.10, 11:10
Rządzi jednoosobowo Brudziński a chciałaby jednoosobowo rządzić MJW.
Obserwuj wątek
    • Gość: swojak Re: Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.10, 11:17
      głos prawdy
    • zendafun Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy 27.08.10, 11:22
      Podam przykład. W programie "You Can Dance" startował szczecinianin Michał
      Pawłowski. Zachęcałam wszystkich, aby głosowali na niego SMS-ami....

o żesz, jak rozumiem to część tej profesjonalnej pracy za którą pobiera dietę
      pani pacyna. Niezłych będziemy mieli kandydatów. W jakiej części miasta
      mieszka ta pani? Może mieszkańcy tej dzielnicy powinni obligatoryjnie, przez
      aplauz, że zacytuję klasykę. A odgłos paszczą.
      • Gość: glon Re: Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy IP: 213.155.168.* 27.08.10, 11:55
        Ta paniusia przynajmniej próbuje lansować "kulturę", na której się
        zna. To jej nie dyskwalifikuje jako kandydata na prezydenta.
        Przecież Jurczyk też był w tej dziedzinie i wielu innych kompletnym
        analfabetą, a jednak diety brał.
      • zed.1 SMS na audiotele ku chwale Szczecina!!! 27.08.10, 12:12
        jak zostanie prezydentem wszyscy dostana nakaz glosowania w audiotele.
        niesamowita aktywnosc samorzadowa, rece opadaja. to ma byc argument, ze
        posla nie interesuje region bo nie wyslal sms do tvn? :)
        cyrk, ku... cyrk.
        • Gość: gwidon Re: SMS na audiotele ku chwale Szczecina!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.10, 16:31
          ty durniu nie rozumiesz że to jest szczecinianin i jak w YCD
          występowała dziewucha z Koszalina to prezydenta zrobił całą akcję
          żeby na nią głosowali????!!!!!
          • zed.1 Re: SMS na audiotele ku chwale Szczecina!!! 28.08.10, 02:27
            to ma wygrac dlatego, ze jest ze szczecina czy dlatego, ze jest lepszy?

jebnij sie w glowe, to jest promowanie mentalnosci kolesi. nasi lepsi
            niz inni bo sa nasi? nie, nasi sa lepsi jesli FAKTYCZNIE SA LEPSI!
        • beatrix13 a fe JaCyna, ja mozna takie gnioty jak ycd 27.08.10, 16:42
          oglądać i promować, widać paniusia z okienka ma kiepski guścik- ycd,
          Plebanie, M jak mdłosci,a książki paniusia poza czekowymi czyta?
          • Gość: gwidon ty też durniu nie rozumiesz? IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.10, 17:06
            ty durniu nie rozumiesz że to jest szczecinianin i jak w YCD
            występowała dziewucha z Koszalina to prezydenta zrobił całą akcję
            żeby na nią głosowali????!!!!!

ty rozumiesz ale ci płacą żebyś udawał że nie rozumiesz
      • Gość: Sz. Re: Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 15:05
        Czy ten gniot nie był emitowany przez koncern,który wspiera PO,nie starając się
        nawet zachować cienia obiektywizmu?Czy pani Jacyna-Witt nie wie,że byłoby to
        finansowe wsparcie m.in. jej konkurencji? Poza tym,co do k*rwy nędzy wspólnego
        mają wygibasy nieudaczników z rządami w blisko pół-milionowym mieście?Od siebie
        dodam-baby do garów,nie do polityki!Ale,skoro alternatywą są rządy
        zniewieściałych mężczyzn...
    • Gość: Bruce Lee A co z np. Golemą? IP: *.pcmedia.com.pl 27.08.10, 11:23
      Profesjonalnie pracowała? A co z tańcem wokół opery? Popierała Golemę i jego
      przewał zablokowany w ostatniej chwili przez Łuczaka. Jako radna sejmiku i
      członek komisji kultury jest na diecie u Golemy, na diecie w dosłownym znaczeniu
      słowa, bo przy tym żarciu jakie ofrują jego knajpy można tylko mieć jedną
      alternatywę: dieta, a dla katolików ścisły post. Jacyna za władzę sprzeda
      każdego,powinni ją leczyć, rejonizacja nie obowiązuje.
      • nefrolog Re: A co z np. Golemą? 27.08.10, 11:36
        Niestety w administracji PRL Bis nie ma służb chroniących przestrzeń publiczną
        od takich person. Stąd miedzy innymi
        jesteśmy
        świadkami niszczenia państwa
        przez zdegenerowaną rasę polityków,
        nastawionych wyłącznie na realizację swoich osobistych terapii i prywatnych
        celów, opłacanych ze środków publicznych.
        • Gość: Antek3 Re: A co z np. Golemą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 12:02
          zajęła by się pani Jacyna czymś pożytecznym , a nie w kółko jacy to w
          tym PiS straszni, szkoda że zanim jej odmówili poparcia to nic złego
          nie mówiła, a może to po prostu zakłamania, fałsz i dwulicowość?
          • Gość: PsL Re: A co z np. Golemą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 12:05
            przecież Brudziński był w porządku dla pani radnej dopóki PiS ją
            odtrącił... i nagle są straszni... coś tu nie gra... ktoś jest fałszywy
            • zed.1 Re: A co z np. Golemą? 27.08.10, 12:14
              nitras kiedys powiedzial, ze jacyna to zale odtraconej kobiety. widac
              najpierw nitras ja odtracil i wtedy byl be, teraz bredzinski i tez jest
              be :)
              • lescigales Re: A co z np. Golemą? 27.08.10, 19:18
                zed.1 napisał:

> nitras kiedys powiedzial, ze jacyna to zale odtraconej kobiety.
                widac
                > najpierw nitras ja odtracil i wtedy byl be, teraz bredzinski i tez
                jest
                > be :)
                >

Mało fortunne sformułowania piszącego powyżej świadczą o braku
                wszystkiego co zwie się elegancją życia(co komuna zrobiła z
                mężczyznami?!).Nie popieram MJW,jest koniunkturalistką,ale tak jak
                ZED nie wolno się wypowiadać!Przy okazji:zadawanie się z obecnymi
                politykami zachodniopomorskimi(Brudziński,Krzystek i nasz mistrz
                kierownicy Nitras)określa wszystkich jednoznacznie:WIOCHA!Z powodu
                całego zła przynoszonego przez żenujących,obecnych chłopców z PO
                oddam głos na panią Małgorzatę Jacynia- Witt.Pewnie ulice nadal będą
                śmierdzieć,pewnie kościół nadal będzie gadał na poziomie
                średniowiecza,pewnie wszystkie nieroby ze służb miejskich dorobią
                legendy do zwykłej miotły.Wszystko jest możliwe.Ale pani Jacyna-Witt
                jest prywatnym przedsiębiorcą,nie zakompleksioną,niespełnioną
                paniusią czy partyjnym pryszczatym.
                • Gość: PawelA Re: A co z np. Golemą? IP: *.chello.pl 27.08.10, 20:23
                  Chyba mało uważnie Kolega/żanka czytał/a wpisy na blogu tej Pani. Że
                  zacytjuę przedmówcę:
                  "JEST zakompleksioną, niespełnioną paniusią" chorobliwie nader żądną
                  władzy. Widać to po jej poczynaniach, artykulikach, foteczkach na
                  rowerkach, blogu i wypisywanych tam bzdurach.

Chwila czytania ze zrozumieniem wystarczy, żeby to pojąć.

Ta Kobieta jest takim samym wielkim złem jak obecnie, tfu, panujący
                  pan K.
                  • lescigales Re: A co z np. Golemą? 27.08.10, 21:58
                    Może i prawda,że jest zakompleksioną... itd.Ale co powiedzieć o tych
                    małych,nie tylko wzrostem chłopczykach?Są otwarci na nowoczesne miasto?
                    Rozumieją co znaczy społeczeństwo wielokulturowe?Przekładają interes
                    społeczny nad prywatą?Hm...
                    • beatrix13 Re: A co z np. Golemą? 27.08.10, 23:10
                      lescigales napisała:

> Może i prawda,że jest zakompleksioną... itd.Ale co powiedzieć o
                      tych małych,nie tylko wzrostem chłopczykach?Są otwarci na
                      nowoczesne miasto? Rozumieją co znaczy społeczeństwo wielokulturowe?
                      Przekładają interes społeczny nad prywatą?Hm...
                      ..................
                      żaden z obecnych starających się o stołek prezydencki nie spełnia
                      tych warunków,a więc lepiej nie szmacić swojego autografu na liście
                      wyborczej
                  • tatemen z czystej przyjemności 27.08.10, 22:45
                    poszukiwania umiejętności czytania ze zrozumieniem, wskaż mi skąd
                    wysuwasz swoje wnioski? Ale zrób to konkretnie, opierając się na
                    faktach. Bardzo cię proszę.
                • zed.1 Re: A co z np. Golemą? 29.08.10, 20:48
                  ble ble ble, skoro sie tak wypowiedzialem to widac wolno sie tak
                  wypowiadac.

i jak zwykle ci moralisci mowiacy co wypada a co nie nie moga sie
                  powstrzymac by zaraz potem sami wyskoczyc z tekstami ponizajacymi
                  opcje przeciwna. w dupie mam takich moralistow i ich moralne
                  wykladnie.

ty mowisz, ze ona nie jest zakompleksiona? ja tu widze wyrazne
                  feministyczne skrzywienie, uraz do mezczyzn i manie wladzy. jesli
                  tego nie dostrzegasz to zastanow sie nad soba.
              • nefrolog Re: A co z np. Golemą? 29.08.10, 11:19
                zed.1 napisał:

> nitras kiedys powiedzial, ze jacyna to zale odtraconej kobiety.

Bo Nitras sam dobrze wie, jaki koszmar może wywołać odtrącona i sfrustrowana kobita.
                • Gość: gruby Re: A co z np. Golemą? IP: 81.219.203.* 29.08.10, 20:43
                  ksyfka żona na pewno nie rzuci bo kto by taką paszkwilę przygarnął z
                  3 bachorami
                  • beatrix13 Re: A co z np. Golemą? 29.08.10, 21:34
                    Gość portalu: gruby napisał(a):

> ksyfka żona na pewno nie rzuci bo kto by taką paszkwilę przygarnął
                    z 3 bachorami
                    ..................
                    w ten sposób zamierzasz prowadzić kampanię wyborczej swojej pańci
                    Jacynowej?
                    nawet wobec Krzystkowej starsza radna ma kompleksy, no cóż, młodości
                    zazdrości, bo moglaby byc jej matką
          • beatrix13 Jacyna-Witt jak Kaczyński zmienia maskę na wybory 27.08.10, 16:45
            Gość portalu: Antek3 napisał(a):

> zajęła by się pani Jacyna czymś pożytecznym , szkoda że zanim jej
            odmówili poparcia to nic złego nie mówiła, a może to po prostu
            zakłamania, fałsz i dwulicowość?
    • prezydent-rp Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy 27.08.10, 12:09
      Brudziński o paliwie Jacyny-Witt

Rozmowa z Joachimem Brudzińskim, posłem i przewodniczącym PiS na Pomorzu Zachodnim

- Czy jest pan aż taki zły, jak pisze o panu w liście otwartym Małgorzata
      Jacyna-Witt?

- Jestem rozdarty i nie wiem, co o tym sądzić. Wielokrotnie słyszałem bowiem z
      ust Małgorzaty Jacyny-Witt komplementy pod moim adresem. Tak było do momentu,
      kiedy zdecydowała się ona wystartować w wyborach samorządowych z własnym
      komitetem wyborczymi i usłyszała od nas, że nie poprzemy bezwarunkowo jej
      kandydatury na prezydenta Szczecina. Teraz dowiaduję się z jej listu
      otwartego, że jestem wyjątkowo niedobrym człowiekiem i politykiem. Nie wiem,
      które jej słowa są prawdziwe. Chyba powinienem wybrać się na rekolekcje i
      wszystko spokojnie przemyśleć.

- Podobne słowa pod pana adresem rok temu padły z ust posłanki Mirosławy
      Masłowskiej, więc może coś w tym jest?

- Nie jestem osobą, która odpycha od siebie ludzi i zamyka się na środowiska
      zewnętrzne. Uważam, że warto być otwartym na ludzi aktywnych. Najlepszym tego
      przykładem jest moja postawa wobec radnej Jacyny-Witt, którą zaprosiłem do
      współpracy z PiS i która przez cztery lata była przy moim boku.

Poradzę sobie z krytyką mojej osoby. Nie mam zamiaru rewanżować się radnej
      podobnymi słowami, choć na pewno argumentów by mi nie zabrakło. Nie żałuję też
      tego, że pani Małgosia nie dotrzymała danego słowa, a chodziło o to, że możemy
      różnić się politycznie, ale nie obrzucajmy się publicznie błotem. Nic jednak
      nie upoważnia radnej Jacyny-Witt do wygłaszania negatywnych opinii na temat
      mojego środowiska politycznego choćby ze względu na takich ludzi, którzy są w
      ścisłym kierownictwie szczecińskiego PiS, jak Leszek Duklanowski czy Kazimierz
      Drzazga. Oni swoją działalnością opozycyjną w PRL dali dowody swojej odwagi i
      prawości, o jakiej Małgorzata Jacyna-Witt mogłaby tylko pomarzyć.

- A jak pan myśli, po co radna napisała ten list?

- Jacyna-Witt próbuje podpiąć się pod Marka Migalskiego, bo wie, że każdy kto
      zaatakuje dziś Jarosława Kaczyńskiego i jego najbliższych współpracowników
      może liczyć na zainteresowanie mediów. Myślę też, że zabrakło jej paliwa na
      krytykę prezydenta Piotra Krzystka i rządzącej PO, więc teraz próbuje
      ekscytować opinię publiczną moją osobą i moimi przyjaciółmi.

- Czy to już pewne, że PiS poprze kandydaturę senatora Krzysztofa Zaremby na
      prezydenta Szczecina?

- O tym, że coś jest pewne będziemy mogli mówić 4 września, kiedy oficjalnie
      wybierzemy naszego kandydata.

- Dziękuję za rozmowę.

Rozmawiała: Magdalena SZCZEPKOWSKA

Małgorzata Jacyna-Witt, radna wojewódzka, opublikowała we wtorek list otwarty
      do Joachima Brudzińskiego, w którym obarcza go współodpowiedzialnością za zły
      wizerunek PiS. Radna zarzuca posłowi, że nie dba on o sprawy Szczecina,
      zaniedbuje dialog z lokalnymi działaczami PiS i jednoosobowo kieruje
      partyjnymi strukturami. „W województwie zachodniopomorskim PiS to Ty, bo to
      tylko i wyłącznie Ty decydowałeś o obsadzaniu stanowisk w regionie, gdy PiS
      było u władzy, oraz miejscach na listach w kolejnych wyborach” - czytamy we
      fragmencie listu.

zrodlo:
      www.24kurier.pl/W-Gazecie/Brudzinski-o-paliwie-Jacyny-Witt
    • Gość: smark Re: Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy IP: 213.155.168.* 27.08.10, 12:12
      U nasz na dzielni Józek nauczył się już wiązać krawat i nie siorbie,
      kiedy pije z butelki. Mówi, że chce zostać radnym.
      - Przecież nie potrafisz jeść widelcem i nożem - powiadają niektórzy
      kumple, co nie przepadają za Józkiem.
      - W pracy będę jadał tylko kanapki - odpowiada politycznie Józek.
      Nawet oni podziwiają w tym momencie jego determinację w swerze
      działań dla dobra ogółu.
    • Gość: Bodzio Franek A co z np. Golemą? IP: *.pcmedia.com.pl 27.08.10, 12:44
      Golema to farbowany lis, podwiesi się pod tego, kto wygra. Wybierzmy kogoś spoza
      układu, zbuntujmy się wreszcie niech przestaną z nas robić głupców. Jacyna to
      baba łasa na władzę, więc niech idzie na zmywak do Golemy i tam rządzi, Krzystek
      do seminarium, Litwiński na harcmistrza przystani, a Nitrasa do Korei Ludowej,
      inaczej to miasto umrze, ono nie przetrzyma kolejnych rządów partyjnej kliki.
    • Gość: Szajbus Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy IP: *.pcmedia.com.pl 27.08.10, 13:13
      Chyba nowe grupy krwi, a tak serio, to tragedia miasta, że nie mamy sensownego
      kandydata na stołek prezydenta, wszystko to odgrzewane kotlety z knajpy Golemy,
      a w zasadzie jego stajni. Tylko transfer z zewnątrz może nas uratować, kupmy
      kogoś jak to robi Real czy Manchester, bo inaczej marazm bedzie dalej nas trawił.
    • ramirez Przeciez od dawan wiadomo, że Himek to szuja 27.08.10, 13:26
      i liżąca zad kurdupla gnidka.
    • Gość: mroczek psy ksyfkowe szczekają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.10, 14:55
      a karawana jedzie dalej!
      A szczekają dlatego że jedynym kontrkandydatem dla ksyfka jest
      Jacyna-Witt. Reszta się nie liczy,zrsztą w związku z tyk ksyfek też
      się nie liczy.
      • Gość: bum Re: psy ksyfkowe szczekają IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 27.08.10, 15:05

możemy narzekać na p. MJW (... na kogo my nie narzkamy?), ale władze trzeba
        zmienić... Wygląda na to, że w rozgrywce finałowej będzie p. Krzystek i MJW.
        Wybór należy do nas - Szczecinian.
        • Gość: gwidon Cały Szczecin głosuje przeciwko Krzystkowi! IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.10, 16:27
          Trafna uwaga, trzeba się już zastanawiać nad wyborem w II turze a w
          I nie rozdrabniać głosów.
          Proponuję hasło:
          • Gość: pomroczność jasna Re: Pieniądze to władza a dla pieniedzy MJW....... IP: *.szczecin.mm.pl 27.08.10, 17:10
            i tak będzie wyglądała cała jej kampania.
            Proszę pani pluć to każdy umie
          • tatemen dobre hasło 27.08.10, 19:02
            Bo w Szczecinie będzie się głosowało przeciwko Krzystkowi który jest
            złem ostatecznym i jedynym.
      • zendafun Re: psy ksyfkowe szczekają 27.08.10, 17:40
        Gość portalu: mroczek napisał(a):

> a karawana jedzie dalej!
        > A szczekają dlatego że jedynym kontrkandydatem dla ksyfka jest
        > Jacyna-Witt. Reszta się nie liczy,zrsztą w związku z tyk ksyfek też
        > się nie liczy.
        Mroczku, cóż za pomroczność. A może zwykła frustracja że ona nie taka cudna choć
        tak się mieni.
    • Gość: pis Re: Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 21:07
      Co Kopacka ma do powiedzenia? Gówno?
      • Gość: mieszkaniec Re: Jak Zaremba wykopał Jacynę z PIS... IP: *.szczecin.mm.pl 27.08.10, 21:22
        by ta teraz musiała się moczyć do Golemy po
        kapuste. Paweł nie dawaj jej.
        • tatemen oj Łuczak ,Łuczak and comp. 27.08.10, 21:40
          Zaremba to może najwyżej wykopać sobie chrzan do chrzanienia,a wy
          cierpicie katusze bo jesteście gołodupcami finansowymi i
          intelektualnymi i musicie robić za polityczne psy.
          Boli was Golema bo ma kasę i wy macie g..o,a jak przegracie proces
          to będziecie mieć jeszcze mniej.Nie mówiąc o tym że przy finansowych
          mozliwościach Golemy za to szczekanie na forum też prawdopodobnie
          bekniecie czego wam z całego serca życzę :))))
          • Gość: Funio Re: oj Łuczak ,Łuczak and Golem IP: *.globalconnect.pl 27.08.10, 22:39
            Straszenie, że Golema dobierze się do internautów za pisanie prawdy to naprawdę
            dno, już Krzystek chciał coś takiego zrobić, i co? Golemie zaczyna palić się
            grunt pod nogami, dzięki Łuczakowi stracił kilka milionów na interesie z ruiną
            Colosseum, a to Jacyna podkablowała że Łuczak mówił prawde, widać jaka to żmija
            łasa na władzę, idzie z Golemą i jego esbeckimi powiązaniami ręką w ręką, będzie
            koronnym świadkiem przeciw Łuczakowi, jak ktoś nie che aby o nim pisano na
            forach to niech nie kandyduje i nie pcha się na pierwsze strony, Golema niedługo
            wyląduje z jednej celi ze swym kumplem o ps. Oczko, tam jest jego miejsce, niech
            poduczy się kuchni więziennej, wtedy podniesie standard swoich wyszynków w
            dziedzinie żywienia, wyjdzie to knajpom na Wałach na dobre, a szczekać na forach
            trzeba, bo od razu widać, że uderzenie celne, uderz w stół a nożyce się odezwą.
            Albo uderz w stół a Golema zaszczeka, a raczej cienko zapieje, gościu, liżesz mu
            dupę za kasę, a jak ktoś da więcej przerzucisz się na inne smrody, smacznego w
            knajpach z alkoholem bez akcyzy.
            • tatemen Re: oj Łuczak ,Łuczak and Golem 27.08.10, 22:47
              Mam wrażenie że facetowi, co pracuje w teatrze nie wypada takich
              wyrażeń używać ale może się mylę.
              • Gość: Funio Re: oj Łuczak ,Łuczak and Golem IP: *.globalconnect.pl 28.08.10, 13:34
                Wszyscy pracujemy na deskach teatru a raczej cyrku, którego zwą Pływające
                ogrody, ale raczej jest to szambo. Nie wystarczy zmienić nazwę ulicy Jedności
                Narodowej na Jana Pawła, aby pewne wartości prezentowane przez Wojtyłę przeszły
                na magistrat i ludzi tam pracujących. Trzeba nazywać rzeczy po imieniu, dobrze
                napisać Rydzyk, że na szambo nie nalezy mówić perfumeria, a najwięcej szamb
                produkuje Golema i kilku jemu podobnych, do nich nalezy też Krzystek z bratem
                księdzem i szwagrem od prezentów za naszą kasę. Wcześniej był Koćmiel i kilku
                innych cwaniaków. Dyskusja na forach ma to do siebie że jest szczera do bólu,
                nie ma tutaj zahamowań, Hyde Park, i gdyby wyrzucić z nich samych
                zainteresowanych i piszących za nich znajomków, byłaby to czysta prawda. Golema
                wyrzucił z roboty moją dziewczynę za brak lojalności w świńskich interesach, i
                jak się wreszcie zbiorą ci pokrzywdzeni to posiedzi kilka lat, tylko że trzeba
                sprawy przenieść poza skorumpowany Szczecin, taki Biełowiec ma więcej oleju w
                głowie niż cały magistrat odpowiedzialny za parkingi i całe to bezprawie, więc
                jak oni taki dają przykład to nie dziwmy się takim Golemom, Krzystek próbował
                ukraść mieszkanie, więc dał przykład i przyzwolenie innym, z Jacyną będzie
                podobnie, 4 lata to tyle można się nachapać...
                • tatemen Re: oj Łuczak ,Łuczak and Golem 29.08.10, 12:03
                  z Jacyną będzie
                  > podobnie, 4 lata to tyle można się nachapać...

Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Jakim prawem zza węgła oceniasz
                  ludzi, takich jak p.Jacyna-Witt którzy bezkompromisowo wykazywali
                  draństwa władzy?Tylko dlatego że masz zal do faceta który
                  skrzywdział twoją dziewczynę?
                  To jest nieuczciwe.
                  • Gość: Andrzej Krzystek oszustem a Golema kim wg Jacyny Witt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 12:51
                    Jeśli Jacyna Witt wspiera Golemę tego, który w wyniku działań przestępczych
                    kupił księgarnię Ossolineum to ja dziękuję za takiego kandydata (kandydatkę).
                    Jeśli Jacyna Witt nie mówi, że Golema kupił rzeczoznawcę i pozostałe osoby
                    zamieszane w to przestępstwo to znaczy, że Golema też jej płaci.

Jak to jest? Wg. Jacyny Witt Krzystek jest oszustem i głupkiem bo (bo co mu
                    udowodniono) bezprawnie nabył mieszkanie, a Golema jest uczciwym przedsiębiorcą
                    bo w wyniku poświadczenia przez kilka osób nieprawdy (czego był inicjatorem) w
                    wyniku zaniżenia wyceny o kilkaset tysięcy zł kupił księgarnię.
                    • Gość: Funio Golem a CBA IP: 62.69.245.* 29.08.10, 16:12
                      Golemem i jego interesami winno się zająć CBA, a jeśli tego nie robi, a cały
                      Szczecin wie doskonale kim jest ten gość, to znaczy że trwamy w PRL-u i stanie
                      wojennym. Państwo nie potrafi sobie poradzić z takimi ludźmi jak Grochulski,
                      więc popierajmy talibów, niech rozpierniczą taką cywilizację, z sądami do
                      kupienia, urzędami do przekupienia, politykami-szmaciarzami i facetami z CBA, co
                      biorą forsę za to, że w ogóle są.
                      • Gość: undcv Re: Golem a CBA IP: *.cba.pl 29.08.10, 16:23
                        Gość portalu: Funio napisał(a):

> i facetami z CBA, c
                        > o
                        > biorą forsę za to, że w ogóle są.

Nie bój, nie bój.
    • Gość: sawa w PiSie są łzy po Jacynie - łzy radości IP: *.chello.pl 28.08.10, 07:28
      wystarczy prześledzić wpisy na forum by się przekonać dlaczego nikt poważny z tą Panią nie chce współpracować
      • Gość: gruby nie atakuj chłopaczku IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 08:00
        bo za trzy miesiące przyjdziecie w łaską
        • Gość: Wacek zdradzę ci tajemnicę - nikt nie lubi Jacyny IP: *.chello.pl 28.08.10, 09:31
          i większość uważa że to pustak, który potrafi tylko szczekać i gryźć. Nikt normalny nie będzie z nią współpracował po wyborach
          • Gość: gruby wręcz przeciwnie,jest bardzo lubiana IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 09:36
            Jest bardzo lubiana i szanowana i wcale to nie jest tajemnicą a
            współpracować będą wszyscy
            • Gość: chudy zdradziła i opluła już wszystkich - nikt z nią nie IP: *.chello.pl 28.08.10, 09:58
              będzie współpracował - nikt normalny poza planktonem politycznym
              Puzyna Piechota Nitras Lubińska Brudziński - i wielu innych oraz wszyscy którzy ją kiedyś wspierali i którym wiele zawdzięcza najlepiej zaświadczą o chorym ego i nieprawdopodobnym parciu na władzę i szkło
              Jej wynik wyborczy to będzie spektakularna porażka i powszechna izolacja
            • beatrix13 Re: wręcz przeciwnie,jest bardzo lubiana 28.08.10, 18:15
              Gość portalu: gruby napisał(a):

> Jest bardzo lubiana i szanowana i wcale to nie jest tajemnicą a
              > współpracować będą wszyscy
              ............
              za prowizję od sprzedanego/kupionego okna?
              • Gość: gruby Re: wręcz przeciwnie,jest bardzo lubiana IP: 81.219.203.* 29.08.10, 20:20
                przeszkadza ci jak ktoś prowadzi firmę?to widać jesteś pociotem
                starego systemu który tępił prywaciarzy
                • Gość: Funio Re: wręcz przeciwnie,jest bardzo lubiana IP: *.globalconnect.pl 29.08.10, 20:41
                  Lubiana przez Golemę, a jak ktoś prowadzi własną firmę to Bóg z nim, tylko niech
                  nie pcha sie w polityke, Gates tego nie robi, Golema też,
                  • Gość: gruby Re: wręcz przeciwnie,jest bardzo lubiana IP: 81.219.203.* 29.08.10, 22:07
                    rozumiem że twoim zdaniem oraz takich nieudaczników jak Łuczak czy
                    inny darmozjad polityczny na partyjnej posadzie do polityki powinni
                    się pchać frajerzy którzy nie potrafią życ z niczego innego jak z
                    polityki.zaiste ciekawe to stanowisko przyjmując że ty jesteś
                    niejakim Gałkowskim któremu interesy nie wyszły to wylądował na
                    ciepłej posadce w teatrze polskim w którym dostajesz pensję z
                    podatków tych którzy prowadzą firmę.gardzę takimi frajerami i mam
                    nadzieję że Golema i ciebie i Łuczaka puści w jednych gaciach i za
                    pomówienia publiczne i tutaj na forum bo możesz mu buty najwyżej
                    wyczyścić.
    • cynik24091 Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy 28.08.10, 09:59
      Kobieto, to odkrywcze nie było ! Jarek wywalał ludzi zbyt ambitnych i
      samodzielnych, dążył do wodzostwa. W regionach mają być "mali" wodzowie i
      wtedy wszystko mamy w garści. Czy to coś nie przypomina ?! Kobieto, historia
      jest nauczycielką życia.
      • Gość: rybak Re: Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.10, 10:44
        Czytam to czytam i się zastanawiam, czy wy w tym Szczecinie nie macie
        większych problemów niż paniusia, która w dupę wchodziła temz całemu
        prezesowi i jego świcie a teraz ich smaruje. Czy ona tego nie
        widziała, czy nagle jednego dnia przejrzała na oczy?
        • Gość: Link Re: Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy IP: *.chello.pl 28.08.10, 13:55
          Gość portalu: rybak napisał(a):

> Czy ona tego nie widziała,
          > czy nagle jednego dnia przejrzała na oczy?

To
          całkiem naturalne, że sprzedawca okien ma parcie na szkło.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka